Mesečno poročilo o ekosistemu OKB (oktober – nov 2019)

Od začetka delovanja OKB se v zadnjih 21 mesecih trudimo za izpopolnitev ekosistema OKB. Prek našega odkupa & shema opeklin, ekonomski model žetonov, primeri, ki jih podpira platforma, in primeri zunanje uporabe, nenehno povečujemo vrednost OKB kot globalnega žetona.

Trenutno je celotna obtočna ponudba OKB 300 milijonov in je po tržni kapitalizaciji uvrščena med 20 najboljših svetovnih kriptovalut. OKB se pogosto uporablja v dnevnih aplikacijah in scenarijih ter številnih storitvah na OKEx. Brez vaše podpore ne bi dosegli tako osupljivega uspeha! Vsak mesec bomo izdajali celovito poročilo o napredku OKB, da boste lahko priča in podpirali rast OKB v prihodnosti.

1. OKB kot žeton za globalno izmenjavo

 • OKB je zdaj uvrščen na trg OKEx C2C in predstavlja približno 110 milijonov USD dnevno povprečnega obsega trgovanja več deset tisoč uporabnikov;
 • OKB kotira na ALINIEX in Bvnex, dveh glavnih borzah C2C v Vietnamu;
 • OKB kotira tudi na Bitsonic in Probit, dveh glavnih borzah C2C v Južni Koreji.

Da bi izboljšali uporabniško izkušnjo trgovanja z OKB, delamo na seznamu OKB na več borzah C2C v večjih državah in območjih. Pred kratkim smo na trgu OKEx C2C začeli trgovati z OKB, ki je ključni mejnik v širitvi ekosistema OKB, in tukaj se ne bomo ustavili.

V ta namen smo uvedli dve promociji, ki jih želimo vrniti imetnikom OKB, vključno z brezplačnim trgovanjem z OKB na trgu C2C in 5.000 bonusom za trgovanje z OKB. Promocije so dosegle zadetek in dnevni obseg trgovanja OKB je dosegel približno 110 milijonov USD.

Za podporo trgovanja VNDB smo sodelovali tudi z glavnimi borzami C2C v Vietnamu, kot sta ALINIEX in Bvnex. Naši partnerji, Bitsonic in Probit, iz Južne Koreje so prav tako začeli trgovati s KRWB.

Ker je trgovanje s C2C postajalo vse bolj priljubljeno in bomo še naprej širili njegove funkcije, da bomo OKB oblikovali kot globalni uporabniški žeton.

2. Predstavljamo 36 primerov nove uporabe

 • Število primerov uporabe, ki jih podpira platforma OKB, se je povečalo na 11;
 • Za izgradnjo ekosistema OKB smo se povezali s 25 izjemnimi partnerji;
 • OKB je edini žeton, sprejet za naročnino v naši 9. prodaji žetonov (ROAD) na OKEx Jumpstart.

Izgradnja ekosistema OKB je bila ena izmed naših osrednjih tem v tem mesecu. Poleg tega, da razvijamo primere uporabe OKB na OKEx, njegovo uporabo po več testih postopoma razširjamo tudi na druge panoge.

Da bi imeli uporabniki jasnejšo sliko pri razumevanju prednosti gradnje močnega ekosistema OKB, smo ga razdelili na dva dela: primeri uporabe s pomočjo platforme na OKEx in primeri zunanje uporabe.

Trenutno obstaja 11 primerov uporabe OKB na OKEx. To bo izvorni žeton na kmalu izdanih OKChain in OKDEx.

Za OKEx Jumpstart smo že prilagodili naročniška pravila pred 9. prodajo žetonov 14. novembra 2019. OKB je zdaj edini žeton, sprejet za naročnino na platformi za kotacijo. OKB smo vključili tudi v OKNodes, trgovalne trge, popuste pri trgovanju, ugodnosti pri uvrstitvi na seznam, glasovanje, program OKEx Global Partners, glavne vlagatelje in imenovane trgovce.

Navzven smo zelo napredovali pri razvoju OKB in zaposlili 25 kakovostnih partnerjev.

 • Omrežna varnost: Vzpostavili smo partnerstva z vodilnimi svetovnimi varnostnimi podjetji, kot so Slowmist, Beosin in Certik, da omogočimo uporabo OKB za nakup rešitev za kibernetsko varnost.
 • Finančne storitve: zaporedoma smo sodelovali s 14 platformami, vključno z LinkEye, Molecular Future, BitKan, Bitpie, QLC Chain, Q-Wallet, Ledger Vault, Constant, Machi X, BITHD, Kcash in Cobo. Z OKB lahko uporabniki na teh platformah dostopajo do storitev kripto depozitov, hipotekarnih posojil, upravljanja posojil in zastav.
 • Življenjski slog: združili smo se z Tripio, LITEX, TrueChain, BitTorrent, FishChain, Show, Lucia, Energy Kingdom in Cryptomall, da omogočimo rezervacije hotelov, plačilo zunaj spleta, polnjenje mobilnih kartic in kartic za gorivo, nakupovanje, nakup glasbe itd. z OKB.

Na primer:

 • Imetniki OKB lahko rezervirajo svoje bivanje v 450.000+ hotelih po vsem svetu z OKB na Tripio, prvem svetovnem trgu decentraliziranih rezervacij potovanj, ki temelji na verigi blokov.
 • Z OKB lahko kupujejo na Cryptomallu, največji svetovni virtualni tržnici, ki sprejema kriptovalute. Cryptomall ponuja 1 milijon + vrst blaga v vrednosti več kot 27 milijard USD za izbiro kupcev.
 • Prav tako se lahko naročijo na članstvo v BitTorrentu.

Pospešili smo množično sprejemanje OKB v čim več vidikov vsakdanjega življenja, vključno z varnostjo omrežja, finančnimi storitvami in življenjskim slogom. Ampak tu se ne ustavimo samo, v prihodnjih letih bomo še naprej širili obseg našega uporabnega žetona.

3. OKChain Testnet bo kmalu lansiran

 • Testna mreža OKChain bo kmalu predstavljena do končnih razvojnih rezultatov.
 • OKDEx bo razvit na OKChain.
 • V OKB kot izvorni žeton vidimo velike potenciale.

Vemo, da vsi pričakujejo zagon OKChain in OKDEx. Lahko potrdimo, da je OKChain trenutno v končni razvojni fazi in bo njegova mreža preizkusov kmalu predstavljena.

Kot vodilni v kripto industriji nenehno stremimo k najboljšemu in razmišljamo o načinih, kako našim uporabnikom ponuditi izjemne storitve in izdelke. Ko gre za trgovanje, razumemo, da uporabniki iščejo več kot le neverjetne izdelke za trgovanje, temveč jih skrbi tudi varnost premoženja. Zato smo si prizadevali za razvoj lastne decentralizirane borze OKDEx kot dopolnitev in ne kot nadomestek obstoječih izdelkov, tako da lahko uporabniki z nami uživajo še večjo varnost in nezaupljive storitve..

OKChain je komercialna veriga blokov, razvita na osnovi Cosmos sdk, je pomemben temelj v ekosistemu OKEx, katerega cilj je z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju zgraditi varen in učinkovit Defi, ki optimizira rešitve blockchain za različne finančne aplikacije..

Kot osnova OKB bodo temeljna naloga OKChain plačilne storitve. V prihodnje bomo na mainstream omrežje OKChain postavili tudi stabilcoin USDK, ki ga ponujata OKLink in PrimeTrust..

Takrat bo na OKChain na voljo tudi naša prva aplikacija Defi OKDEx, ki uporabnikom omogoča dostop do skupne knjige naročil in sistema ujemanja naročil v verigi. Raziskujemo tudi druge aplikacije Defi, na primer razvoj BTC čezmejne verige, decentraliziranih posojilnih izdelkov in več storitev trgovanja z izvedenimi finančnimi instrumenti itd. Prosimo, spremljajte naša prihodnja mesečna poročila za posodobitve.

Vedno smo bili zavezani, da bomo svojim uporabnikom OKB ponujali izdelke in storitve svetovnega razreda. Zahvaljujemo se vam za vašo nadaljnjo podporo in še naprej bomo olajševali ekološki razvoj OKEx ter spodbujali napredek industrije verig blokov in digitalnih sredstev.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map