Pasivni kripto dohodek: Evo, kako zaslužiti več

Vsakdo želi nekaj dodatnega dohodka zunaj vašega delovnega mesta 9–5. Vemo le, da težko prislužen denar v banki ni privlačna ideja. Ko pa razmišljate o vlaganju, morda ne veste, kje začeti, ali časa za DYOR.

Ko gre za zaslužek pasivnega dohodka, morda ne veste, da je kripto idealna alternativa. Pomaga vam zaslužiti več z lahkoto in udobjem.

Sliši se preveč dobro, da bi bilo res? Preberite, če želite izvedeti, zakaj, in vodnik po korakih za izdelavo načrta pasivnega dohodka z nizkim tveganjem in visokim donosom.

Negativne obrestne mere so nova norma

»Negativna obrestna mera je globalno nova norma. Blockchain in digitalna sredstva spreminjajo način zaslužka za obresti, «je povedal Lennix Lai, direktor finančnih trgov OKEx na Blockchain Economy 2020, največjem blockchain vrhu v MENA in Evraziji 21. februarja 2020.

Lennix Lai, direktor finančnih trgov OKEx, je na Blockchain Economy 2020 @ Istanbul, Turčija, predstavil osrednji del kripto pasivnega dohodka. Twitter Blockchain Economy)

Ni mogoče zanikati, da je negativna obrestna mera vrgla senco nad svetovno gospodarstvo. Evropska centralna banka (ECB) uporablja politiko negativnih obrestnih mer od finančne krize leta 2008. Banke v Evropi in na Japonskem, ki vodijo politiko, morajo doplačati za presežne rezerve pri parkiranju v ECB. Nekatere banke so v Nemčiji začele negativno breme obrestnih mer prenašati na svoje stranke.

Obrestne mere se bodo verjetno še znižale. Zamislite si nekega dne, če ne moremo prejemati obresti s svojih varčevalnih računov in moramo plačati za vložitev denarja v banko. Kako smešno bi bilo?

Kripto kot idealna alternativa za zaslužek obresti

Lennix je poudaril tudi, da bodo v prihodnosti kripto, ki temelji na posojanju PoS, DPoS in DeFi, izpeljali različne nove izdelke, ki zagotavljajo redne obresti. Tako lahko milijarde uporabnikov uživajo v ugodnostih za pridobivanje pasivnega dohodka.

V podjetju OKEx si prizadevamo za vključitev kripto in si nenehno prizadevamo za ekonomijo brez trenj. S tem v mislih smo oblikovali izdelke, ki uporabnikom pomagajo pasivno ustvarjati dohodek. Razen mentalitete odkupa lahko zgradite svoj pasivni načrt dohodka in si prizadevate za večje prihranke.

1. Vložek

Stave so neposredna in nizko tvegana naložba v digitalno premoženje. Samo za nekaj časa kupite in deponirajte svojo kripto v e-denarnico ali vlog, na njej lahko zaslužite redne dividende. Tako preprosto.

Pool OKEx zagotavlja storitve vložkov s stabilnimi in višjimi donosi. Podpiramo vložke 8 glavnih žetonov, vključno z EOS, XTZ, DAI, VSYS, ATOM in drugimi, z obrestnimi merami do 15% – veliko več, kot vam lahko ponudijo banke.

Donosi, ki jih prejmete, so odvisni od obdobja vložka in zneska. Ko zaklenete sredstva za daljše obdobje, lahko zaslužite več. Za boljšo predstavo si lahko preberete celotno postavitev vodnik in preverite minimalno zahtevo po vložku, donosnost naložbe, obdobje zaklepanja in podrobnosti o odkupu različnih žetonov na naši spletni strani. Kupci lahko uživajo tudi osebno podporo strankam 24 ur na dan, 7 dni v tednu, in visoko stopnjo zaščite sredstev.

2. Prihranki

Varčevanje je digitalna storitev z dodano vrednostjo pri podjetju OKEx.

Omogoča vam, da na poti položite in dvignete digitalna sredstva in uživate v dnevnem zaslužku za obresti. Minimalni polog ni potreben. Tam lahko varno shranite svoja sredstva z našim dovršenim sistemom za obvladovanje tveganj.

Za razliko od vložkov se sredstva prihrankov uporabljajo samo za storitve maržnega posojanja OKEx, kar pomeni, da lahko nato izkoristite dobiček iz obresti.

3. Posojanje

Če imate nekaj kripto, vendar ne nameravate prodajati ali trgovati, vam kriptoposojanje omogoča, da s posojanjem zaslužite pasivni dohodek, vse s pametnimi pogodbami.

Posojanje DeFi je priljubljeno med kripto trgovci. Tveganja so veliko manjša od običajnih medsebojnih posojil. Trenutno naša ekipa dela na tem, da na naši platformi ponudimo storitve posojanja. Kmalu spremljajte zanimivejše novice.

V dobi negativne obrestne mere kripto preoblikuje način, kako zaslužimo pasivni dohodek. Preizkusite naše storitve vložkov in varčevanja – ali smo omenili najnovejše promocija vam omogoča, da zaslužite do 20% letnega donosa?

Vesel pasivni zaslužek!

Sledite OKEx na:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Spletno mesto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map