Mesečno poročilo o ekosistemu OKB (november – december 2019)

Ko se je leto 2019 končalo, smo z izboljšanim ekosistemom OKB uvedli novo desetletje.

Decembra 2019 smo s petimi partnerji sodelovali pri predstavitvi več aplikacij za OKB. Poleg tega smo na Indodaxu, največji indonezijski kripto borzi, uvrstili tudi OKB, ki je odprl nov nakupni kanal OKB za indonezijsko rupijo (IDR). V počastitev partnerstev smo za svoje uporabnike organizirali štiri promocije. Prav tako je bil OKB odkupljen in že šestič požgan, s čimer je še bolj izravnal inflacijo in utrdil vrednost.

Ekosistem OKB nenehno širi svojo globalno pokritost. Od danes je OKB sodeloval z 29 partnerji iz različnih držav in področij po vsem svetu, vključno z ZDA, Združenim kraljestvom, Nemčijo, Korejo, Japonsko, Rusijo, Singapurjem in Indonezijo itd., Ki zajema več prijav iz plačil, trgovanja, spletne aplikacije, blockchain denarnice, posojanje in posojanje, za tehnološko varnost, potovanja, življenjski slog, zabavo, družabne, digitalne pogodbe, O2O itd..

1. Predstavljamo pet novih ekosistemskih partnerjev

Decembra 2019 je OKB sklenil partnerstva s petimi podjetji v finančni in aplikativni industriji, ki zajemajo blockchain denarnico, socialno platformo, plačila, e-pogodbe, C2C itd..

3. decembra 2019 se je OKB pridružil FirmaChain, platformi e-pogodb, ki temelji na blockchainu, in lahko kupci kupujejo storitve v FirmaChain z OKB..

13. decembra 2019 je OKB v sodelovanju z Dapp Pocket omogočil plačilo v OKB za svoje storitve denarnice.

16. decembra 2019 je OKB sodeloval z BiYong, blockchain platformo za družabne medije, da lahko uporabniki OKB plačujejo storitve in pošiljajo rdeče pakete v OKB..

18. decembra 2019 se je OKB pridružil Cercle, mednarodni poslovni platformi C2C, ki uporabnikom omogoča, da z OKB plačujejo storitve brez povezave..

23. decembra 2019 se je OKB pridružil Alchemy, vodilnemu ponudniku plačilne tehnologije za kriptovalute v Singapurju, da bi lahko uporabniki OKB plačevali z OKB z uporabo hibridnih fiat in kripto plačilnih sistemov po vsem svetu..


S podporo različnih skupnosti je OKB sodeloval z 29 partnerji iz različnih držav in področij po vsem svetu, vključno z ZDA, Združenim kraljestvom, Nemčijo, Korejo, Japonsko, Rusijo, Singapurjem, Indonezijo itd., Ki zajema več prijav od plačila do trgovanje, spletne aplikacije, blockchain denarnice, izposoja in posojanje, tehnološka varnost, potovanja, življenjski slog, zabava, družbene, digitalne pogodbe, C2C itd. Še naprej bomo širili ekosistem OKB, da bi razvili več aplikacij OKB za naše uporabnike in izboljšali vrednost OKB.

2. OKB je zdaj na seznamu največje indonezijske borze digitalnih sredstev Indodax

Poleg uvrstitve na korejski borzi Probit in Bitsonic je OKB zdaj uvrščen tudi na Indodax, največjo indonezijsko borzo kriptovalut 10. decembra 2019, ki za OKB odpira nov fiat trgovalni kanal indonezijske rupije (IDR).

V slabih 24 urah se je obseg trgovanja OKB še naprej povečeval na Indodaxu, zahvaljujoč obsežni podpori indonezijske skupnosti. Zato smo organizirali delitveno sejo, s katero smo strankam pomagali odgovoriti na pereča vprašanja, zbrati predloge in izmenjati različne ideje.

Danes je OKB uvrščen na trg OKEx C2C, Bitfinex, ALINIEX in Bvnex (dve največji borzi v Vietnamu), Probit in Bitsonic (dve največji korejski borzi) in Indodax, ki skupaj ponuja 7 trgovalnih kanalov C2C, ki sprejemajo USD , Vietnamski Dong, korejski zmagovalec, indonezijska rupija itd.

Širitev globalne pokritosti je bila vedno glavna prioriteta ekosistema OKB. Osredotočili se bomo bolj na mednarodni razvoj OKB, tako da bodo lahko uporabniki po vsem svetu uživali v koristih, ki jih prinaša.

3. Storitev za več kot 1.000.000 uporabnikov skupnosti po vsem svetu

Ko rastemo ekosistem OKB, delimo veselje s skupnostjo.

11. decembra 2019 smo v počastitev vstopa OKB na indonezijski trg organizirali srečanje in nekaj promocij z Indodaxom, da bi se uporabniki lažje seznanili z OKB in trgovalno platformo OKEx, skupnosti pa smo podelili 4000 OKB bonusov.

17. decembra 2019 smo se skupaj z BiYongom pogovarjali o razvoju ekosistemov OKB in shemi odkupa in izgorevanja OKB z našimi uporabniki in prejeli smo veliko odličnih idej in predlogov.

Tik pred božičem smo skupnost prosili, naj ustvari zabavne videoposnetke o aplikacijah OKB in uporabnikih iz ZDA, Rusije, Koreje, Japonske itd., Da delijo svoje izkušnje z OKB, vključno z uporabo denarnice Ledger za shranjevanje OKB, naročanje storitev BitTorrent na OKB , in nakupovanje na Cryptomall z OKB itd.

4. 6. odkup OKB & Opeklina: 5.945.273,91 Zgorelo OKB

V tem mesecu smo zaključili 6. shemo odkupa in opekline OKB in 5.945.273,91 OKB je zgorelo. Od 4. maja 2019 je shema odkupa in izgorevanja OKB že zgorela skupaj 13.978.364,45 OKB, kar je 4,7% celotne količine v obtoku (300.000.000 OKB).

Shemo odkupa in izgorevanja bomo še naprej izpopolnjevali s predlogi uporabnikov OKB, tako da bodo vsi podporniki OKB lahko uživali koristi, ki jih prinaša zmanjšanje celotnega kroženja OKB na trgu..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map