Tether dodaja OMG, Crypto Firms zbirajo sredstva in cene YFI Skyrocket

Tether doda omrežje OMG sredi zastoja Ethereuma

Izdajatelj stabilnih valut Tether je sprejel OMG Network za žetone USDT, saj povpraševanje po vodilnih stabilnih valutah še naprej narašča – skupaj z zanimanjem za vedno bolj preobremenjeno verigo blokov Ethereum.

Po navedbah uradno obvestilo, premaknitev odstotka povezav na omrežju OMG Network, rešitvi Layer 2 za Ethereum, ki uporablja paketno pošiljanje transakcij, bo privedla do hitrejših potrditvenih časov in nižjih pristojbin – vendar ne bo ogrozila varnosti v verigi.

Cena žetona OMG se je v zadnjih sedmih dneh glede na čas tiska po podatkih CoinGecko povišala za 261,7%.

Ključni zajtrki:

  • Stalno povpraševanje po stabilnih kovancih in eksplozivna rast decentraliziranega financiranja sta skupaj močno zamašila mrežo Ethereum in posledično povečala provizije za transakcije. Rešitve sloja 2, kot je OMG Network, naj bi kratkoročno in srednjeročno povečale povpraševanje.
  • DeFi sam lahko začne iskati blockchains, ki niso Ethereum, kot so konkurenti ali Bitcoin (BTC).

Grafikon cen OMGCena mreže OMG (OMG) se je v zadnjih sedmih dneh zvišala. Vir: CoinGecko

BlockFi zbere 50 milijonov dolarjev, Pantera pa 165 milijonov dolarjev

BlockFi, platforma za kriptoposojo, se je zaprla zbiranje sredstev za serijo C v višini 50 milijonov dolarjev – ki sledi februarskemu zbiranju sredstev serije B v višini 30 milijonov dolarjev. Zadnji krog je vodil predvsem Morgan Creek Digital, v njem pa so sodelovali Winklevoss Capital, igralec NBA Matthew Dellavedova, dve univerzitetni darili in drugi.

BlockFi-jev uspešen nabiralnik sredstev sledi tudi kripto-investicijski družbi Pantera Capital, ki je pred kratkim zbrala približno 165 milijonov dolarjev v zasebnem financiranju.

Ključni zajtrki:

  • Uspešno zbiranje sredstev BlockFi-ja postavi na pravo pot, da dolgoročno postane vseobsegajoče podjetje za finančne storitve – in začne kratkoročno izdajati kreditne kartice BTC.
  • Zbiranje sredstev bo prav tako pomagalo BlockFi-ju pri njegovih prizadevanjih, da ostane v prednosti na vedno bolj konkurenčnem trgu kriptoposojanja, pri čemer bodo v boj vstopili Coinbase in drugi.
  • Drugi uspešni zbiralci sredstev, na primer Pantera Capital, ponazarjajo potencialno rast in zorenje kripto industrije.

Primarni zmagovalec Pro-Bitcoin naj bi se pridružil ameriškemu senatu

Nekdanja ameriška predstavnica Cynthia Lummis je zmagala na svoji glavni tekmi v Wyomingu, potem ko je premagala še devet republikanskih kandidatov.

The je opozoril zagovornik Bitcoinov se bo zdaj soočila z demokratko Merav Ben-David, ki naj bi jo premagala glede na državno trenutne politične nagnjenosti.

Lummis je BTC prvič kupil leta 2013 in na vodilno kriptovaluto gleda kot na hranilec vrednosti.

Ključni zajtrk:

  • Politično izkušena Lummis bi po vsej verjetnosti postala ena najbolj kripto prijaznih zakonodajalcev v vladi ZDA, če bi zmagala na splošnih volitvah.

Močno deževje je oviralo rudarjenje Bitcoinov v kitajski provinci

Močno deževje v provinci Sečuan na Kitajskem je povzročilo opustošenje rudarskih del Bitcoin na tem območju in povzročilo dnevni padec med 10% in 20% v začetku tega tedna, odvisno od rudarskega bazena.

Deževne nevihte so bile odgovorne za izpad električne energije, poplave in telekomunikacijske težave v regiji, kar predstavlja 9,66% stopnje zgoščevanja BTC v državi, ki predstavlja 65,08% rudarske moči Bitcoina.

Ključni zajtrki:

  • Poplave bodo na koncu kratkoročno nazadovale pri rudarjenju Bitcoinov v Sečuanu, saj lahko deževna sezona v normalnih pogojih dejansko koristi hidroelektrarnam.
  • Kljub temu da je ohranil svojo prevlado kot epicenter rudarjenja Bitcoinov, so operacije na Kitajskem že potekale močno prizadel leta 2020 – predvsem zaradi zamud pri pošiljanju zaradi zapletov COVID-19, notranjih sporov – kot sta Bitmain in Canaan – in sprememb politike v Sečuanu.

Grafikon hitrosti bitkoinovHitrost bitcoina (BTC) se v zadnjih dneh zmanjšuje. Vir: blockchain.com

Token YFI podjetja Yearn.finance je ta teden eksplodiral 173%

Upravljalni žeton za yearn.finance (YFI) se je v zadnjem tednu povečal za 173,2% in se trenutno glede na čas tiska trenutno giblje pri 14.558,20 USD..

YFI se je začel pred štirimi tedni in začel trgovati po 32 USD. V zadnjih 30 dneh se je povečal za 1.541,2%.

Hitra rast upravljalnega žetona je v veliki meri pripisana sprostitvi njegove tokenizirane zavarovalne platforme, pa tudi splošnemu navdušenju nad decentraliziranim financiranjem.

Ključni zajtrk:

  • YFI je še en primer žetonov, povezanih z DeFi, v kratkem času naraščajoče, kar nekaterim vlagateljem zagotavlja znaten dobiček. Vendar nekateri v širši industriji kriptovalut še vedno niso prepričani v legitimnost DeFi-ja in se bojijo, da bi se napihnil balon.

leto.financiranje (YFI) grafikon cenCena žetona upravljanja YFI yearn.finance je skočila v nebo. Vir: CoinGecko

OKEx Insights predstavlja tržne analize, poglobljene značilnosti, izvirne raziskave & kurirane novice kripto strokovnjakov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map