Mesečno poročilo o ekosistemu OKB – marec 2020

Marca je minila druga obletnica OKB. Ko pregledamo svoje delo v zadnjih dveh letih, smo prejeli veliko blagoslovov od naših partnerjev in privržencev po vsem svetu. Ekipa OKB iskreno ceni vašo stalno podporo!

Poleg praznovanja je OKB marca zaključil tudi razširitev svojega štirih glavnih ekoloških sodelovanj s tremi pomembnimi posodobitvami na podlagi platforme OKEx in tremi novimi podpornimi partnerji za trgovinske poti. Poleg tega je ekipa OKB izvedla na desetine kampanj za milijone vernikov OKB, med katerimi smo odgovarjali na vprašanja skupnosti in skupaj razpravljali o prihodnosti OKB.

Od marca 2020 ima OKB 52 notranjih in zunanjih scenarijev in ugodnosti uporabe, z 9 fiat prehodi, vključno z evrom, korejskim win, vietnamskim dongom itd. Tržni par OKB je naveden tudi na več kot 50 glavnih trgovalnih platformah. Tudi v prihodnje bo ekipa OKB še naprej zagotavljala odlične storitve milijonom vernikov OKB v 153 državah in regijah.

1. Skupni obseg trgovanja OKB v marcu je dosegel 8,7 milijarde USD, kar je uvrstilo med TOP 10 glede na tržno mejo kripto

Marca je mesečni obseg trgovanja OKB dosegel 8,722 milijarde USD, dnevni obseg trgovanja pa je dosegel 350 milijonov USD 6. marca 2020, najvišjega v mesecu.

Poleg tega je celotna tržna kapitalizacija OKB marca še naprej vodila v TOP10 in je dosegla 1,606 milijarde USD.

Obseg trgovanja z trgovalnimi pari OKB v marcu je bil večinoma v primerjavi z glavnimi kripto sredstvi, kot so USDT, ETH, BTC in USDK. Med njimi je trgovalni par OKB / USDT predstavljal 65,39%, OKB / USDK pa 2,17%.

Cena OKB se je začela pri 5,97 USDT (1. marca) in končala pri 4,35 USDT (31. marca), s celotnim padcem cen ob koncu meseca za 27%. Poleg tega je bila najnižja cena meseca OKB 2.0 USDT (13. marca), njegova najvišja cena pa 4.832 USDT (20. marca), z največjim mesečnim dobičkom 141,6%.

Na splošno so trg in uporabniki marca dali navdušenje in potrditev okoljskih gradbenih del OKB, kar nam daje tudi novo priložnost, da razmišljamo o prihodnjem razvoju ekosistemov OKB. V prihodnosti bomo še naprej trdo delali in vas obveščali o celotnem postopku.

Hkrati iskreno upamo, da lahko vsi uporabniki popolnoma razumejo tveganja, povezana s tržnimi naložbami, ne spodbujamo vseh, da špekulirajo o OKB. Upamo tudi, da lahko uporabniki, ki imajo dolgoročno priznanje OKB, z nami sodelujejo v ekološki gradnji OKB in si skupaj delijo dividende, ki jih prinaša dolgoročni razvoj OKB.

2. Pregled podatkov, prihodnje načrtovanje & misli

Ta mesec je ekipa OKB praznovala svoj 2. rojstni dan z milijoni vernikov OKB. Delo smo pregledali in povzeli ter se soočili s pomanjkljivostmi našega dela v zadnjih dveh letih. Še naprej se bomo izboljševali v nadaljnji gradnji ekosistema.

Od marca je OKB služil 153 državam in regijam in zagotavljal kakovostne storitve milijonom vernikov OKB, ki so po sedmih krogih odkupa skupaj spali 17.161.709,06 OKB. & burn, imetnikom OKB pa je kot bonus prislužil skupaj 33.209,73 BTC.

Povečali smo tako notranje kot zunanje scenarije uporabe in izpeljali privilegije ter pospešili globalno širitev. Vsi ti dosežki predstavljajo dolgoletno podporo OKB s strani vseh uporabnikov po vsem svetu.

S pregledom zadnjih dveh let je ekipa OKB dobila nova spoznanja in pripravila boljše načrtovanje prihodnje gradnje ekosistemov OKB.

Pospešili bomo razširitev izdelkov in ustvarili več notranjih scenarijev aplikacij ter dodatne privilegije, ki temeljijo na trgovalni platformi OKEx. Za ekosistem OKB bomo izboljšali in razširili več scenarijev zunanjih aplikacij, da bomo obogatili vrednost OKB. Upamo, da bomo oblikovali OKB kot najbolj spoštovalni žeton verige blokov v industriji in si bomo prizadevali za njegovo uresničitev.

3. Štirje novi ekosistemski partnerji, več notranjih privilegijev

Nenehno širjenje notranjih in zunanjih scenarijev uporabe ter pridobljenih privilegijev v zvezi z ekološko gradnjo ostaja ena ključnih nalog OKB v marcu. Ta mesec so v ekosistemu OKB pristali 4 novi partnerji za skladiščenje, nakup in odvzem. In dodali smo 3 nove notranje pridobljene pravice OKB.

10. marca je OKB sodeloval z Mercuryo, znano kripto institucijo, ki ponuja denarnico in plačilne storitve. S pomočjo Mercuryo uporabniki prek Visa / MasterCard trgujejo z OKB neposredno z evri, rublji in drugimi vrednostnimi papirji..

20. marca je OKB sodeloval z MeconCash, vodilno korejsko kripto institucijo, in omogočil prek 13 tisoč bankomatov za podporo umiku OKB. To sodelovanje je pomenilo, da se scenariji uporabe in vrednost OKB zajemajo v vse več panogah, vključno s korejsko medicino, e-poslovanjem, gostinstvom in osebnimi računalniki.

25. marca je OKB sklenil partnerstvo s Hyperpay, dobro znano denarnico z digitalnimi sredstvi blockchain, kjer uporabniki OKB uživajo v različnih oblikah storitev shranjevanja, vključno s centraliziranimi in decentraliziranimi denarnicami..

26. marca je OKB pozdravil Coinify, evropsko platformo za trgovanje s fiati, ki 120.000 trgovcem iz več kot 70 držav omogoča uporabo OKB kot plačilnega sredstva. To sodelovanje bo zagotovilo tehnično podlago za uresničitev OKB kot sredstva za dnevno plačilo za stranke po vsem svetu.

Poleg tega je OKEx 26. marca dodal trgovalni par OKB / USDC, da je obogatil izbiro trgovanja za uporabnike OKB.

Marca je OKB odprl VIP partnerski program in vsem udeležencem ponudil ugodne promocijske ugodnosti in bonuse.

25. marca je OKEx Jumpstart, eden od scenarijev za notranje aplikacije OKB, napovedal, da bo sprožil predprodajo enajstega projekta DEP določenim državam in regijam. Ekskluzivna prodaja za OKBelievers se je začela ob 04:00 8. aprila (UTC), prodaja pa za OKTraders ob 05:00 8. aprila (UTC).

Od danes obstaja 52 notranjih in zunanjih scenarijev aplikacij in 13 pridobljenih privilegijev scenarijev notranjih aplikacij, vključno s popusti na transakcijske provizije, pooblaščenimi trgovci, programi odprtega partnerstva itd. Obstaja 39 zunanjih scenarijev aplikacij, ki zajemajo plačila, trgovanje, tržno programsko opremo, denarnico, posojanje, tehnično varnost, potovanja, življenjski slog, zabavo, socialne, elektronske pogodbe, O2O, igre na srečo itd…

V prihodnje bo ekipa OKB še naprej delala na razširitvi pridobljenih pravic in scenarijev aplikacij, da bi ustvarila močnejšo podporo za OKB.

4. Novi fiat kanali za trgovanje za ruski rubelj

Da bi zadostili trgovalnim zahtevam uporabnikov OKB, smo za OKB dodali fiat trgovalni kanal ruskega rublja. In OKB je uvrščen na še 3 vodilne platforme za trgovanje.

10. marca je bil OKEx v sodelovanju z Mercuryo dodan trgovalni kanal OKB / RUB. Od takrat lahko uporabniki prek Mercurya kupujejo OKB z evri, korejskimi win in številnimi drugimi fiati.

11. marca je bil OKB uvrščen na BitAsset, vodilno trgovalno platformo, in je bil dodan na svoj tržni trg.

18. marca je bil OKB uvrščen na HitBTC, znano trgovsko platformo v Čilu, in je služil uporabnikom v Latinski Ameriki, Rusiji, Nemčiji, Turčiji in drugih državah in regijah. To sodelovanje je pomembno spodbudilo internacionalizacijo podjetja OKB.

Od danes je OKB odprl 9 kanalov za trgovanje s fiati, vključno z evrom, rubljem, korejskim win, vietnamskim dongom in indonezijsko rupijo. Več kot 50 trgovskih platform, vključno z bitfinex in bitmax, je dodalo trgovalne pare OKB, ki zajemajo 153 držav in regij po vsem svetu.

5. Prvo doseženo partnerstvo ekološke skupnosti

Da lahko več uporabnikov sodeluje pri gradnji ekosistemov OKB, smo 16. marca zgradili svojo prvo ekološko skupnost. Istega dne smo v skupnosti priredili prvi dogodek AMA za širšo javnost.

V prihodnosti bomo redno delili s tem povezane novice in informacije v skupnosti ter izvajali dejavnosti AMA ali airdrop.

Odkar je OKEx odprl storitev Saving za OKB, je bilo shranjenih več kot 10 milijonov USD OKB. Da bi se vrnili privržencem OKB, smo 6. marca na OKB Saving sprožili 10-kratno kampanjo vračanja obresti in prejeli veliko pozitivnih povratnih informacij naših uporabnikov.

25. marca, ko je predsednik uprave OKEx Jay Hao obiskal skupnost FIND, je pripravil poročilo o drugi obletnici OKB in tisočim uporabnikom OKB delil načrt prihodnjega ekosistema OKB..

Še več, s podporo INFINITO, ViteX in BitSG smo lansirali več dogodkov AMA in sodelovali s skupnostjo ter uporabnikom OKB ponudili velikodušne nagrade.

Kot pravi izvršni direktor JayHao, "Močna povezanost OKB je naš najbolj ponosen dosežek." OKB se bo vedno zavzemal za doseganje naših ciljev v dobi veriženja blokov in vas vabimo, da se nam pridružite na tej poti. Če imate kakršne koli pripombe ali predloge, nam pišite na [e-pošta zaščitena] in [e-pošta zaščitena]

Sledite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Spletno mesto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map