Binance Review: Vse, kar morate vedeti

Menjava Binance je ena najboljših platform za izmenjavo kriptovalut na trgu. Če iščete zabaven in razburljiv kraj za špekulacije o redkih in potencialnih kovancih, ste ga našli. Preberite naš celoten pregled Binance in se odločite na podlagi informacij. Toda od odprtja vrat se je veliko spremenilo in skriva nekaj temnih skrivnosti.

Naš posodobljeni pregled izmenjave Bitcoin Binance bo zajemal vse, kar morate vedeti. Ne trgujte pred branjem.

Izmenjava Binance

Binance je svet prevzel, da je postal vodilna borza. Redki in potencialni altcoini, edinstvena Maseratijeva darila in ugodne kletne provizije so v samo 6 mesecih z 0 dosegli vodilno mesto na trgu. Celo prijavilo se je 240.000 novih uporabnikov v samo eni uri.  Toda edinstven je resnično njegov inovativni motor za ujemanje. Trdi, da je najnaprednejša borza na trgu, ki se lahko ujema 1,4 milijona poslov na sekundo.

Vse to pomeni zelo zaupanja vredno, spoštovano in zaželeno izmenjavo.

Ampak ni popolno. Veliko morate vedeti o trgovanju z bitcoini na Binanceu (zlasti glede provizij).

Količina slabih informacij otežuje oblikovanje mnenja.

Zato sem ustvaril ta vodnik.

Prednosti:

 • Nizke pristojbine
 • Visoka likvidnost
 • Redki kovanci
 • Edinstvena darila
 • thumbs-upHigh Community Sentiment
 • thumbs-upApp
 • palec navzgor Izredno hiter

Slabosti:

 • Samo kripto
 • Brez delnega trgovanja (razlaga kasneje)
 • palci navzdol Visoke pristojbine za dvig na nekaterih kovancih

Lastnosti

Varnost

Kljub temu, da se zaveda, kako ščiti sklade, je zaupanje skupnosti veliko. Poleg standardne 2FA je še nekaj podrobnosti. Spletno mesto vas ves čas opozarja na varnostne ukrepe.

Zasebnost

Binance ne zahteva preverjanja za račune 1. stopnje. To vam omogoča dvig do 2BTC na dan. 2. raven vam omogoča dvig 50 BTC na dan in zahteva le osebni dokument s fotografijo.

Začetnikom prijazen


Vse funkcije Binancea otežujejo začetnike, zlasti njegov vmesnik za trgovanje. Celo osnovni pogled je težko razumljiv. Prav tako je samo za kripto, zato ne morete uporabiti gotovine za kreditiranje, da dobite kovance. Nekaj ​​jih že moraš imeti.

Pristojbine

Kljub zelo nizkim provizijam za trgovanje so provizije za dvig nekaterih kovancev astronomske. Če želite redke kovance, jih bo kraljeva odkupnina odstranila s spletnega mesta.

Podpora

Binance je resnično mednarodna operacija. Ima ugledno večjezično podporo strankam. Aktivni so na Redditu in so običajno dosegljivi. Slaba stran je pomanjkanje podpornega področja in članki s slabo angleščino.

Izvedba

Binanceov trgovinski motor ni nič drugega.

Ugled

V nasprotju z večino drugih izmenjav sem našel nekaj objav, ki ogrožajo Binance. Skupnost ga ima rada.

Na splošno

Nizke pristojbine, visoko zmogljivost in tekoče knjige, polne altcoinov? Kaj ni všeč? Binance kamnine.

UPreberite ta članek, če želite izvedeti, kako varno shraniti svoje Bitcoin-e.

O izmenjavi Binance

Binance je azijska borza digitalnih sredstev, ki združuje tehnologijo in finance. Omogoča izmenjavo digitalnih valutnih parov z najnaprednejšim motorjem na svetu (sposoben obdelavo 1,4 milijona naročil na sekundo) Prvotno financiran s prvotno ponudbo kovancev (ICO) **, zdaj pa je dobil podporo od tveganih kapitalistov in se hitro povzpel na vrh trga.

Glavne ugodnosti so nabor redkih altcoinov, knjige z likvidnimi naročili (BTC od 26. januarja 18 niti ni najbolj trženo sredstvo) in komično nizke provizije za trgovanje. Všeč pa mi je bilo tudi sodelovanje skupnosti in darila. Je ena redkih borz, ki uporabnikom dejansko omogoča sodelovanje pri dodajanju novih trgovalnih parov, kar je dokaj pogost dogodek.

pregled izmenjave bitcoinov

Binance je tako unikaten in zabaven, kot tudi tekoč in donosen.

Binance ima svet kripto brenčanja. Svoja vrata je odprl sredi leta 2017 in se že povzpel do vrha. Trenutno je vodilna borza glede obsega 24 ur (2,2 milijarde dolarjev od 26. januarja 2018).

Druga edinstvena lastnost, ki trgovce opozarja, je domači kovanec platforme, Binance Coin. Ne samo, da je to odlična naložbena priložnost (pozneje se naučite, zakaj), temveč vam omogoča, da znižate provizijo za trgovanje na polovico.

Začetnikom ni prijazen, vendar to nadomešča na nešteto načinov.

** ICO – Začetna ponudba kovancev je sredstvo množičnega financiranja, osredotočenega na kriptovalute. V bistvu zagon ponuja “žetone”, ki jih je mogoče unovčiti za valuto, Bitcoin ali druge kovance, ko se projekt zažene. Preberite popolna razlaga na Wikipediji.

Binance funkcije:

Kako deluje izmenjava Bitcoinov?

Ko sklepate posel, ne kupujete ali prodajate na platformi. Če želite trgovati na Binance, morate že imeti kripto denarnico, ki ji zaupate (ali brez povezave v denarnica strojne opreme. ZELO VARNO).

Kaj je Binance?

Binance je digitalna izmenjava sredstev, ki se ujema s kupci in prodajalci. Kripto-kripto-trgovanje poteka med uporabniki in borza za svoje težave plača plačilo. Za razliko od mnogih borz pri Binanceu ne morete kupiti kripto.

Če že imate kripto, pojdite na menjalnico, nakažite in izberite svojo trgovalni par**.

Binance ni Bitcoin posrednik (platforma, ki izmenjuje fiatno valuto za BTC).

**Trgovski par – Izraz za seznanjanje dveh valut za trgovanje. Na primer BTC / ETH. V tem primeru se strinjate, da boste svoj BTC zamenjali za ETH ali obratno.

kriptovaluta trgovalnega para

Najbolj priljubljeni BTC pari so zgoraj desno skupaj s funkcijo iskanja. Zdaj lahko kupite ali prodate ADA za BTC.

Je Binance varen?

Bil sem prepričan, da bo Binanceovo nekoliko senčno poslovanje in baza v Aziji nekatere uporabnike odvrnilo. Dejstvo, da je tako novo na trgu, je še en dejavnik, ki ljudem močno teži v glavi. Ni treba posebej poudarjati, da so mnogi pristopali previdno.

pregled izmenjave binance

Binance – Obvestilo o varnostnem tveganju.

Pregled Binance: prevara ali dobra kripto izmenjava?

Binance trdi, da je namenjen vaši varnosti. Bili so edina izmenjava, ki sem jo uporabljal in me redno opozarjala na varnostne postopke. Glede svojih varnostnih protokolov pa niso preveč odprti. Njihova stran O programu trdi, da je »večplastna & multi-grozdna “sistemska arhitektura – karkoli že to pomeni.

Kljub strahu pa je Binance osvojil srca skupnosti. Poleg standardnih postopkov 2FA obstajajo še število dobrih znakov za Binance:

 • UReddit.com/r/Binance – Binanceov sub je precej pozitiven. Večina uporabnikov je do borze prijazna in pravi, da je varna. Ta nit kjer nov uporabnik sprašuje o varnosti, je dober primer.
 • UChenpeng Zhao – Generalni direktor je dobro znan in spoštovan, saj je v svoji karieri delal na številnih blockchain projektih.
 • UVisok občutek skupnosti – Binance ima zvezdniški ugled.
 • UPodpora tveganega kapitala – Po ICO podjetja očitno zbral 10 milijonov dolarjev več pri financiranju iz Kapital črne luknje. Njegova finančna osnova je varna.

Razsodba: Varnost preverja.

Kakšne so provizije Binance za trgovanje / dvige?

Binance zaračuna stanovanje .1% pristojbina za vse sklenjene posle.

Za razliko od tekmecev, ki zaračunavajo provizije izdelovalcem / prevzemnikom ali napihnejo cene svojih kovancev, je Binance pregleden, preprost in lahko razumljiv.

Ampak tu je ulov …

Binance jih ima nekaj zelo visoke odstopnine za altcoinov. Umik Bitcoina ali Ethereuma je bolj ali manj standarden, za nekatere druge kovance pa so provizije lahko mejne izsiljevalne. Kot pravi uporabnik Reddita “arbitrarično”:

»Varanje uporabnika na prostem. Smešno je. KRIPOTURA JE MORALA USTAVITI TEJ SREDNJI ČAS *********, BINANCE. “

Pretirano se odzivajo, vendar to odraža sentiment mnogih na spletu.

Pristojbine za umik

Tu so pristojbine za izbor priljubljenih altcoinov:

 • preveriteValovanje: .15 XRP
 • preveriteČrtica: .002 DASH
 • preveriteIOTA: .5 IOTA
 • preveriteMonero: .04XMR

Višje provizije naj bi odvrnile večje število majhnih transakcij in spodbudile likvidnost. Logika je, da če uporabnikom odsvetujejo umik, bodo verjetno še naprej trgovali.

To pa ne osrečuje vseh.

binance izmenjave uporabnikov

Vas prosimo, da obseg nit provizij na Reddit da vidimo, kaj govorijo uporabniki od januarja 2018.

Nasvet za profesionalce:

Ko trgujete z redkimi kovanci, bodo provizije visoke. Tako pač je. Nobena menjava ne bo zadovoljila vseh vaših želja. Če vas določen kovanec zanima, opravite nekaj raziskav, s katerimi boste ugotovili, katera borza zanj ponuja najboljše stroške. Pojdite na Coinmarketcap.com in poiščite svojo valuto. Kliknite Markets in videli boste vse borze, ki ponujajo vaš kovanec. Od tam Google, ki izmenjuje + dvigne pristojbino. Primerjajte in izkoristite najboljšo ponudbo.

Kaj je BNB Coin?

Binance Coin (BNB) je Binanceova lastna kriptovaluta. Na borzi ga je mogoče kupiti ali prodati. Binance jih je sprva ustvaril 200 milijonov in namerava vsako četrtletje porabiti 20% dobička, da jih odkupi …. in jih uničiti!

Binance bo odkupil svoj žeton in jih polovico uničil ter s tem omejil ponudbo in povečal vrednost.

BNB se lahko uporablja za plačilo provizij za trgovanje in dvig na spletnem mestu. Ko uporabljate BNB za plačilo provizij za trgovanje, je provizija .05%. Popust se bo vsako leto zmanjšal.

binance pregled

Kako se primerjajo provizije za trgovanje Binance s konkurenti?

V primerjavi s konkurenti honorarji še vedno niso tako slabi. Glede na to, koliko prihranite pri provizijah za trgovanje, se na koncu verjetno izravna, če ne izvedete preveč dvigov.

Če veliko trgujete in ne dvignete veliko, je to izjemno poceni platforma.

Evo, kako to ustreza konkurenci:

 • preveriteBitstamp: .25% provizija za trgovanje | 5% provizije za kreditno kartico
 • preveriteBittrex: .25% provizija za trgovanje
 • preveriteLokalni bitkoini: Brez “pristojbin” | 1% provizije za prodajo | Višje cene kovancev
 • preveriteCEX.IO ” Provizija za izdelovalca: .16% | Taker – 25%

Kakšne so omejitve Binance za preverjene / nepreverjene uporabnike?

Še ena izmed mojih najljubših ugodnosti Binance je dejstvo, da lahko deponirate, trgujete in dvigujete valuto brez preverjanja. Če pa želite odkleniti višje omejitve, morate s podjetjem postati malo bolj osebni.

Tukaj so Trenutne omejitve Binance za različne ravni:

 • preverite1. stopnja: Lahko dvigne do 2 BTC na dan
 • preverite2. stopnja: Lahko dvigne do 50 BTC na dan. Zahteva vladno izkaznico

Za večje zneske se lahko povzpnete na 3. stopnjo (dahnite!). Če želite to storiti, se morate obrniti na podjetje.

Katere so zahteve za preverjanje Binance za 2. stopnjo?

Če želite prekiniti verige pičlih 2BTC na dan odtegnitvene omejitve, boste z izravnavo dobili 50BTC na dan za igro. Za razliko od mnogih drugih izmenjav Binanceovo preverjanje ni vse tako težko ali invazivno. Dovolj bo le osebna izkaznica.

Najprej kliknite na glavo v zgornjem desnem kotu, nato pa predložite dokumente s klikom na eno od dveh povezav na strani.

binance-level2

Kliknite na glavo v zgornjem desnem kotu in nato oddajte svoje dokumente

Zdaj samo izpolnite podrobnosti in naložite fotografije sprednje in zadnje strani dokumenta.

Izpolnite podrobnosti in naložite fotografije.

V primerjavi z drugimi, bolj invazivnimi izmenjavami (*** kašelj **** Bitstamp *** kašelj ***) je to razmeroma brez bolečin. Samo počakajte, da vas podpora preveri. Ko smo že pri podpori …

Kako je s podporo za stranke Binance?

Podpora strankam je prav tako kot sodniki v športu: enostavna tarča, s katero si odstranite jezo. Skoraj vsaka raziskava, ki sem jo raziskala, je imela grozljive ocene podpore strankam, tudi če je bila podpora v resnici dobra. Nezadovoljne stranke se pogosteje pritožujejo, kot pa vesele.

Toda Binance je bil nekoliko drugačen.

binance pregledi

Pozitivne ocene? To je nekaj novega.

Podpora je na voljo v več jezikih, vključno z angleščino, francoščino in kitajščino.

Aktivni so na družbenih omrežjih, zlasti njihovih Reddit in Twitter. Lahko tudi oddajte zahtevo na njihovi strani za podporo. Opomba: Binance ne ponuja več podpore prek Telegrama (januar 2018).

Januar 2018: Podpora trdi, da jih zaostanki zamujajo. Značilni odzivni čas je 3 dni. Support.Binance.com.

Niso pa vsi zadovoljni. Mnogi trdijo, da vloge ali preverjanje trajajo predolgo ali da se podpora ne odziva. Moje najboljše ugibanje pa je, da so včasih le preobremenjeni.

To so morali deliti z njihove strani na Twitterju o video natečaju:

binance pregledi

Mrtev.

Kako trgovati z bitcoini na Binanceu

Binance je ena izmed boljših borz na trgu, vendar ni ena najbolj prijaznih do začetnikov. Tradeview je na voljo bodisi Basic ali Advanced, vendar niti Basic ni enostavno razumeti. Kljub temu ni tako težko. Ker za trgovanje ni bilo potrebno preverjanje, lahko skoraj takoj izvedete prvo.

1. korak: ustvarite svoj račun

Pojdi do Binance.com in kliknite Register v zgornjem desnem kotu.

binance registracija

Vnesite nekaj ključnih podrobnosti.

registracija binance izmenjave

Kliknite povezavo v potrditvenem e-poštnem sporočilu, ki vam ga pošlje Binance.

2. korak: Omogočite 2FA

Binance vas ob ustvarjanju računa izda več varnostnih opozoril. Najprej boste morali pregledati nekaj varnostnih nasvetov.

pregled izmenjave binance

Kliknite vsako polje na desni, da sporočite Binance, da ste jih pregledali. Nato vam bo Binance toplo priporočil 2FA. Nastavi!

binance omogoči 2FA

Če izberete Google Authentication, boste pozvani, da prenesete aplikacijo. Tukaj je vodnik kako omogočiti 2FA na Binance z uporabo Google Authenticator.

Če izberete SMS, boste pozvani, da vnesete svojo telefonsko številko in nato vnesete geslo, ki ji je bilo poslano.

binance SMS preverjanje

3. korak: Depozitna sredstva

Kot sem že rekel, pri Binanceu ne morete kupiti nobenega kripto. Položiti morate iz denarnice.

Kako položiti kripto na Binance

Vplačilo je enostavno. Pojdite na Skladi zgoraj desno in v spustnem meniju izberite Depoziti. Od tam preprosto izberite valuto, ki jo želite kopirati, prilepite naslov in ga pošljite iz denarnice na Binance.

4. korak: Začnite trgovati!

Zdaj se zabava začne! Čas je, da zgrabite partnerja in začnete delati Do-Si-Do. Odprite zavihek Exchange v zgornjem levem kotu in izberite želeni pogled. Zaenkrat se držite Basic.

binance začetek trgovanja

Zdaj ste na območju trgovine. Stvari se začenjajo zavajati. Obstaja 10 različnih razdelkov. In to je samo osnovni pogled. Tu je opisna slika v razdelku za podporo Binance:

finančno trgovanje na borzi

To ni slika s številkami; to je Basic View.

Sprva se morda zdi zastrašujoče, toda trenutno morate v resnici vedeti le, s katerim parom želite trgovati in kako ga kupiti. Oddelek 9 zgoraj je mesto, kjer so trgovalni pari in iskalno polje. Poiščete lahko svoj par in nato uporabite razdelek 7 za nakup ali 8 za prodajo. Vnesite želeni znesek in voila.

binance-trgovalni par

Ocene Binance | Je Binance Legit?

Tudi z vzponom od zagona do superzvezde kripto izmenjave mnogi še vedno sprašujejo, ali je Binance zakonit.

je.

Ocene po spletu so na splošno pozitivne. Podpora strankam dobro nadaljuje povpraševanje, posli gredo enostavno, vloge so hitre in izkušnje s trgovanjem so odlične.

O večjih težavah še niso poročali in tudi o vdorih. Ugotovil sem, da veliko ljudi skrbi, ali bo podjetje zdržalo ali ne, vendar so presegli pričakovanja. Nenehno rastejo in svet opaža. Predsednik uprave ima celo je bil predstavljen na Bloombergu.

“Največja svetovna borza kriptovalut je vedno večja.”

– Bloomberg

Pozitivne ocene Binance

 • Nizke provizije za trgovanje
 • Likvidni trgi
 • Hitre hitrosti
 • Odlični trgovalni pari
 • Dobra podpora strankam

Negativni pregledi Binance

 • Odstopnine
 • Prah (ostanki, ki jih ni mogoče zamenjati)

Primeri pozitivnih ocen

pozitivna ocena

V naslednjem posnetku ima uporabnik težave z zaupanjem (TooMeInRealLife) z Binanceom, vendar se hitro pokaže podpora za njihovo odpravo.

binance pregled

Kaj pravijo negativni pregledi Binance

Negativne ocene so se osredotočale skoraj izključno na odstopnine in prah. Prah so ostanki delcev kovanca, ki se naberejo na vašem računu, ker z njimi ni mogoče trgovati. Binance še ne omogoča delnega trgovanja, lahko trgujete samo s celimi kovanci (1 IOTA, ne.693 IOTA). Izdajo dodatno zapleta trgovalna provizija. Če kupite 1 IOTA, Binance za provizijo vzame 1%, tako da vam ostane 9 IOTA. To pomeni, da ne morete trgovati z IOTO, ki ste jo pravkar kupili! Rešitev je uporaba žetona Binance za trgovanje.

Binance trdi, da dela na rešitvi tega vprašanja. Samodejno bo “pometel” vaš prah in ga pretvoril v Binance Coin

Obiščite podjetje nit posodobitev in predlogov na Redditu da dobite občutek, koliko skupnost sovraži prah in odstopnine.

3 najboljše Binance alternative za valuto Fiat za začetnike

Če imate potujoče oko, je na trgu veliko konkurentov, ki vam omogočajo enostaven dostop do kripto s fiatom (in vas ne izsiljujte, da ga umaknete).

1 # Coinbase

posrednik za kriptovalute

Coinbase je največji svetovni posrednik za Bitcoin. Prodaja Bitcoin, Ethereum in Litecoin v zameno za fiat valuto (USD, EUR). Če iščete zaupanja vreden, reguliran in varen način nakupa Bitcoina s kreditno kartico, je to daleč najprimernejši način. Njihovo borzo GDAX lahko uporabite tudi za trgovanje z drugimi uporabniki. To je za začetnike najbolj prijazna izkušnja na spletu. Preberite našo popoln pregled Coinbase da se naučite varno kupiti prvi Bitcoin.

2 #LocalBitcoins

Logotip LocalBitcoins.com

LocalBitcoins je peer-to-peer omrežje, v katerem uporabniki Bitcoin trgujejo neposredno med seboj. Ker trgujete neposredno z drugim uporabnikom, je varnost nizka in tveganje veliko. Kljub temu se velika večina prenosov zgodi brez izdaje. Če iščete preprost način za nakup Bitcoinov s USD (ali karkoli drugega) 100% anonimno, je to to. Vendar je to le Bitcoin. Ne trgujte z LocalBitcoins, ne da bi prej prebrali naš celoten pregled.

3 # Kraken

logotip kraken

Če vas pomanjkanje fiat valute spravi dol, je morda čas, da sprostite Kraken. Kraken ni najbolj prijazna platforma za začetnike, vendar ponuja bančne vloge v številnih valutah. Nato se lahko zaposlite z uporabo svoje inovativne platforme za trgovanje s številnimi odličnimi kovanci in celo z maržo. Podpira USD, CAD, GBP, EUR in JPY.

Binance proti Bittrexu

Binance proti Bittrexu je kot Yankees proti Red Soxu ali mačkam proti psom: razprave ne bo več. Oba sta digitalni borzi premoženja z vnaprej mislečim vodstvom, ki si je prislužilo svoj prevladujoči položaj. V rdečem kotu se Bittrex ponaša z varnim trgovanjem s preprostim vmesnikom. V modrem kotu Binance spreminja igro tako, da ponuja nepreverjeno trgovanje z nekaterimi najredkejšimi kovanci (in poskušam vam dati Porsche med tem).

izmenjava binance Domača stran izmenjave Bittrex

Zmagovalec tega dvoboja za naslov se prikaže na tem, kar osebno potrebujete. Poglejmo, katera je najboljša izmenjava Bitcoinov, Bittrex ali Binance.

Bittrex Vitals

 • Valute: 190+ digitalnih valut, brez fiat
 • Kavcija: Kripto (razen če presega 10.000 USD)
 • Umik: Kripto
 • Preverjanje: Da
 • Hitrost pologa: Takoj
 • Aplikacija: Ne
 • Denarnica: Da
 • Provizija: .25%
 • Trgovalni pari: Stotine

Bittrex vs Binance

 • Pristojbine: Binance
 • Prijaznost do začetnikov: Bittrex
 • Ugled: Binance
 • Varnost: Bittrex
 • Podpora: Binance
 • Aplikacija: Binance
 • Likvidnost: Binance
 • Izvedba: Kravata
 • Trgovalni pari: Kravata

Bittrex je ena najsodobnejših izkušenj s trgovanjem na spletu. Bilo je ustanovila skupina strokovnjakov za spletno varnost ki so podjetju namenili zagotavljanje varne in hitre izkušnje trgovanja z bitcoini. Med resnimi trgovci je priljubljen zaradi stabilnosti, varnosti in likvidnosti. Je glavni konkurent za Binance v kripto samo sektorju.

Je zelo regulirano, kar pomeni, da je več preverjanj. Vendar to dodatno preverjanje zagotavlja večjo stabilnost in varnost.

Zmagovalec – Binance

Binance izstopa v več kategorijah. Toda po mojem mnenju je to res odvisno od tega, kaj želite. Za bolj urejeno in varno izkušnjo trgovanja Bittrex. Če želite dostop do več altcoinov z manj preverjanja, izberite Binance.

Pogosta vprašanja o Binanceu

V: Kje se nahaja Binance?

O: Želim si, da bi vam lahko konkretno odgovoril, vendar ne morem. En moderator na podstavku Reddit je rekel “V tem trenutku se šteje, da je HQ Japonska (december 2017).” Dobra novica je, da je Japonska eden najbolj naprednih trgov za kripto izmenjave.

V: Je Binance 100% varen?

O: Binance je glede svoje varnosti precej tih. Njeni protokoli niso dobro znani, vendar se šteje za varno. Težav še ni. Preglednost izvršnega direktorja in finančnih podpornikov zadostuje, da jim ljudje zaupajo.

V: Ali Binance sprejema vloge v USD?

O: Ne. Je samo za kripto.

V: Ali Binance tolerira trgovalne bote?

O: To je Divji zahod. Seveda lahko uporabite trgovalni bot. Samo ne zlorabljajte ga, sicer boste začasno prepovedani. Če želite zaslužiti veliko denarja s trgovanjem z bitcoini, si oglejte te 12 orodij za resne kripto trgovce.

V: Ali Binance podpira ameriške stranke?

O: Da, ameriške stranke lahko uporabljajo Binance.

V: Ali Binance zahteva preverjanje?

O: Za 1. stopnjo, št. Za 2. raven morate predložiti osebni dokument s fotografijo.

V: Kaj je Binance Coin (BNB)?

O: Binance ima izvorni žeton, imenovan BNB. Z njim lahko plačujete provizije za trgovanje na spletnem mestu. Podjetje umetno omejuje njeno ponudbo, zato njegova vrednost nenehno narašča.

V: Dvignil sem denar, vendar ni prišel. Kaj naj naredim?

O: Če imate težavo z dvigom, preverite stanje umika v svoji zgodovini. Če se pokaže, da ni potrjeno, bodite potrpežljivi. Če je bila potrjena in je niste prejeli, morate na cilju govoriti s podporo.

Kaj kriptopozitivno všeč / ne

Všeč mi je

 • Hitre hitrosti – Ustrezni motor je bliskovito hiter. Z več kot milijonom na sekundo vam nikoli ni treba čakati tako dolgo, da bi kar koli storili.
 • Likvidnost – Binanceove kazni za dvig blaga pomagajo pri ohranjanju knjig naročil. Njihove knjige so tekoče kot led v puščavi.
 • Darila – Binance se vrača v svet spletnih šol igralnic. Redno imajo tekmovanja, ki podeljujejo resno razkošne nagrade.
 • Nizke provizije za trgovanje – Če izvajate velike količine in ne načrtujete majhnih dvigov, je Binance brez konkurence. Provizija za trgovanje v višini 1% je ugodna raven.
 • Preverjanje ni potrebno – Raven 1 ne zahteva preverjanja in vam omogoča dvig do 2 BTC na dan!

Ne mara

Hej, nič ni popolno …

 • Pristojbine za umik – Nekateri altcoini imajo neznansko visoke provizije. To spodbuja likvidnost. Vendar pa nekatere pristojbine pomenijo mejno izsiljevanje. Rekel bom, da je v obrambi Binance taksa enaka, če dvignete 50.000 ali 50 dolarjev, zato lahko manjše dvige le redkeje.
 • Brez Fiata – Na Binanceu ne morete uporabljati USD ali EUR.
 • Prah – Binance ne dovoljuje delnega trgovanja, kar pomeni, da kopičite delce kovancev, s katerimi ni mogoče trgovati. Delajo na rešitvi.

Končna razsodba našega pregleda Binance

Binance je najprometnejša borza na svetu in je svet prevzel. So v ospredju celotnega kripto sveta. Darila Porscheja, inovativni trgovinski motorji in laboratoriji inkubatorjev, kjer podpirajo blockchain zagone – Binance naredi vse.

Trgovanja ne olajšajo le enostavno, temveč tudi zabavno in poceni. Začetnikom ni najbolj prijazen in so nekoliko senčni glede svoje lokacije, vendar sta varnost in stabilnost zdržala preizkus časa (vsaj kratek čas). Skupnost ljubi nizke honorarje, veliko ponudbo kovancev in veliko podporo. Obožujejo tudi podroben vmesnik za trgovanje.

Dokler kovancev ne boste dvigovali prepogosto, ne boste imeli večjih težav.

Razsodba:

Binance je nizkoplačna platforma, ki je odlična za trgovanje z vsemi kovanci, ki si jih lahko zamislite. Ni pa primeren za začetnike.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map