AMA Recap: Kupite Crypto prek Fiat prehoda Koinal na OKEx

Cilj podjetja Koinal je poenostaviti nakup kriptovalut s svojo lastniško tehnologijo izmenjave, v kateri za zaščito plačil uporabljajo najsodobnejše sisteme za nadzor goljufij in napredno tehnologijo šifriranja. Podprte kriptovalute vključujejo Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash in Ripple. Kupci lahko kupujejo na podlagi prednostnih načinov plačila z uporabo debetnih in kreditnih kartic, bančnih nakazil in drugih alternativnih načinov plačila.

Ta AMA je razdeljen na dva dela, kjer so Anila prosili, da z nami deli svoja stališča in partnerstvo, čemur sledi Q v živo&A v naši skupini.

Oddelek 1

1. Koliko držav in koliko kriptovalut podpira Koinal?

Bančne kartice, izdane v naslednjih državah & Koinal ne podpira regij: Vietnam, Bolivija, Ekvador, Alžirija, Bangladeš, Indonezija, Jordanija, Kirgiztan, Maroko, Nepal, Iran, Pakistan, Tajvan, Kambodža, Kuba, Makedonija, Nepal, Nigerija, Tajska, Libija, Sudan, Jemen , Zimbabve, Sirija, Panama, Gana, Mongolija, Bocvana, Trinidad in Tobago, Severna Koreja, Egipt, Tunizija, Kenija, Mjanmar, Libanon. Prizadevamo si odstraniti nekatere države s seznama. Podpiramo 5 kovancev: BTC, ETH, XRP, LTC, BACH. Kmalu bodo na voljo novi kovanci.

2. Koinal je sodeloval z drugimi borzami, razen z OKEx?

Da, imamo široko paleto partnerstev in se nenehno širimo.

Ampak OkEx imamo zelo radi!

3. Kako se tako priljubljeno podjetje, kot je Koinal, spopada z goljufijami in zagotavlja varnost svojih uporabnikov, ali imate kakšne posebne funkcije? Povejte mi, ali vaše podjetje sodeluje samo s podjetji ali podpira običajne uporabnike? In kako dolgo traja postopek KYC? Koinal podpira kovance, kot so Bitcoin, Ethereum, Ripple itd. Ali bo vaše podjetje v prihodnosti izdalo lastno kripto valuto?

Prevara je eno najresnejših vprašanj, s katerimi se ukvarjamo. Koinal ima zelo izkušeno ekipo za goljufije in tveganja s sedežem v EU. Sodelujemo z najboljšimi ponudniki KYC in vsak dan nas reši ena izmed najbolj tveganih skupin v EU.SG Veteris je lastnica blagovne znamke Koinal in ima tudi poslovne stranke. SG Veteris ima storitve B2C in B2B: www.sgveteris.com. Čas postopka KYC je odvisen od podrobnosti prijave. Rezultat bi morali dobiti v 1-15 minutah. Izdaja lastne kriptovalute še ni v naših načrtih. Seveda je vedno zanimiva tema, da se o tem pogovorimo na internih sestankih.

4. Epidemija Covid-19 je močno prizadela trg. Kakšne učinke je Covid-19 prinesel Koinalu? Katera so Koinalova zdravila?

Lahko rečem, da Covid-19 še ni vplival na nas, saj 90% članov naše ekipe dela na daljavo iz različnih držav. Financiranje, tako kot vsa področja, je bilo močno prizadeto. Tako smo se morali prepričati, da lahko ljudje še vedno uporabljajo našo storitev za finančne odločitve. Prav tako smo podaljšali promocijo NO FEE do 6. aprila, da lahko vsaj pomagamo.

5. Ali nam lahko delite načrte o trženju in nedavnih aktivnostih?

Še naprej bomo izvajali uspešne promocije! Vse bolj smo aktivni v družabnih omrežjih. Vendar smo v zadnjem času razširili našo marketinško skupino, ki bo našim uporabnikom prinesla veliko veselja in zelo dobre ponudbe. Ostani na vezi! Spremljate nas lahko na Twitterju, Instagramu, Facebooku in LinkedInu.

6. Kakšne so zahteve za uspešen polog in dvig prek koinala? Kakšna je moč varnosti / zasebnosti pri koinalu??

Opravljamo preglede KYC, ki vključujejo osebne dokumente in dokumente z naslovom. Za prve prijave imamo tudi potrditev po e-pošti. Poleg tega v določenih okoliščinah zahtevamo samoportrete. Seveda imamo obsežen seznam varnostnih pregledov in nadzora, vendar podrobno opisovanje teh podrobnosti ne bi bilo zelo varno.

7. Kakšne prednosti ponuja Koinal strankam pred drugimi konkurenti? Ali bom moral iti skozi KYC za nakup kripto prek spleta ali omejite s kakršnim koli zneskom?

Ponujamo dobre, varne in hitre storitve po zelo konkurenčnih cenah. Predlagam, da si za primerjavo razlike ogledate vse možnosti, ki to storitev ponujajo s kreditnimi / bančnimi karticami. Vendar vam toplo priporočam, da opravite celoten postopek nakupa in ne samo preverite ceno na spletnem mestu.

8. Ali obstaja omejitev nakupa?

Včasih po nakupu kovancev odpovem.

V okviru našega varnostnega ukrepa imamo omejitve. Omejitve najdete na spletnem mestu OKEx in v naši službi za pomoč.

9. Pri uporabi Koinala sem prebral mnenja strank, ali Koinal načrtuje njegovo boljše izboljšanje?

Imamo 24-urno delujočo skupino za podporo strankam, ki je pripravljena pomagati pri morebitnih težavah. Nenehno izboljšujemo svojo platformo, da zagotavljamo dobre storitve. Dobivamo odlične komentarje in seveda, kot vsako podjetje, pritožbe. Nekaterih v resnici ne povzroča naša storitev, temveč narava kreditnih / bančnih kartic ali sama banka. Vendar dobimo odlične predloge za izboljšave in vsako povratno informacijo jemljemo resno, saj menimo, da je vir pravega uspeha.

2. oddelek

1: Zakaj se imenuje Koinal, kaj to pomeni za ekipo?

Koin Al pomeni Nakup kovanca v turščini. Sem Turčin, ki živi v Londonu, in spoznal sem, da ga lahko v Londonu vsi pravilno izgovorijo.

2: Katere so vaše najpomembnejše prednostne naloge pri napredovanju skozi vaš načrt? Ali ima ekipa Koinal dovolj temeljnih (skladi, skupnost itd.), Da doseže te mejnike??

Delamo na izboljšanju naših storitev in znižanju cen. V bližnji prihodnosti načrtujemo izdajo naših storitev bančnega nakazila za nakup in tudi prodajo.

3: Varnost sredstev je glavna prednostna naloga mnogih trgovcev / vlagateljev, ko gre za izbiro borze, nas zanima več o varnosti Koinala.

SG Veteris (lastnik storitve Koinal) je agent EMD v Veliki Britaniji. Biti moramo na varnem! Za našo entiteto ni možnosti, saj smo EMD agent, ki ga ureja FCA.

4 : Kako velik je ekosistem Koinal? Kako posebno je Koinal tekmovati z drugimi tekmovalci?

Prosimo, obiščite www.sgveteris.com, da vidite naše storitve. Koinal je naša storitev obdelave kartic. Mislim, da je SG Veteris eden največjih v EU v našem ekosistemu.

5: Kakšna so strateška partnerstva med OKEx in Koinalom? Kakšne finančne možnosti bodo v prihodnosti?

Na strani obdelave kartic krepimo odnos s skupino OKEx. Da, lahko uporabite navidezno kartico, vendar vas bo naš sistem še vedno prisilil, da prenesete 3D-je.

6: ŽIV na kripto trgu medvedov je res težko, mnogi projekti so daleč njihov cilj, zato kakšna je Koinalova formula za preživetje na dolgi poti?

Nismo majhen start-up. Kot skupina FinTech obstajamo že skoraj 7 let. Že dolgo smo dejavni na področju bančništva in obdelave kartic. SG Veteris (Koinal) bo preživel in rastel.

7: Vsi vemo, da je sodelovanje v tej panogi zelo pomembno za dolgoročno preživetje in prevlado. Kakšno sodelovanje / sodelovanje je sklenil Koinal ?

Na trgu kriptovalut imamo partnerstva z največjimi igralci z vsega sveta. Samo sledite nam na družbenih omrežjih in si oglejte naš dosežek.

8: Ali Koinal načrtuje ustvarjanje lastne verige blokov ?

Ne, ne načrtujemo. Osredotočili smo se na finančne storitve.

9: Ali nameravate dodati nakup kriptovalut z uporabo alipay in wechat?

Načrtujemo dodati alternativne možnosti plačila. Z veseljem dodamo Alipay in Wechat, če se lahko z njimi strinjamo. KYC ne potrebujemo za <Naročila v višini 2500 USD pa vedno opravimo preverjanje preteklosti na zaledju.

10: Kakšno tehnologijo uporablja Koinal za zaščito podatkov & zasebnost?

Zelo pomemben dejavnik je vedeti.

Sedež imamo v Londonu, SG Veteris pa je EMD agent. Zagotoviti moramo skladnost z GDPR v naši organizaciji.

11: Trg kriptovalut je zelo nestanoviten. Kako je zavarovan Koinal v primeru, da kriptovaluta močno pade?

Ko ustvarite naročilo, za nekaj časa zamrznemo naše cene, da se prepričamo, da volatilnost ne vpliva na naše uporabnike.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map