Bitfinex Review: Vse, kar morate vedeti

Želite zaslužiti veliko denarja s trgovanjem z bitcoini? Bitfinex je kraj. Toda pred prijavo morate veliko vedeti. Preberite naš celoten pregled Bitfinex, če želite izvedeti vse o pristojbinah, preverjanju, omejitvah in funkcijah. In nato spoznajte pomemben dejavnik, zakaj se skupnost začne skrbeti zaradi te priljubljene izmenjave.

Ugotovil sem veliko zavajajočih, nejasnih in jasnih lažnih informacij o tej zapleteni izmenjavi. To je tisto, kar me je pripeljalo do tega vodnika. Najprej ga preberite pred trgovanjem na Bitfinexu.

Domača stran Bitfinex

Bitfinex je ena najnaprednejših, likvidnih in ekskluzivnih borz kriptovalut na svetu. Z neprekinjeno knjigo naročil, naprednimi orodji za trgovanje, maržnim trgovanjem in velikodušno širitvijo kovancev lahko tukaj zaslužite nekaj resnega denarja. Toda ovire za vstop so visoke, zato raje bodite resni. To je 2. borza na svetu, s 24-urnim obsegom več kot 2 milijardi dolarjev (Februar 2018), zato se pripravite na nekaj dejanj.

Contents

Bitfinex ne sprejema ameriških kupcev

Senca kramp 2016 še vedno upada, vendar je Bitfinex izpolnil obljubo, da jo bo odplačal. Od takrat je borza preoblikovala svojo podobo in si povrnila položaj na vrhu.

Prednosti:

 • Visoka likvidnost
 • Funkcije poglobljenega trgovanja
 • Dobro spoštovan in uveljavljen
 • thumbs-upMargin Trading

Slabosti:

 • Ni do začetnikov
 • Ni kupcev v ZDA
 • thumbs-downVeliki kramp leta 2015

Lastnosti

Varnost

Bitfinex varnost jemlje resno in uporablja številne napredne varnostne funkcije. Zaradi pomanjkanja preglednosti in prejšnjih vdorov mi onemogoča, da bi jim dal višjo oceno.

Trgovanje

Napredna orodja, grafikoni in možnosti trgovanja gredo z roko v roki s hitrim motorjem in veliko trgovalnih parov. Bitfinex je priljubljen med naprednimi trgovci zaradi svojih neverjetnih izkušenj s trgovanjem.

Začetniki-prijateljske linije

Izmenjavo je težko dojeti za začetnike in je ne morete niti uporabiti, razen če imate na računu 10.000 USD lastniškega kapitala! Ni najboljše mesto za začetek.

Pristojbine

Bitfinex uporablja trgovec prijazen urnik nadomestil za izdelovalce / prevzemnike in zaračuna skromne odstopnine v primerjavi s konkurenti. Nizke so tudi pristojbine za polog Fiat (0,1%).

Podpora

Podpora strankam je na splošno spoštovana in je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, vendar le po e-pošti. Niso aktivni Bitfinex Reddit, pa tudi na Twitterju nisem našel veliko dejavnosti.

Preverjanje

Bitfinex zahteva preverjanje fiat-a in postopek je lahko nočna mora. Zaradi vprašalnikov, dokumentov in tednov čakalne dobe je Bitfinex manj zabaven. Vendar lahko kripto trgujete brez preverjanja (ob upoštevanju omejitev).

Na splošno

Bitfinex je odlična platforma za resne trgovce, ki delajo velike količine, vendar ima tudi takrat svoje napake. To ni kraj za začetek vaše trgovinske poti, njegova kaznovalna pravila pa preprečujejo, da bi bili trgovci pleb.

Izmenjava informacij

 • Ustanovljeno: 2012
 • DIREKTOR: J.L Van Der Velde
 • Valute: 70+ trgovalnih parov (Bitcoin, Ethereum, Monero, IOTA itd.)
 • Možnosti plačila: Kripto, USD, EUR, USDT *.
 • Preverjanje: Težko za Fiat | Za Crypto ni preverjanja
 • Aplikacija: Da
 • MarginTrading: Da
 • HQ: Hong Kong
 • Pristojbine: Izdelovalec (0,1%) / Taker (0,2%)

OBVEZNO PREBERITE: Kaj je povezava ameriškega dolarja (USDT) in zakaj vsi skrbijo za Bitfinex?

Cena priveza na Coinmarketcap

Tether je podjetje, ki kriptovalute veže na obstoječe fiat valute (USD, EUR itd.). Bitfinex ima veliko količino USDT. V bistvu je digitalna valuta tega podjetja vezana na vrednost USD, vsak USDT pa je podprt z resničnimi USD v rezervi. Tako lahko trgujete z USD, kot da bi šlo za digitalno valuto (takojšnji prenosi, brez bank, nizke provizije itd.). Vendar pa je družba pod nadzorom skupnosti glede svojih rezerv in je pred kratkim prekinila vezi s svojim revizorjem. Ta in druga bančna vprašanja začenjajo dvigovati obrvi v skupnosti. Prosim preberi Tetherjeva napoved da bi bolje razumeli situacijo. Tether in Bitfinex sta bila sodni poziv vlade ZDA odgovoriti.

O Bitfinexu

Bitfinex je bogato predstavljena borza kriptovalut s sedežem v Hong Kongu. Ta ekskluzivna izmenjava skrbi za profesionalne, obsežne stranke.

Bitfinex je bogato predstavljena borza kriptovalut s sedežem v Hong Kongu. Ta ekskluzivna izmenjava skrbi za profesionalne, obsežne stranke.

Njegove izkušnje s trgovanjem so opremljene z več kot 70 trgovalnimi pari, denarnico s popolnimi specifikacijami, izpopolnjenimi orodji in možnostmi za trgovanje ter trgovanjem z maržo. In njegova elegantna postavitev, trgovcem prijazne pristojbine in grozljiva knjiga naročil so to naredile 2. največja volumenska izmenjava. Trgovcem omogoča hitro in tekoče trgovanje s priljubljenimi kovanci, fiat valuto, USDT in vrsto redkih altcoinov.

Dejstvo, da je ena največjih in najnaprednejših borz na trgu, je idealen za resne strokovnjake. Kdor želi resno zaslužiti s trgovanjem s kriptovalutami in fiatom, mora biti na to pozoren. Poleg bogatih možnosti trgovanja in nabora valut ponuja Bitfinex tudi prilagodljiv vmesnik.

Od ustanovitve leta 2012 ima podjetje burno življenje, polno drame, panike in skrbi; vendar je obnovil svojo podobo po 2. največjem kramu v zgodovini Bitcoinov.

Za trgovce z globokimi žepi in željo po resnem zaslužku Bitfinex ustreza. Za vse ostale je najbolje, da poiščete drugam.

Oglejte si !: Bitfinex ponuja resnično prilagojeno izkušnjo trgovanja. Oglejte si različne teme trgovanja:

POZOR: Ali je varno uporabljati Bitfinex? | Bitfinex kramp 2016

2. avgusta 2016 je Bitfinex objavil, da so hekerji od uporabnikov ločenih denarnic ukradli približno 120.000 BTC (takrat 72 milijonov dolarjev). Še vedno je največji kramp v zgodovini Bitcoinov in je vznemiril industrijo. Cena je strmo padla za 23%, stranke pa so se spraševale, ali bo Bitfinex upadel. Bitfinex je preživel in izgube povrnil na iznajdljiv, a sporen način.

Družba je izgube socializirala med vsemi uporabniki (po 36% odbitkov) in jih izdala BFX žetoni v zameno za izgubljeni BTC. Te žetone je bilo mogoče unovčiti in jih je bilo mogoče zamenjati. Bitfinex je na vsak žeton položil vrednost in obljubil, da bo stanje vrnil pravočasno.

K sreči, vsi uporabniki so bili poplačani od aprila 2017.

Bitfinex je preoblikoval svoj ugled in ugotovil sem, da so neverjetno osredotočeni na varnost. Povsod, kjer pogledate njihovo spletno mesto, verjetno kompenzira nezaupanje uporabnikov. Ima stroge varnostne ukrepe, ki vključujejo:

 • Standard 2FA
 • Univerzalna varnost 2. faktorja
 • Pregled podatkov o prijavi in ​​zaznavanje sprememb IP
 • Zaščita pri umiku
 • Šifriranje e-pošte
 • 99,5% hladilnika (brez povezave s strani hekerjev)

Preberite naprej njihovo varnostno politiko in poglejte, kako se počutite sami. Zanimivo, da nam številnih podrobnosti “ne morejo razkriti”.

Ne morem razkriti varnostnega protokola za

Zasebnost in varnost Bitfinex dobro vzdržuje, vendar kramp pokaže, zakaj svojemu BTC nikoli ne bi smeli zaupati denarnice, v kateri niste lastnik zasebnih ključev. Prepričajte se, da so pod vašim nadzorom.

Nasvet za profesionalce: Nikoli ne hranite več kot tisto, kar potrebujete za trgovanje na borzi. Pomislite na to kot na denar v denarnici. Prihranke hranite v banki, ne v zadnjem žepu. Prepričajte se, da veste kako zaščititi svoje bitcoine preden začnete trgovati.

Kakšne so pristojbine za Bitfinex? | Trgovanje, deponiranje in dvig

Provizije Bitfinexa so nizke in trgovcem zelo prijazne. Ujemajo se z večino konkurence.

Trgovanje na platformi vas ne stane veliko.

Provizije za trgovanje

Bitfinex uporablja razpored provizij za izdelovalce / prevzemnike.

 • checkMaker: .1%.
 • checkTaker: .2%.

Pristojbine se lahko z zadostnim obsegom znižajo do 0%!

Tukaj je grafikon.

Takse za igralce in izdelovalce se razlikujejo

Pojasnilo izdelovalca / prevzemnika: Če v knjigo naročil dodate likvidnost z oddajo mejnega naročila nad ceno za nakup ali pod ceno za prodajo, se vam zaračuna strošek proizvajalca. Če odvzamete likvidnost z oddajo naročila, ki se izvrši, ste prevzemnik.

Provizije za polog Bitfinex | Koliko stane nakazilo USD / EUR na Bitfinex?

Vplačilo kripto je brezplačno. Bančna nakazilo za polog v USD ali EUR stane 1% (najmanj 20 USD).

Kakšne so provizije za umik Bitfinexa? (Februar 2018)

Odstopnine za kripto in fiat so konkurenčne in niso tako protičlovekove pravice kot Binance.

Bančna žica: 0,1% (20 min).

Express Bank Wire (24 ur): 1% (20 USD).

Kripto:

 • BTC: 0,0008
 • ETH: 0,0027
 • XRP: 0,02
 • LTC: 0,001

Za celoten razpored pristojbin obiščite Stran s provizijami Bitfinexa.

Primerjane provizije za Bitfinex

 • Bitstamp: 0,25% provizija za trgovanje | 5% provizije za kreditno kartico
 • Bittrex: 0,25% provizija za trgovanje.
 • Lokalni bitkoini: Brez “pristojbin” | 1% provizije za prodajo | Višje cene kovancev
 • CEX.IO ” Strošek za izdelovalca – 0,16% | Taker Taker – 0,25%

Kako trgovati z Bitcoini na Bitfinexu Prijava, preverjanje, izmenjava in še več

Bitfinex je eden najbolj naprednih in likvidnih trgov za trgovanje s fiat valuto in kripto. Kripto trgovanje ne zahteva nobene potrditve.

Kako ustvariti račun?

Pojdite na Bitfinex.com, v zgornjem desnem kotu kliknite Prijava in vnesite nekaj podrobnosti.

Pojdite na Bitfinex.com, v zgornjem desnem kotu kliknite Prijava in vnesite nekaj podrobnosti.

Nato kliknite povezavo za preverjanje v e-poštnem sporočilu, ki ste ga registrirali pri Bitfinexu.

Nato kliknite povezavo za preverjanje v e-poštnem sporočilu, ki ste ga registrirali pri Bitfinexu.

To je bilo enostavno.

Kako zavarovati svoj račun?

Najprej v račun dodajte nekaj varnostnih zaščit. Najmanj bi morali omogočiti 2FA. Tu so navodila za iskanje varnostnih nastavitev računa.

Kako financirati svoj račun?

Depozitiranje je enostavno. V denarnici že morate imeti kripto. Izbira ugledne denarnice je najpomembnejša stvar, ki jo lahko naredite. Vedite, katerim denarnicam zaupajte, PREDEN trgujete.

Ko se prijavite, boste pozvani k financiranju računa. Na seznamu izberite svoj kovanec in izberite Denarnica za izmenjavo.

Ustvarite naslov in pošljite svoj BTC na TA NASLOV.

Ustvarite naslov in pošljite svoj BTC na TA NASLOV.

Če želite položiti, trgovati in dvigniti fiat, morate biti preverjeni.

Kako preveriti svoj račun na Bitfinexu?

Preverjanje računa je strogo in Bitfinex je najobsežnejši v vesolju.

Za začetek kliknite Preverjanje pod ikono profila v zgornjem desnem kotu.

Za začetek kliknite Preverjanje pod ikono profila v zgornjem desnem kotu.

Izberite Začni preverjanje in pripnite varnostni pas.

Izberite Posamezno preverjanje in našli boste zahteve. Obrazec boste morali prenesti, podpisati in naložiti skupaj z dvema dokaziloma o osebnem dokumentu, bančnim izpiskom, dokazilom o prebivališču in gnusom krvi (hec!).

Ta postopek preverjanja morate opraviti.

BITI NASVETNI: Pričakujte 6-8 tednov (februar 2018).

Preverjanje je smrtonosno dolgo

Kako kupiti Bitcoin na Bitfinexu

Ko je vaš račun preverjen, pojdite na zaslon Trgovanje, izberite zavihek Menjava na levi strani in kliknite velik zeleni gumb Nakup. Preprosto je. Da bodo stvari preproste, se držite vrstnega reda »Omejitev«.

Primer omejenega nakupa na Bitfinexu

Ocene Bitfinex | Ali je Bitfinex Legit zdaj vreden zaupanja?

Za podjetje, ki je šlo skozi 2. največji kramp v zgodovini, ima Bitfinex veliko zaupanje v skupnosti. Na splošno sem ugotovil, da je mnenje skupnosti visoko in da je podjetje ugledno. Večini uporabnikov je všeč, kako so obvladali krizo, in preglednost njihovega vodenja (vodijo jih iFinex). Še vedno je veliko nezaupanja in dvomov o Tetherju, toda na splošno je ugled velik.

Hitro iskanje v Googlu pokaže, kako zaskrbljeni so uporabniki glede varnosti.

Hitro iskanje v Googlu pokaže, kako zaskrbljeni so uporabniki glede varnosti.

Toda dejansko branje forumov za preglede Bitfinex razkriva veliko zaupanje skupnosti.

Spletno mesto za pregled odobrava, kako so ravnali s taksistom.

Spletno mesto za pregled odobrava, kako so ravnali s taksistom.

Uporabniki z visokim vodstvom sestrelijo idiota, ki je verjetno plačan za badfouth Bitfinex.

Uporabniki z visokim vodstvom sestrelijo idiota, ki je verjetno plačan Badmouthu Bitfinex.

Samo Google »Bitfinex reviews« in vidite, kako se počuti skupnost. Na tej strani z rezultati so vse zvezdice.

Pregledi Bitfinex SERP

Pozitivne ocene Bitfinex

 • Ugled
 • Varnost
 • Možnosti trgovanja
 • palec-upProfesionalizem
 • thumbs-upLikvidnost

Negativni pregledi Bitfinexa ne marajo

 • Preverjanje glavobola
 • Hack
 • thumbs-downNe prijazno do začetnikov

Primer:

Eden od pregledov izmenjave Bitfinex

Splošno mnenje je, da je Bitfinex ugledna borza, ki je dobra za profesionalne trgovce in ima odlične funkcije. Vendar ni primeren kraj za začetnike in njegova nemirna zgodovina sproža alarm.

Ali lahko Bitcoin trgujem brez preverjanja na Bitfinexu? | Kakšne so omejitve Bitfinexa?

Bitfinex vam omogoča trgovanje s kriptovalutami brez preverjanja. Vendar boste podvrženi določenim omejitvam in ne boste mogli dostopati do vseh funkcij.

Preverjanje je potrebno samo za fiatno valuto. Če želite nakazati, trgovati in dvigovati USD / EUR, se morate potrditi.

Pri uporabi Bitfinexa (preverjeno) ni omejitev trgovanja ali dvigovanja, še en razlog, da je tako priljubljen pri naprednih trgovcih.

Najboljše 3 možnosti za Bitfinex, prijazne do začetnikov

Koliko denarja moram za začetek? Koliko tednov moram čakati na preverjanje? Kaj na Zemlji je Fibonacci, kako se temu reče? Bitfinex ni za zeleno in surovo. Če iščete začetnikom prijazno alternativo Bitfinexu, so to vaše 3 najboljše stave.

1) Coinbase: kreditne kartice + lažje preverjanje

Logotip izmenjave Coinbase

Coinbase je največji svetovni posrednik za Bitcoin. To je najprimernejši način za začetnike, kako hitro dobiti Bitcoin. Običajno gre za portal, prek katerega novi trgovci vstopijo v kripto področje. Če iščete zaupanja vreden, reguliran in varen način nakupa Bitcoina s kreditno kartico, je to daleč najprimernejši način. Dejstvo, da lahko hitro kupite s kartico in nato uporabite GDAX (njihovo izmenjavo), omogoča gladko in začetnikom prijazno izkušnjo. Preberite našo popoln pregled Coinbase za boljši občutek.

2) LocalBitcoins: preverjanje ni potrebno.

Logotip LocalBitcoins.com

Oklevam se, da pokličem LocalBitcoins “Prijazen do začetnikov” zaradi tveganj. Vendar je trgovanje z njimi tako enostavno in ovira za vstop tako nizka, da sem ga moral vključiti. LocalBitcoins je enakovredno omrežje, kjer uporabniki Bitcoin trgujejo neposredno med seboj. Ne zahteva preverjanja in BTC lahko s katerim koli plačilnim sredstvom kupite 100% anonimno. Ker se menjava ne vplete, je tveganje veliko. Če pa boste upoštevali nekatere varnostne ukrepe, boste na varnem. Preberite našo popoln pregled LocalBitcoins najprej, da boste vedeli, kako varno trgovati.

3) CEX.IO: Hitro, čisto, enostavno

Logotip izmenjave CEX.io

Bitfinex ima gladek vmesnik, vendar je za začetnike lahko nekoliko zastrašujoč z vsemi svojimi orodji in možnostmi. Cex.io ima preprost in gladek vmesnik. Vse pomembne informacije so le en klik stran. Hitro se naloži, enostavno je za oči in UX je odličen. To je veliko preprostejši način trgovanja s kripto, kot Bitfinex. In tudi za začetek ne potrebujete bogastva.

Bitfinex vs. Binance: Katera je boljša izmenjava Bitcoinov v letu 2019?

Kaj se zgodi, ko neustavljiva sila naleti na nepremični predmet? Binance proti Bitfinexu, to se zgodi. Oba težka utežca rutinsko uvrščata na seznam obsega trgovanja in prevladujeta na svojih trgih. Kateri pa je boljši? Odgovor je težak. Mogoče niti ne boste imeli izbire. Začnimo s tem ropotanjem.

Prednosti in slabosti Binance:

Prednosti:

 • Nizke pristojbine
 • Visoka likvidnost
 • Redki kovanci
 • thumbs-upUnikatna obdarovanja
 • thumbs-upHigh Community Sentiment
 • palec navzgor Izredno hiter

Slabosti:

 • Samo kripto
 • Visoke pristojbine za dvig nekaterih kovancev

Binance je obsežna borza, specializirana za redke altcoin-e, Maserati-jeva darila in trgovanja z vlaki. V manj kot enem letu je od neznanega zagona postal vodilni v 24-urnem obsegu. Sposobnost poceni špekuliranja na številnih kovancih (~ 200) in takojšnje trgovanje (ujemajoči motor zmore 1,4 milijona poslov na sekundo!) Je v tej industriji postala pošast. To je nedvomno glavno ozemlje za zaslužek denarja za trgovce s kripto. Uporabniki se redno pritožujejo nad preobremenjenimi storitvami za stranke in izsiljevalskimi odstopnimi stroški (0,002 BTC za Bitcoin od februarja 2019 = 12 USD).

Soočenje

 • Kovanci: Binance
 • Trgovanje: Bitfinex
 • Preverjanje: Binance
 • Zabavno: Binance
 • Začetnikom prijazen: Binance
 • Varnost: Bitfinex
 • Likvidnost: Operite
 • Pristojbine: Bitfinex
 • App: Operite
 • Fiat: Bitfinex

To je neodločen izid. Nepravično je trditi, katera je boljša, čeprav imam raje Binance. Oba imata dve ločeni demografski kategoriji. Odvisno od tega, kaj želite.

Bitfinex: Če želite varno, likvidno in s funkcijami bogato platformo za obsežno trgovanje in fiat.

Binanne: Če želite trgovanje s kripto nižjimi ovirami in ne načrtujete številnih dvigov.

Zmagovalec: Nariši.

Pogosta vprašanja o Bitfinexu: Rezidenti ZDA | Preverjanje | Omejitve | Časi obdelave

V: Ali moram biti preverjen za trgovanje s kriptovalutami?

A: Ne, preverjanje je potrebno le, če želite trgovati s fiatom.

V: Kako dolgo traja preverjanje?

A: Preverjanje lahko traja do 8 mučnih tednov.

To lahko traja precej dolgo.

V: Kako dolgo trajajo dvigi?

A: Izplačila je treba obdelati v 12 urah. Če omogočite 2FA, boste morda lahko pospešili postopek.

V: Bitfinex je bil vdran. Ali je zdaj varno?

A: Ker so hekerji ukradli približno 72 milijonov dolarjev Bitcoinov, je Bitfinex saniral svojo podobo in podvojil varnost. V skupnosti se spet spoštuje. Je Bitfinex varen? Da.

V: Ali Bitfinex sprejema ameriške stranke?

A: Ne.

V: Kakšne so pristojbine za Bitfinex?

A: Bitfinex uporablja časovni razpored provizij za proizvajalce / prevzemnike. Na splošno boste verjetno nastali le za 1% proizvajalca / .2% uporabnika. Provizija za financiranje marže: 15%.

V: Ali Bitfinex sprejema kreditne kartice?

A: Ne.

V: Kakšna je najnižja vloga Bitfinexa?

A: Bitfinex nima minimalnega pologa; za vloge, manjše od 1000 USD, pa se zaračuna majhna provizija.

V: Kakšne so omejitve Bitfinexa?

A: Za preverjene uporabnike Bitfinex ni omejen.

V: Ali je Bitfinex varen?

A: Bitfinex uporablja številne napredne varnostne funkcije in svoje varnostne protokole jemlje zelo resno.

CryptoPositive resnično všeč

Bitfinex ima veliko radi, če ga dejansko lahko uporabite.

Možnosti trgovanja

Izbirate lahko med 6 vrstami naročil

Zaradi številnih možnosti, podrobnega in z orodji bogatega vmesnika, brezhibnega grafikona cen in možnosti maržnega trgovanja je Bitfinex ena najboljših izkušenj s trgovanjem na trgu.

Gladek vmesnik

Možnosti nekoliko otežujejo navigacijo, vendar je vmesnik videti tako gladko kot Tennessee Whisky.

Nizke pristojbine

Težko se je prepirati z njihovimi nizkimi honorarji. Možno je trgovati in plačati 0%.

CryptoPositive resnično ne mara

Bitfinex je nekoliko elitističen. Razumem, zakaj so, vendar mi še vedno ni všeč.

10.000 $ za trgovino

Za celo uporabo platforme morate imeti 10 tisoč dolarjev.

Preverjanje je nočna mora

Bitfinex želi vse, razen vašega prvorojenca. Oh, in hočejo, da se ti javi dva meseca nazaj.

Sodba za naš pregled Bitfinex

Bitfinex je platforma, bogata s funkcijami, ki si je opomogla od vdora leta 2016. Zdaj je eden vodilnih na trgu in mesto za napredne trgovce. Če želite zamenjati velike količine fiat valute in drugih altcoinov za poceni, je to odlična menjava. Bodite pripravljeni, da se spoprimete z nočnimi morami za preverjanje.

Tu ni prostor za začetnike in ga morda niti ne boste mogli uporabljati (če ste v ZDA). Skupnost jo zelo ceni, vendar začenja dvomiti o njeni integriteti in povezavah s Tetherjem.

Končna sodba za moj pregled Bitfinexa je, da je odlična menjava, če imate globoke žepe in veste, kaj počnete. Za vse ostale poiščite drugje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map