Ethereum 2.0 doseže milijon vloženih ETH, ko se institucionalni izdelki kopičijo v kripto prostor

Največje zgodbe v tednu iz sveta kriptovalut, ki ste jih morda pogrešali

Ta teden je prišlo do več pozitivnih dogodkov na področju novic za industrijo blokov in kriptovalut. Najpomembneje je, da je uspešna lansiranje Beacon Chain Ethereum 2.0 zaznamovala vplačila v pogodbo o nadgradnji protokola, ki znaša 1 milijon ETH. Hkrati institucionalno povpraševanje po izpostavljenosti kriptovalutam še naprej narašča – kar spodbuja ustvarjanje različnih izdelkov, namenjenih posameznikom in institucionalnim strankam z visoko neto vrednostjo.

Tukaj je vse, kar ste ta teden morda zamudili na blokchain in cryptocurrency news, v tej izdaji Crypto News of the Week OKEx Insights.

Pogodba o vložku Ethereum 2.0 presega 1 milijon ETH

Pogodba o vložku za Ethereum 2.0 je ta teden dosegla več kot milijon deponiranih ETH, potem ko je uspešno lansirala svojo Beacon Chain. V času pisanja tega prispevka je skupni znesek ETH v pogodbi več kot 600 milijonov dolarjev, pri čemer je bilo vloženih 1.082.851 ETH.

Ključni zajtrki

 • Čeprav so nagrade za zgodnje deležnike trenutno visoke, bodo upadle v skladu z novimi vlogami.
 • Več kot milijon ETH, položenih v pogodbo o vložku, je v bistvu zaklenjen do začetka faze 1.5 leta 2022.

Pogodba o vložku za Ethereum 2.0 ima trenutno več kot milijon ETH. Vir: Etherscan

Spotify želi najeti direktorja, ki bo vodil kripto prizadevanja

Spotify upa, da bo razširil svoja prizadevanja na področju kriptovalut in digitalnega premoženja javno objavo delovnega mesta na spletnem mestu priljubljene storitve pretakanja. Podjetje posebej išče pridruženega direktorja, ki bi vodil skupino za strategijo plačil, ki vključuje digitalno valuto.

Ključni zajtrki

 • Spotify sodeluje pri projektu Diem. Novi direktor bo vodil dejavnost podjetja v projektu, ki je bil do preobrazbe tega tedna znan kot Libra.
 • Glede na objavo delovnih mest Spotify morda razmišlja tudi o drugih priložnostih, povezanih z verigami blokov in digitalnimi valutami.

Specializirana enota SEC fintech bo postala samostojna pisarna

Ameriška komisija za vrednostne papirje in borze obrača svoje strateško središče za inovacije in finančno tehnologijo – imenovano preprosto "FinHub" – v samostojno pisarno, v skladu s obvestilo narejen v četrtek.

Ključni zajtrki

 • Nova struktura kaže na interes SEC, da prevzame politiko v zvezi s fintechom – in skupaj z njim verigo blokov in kriptovalute.
 • Organizacijski premik lahko pomeni tudi zavedanje SEC, da potencialno ne uspe slediti hitrosti inovacij v fintech industriji in kot taka zahteva samostojno pisarno.

Zasebna nemška banka bo ustanovila sklad za kriptovalute za institucionalne vlagatelje

Hauck & Zasebna nemška banka Aufhauser namerava januarja 2021 ustanoviti institucionalno usmerjen sklad za kriptovalute. uradno obvestilo, sklad se bo imenoval HAIC Digital Asset Fund in bo vseboval košarico kriptovalut – vključno z BTC in ETH -, ki jo bo varovala nemška fintech družba Kapilendo.

Ključni zajtrki

 • Sklad za digitalno premoženje HAIC predstavlja enega prvih skladov za kriptovalute, ki jih je zasebna banka ustanovila za institucionalne stranke.
 • Z minimalno investicijsko zahtevo 200.000 evrov bo kriptovalutni sklad osredotočen na institucionalne vlagatelje – ki so se leta 2020 kopičili v nastajajoči prostor.
 • Hauck & Aufhauser je povečal institucionalno zanimanje za digitalna sredstva kot gonilo za ustanovitev sklada.

S&P 500 indeksi Dow Jones za zagon storitve indeksiranja kriptovalut

V skladu s pripovedjo, da institucionalne naložbe v kriptovalute še naprej rastejo, podjetje za finančne podatke S&Indeksi P Dow Jones so navedli v sporočilo za javnost da bo leta 2021 uvedel prilagodljivo storitev indeksiranja kriptovalut.

Ključni zajtrki

 • Storitev indeksiranja od S&P 500 indeksi Dow Jones se bodo kosali z velikimi imeni, kot so indeks Bloomberg Galaxy Crypto Index in indeksi Nasdaq.
 • Več storitev indeksiranja na institucionalni ravni pomeni večjo preglednost trga.

OKEx Insights predstavlja tržne analize, poglobljene značilnosti, izvirne raziskave & kurirane novice kripto strokovnjakov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map