Mesečno poročilo o ekosistemu OKB – februar 2020

Februarja je ekosistem OKB še naprej dosegal preboje v različnih vidikih, kot so razvoj novih scenarijev aplikacij, izboljšanje modela deflacije OKB, širitev partnerjev in trgovskih poti ter izgradnja skupnosti OKB.

– Testirana mreža OKChain in OKEx DEx sta bila uradno predstavljena in naj bi koristila imetnikom OKB;

– OKB je zaključil 7. odkup in opekline, skupaj pa bo spalilo 700 milijonov neizdanih OKB. Od takrat je OKB vstopil v obdobje absolutne deflacije in postal prvi žeton platforme v celoti v obtoku na svetu;

– Notranji in zunanji scenariji uporabe OKB so še razširjeni;

– Skupaj je bilo dodanih 5 novih trgovskih kanalov OKB za promptno trgovanje in rudarstvo v čakalni vrsti;

– Na milijone uporabnikov po vsem svetu je bilo organiziranih na desetine interakcij s spletnimi skupnostmi.

Od danes je OK Blockchain Foundation z OKEx razvil številne primere uporabe OKB, vključno z gradnjo do 13 scenarijev aplikacij na osnovi platforme, kot so popusti na provizije za trgovanje, OKEx Jumpstart, trgovalni trg OKB itd., Skupaj s 35 zunanjimi scenariji uporabe, zajema plačila, tržne podatke, denarnico, posojanje in upravljanje premoženja, kibernetsko varnost, potovanja, življenjski slog in zabavne programe, ki imetnikom OKB omogočajo nakup izdelkov ali storitev z žetonom OKB.

Poleg tega je OKB tudi pospešil svojo globalizacijo in je zdaj na voljo na 8 glavnih fiat prehodih, vključno z ameriškim dolarjem, evrom, južnokorejskim winom, vietnamskim dongom, indonezijsko rupijo itd. In uvrščen na več kot 50 trgovskih platform, vključno z Bitfinex in Bitmax.

Po drugi strani pa zagotavlja prvovrstne storitve milijonom uporabnikov v 141 državah in regijah, vključno z ZDA, Veliko Britanijo, Nemčijo, Južno Korejo, Japonsko, Rusijo, Singapurjem in Indonezijo.

1. OKB bo preseljen na OKChain

Kot vodilna kripto borza smo sodelovali z OK Blockchain Foundation, da bi se zaznamovali v decentraliziranem finančnem prostoru z zagonom komercialnega javnega blockchaina OKChain testnet in prvo aplikacijo DeFi OKEx DEx 10. februarja. OKChain je zelo varen, resnično decentraliziran in odprt za vsi, ki bodo uživali prednosti, ki jih prinaša blockchain in decentralizacija.

OKB bo kmalu preseljen iz omrežja Ethereum ERC-20 v glavni omrežje OKChain. Da bi izpolnili zahtevo po soglasju DPoS, je bil OKT izdan kot izvorni žeton OKChain, katerega blok geneze bo 100-odstotno preslikan imetnikom OKB. V prihodnosti se bosta OKT in OKB medsebojno povezovali, da bi spodbujali ekološki razvoj OKChain. Imetniki OKB bodo lahko sodelovali pri upravljanju OKChain in postali supernode.

Po uvedbi testne mreže je OKB za svoje uporabnike objavil tudi pet ciljev ekosistema:

1. OKChain uporabnikom omogoča, da svojo kriptovaluto izdajo v javni verigi;

2. Uporabniki lahko zgradijo svojo decentralizirano borzo in prilagodijo sredstva in trgovalne pare, ki jih želijo našteti;

3. OKChain bo podpiral distribucijo aplikacij DeFi;

4. OKChain bo podpiral pametne pogodbe;

5. OKChain bo podpiral BTC čez verigo, ki bo deloval kot most za povezavo BTC s svetom.

2. Skupaj je bilo zgorelih 17.161.709,06 OKB, OKB bo kmalu vstopil v absolutno deflacijo

Skupno sedem krogov odkupa OKB & Ožig je bil izveden, skupaj je že zgorelo 17.161.709,06 OKB. Trenutna naklada OKB je 282.838.290,94 OKB. Glede na trenutno ceno OKB (5,5 USD) je skupna vrednost odkupljene in zgorele OKB približno 94,4 milijona USD.

Po zagonu testne mreže OKChain je zgorelo skupno 700 milijonov neizdanih OKB. Od takrat je OKB vstopil v obdobje absolutne deflacije in postal prvi žeton platforme na trgu. Razvojna skupina ne zadrži nobenega od OKB, opečeni OKB pa vsi prihajajo s sekundarnega trga iz sheme odkupov in opeklin. Požgano 17.161.709,06 OKB je predstavljal 5,7% celotne prvotne naklade 300 milijonov OKB, trenutna količina v obtoku pa je 282.838.290,94 OKB.

Ko se OKB preseli v omrežje OKChain, bo pametna pogodba o Ethereumu izbrisana in OK Blockchain Foundation v prihodnosti ne bo izdal nobenega dodatnega OKB, saj lahko vnos absolutne deflacije dolgoročno bolj koristi ceni OKB in njenim imetnikom..

3. Povečani notranji in zunanji scenariji aplikacije OKB za opolnomočenje uporabniških pravic

Na OKEx je bilo izvedenih še nekaj scenarijev aplikacij OKB, OKB pa je dosegel tudi strateška partnerstva z dvema zunanjima ekosistemskima partnerjema.

20. februarja je OKEx sprožil promptno trgovanje z maržami (3X) in storitve varčevanja za OKB s stopnjo zadolževanja do 0,01%.

25. februarja je OKEx organiziral 10. OKEx Jumpstart za HDAO in zabeležil 120-odstotno rast prve cene. Če se želite naročiti na žetone na OKEx Jumpstart, morajo biti udeleženci pred začetkom prodaje imetniki OKB in izpolniti minimalno zahtevo za vstop. Trenutni imetniki OKB se lahko pridružijo tako, da vnaprej prenesejo OKB na svoj račun za financiranje.

Kar zadeva širitev zunanjih partnerjev, je OKB 13. februarja sklenil partnerstvo z ZelCore, novo generacijo visokokakovostne denarnice, v podporo uporabnikom pri shranjevanju sredstev OKB na ZelCore.

24. februarja je HiCats, blockchain igra, ki jo je razvil Just Studio in izdal MixMarvel, postala eden od ekosistemskih partnerjev in podpornikov OKB.

28. februarja se je InfinitoWallet pridružil ekosistemu OKB in na seznam dodal žeton OKB. InfinitoWallet je ena izmed najbolj znanih denarnic v vietnamski kripto skupnosti z več kot 500.000 registriranimi uporabniki in 70.000 aktivnimi mesečnimi uporabniki.

4. OKB kotira na 5 novih trgovalnih platformah

Obseg trgovanja z OKB je februarja dosegel hitro rast, kar je spodbudilo več uporabnikov, da trgujejo in sodelujejo v ekosistemu OKB po vsem svetu.

Da bi izpolnili pričakovanja in zahteve uporabnikov OKB, je skupina februarja dodala 5 trgovalnih platform za podporo deponiranju, dvigu in trgovanju, skupaj z ETF OKB-ovega promptnega trgovanja.

13. in 17. februarja je OKB sodeloval z dvema slavnima korejskima trgovalnima platformama, Bitribe in BW, da bi odprl trgovalne pare OKB / BTC in OKB / USDT. Ti dve borzi večinoma ponujata trgovalne prehode OKB za uporabnike v Južni Koreji, Singapurju in drugih državah.

20. februarja je bil OKB uvrščen na trgovalno platformo BHEX s sedežem na Malti, ki globalnim uporabnikom ponuja storitve deponiranja, dviga in trgovanja z OKB..

24. februarja je OKB uvrščen na BitSG, dobro znano trgovalno platformo v Singapurju, za podporo deponiranju in dvigu OKB in ETF OKB za trgovanje s promptnimi maržami na BitSG.

24. februarja sta OKB in ViteX, decentralizirana trgovalna platforma, združila roke, da bi podprla storitve rudarjenja OKB za uporabnike ViteX v teku.

Od danes naprej je za OKB na voljo 8 fiat gateways, vključno z ameriškim dolarjem, evrom, korejskim win, vietnamskim dongom, indonezijsko rupijo itd. OKB je uvrščen tudi na več kot 50 trgovskih platform, ki pokrivajo 141 držav in regij po vsem svetu.

5. Milijarda globalnih uporabnikov OKB ustvarja konsenz skupnosti

OKB je skozi ducate spletnih dejavnosti tesno sodeloval z milijoni uporabnikov v skupnosti in zbiral predloge, ki so koristni za izboljšanje ekosistema OKB od uporabnikov.

Po uvedbi OKChain in OKEx DEx 10. februarja je izvršni direktor OKEx Jay Hao v uradni skupnosti OKEx izvedel AMA o vprašanjih, kot je uvedba prihodnjih pravic imetnikov OKB, ki jih uporabniki najbolj skrbijo..

OKEx je imel AMA v svoji uradni skupnosti

17. februarja je OKEx v svoji uradni skupnosti organiziral AMA za globalne uporabnike OKB, da bi razložil in poročal o vprašanjih, povezanih z prihodnjim razvojem ekosistemov OKB.

Vse skupaj je v zadnjih nekaj mesecih opaziti postopno povečevanje števila primerov uporabe OKB. S skupnimi močmi z razvojno skupino in podporo imetnikov OKB je predvideno, da bo OKB v prihodnjih letih še naprej širil področje uporabe..

Če imate kakšne predloge za OKEx, nam pustite komentar spodaj ali nas kontaktirajte na [e-pošta zaščitena].

Sledite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/okexofficial_en

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Spletno mesto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map