Mesečno poročilo OKB Global Ecosystem – junij 2020

Slika poročila iz junija OKB

Junija je OKB dosegel številne omembe vredne mejnike. Prvič, enodnevni obseg trgovanja OKB je še naprej presegel 300 milijonov dolarjev. Prav tako je OKB Ecosystem vključil šest novih globalnih partnerjev, ki pokrivajo številna trenutno priljubljena področja uporabe, kot so denarnice v digitalni valuti in veliki podatki. Poleg tega je ekipa OKB zaporedoma odprla dva znana kanala na Spot Trading in Buy Crypto.

Enodnevni obseg trgovanja OKB doseže 301 milijonov dolarjev

Ključne meritve sprejemanja OKB za junij 2020. Vir: OKEx

Ekosistem OKB nenehno zagotavlja visokokakovostne storitve privržencem iz 154 držav in regij na svetu. Med njimi so bili najbolj aktivni imetniki tega meseca iz Evrope in jugovzhodne Azije. Poleg tega so bili v zadnjem mesecu trgovalni pari OKB z največjimi količinami trgovanja z glavnimi kriptovalutami, kot so Bitcoin (BTC) in stablecoins USD Coin (USDC) in Tether (USDT).

OKB Markets v juniju

Spodaj je pregled cene OKB – vključno z visoko, nizko in dobički – v mesecu juniju.

OKB trži junija 2020. Vir: OKEx

 

Tržni komentarji 

Po podatkih agregatorja kripto podatkov Coincodex se je OKB uvrstil na prvo mesto med tremi glavnimi žetoni, na katere naj bi se trg osredotočil junija. Coincodex je izjavil, da se bo vrednost OKB še povečala z izvajanjem pomembne ekološke gradnje, kot sta odkup in izgorevanje.

Šest novih partnerjev se pridruži ekosistemu OKB

Stalno ustvarjanje vrednosti za uporabnike je eden najpomembnejših ciljev pri gradnji ekosistema OKB. Nenehno izbiramo najdragocenejše scenarije aplikacij in najprimernejše kanale trgovanja za koristi imetnikov OKB.

Junija je OKB Global Ecosystem na krovu pozdravil skupno šest novih partnerjev. Novi partnerji pokrivajo številna ključna področja, kot so kripto denarnice, blockchain igre, transakcije velikih podatkov in API.

OKB ekosistemska partnerstva junija 2020


  •  3. junija je OKB začel partnerstvo z glavno kripto denarnico Coinomi, ki se ponaša z milijoni uporabnikov in 168 kanali za trgovanje s fiati, kar močno širi možnosti za shranjevanje sredstev in trgovanje za globalne uporabnike OKB.
  • 10. junija je OKEx postal prva borza kriptovalut, ki je v svojo platformo vključila FCAS (Fundamental Crypto Asset Score) podjetja Flipside Crypto. Meritev ocenjuje splošno zdravje in delovanje kriptovalut na podlagi dejavnosti uporabnikov, vedenja razvijalcev in zrelosti trga ter bo trgovcem omogočala boljše informirane odločitve neposredno znotraj platforme OKEx. OKExov uporabniški žeton OKB je bil naveden tudi na FCAS, kar imetnikom žetonov zagotavlja popolno preglednost.
  • 15. junija se je blokchain gaming gigant Enjin uradno pridružil OKB Global Ecosystem. Uporabniki OKB lahko zdaj prek Enjin izmenjujejo in shranjujejo podprta igralna sredstva.
  • 20. junija je OKB dosegel odnos strateškega sodelovanja z Guardo, znanim evropskim razvijalcem kripto denarnic. Preko denarnic Guarda lahko uporabniki OKB lažje shranjujejo in poslujejo med sredstvi.

Zaenkrat ima OKB skupno 65 globalnih partnerjev in še naprej zagotavlja prvovrstne storitve milijonom uporabnikov po vsem svetu. Naše zaupanja vredne partnerske storitve pokrivajo več industrijskih področij, vključno s plačili, trgovanjem, denarnicami, posojili in finančnim poslovodenjem, tehničnim varovanjem, turizmom, življenjskimi storitvami, zabavo, socialnimi omrežji, elektronskimi pogodbami in še več.

OKChain’s Hackathon Campaign in razširitev pravic uporabnikov OKB

Nenehna optimizacija in obogatitev notranjih pravic vseh uporabnikov OKB je bila junija še vedno ena naših ključnih nalog. Trenutno smo naredili več ključnih korakov v pravicah uporabnikov, predvsem v zvezi z decentralizirano verigo blokov OKChain in platformo za zbiranje sredstev kripto OKEx Jumpstart. Imetniki OKB bodo prejeli OKT – izvorni žeton OKChain – kot letalo. 

AKCIJA OKChain’s Hackathon

Odkar je bila mreža preskusov OKChain nadgrajena na različico 0.10, je skupnost zaključila preizkus stabilnosti OKChain in dodala dve glavni funkciji: glasovanje o odobritvi super vozlišč in neodvisno gradnjo decentralizirane izmenjave. V Cosmosu Igra con tekmovanje med verigami, je OKChain dosegel odlične in zadovoljive rezultate.

Za nadaljnje povečanje ekološke opolnomočenja in pravic uporabnikov OKChain se je skupnost odločila, da bo pred 20. julijem izvedla akcijo Hackathon za vse uporabnike in podelila izjemnim skupinam in razvijalcem OKB v vrednosti do 5000 USD..

Kampanja Hackathon vključuje, vendar ni omejena na, inovativne aplikacije, kot so orodja za razvijalce, zaupane storitve vozlišč, vtičniki za tržno računalništvo, SDK in vložki.

OKEx Jumpstart

Da bi še dodatno razširil pravice uporabnikov OKEx Jumpstart, je OKB sodeloval z WaykiChainom pri prodaji svojega upravljalnega žetona WGRT na platformi Jumpstart.

Do zdaj je OKB ustvaril skupno 14 notranjih pravic za uporabnike, vključno s popusti na transakcijske provizije, trgovanjem s finančnim vzvodom OKB, pretvorbo drobnega premoženja, prihranki OKB, OKEx Jumpstart in še več. Naš cilj je še naprej širiti in ustvarjati več pravic in ugodnosti za uporabnike OKB.

Več promocijskih kampanj za ugodnosti

Kampanje v korist skupnosti

Od 1. do 5. junija je OKB odprl ekskluzivne dejavnosti za praznovanje mednarodnega dneva otroka.

V istem obdobju je OKB v sodelovanju z znanim projektom blockchain Metaverse uporabnikom OKB prisluhnil milijon Metaverse-ove arhitekture dvojne verige (DNA). Udeleženci so morali kupiti le 10 OKB, da so dobili 1.000 DNK. Novi uporabniki bi lahko dobili tudi dodatnih 500 DNK v zraku. 

Poleg tega je OKB še naprej vodil kampanjo "Kupite OKB, da prejmete USDT" za uporabnike po vsem svetu. Kvalificirani uporabniki bodo prejeli nagrado 10 USDT za nakup OKB v vrednosti 100 USDT.

Interakcije skupnosti

Od 11. do 30. junija je OKB skupaj z mnogimi dobro znanimi blockchain projekti, organizacijami in skupinami, vključno z BitTorent, Neo, TRON, Bitcoin Diamond, Bytom, Lambda in SatoshiClub, organiziral sedem dejavnosti oddajanja v živo, s čimer je dosegel stotisoče aktivnih uporabnikov blockchaina..

Koledar poletnih super nagrad OKEx

26. junija je uradna skupnost Telegram v OKB izvedla oddajo v živo z naslovom “Sedanjost in prihodnost OKB”, da bi poročala o gradnji in prihodnjem strateškem načrtovanju in postavitvi OKB.

Veselim se novega meseca

Vse skupaj smo v zadnjih nekaj mesecih opazili postopno povečevanje števila programov za razvoj OKB. Skupaj z našo razvojno skupino in podporo imetnikov OKB pričakujemo, da bo OKB še naprej širil obseg svojih aplikacij v prihodnjih mesecih in letih.

Ekipa OKB si bo v prihodnosti prizadevala ponuditi najvišjo kakovost storitev več uporabnikom in pomagala doseči soglasje v ekosistemu OKB in industriji blockchain na splošno.

Če imate kakršna koli vprašanja ali komentarje za ekipe OKB ali OKChain, se obrnite na spodnje stike:

OKB e-pošta: [e-pošta zaščitena]

OKChain Email: [e-pošta zaščitena]

OKChain https://t.me/okchaintech

Ekipa OKB

Julij 2020

Sledite OKEx naprej

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map