Zbirka AMA: DEAPcoin & OKEx Jumpstart – ponovni obisk s sopredsednikom DEA Naohito Yoshida

Če želite izvedeti več o digitalni umetnosti na blockchainu, smo bili veseli, da je prejšnji teden Naohito Yoshida, sopredsednik uprave pri Digital Entertainment Asset (DEA)! Njegova skupna spoznanja o panogi in ideje, ki stojijo za razvojem projekta, so z našo skupnostjo prinesla uspešno sejo Vprašaj me karkoli (AMA).

PlayMining je nova platforma, ki uporablja tehnologijo veriženja blokov, ki jo je začela DEA. Platforma uporabnikom omogoča, da z igranjem iger in branjem stripov zaslužijo DEAPcoin, več igralne vsebine igrajo uporabniki, več žetonov zaslužijo. Spodaj preberite neverjetno zgodbo tega projekta.

Ta AMA je razdeljen na dva dela, kjer so Naohito prosili, naj pove, kako bo lansiranje DEAPcoina na OKEx Jumpstart prineslo več uspeha projektu in zakaj verjame, da bo DEAPcoin med pandemijo Covid-19, ki mu bo sledila vroč Q, pritegnil nove uporabnike.&A v naši skupini.

1. seja

V1: Za kaj se uporablja DEAPcoin? Kakšna je vloga DEAPcoina v ekosistemu?

A1: Zabavna platforma "PlayMining" je ekonomska in ekološka platforma, na kateri lahko uporabniki kupujejo & trgovinski rekviziti (Digital Art: bojna karta za igre), ki se pojavljajo v igrah in stripih, z uporabo DEAPcoina. DEAPcoin lahko zaslužite z igranjem iger ali gledanjem stripov.

V2: Zakaj ste se odločili za razvoj svojega podjetja v verigi blokov, saj gre za povsem novo panogo?

A2: Verjamemo, da je izdaja lastnega žetona najboljši način za uresničitev vizije projekta DEA. Naš cilj je zagotoviti brez primere ekosistem in svetovni koncept, v katerem lahko uporabniki zaslužijo denar (kriptovalute) v zameno za igranje iger in branje stripov. Da bi to dosegli, potrebujemo povsem nov sistem obtoževanja, skupaj z virom sredstev, ki jih je treba razdeliti. Uporaba obstoječih fiat in kriptovalut ter stabilnih kovancev pomeni, da moramo poskrbeti za obstoječe ekonomske mehanizme za doseganje naše vizije. Verjamemo pa, da je naš gospodarski sistem zaradi edinstvenosti in izvirnosti naše vizije izjemno težko sobivati ​​s temi obstoječimi ekonomskimi modeli.

V3: Ali nam lahko poveste motivacijo in koristi za vlagatelje, da imajo DEAPcoin dolgoročno? Imate kakšne načrte glede povpraševanja in pomanjkanja žetona??

Od številnih platformnih iger v kombinaciji z blockchainom jih ne more uspeti veliko, kako bo DEAcoin prepričal vlagatelje in uporabnike, da se pridružijo projektu DEAPcoin?

A3: Enostavno razumljiva spodbuda je, da cena verjetno ne bo padla. Zaradi narave ERC-20 se skupno število izdanih DEAPcoinov ne bo povečalo. Mislim, omejena je bila izdaja. Torej, dokler tržna kapitalizacija našega edinstvenega gospodarskega območja narašča, teoretično cena na enoto DEAPcoin še naprej narašča. Načeloma je tržna kapitalizacija ekonomske cone enaka vsoti vrednosti digitalnih sredstev, ki tam obstajajo. Dokler se digitalna sredstva nenehno uvajajo / prodajajo v ekonomski coni, se vrednost DEAPcoina v bistvu zvišuje.

V4: Kakšna je koristnost vašega žetona? Kakšna je konkurenčna prednost vašega spletnega mesta z igranjem iger in branjem stripov? Ali obstaja skupna nagrada za skupnost??

Povejte mi, zakaj bi morali uporabniki in vlagatelji dolgoročno vlagati v DEAPcoin. Kakšne koristi DEAPcoin prinaša imetnikom?

A4: DEAPcoin, ki ga izda projekt DEA, se razlikuje od mnogih drugih kriptografskih sredstev in ima značilnost "podpora vrednosti". V podporo temu sta dve stvari: »Uporabna vrednost« digitalnih sredstev. Digitalna sredstva, ki temeljijo na igrah in mangah, razvitih na tej platformi, imajo lastniško vrednost, zlasti za njihovo vsebino ter oboževalce in navdušence ustvarjalcev. Poleg tega je za digitalna sredstva značilna visoka preprodajnost, kar omogoča enostavno sekundarno transakcijo na dražbi digitalne umetnosti. Poleg tega ima njegovo posedovanje tudi veliko vrednost, zaradi katere je v igri “močan in zabaven”.

2) “Vrednost sredstev” digitalnih sredstev. Začeli smo z nakupom in lastništvom umetniških del svetovnih umetnikov, ki uporabljajo DEAPcoin. V sodelovanju z zbiralci umetniških del in agenti, ki imajo globoko in široko mrežo, smo že ocenili in kupili številna umetniška dela. Tudi ti bodo na digitalni dražbi prodani in z njimi trgujejo kot digitalna sredstva. Podedovana umetniška dela v lasti podjetja so že prepoznana po visoki vrednosti premoženja. DEAPcoin, ki ga lahko zamenjate za te "vredno premoženje", je torej dokaz vrednosti sredstva same valute.

Od izdaje suverenih zlatih kovancev v začetku 19. stoletja do Nixonovega šoka konec 20. stoletja je bila vrednost vseh valut na svetu določena po »zlatem standardu« (sistemu, ki državi zagotavlja denarno vrednost / menjalno vrednost z določeno količino zlata). V istem toku je DEAPcoin, ki ga je izdal projekt DEA, kripto sredstvo, katerega vrednost se določi na podlagi garancije za izmenjavo z umetnostjo, tako da jo je mogoče določiti na "sistem umetniškega standarda"

Dejanska cena DEAPcoina ni nujno odvisna od skupne vrednosti osnovnega premoženja, saj ga bo trg ocenil po uvrstitvi na borzo kripto sredstev. Verjamemo pa, da je dejstvo, da 1) obstaja cenovna podpora in 2) da skupni obseg še naprej narašča, zelo pozitivno sporočilo trgu, ki ceni cene DEAPcoin.

V5: Kot vemo, ima vsak uspešen projekt nekaj zgodb v ozadju, kakšna je zgodba za uspehom DEAPcoin-a? Kakšna je bila ta vizija, ko se je prvič pojavila kot ideja? Ali želite prikazati / deliti z nami kakšne posebne prototipe ali prihajajoče posodobitve DEAPcoin?

A5: Sanje v otroštvu:

Se spomnite tistih dni v otroštvu, ko ste ure in ure igrali igro, da bi premagali pošasti za denar, izkušnje ali močnejše orožje? In praznina, ki jo čutite, ko niste imeli kaj pokazati za svoja prizadevanja, ko ste izključili stikalo za vklop igralne konzole? Verjetno ste vi in ​​mnogi drugi že vsaj enkrat pomislili, “če bi le lahko bil tako bogat v resničnem življenju, kot sem v igri …” Želim si postaviti to “če” v resničnost.

V6: Kaj lahko DEAPcoin zdaj stori v tem kritičnem trenutku, ko obstaja svetovni pandemični koronavirus?

A6: Mnogi ljudje ostanejo doma in se postopoma naveličajo obstoječe zabave. Skrbijo tudi zaradi izgube dohodka. Tu je naš poslovni model PlayMining. Naš “Igraj, da zaslužiš” bo zagotovo odmeval pri mnogih ljudeh v teh okoliščinah. Upam, da lahko naše podjetje daje upanje ljudem po vsem svetu.

V7: Kaj je “digitalna umetniška dražba” in kako deluje?

A7: Dražba digitalnih umetnikov je storitev, ki uporabnikom omogoča nakup in prodajo digitaliziranih umetniških del (»Digital Art«), ki so jih narisali priljubljeni ustvarjalci z Japonske in po vsem svetu. Te digitalne umetnosti so edinstvene in ekskluzivne po sistemu transakcij, ki temelji na blokovni verigi DEA. Platforma lastnikom teh digitalnih sredstev ponuja priložnosti za izboljšanje zabavnih učinkov v igrah na zabavni platformi DEA, ki je bila poimenovana platforma PlayMining. Ta dva vidika skupaj vodita visoko vrednost premoženja digitalnih umetnosti in DEAPcoina ter eksponentno širita DEA-jevo “PlayMining” ekonomsko cono.

Digital Art ne bo na voljo samo za eno igro, temveč tudi za več iger na platformi PlayMining, zaradi česar bo žeton dragocen za različne uporabnike iger, pa tudi za tiste, ki iger sploh ne igrajo.

V8: Zakaj se je DEAPcoin odločil, da ga bo lansiral na OKEx Jumpstart?

A8: Ker OKEx razume našo vizijo in kaj želimo doseči. Zagon na OKJumpstart je dolg postopek. Veste, da je naš poslovni model zapleten. In potrebujemo stalno in stalno sodelovanje, da ohranimo vrednost DEAPcoina. Želeli smo sodelovati s partnerjem, ki najbolje razume našo strast. To je bilo OKEx.

V9: Kakšna je vizija in poslanstvo DEAPcoina?

A9: Z močjo zabave in tehnologije nova kultura in prihodnje gospodarstvo. Smo naslednja generacija podjetja za zabavo, ki bo v digitalni dobi na osnovi tehnologije veriženja blokov ustvarila novo gospodarstvo in kulturo z zabavo in premoženjem. Nova kultura in trg, ustvarjen na osnovi “zabave”. Spremenili bomo / kljubovali običajnemu načinu dobe, ko kupujemo “zabavo” z denarjem, ki ga zaslužimo z delom. Z ljudmi z vsega sveta bomo ustvarili novo obdobje zabavne ekonomije, kjer bomo lahko živeli svobodno.

V10: Nam lahko poveste prednosti tega projekta? In zakaj naj uporabniki kupujejo DEAPcoin?

A10: Verjamemo, da je koncept tega projekta, "PlayMining", bo zelo učinkovito delovala kot metoda pridobivanja uporabnikov. Značilnost, ki "Rudarstvo" (DEAPcoin) je mogoče doseči z "Igranje" (igra / manga) in je v enaki obliki kot kampanja za podeljevanje točk (tako imenovana promocija Baramaki), ki so jo razvili Alibaba Group, LINE Pay in PayPay. Njegovi uničujoči promocijski učinki so že dokazani iz primerov.

Kar zadeva UI / UX, je igralni del "PlayMining" ima enako zmogljivost in razširljivost kot običajne aplikacijske igre in spletne igre, za razliko od t.i. "blockchain igra".(Preprosto rečeno, del igre je "običajna igra HTML5")

V zvezi s tem je “Job Tribes” "igra, povezana z blockchain", ne a "blockchain igra". S konceptom uporabe verige blokov za celotno platformo "Igraj Rudarstvo" vključno z Digital Art Auction, upamo, da lahko mislite, da se razlikuje od običajne verige blokov. Za to obdobje smo si zastavili cilj "3 leta" dokler ne pridobimo 100 milijonov ljudi.

2. seja

V1: Kakšne težave želi rešiti DEAPcoin?

Zaradi česar ljudje verjamejo v dolgoročni DEAPcoin?

A1: S tem projektom želim rešiti dva problema.

1) Zaščita pravic ustvarjalca

Ustvarjalci in ilustratorji so bili nekako izkoriščeni. Tudi če so ustvarili dobro umetniško delo, lahko dobijo komp samo enkrat.

Po našem modelu se vsakič, ko se zgodi transakcija digitalne umetnosti, del provizije vedno znova vrne ustvarjalcem. Pametna pogodba je dober sistem za zaščito pravic ustvarjalcev.

2) Naredite svojo naložbo (porabo denarja za igre) bolj dragoceno

Mnogi ljudje porabijo veliko denarja za družabne igre in dobijo predmete. Toda ko se igre naveličajo, vsi ti predmeti izgubijo vrednost. To so samo nesmiselni podatki. Po našem modelu lahko družba ppl ta digitalna sredstva draži in trguje z njimi. Denar lahko dobite nazaj. ali morda dobite večje donose tako kot naložbe. Torej mislim, da lahko naše podjetje zaščiti pravice ustvarjalcev in poskrbi, da bo vaša igra bolj produktivna in smiselna!

V2: Katere so vaše prednostne naloge v tem letu?

A2: Prva prednostna naloga je, da želimo stopiti v stik z obstoječimi imetniki kripto in jih seznaniti z obstoječim našim projektom. Čeprav razvijamo zabavno platformo, bodo prvi uporabniki / prvi uporabniki imetniki kripto in ne splošni uporabniki iger. zdaj lahko pošljemo sporočilo, da je DEAPcoin vredno zdaj kupiti kripto skupnosti. Kot drugi korak želimo doseči splošne uporabnike iger. Končni cilj je, da uporabniki izkusijo trgovanje / dražbo digitalne umetnosti. Ker Digital Aukcija umetnin je mesto, kjer monetiziramo svoje poslovanje. Končni cilj je, da uporabnik drži denarnico in uživa v digitalni avkciji..

V3: Koliko iger je trenutno predstavljenih na vaši platformi? Ali nameravate dodati še nekaj novih, da bi pritegnili več ljudi k DEAPcoinu?

A3: Ali veste "SVETOVNE ZASTAVE"?Državne zastave so poosebljene in oblikovane v znake."SVETOVNE ZASTAVE" je naš IP in načrtujemo / razvijamo priložnostno igro, ki temelji na SVETOVNIH ZASTAVAH. Ste že videli to? Lahko najdete zastavo svojega naroda poosebljeno kot samurajski lik!

V4: Povejte nam edinstvenost vašega projekta kot drugi podobni projekti, kot so platforme za digitalno zabavo.

A4:

1) Temu projektu so se pridružili vrhunski ustvarjalci mang

Digitalne umetnosti ustvarjajo številni znani japonski stripovci, zgodbo o igri Job Tribes pa je napisal Shin Kibayashi, eden izmed 6 najboljših ustvarjalcev na Japonskem, ki ga je izbral Netflix

2) Digitalna avkcija

Svoje digitalne umetnosti ne morete uporabljati samo v igrah, ampak jih lahko tudi prodajate. Recimo, da če vaša karta postane zelo priljubljena v igri, se cena vaše kartice zviša. Lahko ga prodate na dražbi / prodate na dražbi digitalne umetnosti in dobite nekaj donosov.

3) Digitalna umetnost ima več igralne vrednosti.

Svoje digitalne umetnosti lahko uporabljate ne samo v Job Tribes, ampak tudi v nekaterih drugih igrah, ki bodo v prihodnosti na novo dodane. To so glavne razlike!

V5: Bi nam lahko pojasnili, kaj "Art Standard sistem" je in kako bo to pomagalo pri transakcijah?

A5: DEAP ekonomski sistem je v nasprotju z zlatim standardom opisan kot “umetniški standard”. Vrednost valute (DEAPcoin) je podeljena z avtentičnostjo umetnosti, vključno s fizičnimi in digitalnimi umetnostmi (vendar ne omejeno nanje). S tem se povečuje tudi vrednost umetnosti ustrezno poveča vrednost valute (DEAPcoin).

V6: Kot vlagatelj in začetnik sem težko kratkoročno dostopati do projekta ali ga oceniti in potrebujem daljša obdobja, da ga v celoti razumem, prepoznam in vrednotim. Za lažje razumevanje občinstva nam lahko poveste, kakšni načrti se začenjajo dodajati vrednost DEAPcoinu?

A6: Preprosto bomo povečali število digitalnih umetniških del, ki jih bomo prodali na DIgital Art Dražbi. Ko bodo dodane dragocenejše digitalne umetnosti, bo prišlo več ljudi. Več ppl uporablja DEAPcoin in vrednost narašča. Pazljivo moramo ustvariti dragocene digitalne umetnosti, ki jih želijo kupiti ppl. To je naša trenutna naloga in poslanstvo. Stikamo z mnogimi priljubljenimi ustvarjalci, ki niso omejeni na Japonsko. pritegniti čim več uporabnikov.Digitalno umetnost lahko ustvarjajo ne samo ustvarjalci stripov, ampak tudi. recimo slavne pevke in modni oblikovalci, zato je možnost neskončna. Še naprej bomo uvajali privlačne digitalne umetnosti, da bi pritegnili uporabnike in dvignili vrednost DEAPcoin. Naš poslovni model je zapleten, vendar upam, da so vsi razumeli bistveni del.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map