Cena OKB se vsako leto dvigne, ko uporabniki uživajo v prazničnih nagradah

Mesečno poročilo OKB Global Ecosystem – december 2020

OKB je globalni uporabniški žeton, ki ga je izdala fundacija OK Blockchain Foundation, in je temeljni del infrastrukture trgovske platforme OKEx.

OKB je močno končal leta 2020

OKB je pospešil svoj razvoj leta 2020 – leta, v katerem se je projekt znatno povečal v vrednosti žetonov, rasti uporabnikov, razvoju ekosistemov in partnerskih skupnosti.

Cena OKB je ohranila pozitiven zagon v letu 2020 in decembra dosegla najvišjo stopnjo 8,15 USDT. Dosegla je donosnost 200,3% do danes, kar je znak pozitivnega zagona v letu 2021.

Ekipa OKB je opravila štiri kroge Odkup OKB & Opeklina programa v letu 2020. Kumulativno je bilo v letošnjem letu požganih 14.570.351,1 OKB.

Globalni ekosistem OKB je leta 2020 vključil 41 novih partnerjev. Ti partnerji prihajajo iz različnih sektorjev – vključno s plačili, upravljanjem posojil, denarnicami in socialnimi mrežami.

Uporabniki OKB so medtem uživali različne ugodnosti – na primer popuste pri provizijah in upravičenost do udeležbe na dodeljevalnih sejah OKEx Jumpstart. Uporabniki OKB so se razširili po vsem svetu, veliko jih je prihajalo iz Evrope, Amerike in jugovzhodne Azije.

Poleg tega je OKEx organiziral več kot 80 dogodkov v skupnosti, ki so služili milijonom uporabnikov po vsem svetu. Prireditve so vključevale oddaje skupnosti v živo, seje Ask-Me-Anything in tržne kampanje na Twitterju in Weibu.

Spletna stran je bila prenovljena tudi za boljšo uporabniško izkušnjo. Poleg tega bi lahko uporabniki vložili OKB v začetno kovanje OKT.

Kaj je OKB delal decembra?

  • Cena OKB je dosegla letno najvišjo vrednost 8,15 USDT. Zaključil se je decembra pri 7,56 USDT.
  • Spletna stran OKB je bila prenovljena.
  • OKB je v svoj ekosistem vključil tri nove partnerje.
  • Uporabniki bi lahko stavili OKB za sodelovanje pri začetnem kovanju OKT.
  • OKB je lansiral in za imetnike OKB.

Novi partnerji OKB

NOWPayments, NerveNetwork in Math Wallet so bili zadnji, ki so sodelovali z ekosistemom OKB.

NOWPayments je nekazenska storitev kriptoplačil, ki podjetjem omogoča, da sprejemajo takojšnja spletna plačila v več kot 50 kriptovalutah. Partnerstvo uporabnikom omogoča tudi takojšnja plačila z uporabo OKB. NOWPayments bo izkoristil OKEx kot glavno mesto za pridobivanje likvidnosti.

Kot decentralizirano omrežje za storitve digitalnih sredstev NerveNetwork podpira OKB pri navzkrižni verigi. Z nedavno predstavitvijo sistema OKExChain lahko NerveNetwork dostopa do omrežij OKExChain in vzpostavi most med digitalnimi sredstvi javnih verig..

V partnerstvo Math Wallet je OKB na voljo v zamenjavah z drugimi digitalnimi žetoni.

Začetna kovnica OKT

OKExChain je svoj uradni zagon objavil januarja 2021. Izvorni žeton platforme, OKT, igra pomembno vlogo v ekosistemu OKExChain – saj se uporablja za glasovanje, vplačilo in plačilo provizij za transakcije v aplikacijah, zgrajenih na OKExChain.

Uvod v izvorni žeton OKExChain, OKT.

Da bi ponudil bolj brezhibno uporabniško izkušnjo v OKExChain, je bil OKT na voljo za začetno kovanje od 16:00 UTC 31. decembra 2020 do 16:00 UTC 14. januarja 2021. Začetna izdaja OKT je bila 10 milijonov , in imetniki OKB lahko sodelujejo tako, da vložijo OKB na OKEx Jumpstart. Poleg tega bi lahko uporabniki zaslužili dodatne OKB s sodelovanjem v Twitter kviz.

Razumevanje odnosa med OKExChain, OKExDEX, OKT in OKB

Praznične nagrade za imetnike OKB

OKB je decembra sprožil vrsto nagradnih akcij za imetnike OKB.

Na primer, OKB je imel imetnike božičnih daril znotraj in za imetnike OKB. Program nagrajevanja za veseli petek je bil podaljšan, uporabniki pa so lahko sodelovali pri rabatih v višini 20.000 USDT.

Pogovori se z nami

Da bi ohranili tesno komunikacijo z uporabniki in poslušali njihove predloge, je ekipa OKB decembra izvedla tudi številne pomembne dejavnosti v skupnosti.

Uporabniki lahko dodajo pomočnika OKB (WeChat ID: OKBNO1), da prejmejo več informacij in ugodnosti.

Če imate kakršna koli vprašanja ali komentarje za OKB, se obrnite na spodnji kontakt:

OKB e-pošta: [e-pošta zaščitena]

Sledite OKEx

Uradna skupnost OKEx: http://t.me/OKExOfficial_English

Uradna spletna stran OKExChain: https://okex.me/OKExChain

Uradna spletna stran OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Povezava za prejem testnih kovancev: https://okex.me/drawdex

Dokumentacija OKExChain: https://OKExChain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map