Mesečno poročilo OKB Ekosistem maja 2020

Maja je OKB izvedel osmi odkup in izgorevanje, v katerem je bilo 3.509.874,52 OKB v vrednosti 19 milijonov ameriških dolarjev poslanih na naslov črne luknje in požgano.

Poleg tega sta 2 nova partnerja pristala v ekosistemu OKB in začela se je vrsta kampanj za nadaljnje povečanje privilegijev imetnikov OKB, vključno z nakupom OKB in pridobitev dodatnih USDT in BTC bonusov.

Kot eden najpomembnejših scenarijev za prijavo sta OKChain in njegov testnet izvedla določeno število pomembnih nadgradenj, vključno z določitvijo pravil za glasovanje in kandidatov za supernode, ter začetek prve kampanje OKChain Hachathon.

1. Najvišji porast v maju je 17.4% in enodnevni obseg trgovanja je presegel 310 milijonov ameriških dolarjev.

Trgi OKB v maju:

Cena OKB v začetku maja: 5,09 USDT

Cena OKB konec maja: 5,26 USDT

Najvišja cena OKB v maju: 5,67 USDT

Najvišji porast v maju: 17,4%

Obseg 24-urnega trgovanja je 29. maja presegel 310 milijonov dolarjev, kar je največ v maju. V glavnem trgovalni pari proti OKB so USDT, ETH, BTC in USDK, pri katerih je obseg trgovanja z trgovalnim parom OKB / USDT zavzel 56,60%.

2. OKB je izvedel osmi odkup in zgorevanje v višini 19 milijonov ameriških dolarjev.

Maja je bil izveden osmi odkup in opeklina OKB, katerega vključeno obdobje je od 1. marca 2020 do 31. maja 2020. Tokrat je število odkupljenih in požganih OKB 3.509.874,52, kar ustreza 19 milijonom Ameriških dolarjev na podlagi takratne tržne cene, 9,3% višje od sedmega kroga.

Prvotna izdaja OKB je 300 milijonov, po končanem osmem krogu odkupa in opeklin pa je skupni odkupljeni in opečeni OKB 20.671.583,58, kar pomeni 7% prvotne izdaje. Trenutna ponudba na sekundarnem trgu je 279.328.416,42 OKB.

Prihodnji odkup in opekline OKB bodo usmerjeni na sekundarni trg. Iz predpostavke, da v prihodnosti ne bo več izdanih OKB, se bo ves preostali OKB preselil na glavno mrežo OKChain in njegova pametna pogodba o izdaji bo izbrisana.

Verjamemo, da deflacijski model OKB s polnim srcem in iskreno prakso ekipe OKB vodi trg in bo vsem navijačem vrnil s svojo visokokakovostno izvedbo.

3. Pomembne nadgradnje mreže OKChain Testnet

Kot eden najpomembnejših scenarijev uporabe OKB je OKChain izdal testnet 0.10. OKT je ekskluzivni izvorni žeton za ekosistem OKChain in v prihodnosti se bo 100% blokov geneze OKT preslikalo na imetnike OKB.

4. junija se je za vse razvijalce začela prva akcija OKChain Hackathon, udeleženci pa lahko osvojijo nagrade OKB v vrednosti 5000 ameriških dolarjev

4. Scenariji aplikacij OKB se še naprej širijo

20. maja je OKB sklenil partnerstvo s plačilno platformo Linka, s pomočjo katere lahko imetniki OKB uporabljajo OKB za nakup dnevnih potrebščin v Koreji.

28. maja je OKB dosegel strateško partnerstvo z družbo Changelly, eno najbolj znanih platform za izmenjavo kripto. Od takrat lahko uporabniki za nakup OKB uporabljajo Visa, MasterCard, Apple Pay in druge plačilne storitve.

10. maja, ena od pomembnih notranjih pravic za imetnike OKB, se je predprodaja 13. OKEx Jumpstart – NDN Link uspešno zaključila. Ekskluzivni naročniški krog za OKBelievers je dosegel 8.482.996.335 NDN, za OKTraders pa 6.523.456.534. NDN se je v svojem prvem trgovanju zvišal za 200% v primerjavi s ceno prednaročila.

Do zdaj je število scenarijev pristanka s podporo globalnih partnerjev OKB doseglo 45, ki zajema več kot 10 pomembnih področij, vključno s plačili, transakcijami, tržno programsko opremo, denarnico, posojanjem in posojilom, tehnološko varnostjo, potovanji, bivalnimi storitvami, zabavo, socialnimi , električna pogodba in O2O.

Hkrati imetniki OKB uživajo tudi 14 notranjih privilegijev, vključno s popustom na provizijo za trgovanje, prihranki OKB, trgovanjem z vzvodi OKB, pretvorbo majhnega stanja, naročnino na OKEx Jumpstart, odkupom OKB & opeklina, delegirani trgovci in drugi privilegiji.

5. Airdrop kampanje za spremljevalce OKB

Maja smo za vse uporabnike OKEx začeli letalsko akcijo: uporabniki, ki kupijo OKB v vrednosti 100 ameriških dolarjev, bodo v USDT dobili 10 ameriških dolarjev. Tudi če povabite svojega prijatelja, da se prijavi na OKEx in kupi OKB v vrednosti 100 ameriških dolarjev, boste tako vi kot vaš prijatelj dobili 10 ameriških dolarjev Bitcoin.

14. maja smo s skupino CoinCryptoProfit izvedli AMA za naše svetovne oboževalce in poročali o trenutnih ekosistemskih konstrukcijah OKB.

Poleg tega smo v skupini SatoshiClub izvedli tudi AMA, da smo odgovorili na vprašanja v zvezi z OKB, ki jih je postavila skupina.

Ekipa OKB si bo v prihodnje prizadevala ponuditi najbolj kakovostno storitev več uporabnikom in pomagala doseči soglasje glede blockchain industrije in OKB.

Če imate kakršna koli vprašanja ali nasvete, se obrnite na spodnji e-poštni naslov.

OKB e-pošta: [e-pošta zaščitena]

OKChain Email: [e-pošta zaščitena]

OKChain https://t.me/okchaintech

Ekipa OKB

Junij 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map