Napoved cene valovanja: napovedi kovancev XRP

Kam je usmerjena Rippleova kriptovaluta XRP? – Pogled v prihodnost digitalnih sredstev

Kljub temu, da trg trenutno doživlja nov val medvedjega zagona, mnogi industrijski strokovnjaki še vedno upajo, da se bo kripto sektor v bližnji prihodnosti vrnil na svoje vrhunce. V zvezi s tem je treba omeniti, da Rippleov žeton XRP globalni skupnosti vlagateljev predstavlja donosnost naložbe, ki je bistveno večja v primerjavi z drugimi glavnimi kripto sredstvi, kot je Bitcoin. To je zato, ker bi pri trenutni vrednosti XRP 0,25 USD vrnitev na 3,30 USD pomenila več kot desetkratno povečanje dobička.

V tem delu si bomo ogledali mnenja različnih strokovnjakov in analitikov, ki že nekaj časa delujejo na tej domeni. Preden pa začnemo s tem, si poglejmo nekaj razlogov, zaradi katerih je bil XRP v zadnjih nekaj letih tako priljubljen:

Zakaj Rippleov XRP močno sledi?

(i) Institucionalna uporaba:

Kot se verjetno zavedajo številni naši redni bralci, ekosistem Ripple zagotavlja finančni industriji platformo, ki odpravlja številne težave, ki so trenutno povezane s čezmejnimi transakcijami. Nekatera od teh vprašanj vključujejo:

Izredno počasne hitrosti obdelave: medtem ko Paypal potrebuje od 2 do 4 dni, da olajša mednarodne prenose, XRP omogoča, da se denarne menjave (lokalne ali mednarodne) izvedejo v nekaj minutah.

Tx stroški: Tradicionalni plačilni obdelovalci prevzamejo med 3% -5% celotnega zneska, ki se prenese kot stroški obdelave. V zvezi s tem transakcije XRP stanejo le delček tistega, kar morajo ljudje sicer plačati pri uporabi običajnih plačilnih rešitev (kot so ApplePay, SWIFT, Paypal itd.).

Nezanesljivost: Ripple omogoča čezmejna plačila veliko bolj zanesljiva in učinkovita (zlasti za velike finančne operaterje) z uporabo decentralizirane knjige, ki ponuja visoko stopnjo preglednosti.

Na koncu je treba poudariti, da je do zdaj več kot 100 finančnih institucij sodelovalo z Rippleom (in trenutno uporabljajo rešitve in tehnologije podjetja v verigi blokov). Na primer, v začetku letošnjega leta je Ripple sklenil sporazum z banko s sedežem v Omanu, imenovano BankDhofar, da bi olajšal svoje denarne transakcije na stroškovno najučinkovitejši možen način. Podobno je v preteklosti Ripple sklenil sporazume z drugimi uveljavljenimi finančnimi institucijami, kot so Banco Santander, Moneygram in.

(ii) Partnerstva za velika imena:

V zadnjih nekaj letih je Ripple sklenil partnerstva s številnimi podjetji, ki so vlagatelje optimistično ocenili glede cene XRP. Za začetek je Ripple pred kratkim prišel skupaj s podjetjem Flutterwave – blockchain firmom, ki želi premostiti vrzel, ki trenutno obstaja med afriškim trgom in ostalim svetovnim gospodarstvom. Podobno je Ripple podpisal tudi sporazum z Moneynetintom – podjetjem za e-denar s sedežem v Združenem kraljestvu – za pomoč obdelovalcu plačil pri lažjih različnih obsežnih finančnih transakcijah (samo za poslovne stranke).

(iii) Super hitre transakcijske stopnje:

Prej je Visa nosila naziv najhitrejšega obdelovalca plačil na svetu. Vse to pa se je spremenilo, odkar je Ripple pred kratkim zrušil multinacionalnega velikana s prikazom hitrosti obdelave do 50.000 transakcij na sekundo – številka, ki je bistveno višja (<2X) od tistega, kar ponuja Visa (24.000 TPS).

Kako se skupnost Crypto počuti glede prihodnosti XRP?

Edith Muthoni – Slaba kratkoročna perspektiva

Edith je glavna urednica na spletnem mestu LearnBonds.com, spletnem mestu za osebne naložbe in skupnosti z več kot 100.000 bralci mesečno. Po njenem mnenju je XRP eden najbolj razočarajočih kovancev leta. Od konca leta 2018 je digitalna valuta sprejela medvedji trend, kar je po njenih najnižjih trenutkih doslej. Nadalje poudarja, da čeprav je tehnologija, ki jo predstavlja Ripple, zelo obetavna, se ta potencial ni odrazil na uspešnost XRP. V e-poštnem sporočilu MasterTheCrypto je Muthoni še dodal:

»V zadnjih 2 do 3 mesecih je kovanec kazal šibke kazalce bikovskega trenda, ki se je povezal z Bitcoinom. Zato ga še ne bom odpisal – čeprav nikomur ne bi priporočil, da ga zdaj odkupi. Dolgoročno nič o kovancu ali njegovi blockchain tehnologiji ne kaže nobenih kazalcev bistvenega izboljšanja cen. Menim, da bo, če bo prevzel bikovski trend, tako nenadoma, da bo večino vlagateljev in rednih trgovcev našel nepripravljene. “

Ryan Selkis – optimističen glede srednjeročne in dolgoročne prihodnosti

Ryan Selkis – ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Messari – je precej optimističen glede prihodnosti Ripplea, predvsem zato, ker verjame, da kripto platforma podjetjem zagotavlja nov protokol, ki ni le enostaven za uporabo, temveč tudi pomaga racionalizirati plačila na različne dele svetu. Kot rezultat tega Selkis upa, da se bo glavni digitalni žeton v prihodnjem letu ali tako znova povečal na prejšnji ATH.

Peter Brandt – nadaljevanje volatilnosti cen

Predsednik uprave Factor LLC je eden tistih, za katere je znano, da svoje napovedi podpirajo s trdnimi statističnimi podatki in številkami. V zvezi s tem je Brandt na vprašanje o prihodnosti XRP izjavil, da XRP kaže znake navitja (čeprav kaže močne osnove.) Po njegovem mnenju je to predvsem zato, ker je Ripple manipuliral s trgom na splošno – nekaj, kar Brandt verjame bo povzročil, da bo XRP do konca leta 2019 upadel še za 20%.

InvestingHaven – 20 USD do konca leta 2020

InvestingHaven je spletno mesto za analizo, ki bralcem ponuja podrobne razčlenitve in analize cen različnih digitalnih sredstev. V zvezi s tem mediji trdijo, da bi lahko XRP do konca leta 2019 zelo dobro dosegel cenovno točko 20 USD – napoved, ki se najverjetneje ne bo uresničila, zlasti če upoštevamo, da je trenutna vrednost valute okoli 0,247 USD.

Exante – 0,5 USD v naslednjih 3-4 mesecih

V spletnem intervjuju z Master The Crypto nam je analitična skupina pri Exanteju povedala, da Ripple (XRP) že nekaj časa uživa sloves enega najboljših ekosistemov blockchain za banke in druge podobne finančne institucije. Kot rezultat tega je podjetje pripravljeno premagati vrzel, ki trenutno obstaja med tradicionalnim finančnim sektorjem in kripto trgom. Poleg tega ljudje v Exanteju verjamejo tudi, da lahko Ripple, ko se premikamo v prihodnost, služi kot blockchain ‘kanal’ za fiat in različne kripto transakcije..

»Stopnja XPR v letu 2019 je v primerjavi z drugimi glavnimi žetoni zelo stabilna. Ostal je v območju od 0,24 do 0,48 USD (dvojna velikost variacije), medtem ko sta se stopnji ETH in BTC spreminjali trikrat oziroma štirikrat. XRP začasno upada, vendar z zmerno dinamiko. Septembra je izgubil 7%, medtem ko je celotni kripto trg izgubil 15%. Stabilna obrestna mera je ključnega pomena za številne vlagatelje (zlasti institucije), zato jih dolgoročno morda bolj zanima XRP kot BTC. V prihodnosti bo faktor stabilnosti morda povečal cene XRP v primerjavi s klasičnimi kripto. Napovedovanje cen premoženja na nestanovitnem kriptomarketu je zastrašujoča naloga. Kot primer si oglejmo trgovino Bakkt. Kljub temu verjamem, da bo XPR v naslednjih nekaj tednih ostal v razponu od 0,2 do 0,3 USD, do konca leta pa se bo morda povzpel na 0,5 USD. “

Exante je evropsko investicijsko podjetje, ki svojim strankam ponuja spletno platformo za trgovanje z dostopom do 50+ svetovnih trgov. Leta 2012 je podjetje ustanovilo prvi Bitcoin sklad na svetu za hedge sklade za kriptovalute. Exante ima dovoljenje evropskih regulatorjev MFSA in CySEC.

Naeem Aslam – pozitivno kratkoročno vrednotenje

Naeem Aslam je cenjeni kriptoanalitik, ki je pred kratkim komentiral, kaj misli, da bo vrednost XRP v prihodnosti. Prepričan je, da je XRP trenutno močno preprodan, zato bi bilo pametno nekaj življenjskih prihrankov vložiti v prvo digitalno sredstvo.

Phil Nunn – močne dolgoročne perspektive

Phillip Nuun je izvršni direktor družbe Wealth Chain Capital & Skupina Blackmore. Po njegovem mnenju bo Rippleov žeton XRP še naprej igral pomembno vlogo v globalnem kripto ekosistemu. Čeprav ni navedel natančne številke, kje bo digitalni žeton dosegel v naslednjih nekaj letih, je dodal, da je prihodnost XRP videti svetla in da je Ripple trenutno tako pomemben za globalno tehnološko krajino, kot je bil Microsoft v času 90-ih in zgodnjih 2000-ih.

Daniel Ameduri – pozitiven srednjeročni do dolgoročni pogled

Daniel Ameduri je soustanovitelj Future Money Trends in avtor knjige Ne prihrani za upokojitev: Millennial’s Guide to Financial Freedom. Pred kratkim je Master The Crypto povedal, da se zaradi pripomočkov XRP za lažjo hitro menjavo valut z nizko provizijo (kar se lahko zgodi v povprečju 4-krat na sekundo) mnogi po vsem svetu začenjajo odpovedovati odvisnosti od ameriškega dolarja in so začeli za prehod na kripto. Ameduri je še dodal:

»Ker banke, kot so PNC, Santander, Standard Chartered in druge, še naprej sprejemajo XRP, bomo videli, da se zagon gradi sam na sebi, kar bo XRP dalo močne temelje za višje cene naprej. Pričakujem, da bo celoten kripto trg dolgoročno naraščal, saj verjamem v verigo blokov. XRP je eno najbolj cenjenih vrhunskih kripto sredstev in ko Bitcoin narašča, v celoti pričakujem, da se bo naraščajoča plima odražala v višjih cenah XRP. Verjamem, da bomo čez 5 let videli nove vrhunce. Trenutno XRP znaša 0,25 dolarja, njegov ATH pa 3,84 dolarja. Jasno je, da sem zelo navdušen nad prihodnostjo XRP. Bitcoin bomo potrebovali, da si povrnemo samozavest, da bo navsezadnje ustvaril zagon.

LongForecast – med 0,1 in 0,2 USD do leta 2021

Še eno priljubljeno spletno mesto, ki je znano po dobro raziskanih napovedih cen. Kar zadeva XRP, raziskovalna skupina pri LongForecast verjame, da se bo tretja največja kriptovaluta po celotni tržni kapitalizaciji še naprej gibala med razponom vrednosti 0,1 do 0,2 USD (vsaj do sredine leta 2021). Vendar pa lahko dolgoročno (tj. Do leta 2023) cena XRP spet naraste in doseže ceno okoli 0,49 USD na žeton.

OracleTimes – 5 USD do decembra 2019

Priljubljeni kripto mediji so nedavno objavili članek, v katerem je njihova raziskovalna skupina omenila, da predvidevajo ceno XRP, ki bo do konca tega leta dosegla približno 5 USD. Vendar pa se je od začetka leta 2019 vodilna digitalna valuta Ripple zmanjšala za več kot 10% – zaradi česar so številni strokovnjaki zdaj precej žalostni, ko gre za prihodnji finančni potencial XRP.

Roman Guelfi – spodoben kratkoročni pogled

Spoštovani kriptoanalitik Roman Guelfi verjame, da se bo leto 2019 izkazalo za dobro leto za XRP – še posebej, ker se je Ripple pred kratkim vključil v več uveljavljenih projektov (pa tudi drugih podjetij, povezanih z verigo blokov / kripto), da bi okrepil svojo verodostojnost. Medtem ko Guelfi ni zagotovil natančne napovedi cen, da bi podkrepil svoje trditve, je dodal, da bi lahko XRP do konca leta 2019 prisilil druga uveljavljena kripto sredstva, da “vzamejo zadnji del”.

UsLifted – približno 23 USD do konca leta 2020

Portal za kripto napovedovanje „UsLifted“ trdi, da bi lahko v naslednjih 16 mesecih cena posameznega žetona XRP dosegla do 22,79 ameriških dolarjev (skupaj z 38,739,145,924 dolarji v obtoku).

Lance Morginn – 100 do 500% povečanje uporabe

Lance Morginn, predsednik Blockchain Intelligence Group (BIG), blockchain-agnostičnega podjetja za iskanje in analitiko s sedežem v Vancouvru, ki neposredno sodeluje s finančnimi službami, bankomati, menjalnicami in bankami glede napovedi cen XRP.

Mislim, da ima XRP nekaj resničnih nog, zato bi se lahko v prihodnjih letih znatno povečal. V naslednjih 6 mesecih mislim, da bi lahko opazili 100 do 500-odstotno povečanje, dolgoročno pa bi to lahko bilo bistveno večje povečanje glede na današnjo ceno. Na vprašanje o njegovih stališčih o XRP kot valuti finančnega POV je dejal, da pričakujem, da bomo videli več podjetij, kot je SBI, ki sprejemajo mrežo Ripple. Konec letošnjega marca so v svojo aplikacijo za plačevanje v blockchainu povezali 13 bank.

Dolgoročno bomo imeli le peščico kriptovalut in verjamem, da ima XRP možnost, da postane ena izmed njih,

Napovedi kovancev XRP v zaključku

Zdi se, da se je po burnem letu 2018 uspešnost XRP v zadnjih nekaj mesecih nekoliko stabilizirala. Vendar pa mnogi strokovnjaki, ko preučujejo osnove valute, verjamejo, da bi se lahko za XRP obetale velike stvari. Za začetek je Ripple pred kratkim sklenil partnerstva z velikim številom uveljavljenih podjetij in poslovnih podvigov – nekaj, kar je trgu vlilo veliko zaupanja vlagateljev.

Ob tem je treba pojasniti, da je treba vsa zgoraj navedena mnenja / strokovnjake obravnavati zgolj kot smernice in ne kot konkretne naložbene nasvete. Za ljudi, ki želijo veliko vlagati na ta trg, je najbolje, da opravijo skrbnost in se posvetujejo z nekaj finančnimi svetovalci, ki že nekaj let delujejo v tej nekoliko nastajajoči domeni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map