PESTO | Ključna koda OKExa: Globalni digitalni ekosistem, zgrajen na tehnologiji

Kriptovaluta je nišna industrija, ki se razvija z negotovostjo in nestanovitnostjo. Leta 2019 je Facebook, ki ga je predlagal lansiranje svojega stablecona, Libra, naletel na kritiko in nezaupanje ter se še vedno bori; javna veriga je bila brutalno omajana; Bitcoin ETF so bili nenehno zavrnjeni; in predpisi v več jurisdikcijah so postali strožji. Tako tradicionalna finančna industrija kot kripto svet trpijo za COVID-19. Kako lahko OKEx premaga nestanovitnost panoge in postane ena izmed najboljših borz? In kakšna je ključna koda platforme za nadaljnji razvoj in inovacije?

Tretji Cointelegraph China HUB se osredotoča na dosežke OKEx-a v letu 2019, internacionalizacijo OKEx-a. Jay Hao, generalni direktor OKEx, bo skupaj z našim gostiteljem Vadimom Krekotinom in sovoditeljico Kristino Lucrezia Cornèr spregovoril o svojih razmišljanjih o izvedenih finančnih instrumentih, nadaljnjem razvoju in načrtih OKB in OKChain, globalnih predpisih itd..

Poudarki

1.. Kriptovalutna industrija sama preplavlja negotovosti in prirojena naloga OKEx-a je biti pripravljen na nove izzive ob vseh priložnostih. Tehnologija je motor kripto sveta, zgrajenega na tehnologiji veriženja blokov. Vera v tehnologijo združuje ljudi OKEx. Leta 2019 je OKEx brez zaustavitve izpopolnil konstrukcijo sistema in izvedel na stotine pomembnih nadgradenj, da bi zagotovil stabilno delovanje platforme tudi v ekstremnih tržnih razmerah.

2.. “Najprej kupec” je bila vedno temeljna vrednota OKEx-a, ki je tudi temelj naše internacionalizacije. Internacionalizacija OKExa ima tri točke: (1) najprej stranke; (2) za izpolnjevanje globalnih diferenciranih potreb in zagotavljanje lokaliziranih storitev; (3) OKEx ne gradi borze, temveč globalno brezplačen, enak in zdrav šifrirni ekosistem.

3.. Največji tekmec je sam. Stalna in zdrava konkurenca bo na trg vnesla novo vitalnost. Čeprav ponuja vlogo pri napredovanju v industriji, uporabnikom omogoča tudi boljšo referenčno podlago pri izbiri trgovalne platforme. OKEx se bo od odličnih konkurentov naučil dobre ponudbe storitev, ker ekipa meni, da bi morali biti upravičenci pod zdravo konkurenco vedno uporabniki.

4.. Tehnična varnost je še vedno eden največjih izzivov, s katerimi se srečujejo trgovalne platforme. V prihodnosti bo OKEx še naprej povečeval naložbe v platformo in izboljševal njeno sposobnost, da se upre tveganjem ter se spoprijema s konicami transakcij in zaščiti uporabniška sredstva.

5.. Vsi vemo, da je bil OKB sprejet kot žeton platforme OKEx. Služi kot “most”, ki povezuje OKEx in globalne uporabnike. Zgradba ekosistema OKB, ki ima jedro globalnih uporabnikov, izvaja globalno strategijo okoli dodatnih pravic za uporabnike, zgrajene na trgovalni platformi OKEx, scenarijev aplikacij, oblikovanih s podporo zunanjih partnerjev, obdobja deflacije OKB, razširitve kanala transakcijskih kanalov OKB itd. ekosistem OKB vedno ustvari vrednost za uporabnike OKEx.

6.. Glede javnih blokovnih verig se bo OKChain osredotočil na rešitve obsežnega iztovarjanja aplikacij, za katere naša ekipa meni, da so glavna ovira za trenutni razvoj javne verige.

7.. Kot vodilna svetovna platforma za trgovanje z digitalnimi sredstvi je OKEx aktivno komuniciral z oddelki za skladnost po vsem svetu. Znotraj platforme so bili vzpostavljeni sistemi KYC, sistemi za preprečevanje pranja denarja in pravične trgovine z enakimi strogimi standardi kot tradicionalne finančne institucije. Za vsako državo in regijo na svetu, ki je dosegla soglasje s kripto svetom, je OKEx pripravljen sprejeti lokalne predpise kadar koli.

8.. Digitalna sredstva ne morejo samostojno preživeti brez podpore tehnologije veriženja blokov ali njenega projektnega ekosistema. V celotni kripto industriji digitalna sredstva igrajo le orodje za izmenjavo vrednosti. Torej, če želite razumeti ali imeti digitalno sredstvo, morate razumeti logiko podpore vrednosti.

9.. Ekipa OKB praznuje svojo drugo obletnico tako, da uporabnikom ponuja 20-odstotno aktivnost OKB. Kliknite tukaj, če želite izvedeti več podrobnosti in sodelovati na dogodku.

To je plačljivo sporočilo za javnost Cointelegraph ne podpira in ni odgovoren za kakršno koli vsebino, natančnost, kakovost, oglaševanje, izdelke ali druge materiale na tej strani. Bralci naj pred lastnimi dejanji, povezanimi s podjetjem, opravijo lastne raziskave. Cointelegraph ne odgovarja neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map