Mesečno poročilo o ekosistemu OKB – april 2020

Aprila smo dosegli velik napredek pri vseh vidikih ekološke konstrukcije OKB – začela se je pretvorba majhnih tehtnic v OKB, 4 novi partnerji so se pridružili OKB in OKB je bil uvrščen na dobro znano globalno trgovalno platformo s pari spot spot trgovanja trgovanje z maržami in posojila.

Da bi vrnili OKBelievers, smo začeli dvoletno kampanjo za skupno prodajo OKB v višini 2 milijonov USD z 20-odstotnim popustom..

Hkrati je OKChain postal odprtokoden na Githubu. Na podlagi napredne tehnologije več verig, OKChain omogoča nemoteno integracijo z različnimi glavnimi javnimi verigami, kot so Cosmos, BTC in ETH itd. Ne samo, da zagotavlja neodvisnost vsake verige, ekologijo med verigami in avtonomijo sodelujočih vozlišč, transakcij in prenosa informacij po verigah, saj nobeno vozlišče OKChain ne potrebuje nobenih ocen za zagon sistema DeFi..

1.. OKB je aprila zabeležil 40,5-odstotno rast in še naprej zaseda 10 najboljših mest po tržni vrednosti

Nastop OKB v aprilu

  • Cena OKB 1. aprila: 4,15 USDT
  • Cena OKB 30. aprila: 5,57 USDT
  • Najvišja cena v aprilu: 5,83 USDT
  • Porast mam v aprilu: 40,5%

Tržna kapitalizacija OKB je še naprej zasedala prvih 10 na lestvici, od tega je 2. aprila tržna vrednost dosegla 1,296 milijarde USD, kar je najvišji rekord aprila. Poleg tega je njegov obseg 24-urnega trgovanja 4. aprila znašal 291 milijonov USD, kar je še en največji mesec.

Obseg trgovanja z trgovalnimi pari OKB v aprilu je bil večinoma v primerjavi z glavnimi kripto, kot so BTC, ETH, USDT in USDK, od katerih so trgovalni pari USDT predstavljali 65,39%, USDK pa 2,17%.

Aprila je število naslovov OKB doseglo stabilno rast.

2. Dodani so štirje novi ekosistemski partnerji in en notranji privilegij

Aprila so v ekosistem OKB pristali 4 novi ekosistemski partnerji in razširili sodelovanje in aplikacije v denarnicah, transakcijah, plačilih, igrah itd. Od danes so ekosistemski partnerji OKB dosegli skupno 43 podjetij.

2. aprila se je OKB pridružil dobro znanemu ponudniku protokola za blockchain igre – BetProtocol, ki bo uporabnikom podpiral uporabo OKB pri stavah na e-šport & športne igre in druge sorodne storitve na platformi za igre, ki jo je razvil BetProtocol.

WhaleEx, ena največjih svetovnih decentraliziranih trgovskih platform, je 3. aprila postala globalni ekološki partner OKB in uradno lansirala trgovski par OKB / USDT. Uvedel bo trgovanje z maržami, posojanje, finančno poslovodenje in druge storitve trgovanja za trgovce z OKB.

Aprila sta OKB in Dappbirds dosegla ekološko partnerstvo za zagotavljanje več storitev uporabnikom OKB, vključno z razvojem javne verige, storitvami denarnic, ponovnim izdajanjem verige Dapp, Defi, DEX itd. Hkrati je bilo na platformi Dappbirds več kot 4000+ Dapps bo podpiral uporabo OKB.

Ellipal, nova generacija denarnice za kripto strojno opremo, ki se osredotoča na zagotavljanje varne in varne rešitve denarnice za uporabnike mobilnih telefonov na enem mestu, in Dimension, razširitev brskalnika, ki vsem uporabnikom interneta omogoča ustvarjanje šifriranih objav na spletnih mestih družabnih omrežij, vključno s Facebookom in Twitterjem , so aprila postali globalni ekološki partnerji OKB.

7. aprila je OKEx uradno objavil začetek storitve Pretvori majhna stanja v OKB, ki podpira zamenjavo majhnega premoženja (manj kot 0,001 BTC) na njihove račune OKB in je hitro pridobil široko podporo uporabnikov..

8. aprila je bila za naročnino odprta ena od internih aplikacij OKB, 11. projekt OKEx Jumpstart DEP. Njegova prva cena se je kmalu po začetku prodaje podvojila.

Slika

3.. OKChain je odprtokoden, ekosistemski partnerji pokrivajo 5 glavnih področij

Aprila je bil OKChain postavljen za izgradnjo novega ekosistema blokchain aplikacij in dosegel 100% odprtokodnost. Na podlagi naprednih tehnologij med verigami bo OKChain uporabil "komplet orodij za več verig" in drugih protokolov v prihodnosti za nemoteno integracijo z vsemi glavnimi ekosistemi javne verige, kot so BTC, ETH in Cosmos.

OKChain je odprt in decentraliziran ter vsem sodelujočim vozliščem zagotavlja enak status in pravice. Vsak sodelujoči posameznik lahko v celoti izkoristi svoje sposobnosti, brez ovir objavi in ​​zažene različne decentralizirane aplikacije. Za razliko od “sistema predlogov” tradicionalnih javnih verig, pri katerem vsako dejanje vozlišč zahteva, da se predlog predloži guvernerju, OKChain krši to pravilo s sprejetjem koncepta “OpenDEX”. Ko želijo vozlišča vozlišč zgraditi decentralizirane aplikacije, DEX ali seznam trgovalnih parov na OKChain, predlog ni potreben. Vsi DEX-ji, ki temeljijo na OKChain, delujejo v omrežju peer-to-peer blockchain, zaradi česar je resničen ekosistem brez dovoljenj..

Z zasnovo medverižne tehnološke zasnove želi OKChain spodbujati ekološko izvajanje komplementarnih aplikacij in je bil pionir koncepta poslovnega zavezništva. Spodbujala se bo obsežna uporaba tehnologije veriženja blokov. Trenutno je zaključena prva faza izgradnje ekološkega partnerja, ki vključuje 5 glavnih smernic za ekološko sodelovanje, vključno z javno verigo, denarnico, raziskovalcem, rudarskim bazenom in drugimi.

4. OKB praznuje 2-letnico z 20% popustom

Ta mesec smo praznovali 2. obletnico OKB z 20-odstotno promocijo prednaročila za naše globalne uporabnike in ponudili 2 milijona ameriških dolarjev ekvivalentov OKB s trga, da bi se zahvalili uporabnikom za njihovo stalno podporo OKB v zadnjih dveh letih..

Tedenska posodobitev OKEx: 11. april - 17. april | Posodobitve podjetja | OKEx ...

Glede na 24-urno povprečno tržno ceno je bila OKB znižana na 3,52 USDT, kar je 1,31 USDT nižja od najvišje cene OKB v mesecu (4,83 USDT).

5. Deset dogodkov v skupnosti za milijone uporabnikov po vsem svetu

Poleg 20-odstotne popustne prodaje OKB smo izvedli tudi 10 neverjetnih dogodkov za naše globalne uporabnike OKB. Z izvršnim direktorjem OKExa Jayom Haojem so se pogovarjali pri CoinTelegraphu in drugih znanih medijih in skupnostih.

Vse skupaj je v zadnjih nekaj mesecih opaziti postopno povečevanje števila primerov uporabe OKB. S skupnimi močmi z razvojno skupino in podporo imetnikov OKB je predvideno, da bo OKB v prihodnjih letih še naprej širil področje uporabe..

Če imate kakšne predloge za OKEx, nam pustite komentar spodaj ali nas kontaktirajte na [email protected] ali [email protected]

Sledite OKEx na:

Spletno mesto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map