Akademija OKEx: Pogovor s svojim najljubšim trgovcem Govorni intervju z Coin Busterjem

Dobrodošli v novi seriji intervjujev Akademije OKEx »Pogovor s svojim najljubšim trgovcem. V tej seriji vam bomo predstavili kratke intervjuje, v katerih bodo predstavljeni trgovci s kripto, razkrili bodo njihove vpoglede, perspektive, nasvete kolegom trgovcem in nekaj zabavnih dejstev o njih, za katere verjetno nikoli niste vedeli.

Kdo bo poklical! Tokrat smo Coin Buster (@Coin_Buster na Twitterju), trgovec in ustanovitelj od @CryptoALaCarte da deli nekaj njegovih nasvetov. 

Prosim delite z našo skupnostjo, kako začnete svoj dan! Kaj narediš najprej zjutraj? Kako preživite večino svojega časa? Na kakšne stvari se osredotočite poleg trgovanja in kriptografije?

Zbudim se vsak dan okoli 6.30. Pomembno je, da vstanete zgodaj in imate odličen pregled nad tem, kako se bo trg obnašal čez dan, zato najprej, ko se zbudim, preverim ceno BTC, kaj je naredil čez noč in kako so potekale moje posle (če imam kaj v teku).

Če moram hitro voditi položaj (saj se velike poteze običajno zgodijo eno uro po tem, ko se zbudim), vklopim računalnik in odprem TradingView in borze, s katerimi trgujem.

Potem bom dobro zajtrkoval, prebral novice in se vrnil na lestvico, da vidim, ali lahko opazim druge dobre priložnosti.

Čez dan veliko časa namenjam Crypto A La Carte, to je projekt, ki sem ga pred približno šestimi meseci ustanovil s prijateljem in partnerjem Rubotom. Za odkrivanje novih nadarjenih trgovcev, ki se lahko pridružijo ekipi, zahteva veliko pozornosti, vodenja, podpore strankam in raziskav.

Običajno je večji del popoldneva namenjen trgovanju (večinoma trgovanja znotraj dneva).

Mislim, da je resnično pomembno, da imamo čas za ohladitev, ker je ta trg na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in bi ga lahko zlahka izgorelo, zato tipkovnico zapustim okoli 19. ure in nekaj časa preživim stran do 22. ure. Nato še zadnjič preverim karte, če še vedno trgujem, da si uredim položaj pred spanjem. Običajno grem spat pred 23. uro po prijeten večer.

Kaj je pri vas presenetljivo dejstvo, ki ga ljudje ne bi pričakovali?

Vsak dan pojem skledo sladoleda. En sladoled na dan odvrne zdravnika … ugr!

Vas je kdo navdihnil za trgovsko kariero?

@Elisa_Crypto na Twitterju je eden najvplivnejših trgovcev v moji trgovski karieri in tudi eden najboljših trgovcev, ki sem jih doslej srečal.

Katere naslove okoli kriptovalut (ali nekripto) danes natančno spremljate?

Ker ima zdaj veliko ljudi, spremljam gospodarske razmere, ki jih je povzročila kriza COVID-19. Medtem ko večina držav ponovno odpira podjetja in odpravlja blokade, me res zanima, kaj se bo zgodilo naprej. Kot da bo drugi val? Ali obstajajo posledice za makroekonomijo in trge itd.

Veliko tudi berem o ameriških razmerah, saj verjamem, da bi lahko ponovna izvolitev ali poraz (ki je očitno povezan s krizo COVID-19) močno vplival na trge..

Vedno povemo svoji skupnosti, da se je v redu učiti! Bilo bi super, če lahko delite svoje izkušnje in vpoglede z našimi kolegi trgovci.

Kateri je vaš najljubši / najpogosteje uporabljen tehnični kazalnik?

Komaj uporabljam kazalnike, ker se mi zdijo zaostali, toda tisti, ki ga najbolj uporabljam, je RSI, ko želim dobiti nadaljnjo potrditev na ravni za nakup ali prodajo..

Kaj je bil vaš največji neuspeh pri trgovanju? Kako ste si opomogli in kaj, če ste se česa naučili od tega?

Ko sem prvič trgoval z maržo, svojega tveganja sploh nisem obvladoval. Bil sem blizu likvidacije in počutil sem se tako slabo, da se nisem mogel prepoznati.

To je bila zame prelomnica. Od tega trenutka sem resnično delal na področju obvladovanja tveganj in imam zdaj zelo stroga pravila.

Kateri nabor veščin za trgovce z začetniki? In čem se izogniti / pogostim napakam pri tehnični analizi?

Čas uporabe je najpomembnejši. Na tisoče ur lahko z novimi metodami porabite za učenje TA v knjigah ali gledanje videoposnetkov. Obstaja veliko stvari, ki se jih je treba naučiti, niti 10 življenj ne bi zadoščalo za branje in gledanje 5% gradiva, ki je na voljo na spletu.

Spoznajte eno strategijo, poskusite jo izboljšati z lastnimi opazovanji, ki ste jih opazovali pri gledanju grafikonov in zapisovanju svojih poslov. Ne zapravljajte tisoč ur za gledanje novih strategij!

Kako / kje dobiti ideje o trgovini?

Kripto po naročilu! Zato smo ustvarili to platformo. Kadar koli želite, lahko izberete posle, ki jih želite odkleniti, na podlagi statistik trgovca, borze,% in R. Ni mesečne naročnine in informacije so popolnoma pregledne, zato se lahko odločite za odklepanje ali ne pri vseh informacije, ki jih potrebujete!

Dnevno trgovanje v primerjavi s srednje / dolgoročno naložbo, kateri način vam je ljubši?

Večinoma sem trgovec na dan, ker rad dosegam hitre rezultate in kar je najpomembneje, ne maram biti čez noč v trgovini (kadar tega ne morem upravljati).

V lasti imam tudi dolgoročne naložbe, ki so v hladni denarnici, na katero niti ne gledam.

Naložbe se v resnici razlikujejo od trgovanja in past je, da dnevno trgujete s svojo dolgoročno naložbo. Večino časa na koncu izgubite čas in denar.

Najlepša hvala za delitev! Zdaj imamo zabavno vprašanje za vas! Koliko dni do $ BTC je spet v $ 10000s?

Rekel bi približno kakšen teden. Glede na to se moja pristranskost spreminja nekajkrat na teden, odvisno od grafikona.

Na koncu, prosim, dajte naši skupnosti še zadnji predlog, kako postati dober trgovec!

“Največja nevarnost se zgodi v trenutku zmage” – Napoléon Bonaparte

Hvala Coin Busterju, ker ste si vzeli čas za klepet z nami! Če želite izvedeti več o kripto trgovanju, mu sledite naprej Twitter in Kripto A La Carte Telegram skupina!

Če imate kakršna koli vprašanja za nas, sledite na Twitterju!

Prijavite se in položite ali zamenjajte vsaj 10 USDT danes, če si želite prislužiti 3 USDT nagrado novega uporabnika!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map