Binance toži Forbes, rudarje Bitcoinov je zaostal, OKEx ponovno odpiranje dvigov

Največje zgodbe v tednu iz sveta kriptovalut, ki ste jih morda pogrešali

Medtem ko so bile številne oči usmerjene v impresivno rallyje BTC, industrija blokov in kriptovalut še naprej beleži pomemben razvoj na področju novic. Na primer, ena vodilnih borz je proti Forbesu vložila tožbo zaradi obrekovanja, medtem ko ameriški davčni organ preučuje različne pristope k obravnavi kriptovalut. Veliko je tudi povpraševanja po novi strojni opremi za Bitcoin, ki je ponudba trenutno ne more izpolniti.

Tukaj je vse, kar morate vedeti o teh zgodbah in še več, v tedenski izdaji kripto novic tedna OKEx Insights.

Binance vloži tožbo proti Forbesu zaradi obrekovanja

Binance je v ZDA vložil tožbo proti Forbes Media in dvema njunima novinarjema, Michaelu del Castillu in Jasonu Brettu, zaradi članka, ki ga izmenjujeta očitkov obrekovalno

Podjetje, ki ga je leta 2017 ustanovil izvršni direktor Changpeng Zhao, po objavi Forbesa zahteva odškodnino poročilo konec prejšnjega meseca "Tai Chi" dokument, ki naj bi podrobno opisal prizadevanja za namerno zavajanje ameriških regulatorjev.

Ključni zajtrki

  • Po mnenju Forbesa članek ni odstranil in se drži poročila komentar od glavnega komunikacijskega direktorja podjetja do Cointelegraph-a.
  • To ni prvič, da Binance niti njegov izvršni direktor grozijo s sodnimi postopki proti mediju. Zhao je prej zagrozil, da bo tožil kriptovaluto The Block.
  • Mnogi v prostoru kriptovalut ne pričakujejo zmage Binancea, saj je zgodovinski precedens dokazal težave pri dokazovanju zlobe ali neupoštevanja resnice.

Bitcoin rudarji iz Bitmaina so bili znova naročeni do maja 2021

Če želite narediti množična prednaročila za Bitmainove izdelke za rudarjenje AntMiner S19, S19 Pro ali T19 Bitcoin, morda nimate sreče. Po navedbah poročilo pri The Blocku so takšna naročila za vodilne rudarske stroje v industriji že zaostala do maja 2021.

Ključni zajtrki

  • Dolg čakalni seznam vodilnih rudarskih izdelkov Bitmain na videz kaže na izjemno veliko zanimanje institucij in večjih rudarskih podjetij.
  • Povpraševanje po večjih naročilih je povečalo premijo za maloprodajna naročila distributerjev.
  • Kitajska že dolgo prevladuje v rudarstvu Bitcoin, vendar trenutno povpraševanje po strojih kaže na naraščajočo konkurenco rudarjev iz drugih držav in celin..

Japonska podjetja in banke bodo preizkusile zasebno digitalno valuto

Kot je napovedal DeCurret, japonska borza kriptovalut, je več kot 30 japonskih podjetij in bank načrtovanje preskusa digitalne valute leta 2021. Cilj skupnega, zasebnega projekta digitalne valute je izboljšati plačila in pomagati pri nadaljnjem razvoju gospodarstva države.

Ključni zajtrki

  • Člani sojenja so tri najbolj plodne japonske banke: MUFG, Sumitomo Mitsui in Mizuho.
  • Kot se pogosto dogaja pri novih in zasebnih projektih digitalne valute, dvoslojna digitalna valuta posebej ne bo v nasprotju s kreditnimi karticami, debetnimi karticami, obstoječo centralizirano plačilno infrastrukturo ali potencialnimi digitalnimi valutami centralne banke (običajno imenovanimi CBDC).

IRS razmišlja o različnih pristopih k obdavčitvi kripto

Po poročanju naj bi bila ameriška davčna služba ob upoštevanju različnih pristopov obdavčitvi kriptovalut, po besedah ​​višje svetovalke urada za davčno politiko ministrstva za finance, Erike Nijenhuis.

Ključni zajtrki

  • Obdavčitev kriptovalut v ZDA je že dolgo moten, a obvezen postopek. Zdi se, da izjava Nijenhuisa pomeni, da se davčna uprava tega zaveda in želi pojasniti, kako naj bodo obdavčeni.
  • Davčna uprava se tudi bolj kot kdaj koli prej zdi, da se izogiba davkom, ki vključujejo kriptovalute.

OKEx bo dvig znova odprl do 27. novembra

Za zadnjo novico tega tedna je OKEx z veseljem sporočil, da se bodo dvigi na naši borzi ponovno odprli 27. novembra ali pred tem. Med preiskavo organov je bilo potrjeno, da družba ni vpletena v nezakonite dejavnosti ali nepravilnosti. 

Uporabniki bodo lahko dvignili 100% svojih sredstev, brez kakršnih koli omejitev – saj OKEx vedno zagotavlja 100% rezerve.

Da bi se opravičil za nevšečnosti zaradi začasne prekinitve dvigov, bo OKEx svojim uporabnikom ponujal bonuse in nagrade za zvestobo. Prosimo, spremljajte OKEx za več informacij – in iskrena hvala za potrpljenje v tem obdobju.

OKEx Insights predstavlja tržne analize, poglobljene značilnosti, izvirne raziskave & kurirane novice kripto strokovnjakov. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map