Zakaj OKB – zaslužite v DeFi, zaslužite popuste in zgodnji dostop z žetonom platforme OKEx

Kaj je OKB?

OKB je globalno na voljo pripomoček ERC-20, ki ga je izdala fundacija OK Blockchain. Ima bistveno vlogo pri povezovanju različnih storitev in izdelkov, ki so na voljo uporabnikom OKEx, in je oblikovno deflacijski žeton, zahvaljujoč pobudi Buy-Back and Burn.

Prednosti uporabe OKB na OKEx

Kot je poudarjeno spodaj, so uporabnikom OKB na voljo številne prednosti in pripomočki.

Popusti pri trgovanju

Aktivni trgovci nenehno iščejo načine za izboljšanje svoje donosnosti in popusti na trgovalne provizije lahko bistveno spremenijo. Z držanjem OKB na podračunu lahko trgovci z OKEx prihranijo do 25% pri provizijah za trgovanje.

Shranite OKB in zaslužite

Uporabniki OKEx imajo dostop do OKEx Earn – odseka, namenjenega možnostim pasivnega zaslužka. Poleg podpore za različna digitalna sredstva odsek Zaslužite tudi imetnikom OKB omogoča, da zaslužijo obresti od svojih prihrankov.

OKEx Jumpstart

Za uporabnike, ki iščejo bolj aktivne priložnosti, OKEx Jumpstart imetnikom OKB omogoča, da vložijo svoje deleže in si prislužijo nagradne žetone iz prihajajočih blockchain projektov. Poleg tega pet zaporednih dni imetje 100 žetonov OKB omogoča tudi sodelovanje pri prodaji žetonov Jumpstart, kjer so stopnje dodelitve uporabnikov in zneski naročnin odvisni od velikosti imetja OKB.

Razne ugodnosti

Poleg zgoraj naštetih primerov uporabe OKB lahko uporabniki OKEx tudi svoja majhna stanja pretvorijo v OKB, uporabljajo OKB za trgovanje z maržami, posojanje C2C, glasovanje itd..

Uporaba OKB zunaj OKEx

Da bi našim uporabnikom zagotovil dodatno vrednost, je OKEx vzpostavil partnerstva za razširitev primerov uporabe OKB zunaj platforme. Številni partnerji zdaj sprejemajo OKB kot plačilno sredstvo in ponujajo API, ki trgovcem prek spleta in zunaj njih omogoča sprejemanje plačil OKB na svojih trgih..

Številna podjetja za varnost in hladno denarnico podpirajo tudi shranjevanje OKB, med njimi Coinify, Coinomi, BTT, Ledger Vault, Guara Enji in druge. OKEx še naprej spodbuja nova partnerstva in širi ekosistem OKB.

Stopite v DeFi z OKB

OKEx je bila ena izmed najbolj aktivnih borz kriptovalut, ko gre za prostor DeFi, in je prva na seznamu izvedenih finančnih instrumentov za žeton Uniswap UNI.

Zavzetost za podporo inovacijam in gospodarstvu DeFi je razvidna iz projektov, ki smo jih navedli na platformi (od 1. oktobra 2020 jih je bilo do 50). Poleg tega uporabnikom ponujamo tudi najobsežnejšo paleto izdelkov za trgovanje DeFi, vključno z večnimi zamenjavami, zamenjavami s kovanci, prihranki, trgovanjem s maržami in izvedenimi finančnimi instrumenti..

Končno je OKEx, ki je zavedal naraščajoč trend likvidnostnega rudarjenja, omogočil tudi podporo pridelavi donosa prek našega oddelka Zaslužite. Uporabniki OKEx lahko zdaj ustvarijo kmetijo na protokolih, kot so Uniswap, YFII, Compound in Curve – vse brez zapuščanja platforme OKEx.

Naslednji korak za OKEx je raziskovanje integracije OKB s platformami DeFi in razširitev ponudbe možnosti pridelave donosa za imetnike OKB.

Veliko povpraševanje, manjša ponudba

Poleg različnih primerov uporabe je OKB zasnovan tudi kot deflacijski žeton z nenehnim zmanjševanjem ponudbe. To dosežemo z našim programom Buy-Back in Burn. Program Buy-Back and Burn, ki se je začel maja 2019, uporablja 30% provizij za transakcije na promptnem trgu za odkup OKB od skupnosti in ga nato zažge. Zadnji odkupni krog je potekal med 1. junijem in 31. avgustom 2020, ko je zgorela zgodovinska količina žetonov OKB v vrednosti 21 milijonov dolarjev.

OKExChain in zagon OKT

OKExChain je odprtokodna decentralizirana javna veriga, ki jo je ustvaril OKEx in je namenjena spodbujanju razvoja obsežnih komercialnih aplikacij. Izvorna kriptovaluta blockchaina je OKT. Imetniki OKB bodo kmalu lahko zahtevali novo kovani OKT, ko se bo zagnala glavna mreža OKExChain.

Arhitektura OKExChain je bila zasnovana tako, da omogoča vsakemu uporabniku, da se prijavi za supernodo, razvijalcem in podjetjem pa omogoča hitro in varno zagon številnih decentraliziranih aplikacij, izdajanje digitalnih sredstev, ustvarjanje trgovalnih parov in trgovanje brez trenja.

Da bi ponudil razširljivo, učinkovito in uporabniško optimizirano razvojno izkušnjo, OKExChain trenutno podpira večverižni vzporedni razvoj, ki povečuje interoperabilnost velikega števila uporabnikov. V bližnji prihodnosti bo OKExChain podpiral tudi programabilnost prek navideznega računalnika Ethereum, vključno z vsemi standardnimi orodji za razvijalce Ethereum.

Ekosistem OKB nenehno raste in se prilagaja nenehno razvijajočemu se okolju blockchain, ekipa OKB pa se zavzema za ohranjanje te poti, da bi zagotovila zmogljive funkcionalnosti in neprimerljivo uporabniško izkušnjo – tako na platformi OKEx kot zunaj nje..

Sledite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map