Vse, kar morate vedeti o OKT

Po nedavnem zagonu OKChain, naše decentralizirane komercialne javne verige, smo objavili tudi njen izvorni žeton, OKT. Z velikimi svetovnimi interesi za ta novi žeton smo razvrstili nekaj pogosto zastavljenih vprašanj, ki vam bodo pomagala razumeti njegovo edinstvenost, pa tudi razlike med OKT in OKB.

Ali so OKT & OKB isto stvar? Je OKT viličasti kovanec OKB?

Ne, NISO enaki. OKT & OKB sta v bistvu dva različna žetona s povsem različnimi lastnostmi.

Novo izdani OKT je izvorni žeton OKChain, ki deluje kot osnovni žeton za soglasje DPoS za OKChain. Najprej ga bomo izdali v svojem bloku geneze, nato pa bomo vsako leto izvedli 1–5% dodatne izdaje.

OKB je pomožni žeton OKEx, ki podpira razvoj ekosistema OKEx. Enkratna izdaja 300 milijonov OKB je bila končana leta 2018 in v prihodnosti ne bo več izdana. Na vrhu odkupa & shema opeklin, načrt izdaje skupaj 700 milijonov OKB preneha. Tako je OKB zdaj postal prvi popolnoma razširjeni žeton platforme na svetu in bo vstopil v deflacijo.

Ali bo OKT vplival na ceno OKB?

Odgovor je ne. Njihove cene bodo odvisne od različnih dejavnikov.

Cena OKT temelji na razvoju ekosistema OKChain, vključno z DEX, aplikacijami DeFi, in njegovem prihodnjem razvoju.

Cena OKB je odvisna od poslovne uspešnosti OKEx, razvoja ekosistemske infrastrukture, širitve njegovih trgovskih kanalov ter sheme odkupa in opeklin OKB. Tu so podrobnosti:

Razvoj ekosistemske infrastrukture: Širitev notranjih in zunanjih scenarijev aplikacije OKB. Na tej točki obstaja 11 notranjih in 32 zunanjih primerov uporabe aplikacij.

Širitev trgovskih poti: Odprli smo fiat prehode za 8 glavnih valut, vključno z ameriškim dolarjem, evrom, korejsko zmago, indonezijsko rupijo in vietnamskim dongom.

Shema odkupa in opekline OKB: Skupna izdaja OKB je 300 milijonov, od tega je 13.978.364 OKB že zgorelo. Trenutna količina v obtoku je 286.021.636 OKB. OKB nima več izdaje in je prvi v celoti razširjen žeton platforme.

Zakaj moramo ustvariti OKT?

OKChain sprejme mehanizem soglasja DPoS, ki zahteva delovanje izvornega žetona.

Še več, naravi ekosistema OKChain in ekosistema OKEx se zelo razlikujeta, prvi je tehnološko osredotočen, drugi pa trgovalni. Za boljše delovanje in vzdrževanje zelo avtonomnega ekosistema na OKChain je potrebna stalna izdaja njegovega izvornega žetona in prilagodljiv sistem spodbud..

Ker pa moramo ohraniti svoj cilj, da nadaljujemo z deflacijo OKB in se izogibamo zmanjšanju vrednosti OKB, da zaščitimo dolgoročne interese njenih imetnikov, OKB ne moremo uporabljati kot izvorni žeton OKChain. Zato smo ustvarili OKT kot izvorni žeton OKChain.

Prihodnji koraki za povečanje vrednosti OKB

Z izdanim novim žetonom še vedno ne bomo prenehali razvijati našega ekosistema OKB in širiti področje uporabe, ki je že zajemalo denarnice, finančne in posojilne storitve, varnost omrežij, potovanja, življenjski slog, uporabnost in še več.

Poleg tega bomo dodali še kanale za trgovanje in deponiranje. Trenutno smo odprli fiat prehode za vrsto glavnih fiat valut in uvrstili OKB na desetine večjih kripto borz z več kot 40 trgovalnimi pari proti glavnim kovancem, ki so na voljo na trgih.

Nazadnje bomo še naprej izpopolnjevali shemo odkupov in opeklin OKB. Kot smo že omenili, bomo neizkoriščenih 700 milijonov OKB zažgali in nobene OKB ne bomo obdržali. Vsi OKB so zgoreli in bodo zgoreli v celoti s sekundarnega trga.

Ugodnosti za imetnike OKB

V zahvalo naši skupnosti OKB za njihovo neverjetno podporo bomo 100% zemljevida genetskega bloka OKT preslikali vsem imetnikom OKB glede na njihova gospodarstva OKB. V prihodnosti se bosta obe mreži OKB in USDK preselili iz omrežja Ethereum ERC-20 v glavno mrežo OKChain. Ko bo omrežje OKChain v živo, bo na voljo trgovanje z OKT. To pomeni, da bodo imetniki OKB imeli priložnost sodelovati v upravljanju OKChain in postati supernode.

Čeprav se OKB in OKT v marsičem razlikujeta, bosta na OKChain neločljiva. OKT ne samo, da podpira razvoj OKChain, ampak tudi krepi razvoj ekosistema OKB.

Sledite OKEx na:

Spletno mesto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map