Govorice o PayPalu se širijo kot sivoslovni rezervoarji Ethereum – Crypto News of the Week

OKEx Insights predstavlja pet najboljših kripto novic v zadnjem tednu

Novice tedna slika

Govori se, da bosta PayPal in Venmo kmalu ponudili neposredno kripto prodajo

Prostor blockchain in kriptovalut je ta teden dobil energijo, ko so začele krožiti govorice, da lahko PayPal in Venmo podpirata nakupe kripto valut v ne tako oddaljeni prihodnosti.

Začetno poročilo je prišlo iz kripto novic CoinDesk, ki se je pogovarjal s “tremi poznavalci zadeve”, ki trdijo, da PayPal načrtuje neposredno prodajo kriptovalut. Vendar določena digitalna sredstva, ki bi bila na voljo, trenutno niso znana.

PayPal od trenutka tiska še ni potrdil svojih načrtov za ponudbo kripto nakupov.

Ključni zajtrki

  • PayPal ima več kot 300 milijonov računov. Če bi podjetje ponujalo neposredno prodajo kriptovalut, bi se pregovorne pregrade odprle za male vlagatelje.
  • Podpora za nakupe Bitcoinov s strani PayPal bi zagotovila večjo konkurenco Cash App Square Inc., ki je ugotovila, da so nakupi BTC priljubljena ponudba – in malim vlagateljem omogočite več možnosti.

Greyscale Ethereum Trust rezervoarji kot delnice, pripravljene na poplavo trga

Ethereum Trust družbe Grayscale se je ta mesec dramatično znižal – z najvišjih 260 ameriških dolarjev 5. junija se je znižal na najnižjih 78 v četrtek. Zlasti ta teden se je cena institucionalnega vlagatelja prijaznega investicijskega sredstva hitro pospešila. V času pisanja ETHE trenutno trguje po ceni 98,29 USD.

Grayscale Ethereum Trust (OTC_DLY: ETHE) 2-urni grafikon. Vir: TradingWiew

Kot ugotavlja Blok, premija, plačana za osnovni eter, je padla z 948% v začetku meseca na 356% v četrtek.

To močno zmanjšanje prihaja pred načrtovano izdajo več kot 500.000 delnic ETHE konec meseca v skladu z enoletnim obdobjem blokade sklada.

Kot opomba prihaja tudi zmanjšanje ETHE nadaljnja poročila da je Grayscale Investments kupila skoraj 500.000.000 USD v BTC, odkar se je prejšnji mesec prepolovila blokovna nagrada vodilne kriptovalute.

Ključni zajtrki

  • Tako cena kot premija ETHE se bosta morda borili za ponovno doseganje tako visokih ravni z množičnim poplavljanjem delnic, ki bodo na voljo za trgovanje na sekundarnem trgu.
  • Dramatično znižanje cen ETHE se lahko dejansko povečajo promptno ceno etra, saj lahko prodajni pritisk prvih ustvari dolgotrajno podporo ponudb za druge.

Navijaški žetoni FC Barcelona se prodajo v dveh urah

Leta 2005 je bilo kupljenih več kot 1,3 milijona dolarjev žetonov navijačev Barce dvourno prodajo žetonov v ponedeljek povezan z nogometnim behemotom FC Barcelona. Natančneje, 600.000 žetonov BAR je bilo prodanih po 2 evra. Od časa tiska je cena na žeton 5,76 USD – skoraj 3-kratno povečanje prodajne cene.

Po navedbah razvijalcev so žetoni zasnovani tako, da olajšajo sodelovanje oboževalcev. Pristalcem so bili na voljo prek lastniške glasovalne platforme kluba in prek športno osredotočene blokchain platforme Chiliz.

Ključni zajtrki

  • Uspeh prodaje navijaških žetonov FC Barcelona je še en primer, kako kriptovalute postajajo bolj sprejete v splošnem toku. Nogometni klub je eden najbogatejših na svetu in vzdržuje eno največjih svetovnih podpornikov.
  • Blockchain in kriptovalute še naprej uspešno prodirajo v svet športa.

Newyorški regulator je izdal novo pravilo BitLicense o treh stavkah

New York’s Department of Financial Services izvaja novo pravilo o treh stavkah ko gre za aplikacije za BitLicenses, ime državnih licenc za dejavnosti digitalnih valut.

V bistvu bi novo pravilo NYSDFS omogočalo zavrnitev vlog, ki niso izvedle potrebnih sprememb, ki jih je zahteval regulator.

Ključni zajtrki

  • Novo pravilo o treh stavkah bi moralo še dodatno poenostaviti in racionalizirati postopek pridobivanja BitLicence, tako da prosilcem omogoči lažje preverjanje, ali njihove prijave zadostujejo.
  • Posodobitev kaže tudi na določeno pripravljenost finančnega regulatorja, da prijavi postopek prijazneje za podjetja, ki se želijo ukvarjati z digitalnimi valutami v New Yorku.

Kripto kartice prenehajo delovati zaradi propada Wirecard

V zadnjem poglavju debakla Wirecard je organ za finančno poslovanje uradno začasno ustavil rešitve Wirecard Card. Kot rezultat tega so bile izdane debetne kartice MCO Visa podjetja Crypto.com zamrznjeno – preprečevanje imetnikom kartic v Združenem kraljestvu in Evropi, da opravljajo transakcije in vplačujejo.

Sredstva imetnikov kartic pa se ne izgubijo in naj bi jih vrnili v prihodnjih dneh.

Medtem naj bi Crypto.com za svoj program kripto kartic izbral novega prodajalca.

Ključni zajtrki

  • Propad Wirecarda je povzročil udarne valove po svetu fintech, kot smo videli pri zaustavitvi kripto kartic, ki jih je izdal WCS.
  • Kot ugotavlja Blok, Debitne kartice TenX in Cryptopay je izdala tudi hčerinska družba Wirecard – kar pomeni, da bodo tudi oni morali najti nove prodajalce.

OKEx Insights predstavlja tržne analize, poglobljene funkcije in kurirane novice kripto strokovnjakov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map