Kaj je OKB? Pogled nazaj, kje smo začeli

15. februarja 2020, dve leti po uvedbi našega izmenjevalnega žetona, OKB, cena našega žetona zdaj dosega nove najvišje vrednosti. Sredi vsega hrupa in pozornosti, ki smo ga bili deležni ta teden, bi rad ob tej priložnosti razmislil o tem, kako smo prišli sem, in razložil svojo vizijo tega uporabnega žetona.

Nedvomno je bila to dolga in nerodna vožnja. V zadnjih dveh letih smo tako kot vsa hitro rastoča podjetja imeli vzpone in padce. Naraščajoče bolečine z rastjo zaposlenih, ki je v nekaj letih prizadela 1000+ ljudi, začasno zaustavitev sistema in celo neutemeljene obtožbe o goljufijah. Zahvaljujoč podpori naših uporabnikov in skupnosti pa se OKB odlično začenja leta 2020. Hvaležni smo vsakemu uporabniku in vlagatelju v OKB, ki nam je v zadnjih dveh letih stal ob strani. Verjamem, da je ta močan začetek leta rezultat našega neskončnega prizadevanja za ustvarjanje vrednosti za naše uporabnike in navdušen sem nad tem, da se naša prizadevanja obrestujejo pri naših navijačih in uporabnikih.

Ko dosežemo ta pomemben mejnik za OKEx, bi rad delil z vami pot, ki jo je OKB začel v zadnjih dveh letih.

OKB, most med OKEx in njegovimi uporabniki

Že od rojstva kriptovalut in uporabnih žetonov obstajajo različna mnenja in odnosi do njihove legitimnosti. So zgolj hype in hlapi? Ali lahko žeton za izmenjavo svojim uporabnikom zagotovi resnično vrednost in uporabnost? Zadnji dve leti sta bili za nas neprekinjeno raziskovanje ustvarjanja vrednosti prek OKB. Prišli smo daleč in zdaj smo izjemno prepričani v svojo sposobnost, da uporabnikom posredujemo vrednost prek OKB, saj jo obravnavamo kot bistveni temelj našega trgovinskega ekosistema in most, ki povezuje OKEx z našimi cenjenimi uporabniki..

Z nadaljnjimi prizadevanji naše ekipe bodo dolgoletni imetniki OKB lahko rasli skupaj z nami in delili sadove našega razvoja v prihodnosti.

Dajanje denarja tja, kjer so naša usta: odkup in žig žetona OKB

V zadnjih nekaj dneh sem prejel nešteto vprašanj, zakaj in kako bi lahko izvedli odkup in opekline žetona te lestvice. Nismo se odločili zlahka in kratkoročno lahko vidimo očitne razloge, da bi lahko trdili, da bi to pomenilo, da bi to kot podjetje pomenilo naš kratkoročni dobiček. V največji tokovni opeklini te vrste je zgorelo 700 milijonov neizdanih OKB, pri čemer vse prihodnje četrtletne opekline OKB v celoti prihajajo s sekundarnega trga. Poleg tega OKEx sam ne bo obdržal nobenih OKB-jev, kar pomeni, da bodo tudi vsi prihodnji OKB-ji, ki se distribuirajo našemu osebju, odkupljeni s sekundarnega trga. Šele ko OKB doseže absolutno deflacijo, lahko imetniki OKB resnično izkoristijo razvoj platforme. Verjamem, da je to način, da svoj denar postavimo tja, kjer so naša usta, in se zavezamo svoji dolgoročni viziji ustvarjanja resničnega ekosistema trgovanja svetovnega razreda.

Zakaj ne bi ponujali popustov na provizije za trgovanje za večja gospodarstva OKB?

Za imetnike OKB na OKEx obstaja samo en program popustov na provizije za trgovanje, v katerem morajo uporabniki imeti le 500 OKB, da lahko uživajo popuste. Da bi uporabniki prejeli največji popust, morajo imeti največ 2000 OKB-jev. Hkrati ponujamo stopenjsko shemo popustov na provizije, ki temelji na obsegu trgovanja in ponuja najvišje popuste na provizije v panogi..

Na podlagi povratnih informacij, ki smo jih prejeli, se strinjamo, da gre za veliko bolj pravičen sistem in razpored provizij kot za številne druge žetone za izmenjavo danes. Nikoli ne bomo prisilili naših strank, da imajo na stotine tisoč našega žetona za izmenjavo, da bi lahko uživali določen popust pri trgovanju. Poklicni in institucionalni uporabniki, ki trgujejo z velikimi količinami na OKExu, bodo lahko uživali nižje pristojbine, ne da bi se kdajkoli morali skrbeti za ceno OKB in tvegati nihanja cen.

Prosimo, ne ugibajte o ceni OKB

Da, morda se sliši bogato od predsednika uprave ene največjih svetovnih borz. Bistvo, ki ga tukaj poskušam poudariti, je, da vsako trgovanje prihaja s tveganjem in seveda ni treba poudarjati, da kriptovaluta ni nič drugačna.

Načelo, ki ga priporočam vsem našim uporabnikom, je, da če ne verjamete v dolgoročno rast OKEx, potem ne trgujte z OKB. Če razumete naše poslovanje in ste optimistični glede naših dolgoročnih napovedi, vas pozdravljamo, da imate nekaj OKB-ov in rastete skupaj z nami. Iskreno upam, da so vsi imetniki OKB lahko razumni v vsaki trgovini in nikoli ne trgujejo več, kot si lahko privoščijo izgubiti.

Prihodnji razvoj OKB

Ustvarjanje trajnostne vrednosti za naše uporabnike je bilo v OKExu vedno prednostna naloga. Verjamem, da je nedavna pozornost, ki smo jo bili deležni zaradi skokovitih cen OKB, luč za naše vrednote kot podjetja, tako relativno nizka, kot smo bili za vodilno borzo v tej panogi. Vedno bomo pridno poslušali vaše povratne informacije in jih odražali v naši ponudbi izdelkov. Ko se hype zmanjša ali mi naletite na medvedjo tržnico, naša ekipa bo tiho gradila in izboljševala našo platformo. Letos bo razvoj ekosistema OKB naša glavna prednostna naloga. Imetniki OKB bodo uživali veliko večje število ugodnosti, ko

trgujete na OKExu in z vašo stalno podporo in povratnimi informacijami še bolj naraščate.

Iskreno se zahvaljujem vsem, ki ste se skupaj z nami podali na to pot in spodbudili veliko revolucijo blockchain-a.

Jay Hao

Izvršni direktor OKEx

16. februar 2020

Sledite OKEx na:

Spletno mesto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map