Mesečno poročilo o ekosistemu OKB (december 2019 – januar 2020)

Lunino novo leto je pravkar minilo. Vsem želimo zdravo in uspešno leto podgane! Januarja se je OKB osredotočil na razširitev podpore za shranjevanje in sklenili smo partnerstva s tremi podjetji, da omogočimo varno shranjevanje OKB. Razširili smo tudi trgovalne kanale OKB in dodali nov EURO depozitni kanal. Da bi zadovoljili potrebe naših milijonov imetnikov OKB po vsem svetu, smo prejšnji mesec gostili 5 srečanj skupnosti, da smo prisluhnili njihovim dragocenim predlogom in povratnim informacijam.

Od danes je OKB sklenil ekološka partnerstva z 32 podjetji po vsem svetu in odprl kanale za deponiranje na desetine večjih držav in območij, vključno z USD, EURO, Južnokorejsko zmago, vietnamskim Dongom in indonezijsko rupijo. Zahvaljujoč skupnim prizadevanjem naše ekipe smo na številne večje borze uvrstili tudi trgovalne pare OKB. Še bolj vznemirljivo je, da je OKB januarja zabeležil odličen nastop! Leta 2020 bomo še naprej izpopolnjevali ekosistem OKB, da bomo OKB popeljali na nove višine.

1. OKB je januarja zabeležil 3,42 USDT s 25-odstotnim povečanjem mame

OKB je januarja dosegel odlične rezultate na trgu in prejel podporo uporabnikov po vsem svetu.

Januarja se je OKB z 2,61 USDT zvišal na 3,26 USDT in zabeležil 24,9-odstotno rast. Najvišja je bila januarja 3,42 USDT.

2. Podpora in kroženje pomnilnika OKB

V zadnjem letu na kripto trg prihaja več podjetij in borz, ki želijo prevzeti delež te naraščajoče industrije, prav tako prevare in prevare; varovanje premoženja je zato postalo glavna skrb uporabnikov. OKB je iskal načine, kako zadovoljiti potrebe uporabnikov OKB po varnem shranjevanju in obtoku, kar bo pomemben temelj za OKB, da uresniči opolnomočenje vrednosti v letu 2020.

Januarja smo se osredotočili na negovanje partnerstev s priznanimi podjetji v kripto industriji in razširitev podpore za shranjevanje OKB za denarnice strojne opreme, pogodbene denarnice in shranjevanje v oblaku, tako da lahko uporabniki varno hranijo svoja sredstva..

7. januarja 2020 smo sodelovali s podjetjem Portto, tajvansko pogodbeno podjetje za denarnice, da bi podprli shranjevanje OKB v njihovi denarnici Blocto.

Blocto je ena najpreprostejših storitev za shranjevanje blokov. Prek Blocto lahko imetniki OKB varno shranjujejo svoja sredstva in hkrati uživajo v odlični uporabniški izkušnji podjetja.

9. januarja 2020 smo sodelovali s podjetjem Cool Wallet, globalnim podjetjem za strojno denarnico, ki podpira shranjevanje OKB.


Da bi povečali ozaveščenost uporabnikov o varnosti premoženja in se zahvalili nadaljnji podpori, smo s Cool Wallet organizirali tudi brezplačno promocijo strojne denarnice OKB, ki srečnim dobitnikom deli prenosne kartice denarnic OKB, ki jih sprejemajo v različnih trgovinah..

10. januarja 2020 smo se povezali z Hoo, borzo oblakov javne verige sredstev, ki podpira shranjevanje OKB v Hoovi denarnici.

Prevare in napadi z lažnim predstavljanjem so bili vedno prva nevarnost za kripto trgovce. Z novimi uporabniki kripto podatkov, ki vsak dan vstopajo na trg in kupujejo OKB, delamo najboljše ukrepe za zaščito premoženja uporabnikov OKB.

Od danes je OKB sklenil partnerstva z 9 vodilnimi denarnicami v industriji, vključno z Ledger Vault, Bitpie, Mirthril, Kcash, Pocket in Cobo..

3. Več trgovskih kanalov OKB

Prizadevamo si povečati likvidnost in konkurenčnost OKB na trgu. Januarja smo nadalje odpravili ovire pri izmenjavi vrednosti za trgovalne poti OKB.

9. januarja 2020 je OKB uradno uvrščen na Bitlocus, evropsko borzo C2C. Uporabniki lahko zdaj OKB trgujejo z EUR.

OKB podpira različne splošne metode trgovanja v Evropi, kot so SEPA, SWIFT in VISA. Ker je začetek trgovanja z OKB v območju EURO tretji največji kripto trg na svetu, močno vpliva na ekološko konstrukcijo OKB. V prihodnosti bomo še naprej gojili evropski trg.

16. januarja 2020 je OKB sodeloval s CoinBene, da bi naštel sezname parov za promptno trgovanje OKB.

Od danes smo sodelovali z 8 večjimi borzami C2C, med njimi Bitfinex, ALINIEX, Probit in Indodax, da bi podprli nakup OKB z USD, EUR, vietnamskim Dongom, južnokorejsko zmago in indonezijsko rupijo itd. OKB je zdaj uvrščen na ducat glavnih borz, kot so Bitmax, Bitfinex in BiKi, z več kot 40 glavnimi pari trgovanja s sredstvi.

4. Širjenje skupnosti OKB

Skupnost je pomembna vez med uporabniki OKB in OKEx. Pred kratkim smo od naših globalnih uporabnikov prejeli veliko prisrčnih novoletnih videoposnetkov v angleščini, korejščini, japonščini, arabščini, kantonščini, malajščini, indijščini, tamilščini in drugih maternih jezikih.

6. in 10. januarja 2020 smo organizirali promocije za brezplačne kartice denarnic OKB in OKB, da bi zbrali dragocene predloge uporabnikov v zvezi z uvedbo storitev rezervacij vozil OKB in storitev denarnice za strojno opremo..

Zavedamo se, da je ekosistem OKB neločljiv od skupnosti, zato želimo zgraditi uporabniško usmerjeno skupnost, kjer bomo vedno lahko prisluhnili komentarjem in predlogom uporabnikov, da bomo lahko še naprej izboljševali svoje storitve..

Zahvaljujemo se vam za vso podporo v zadnjih letih, sporočite nam svoje predloge in povratne informacije, da bomo lahko za vas izpopolnili ekosistem OKB!

Povejte nam, o čem razmišljate [e-pošta zaščitena]!

Sledite OKEx na:

Spletno mesto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map