Mesečno poročilo OKB Global Ecosystem – julij 2020

V mesecu juliju je 11 novih partnerjev pristalo v globalnem ekosistemu OKB, da bi vsem imetnikom OKB zagotovili visokokakovostne storitve v zvezi z decentraliziranimi financami, spletnimi plačili, varnostjo in zakonitim trgovanjem z valutami..

Poleg tega je OKEx začel z izposojo storitve OKB C2C in prva akcija OKChain Hackathon se je uspešno zaključila.

Naslednje poročilo prikazuje napredek in dosežke ekosistema OKB v juliju 2020.

Podrobnosti o trgu OKB za julij

Najvišja mesečna donosnost naložbe OKB je bila 27%

CoinGecko je poročal, da se je spletni promet OKEx v drugem četrtletju 2020 najbolj povečal v primerjavi z drugimi borzami – dosegel 239-odstotni dobiček.

Hkrati je imela domača valuta platforme OKEx, OKB, najvišjo donosnost naložbe med prvih pet žetonov glavne platforme – dosegla je 90%. 

Enajst svetovnih partnerjev se je pridružilo ekosistemu OKB

Da bi izboljšal vrednost, podporo in storitvene izkušnje OKB, je ekosistem julija dodal skupaj 11 partnerjev po vsem svetu. Dodatki zajemajo številna pomembna področja – vključno s storitvami DeFi, spletnimi plačili, diskontnimi premijami, varnostnimi storitvami in običajnim trgovanjem.

OKB je 2. julija utrdil strateško sodelovanje s podjetjem Saturn Network, znanim ponudnikom storitev DeFi. Uporabniki lahko izvajajo izvedene finančne instrumente OKB DEX med trgovanjem na platformi Saturn Network.

OKB je zaporedoma prišel tudi do strateškega sodelovanja z Aeron in MyWish na področju plačil. Z Aeronom lahko uporabniki kupijo letalske izdelke, ki jih ponuja Aeron z OKB. Hkrati lahko uporabniki uporabljajo OKB za plačevanje in uživanje v inteligentni pogodbeni storitvi MyWish.

Poleg tega je OKB podprl tudi uvedbo znanih strateških platform za API-je Haasonline, Cryptohopper in Mudrex. Vsi uporabniki OKB lahko uživajo popuste za trgovanje z roboti na zgornjih platformah.

Kar zadeva širitev zakonitih kanalov za trgovanje z žetoni, je OKB ustanovil Kamoney, vodilno in zakonito južnoameriško platformo za trgovanje z valutami, pa tudi Cointopay, dobro znano trgovalno platformo – za nadaljnji razvoj globalnega ekosistema.

Ko gre za denarnice, je OKB zaporedoma dosegel dogovor z znanimi indijskimi denarnicami BuyUCoin in največjo kripto denarnico v Rusiji – torej Trustee. Uporabniki lahko izkoristijo ves prihranek in možnosti trgovanja OKB prek zgoraj omenjenih denarnic.

Z nenehnimi prizadevanji ima OKB trenutno 76 globalnih partnerjev in bo še naprej zagotavljal prvovrstne storitve milijonom uporabnikov in oboževalcev po vsem svetu..

OKEx je sprožil posojilo OKB C2C

17. julija je OKEx uradno objavil posojilo OKB C2C.

Trenutno lahko vsi posojilojemalci uživajo najnižjo obrestno mero v tej panogi – 0,01%

Da bi izboljšali uporabniško izkušnjo, je zdaj mogoče izbrati trajanje posojila med sedem- in 90-dnevnimi obdobji. Omejitev za eno posojilo je od najmanj 200 USDT do največ 1 milijon USDT.

Prva akcija Hackathona OKChain se je uspešno zaključila

Prva akcija Hackathona OKChain se je uspešno zaključila 31. julija. Rezultati tekmovanja bodo objavljeni konec avgusta.

Od uvedbe 4. junija se je na tekmovanje prijavilo 22 ekip in posameznikov – med njimi Peking ChainsGuard, Bitsong, DappBirds in druge znane organizacije na različnih področjih. Prispevki tekmovalcev so zajemali DEX-je, denarnice za digitalno premoženje, API-je, navidezne stroje, brskalnike blockchain, zavarovanje blockchain, vložke, orodja za razvijalce, SDK, čezmejne rešitve in številne druge inovativne aplikacije.

Prvotni namen kampanje Hackathon je bil omogočiti več institucijam in posameznikom razvoj in napredek z OKChain. Da bi spodbudili navdušenje tekmovalcev, bo OKChain po prispevkih institucij in posameznikov razdelil nagrade v vrednosti do 5000 USD OKB..

Veselim se novega meseca

Poleg tega je OKB, da bi ohranila tesno komunikacijo z uporabniki in prisluhnila njihovim predlogom, julija izvedla tudi številne pomembne dejavnosti v skupnosti. Uporabniki lahko dodajo pomočnika OKB (WeChat ID: OKBNO1) za pridobitev informacij in ugodnosti.

Če imate kakršna koli vprašanja ali komentarje za ekipe OKB ali OKChain, se obrnite na spodnje stike:

OKB e-pošta: [e-pošta zaščitena]

OKChain e-pošta: [e-pošta zaščitena]

OKChain Tech Telegram: https://t.me/okchaintech

Ekipa OKB

Avgust 2020

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map