Bittrex Review: Vse, kar morate vedeti

Želite začeti trgovati z Bitcoini na borzi Bittrex? Naš celoten pregled Bittrexa bo zajemal vse, kar morate vedeti o najnaprednejši svetovni borzi kriptovalut.

Bittrex – izmenjava digitalnih valut naslednje generacije je platforma za kripto trgovanje s sedežem v Seattlu. Podjetjem in posameznikom zagotavlja eno najsodobnejših izkušenj s kripto trgovanjem na trgu. In s 24-urni obseg trgovanja z več kot 250.000 BTC digitalnih sredstev, je tudi eno najbolj tekočih.

Domača stran izmenjave Bittrex

Ta ameriška borza je hitro postala platforma za profesionalne trgovce. Predvsem zato, ker so njegova varnost, nizke provizije, hitra trgovina in stabilnost denarnice vodilni na trgu. Čisti varnostni dosežki, visoka likvidnost in 190+ podprtih valut so prav tako pomembne ugodnosti.

Bittrex je rutinsko v ospredju nenehno spreminjajoče se kripto pokrajine. Bilo je eno prvih podjetij, ki se je prijavilo za sporno Bitlicense države New York. Vsi ti pozitivni elementi zlahka nadomestijo dejstvo, da ne dovoljujejo trgovanja s fiatno valuto (USD, EUR itd.).

Za izkušene trgovce, ki iščejo stabilno, varno in celovito izmenjavo digitalnih valut, je Bittrex nedvomno vodilni.

Bittrex Exchange prednosti in slabosti

Tukaj so prednosti in slabosti Bittrexa, ki temeljijo na našem pregledu.

Prednosti:

 • Izboljšana varnost & Skladnost
 • 190+ valut & 450 trgovalnih parov *
 • Vrhunska podpora strankam
 • Odličen ugled skupnosti
 • thumbs-upLow Fees
 • thumbs-upEnostavnost uporabeU

Slabosti:

 • Ni možnosti fiat **
 • Ni do začetnikov

* Trgovalni pari so izraz, ko trgujete z eno digitalno valuto za drugo. Na primer, trgovanje z Bitcoini za Litecoin.

** Uporabniki lahko položijo fiat z bančnim nakazilom, če znesek presega 10.000 USD, in če preskočite več ovir za preverjanje.

Bittrex ima široko paleto običajnih in alternativnih digitalnih valut

Bittrex ima široko paleto običajnih in alternativnih digitalnih valut

Bittrex pregled glavnih komponent

Varnost

Bittrexove tesne varnostne funkcije (2FA, SSL) podpirajo 50 + letne izkušnje ustanoviteljev. Njegova stroga ureditev, čisti dosežki in predanost podpori so neprimerljivi.

Zasebnost

Osnovno trgovanje je na voljo z minimalnimi informacijami, vendar se predpisi KYC in AML dosledno izvajajo. Za dostop do več funkcij morate preveriti podatke. Nekateri so podjetju očitali tudi izmenjavo zasebnih podatkov.

Enostavnost uporabe

Armaturna plošča je preprosta in enostavna za oči. Na splošno je spletno mesto enostavno za navigacijo in intuitivno, vendar se mi ne zdi »enostavno« ali prijazno do začetnikov. Dejstvo, da morate imeti kripto pred trgovanjem (in pri njih ne morete kupiti), je tu edina večja stavka.

Podpora

Bittrex je svež zrak v kripto svetu. Njihova podpora je zelo aktiven na družbenih omrežjih in so na splošno zelo odzivni. Preveri stran za podporo tukaj. Opozorilo: Bittrex je od pisanja preobremenjen in ima težave.

Ugled

Za razliko od tekmecev, ki so po spletu rutinsko zmerni, je Bittrex zelo cenjen in zelo spoštovan. Nekateri so trdili sheme črpanja in odlaganja, ampak razen tega je občutek skupnosti velik.

Na splošno

Bittrex ni prijazen do začetnikov in zagotovo ni najbolj dostopen, za profesionalne trgovce pa je izjemen. Tesna varnost, hitro trgovanje, vsaka valuta, ki si jo lahko zamislite, in nizke provizije so vse, kar si trgovec lahko želi. Edine večje slabosti niso nobene težave in pogoste težave s preverjanjem.

Bittrex nadzorna plošča

Armaturna plošča je razmeroma preprosta in ima brezhibno obliko.

O Bittrexu

Bittrex je ustanovil Bill Shihara, nekdanji inženir pri Amazonu. Vznemirjen zaradi kršitev varnosti in razočaran zaradi pomanjkanja zanesljivosti in stabilnosti je leta 2014 skupaj s soustanovitelji ustanovil Bittrex. Ustanovna ekipa ima več kot 50 let skupnih izkušenj pri delu za velikane industrije, vključno z Microsoftom, Amazonom in BlackBerryjem.

Bittrex s sedežem v ZDA se ponaša s tem, da uporabnikom omogoča samozavestno trgovanje. To je bilo tudi eno prvih podjetij, ki je uspešno zaprosilo za Bitlicense iz zvezne države New York. Čeprav je stroga skladnost (davki, preverjanje itd.) Za mnoge uporabnike breme, poklicni trgovci uživajo stabilnost in mir.

Na stotine trgovalnih parov, algoritemske možnosti trgovanja, tesna varnost in neomejeno trgovanje za nizko ceno sta tisto, kar uporabnike privlači k trgovanju s to družbo v Seattlu.

Katera vrsta izmenjave je Bittrex?

Bittrex je tradicionalna izmenjava digitalnih valut. Služi kot ujemajoča se platforma med uporabniki za izmenjavo digitalnih sredstev, kot so kovanci ali žetoni. Kupec se ujema s prodajalcem in zamenjava za njegove težave vzame majhno provizijo. To je neposredno nasprotje konkurentov, kot je Coinbase, ki je posrednik. Pri posredniku uporabniki kupujejo in prodajajo kripto neposredno pri posredniku po določeni tržni ceni in ne trgujejo med seboj. Bittrex je kot newyorška borza na Wall Streetu, le hladnejši.

Bittrex funkcije

UBittrex se obračunava kot “izmenjava digitalnih valut naslednje generacije”. To pomeni, da ima nekaj najboljših lastnosti v spletu.

 • preveriteValute: 190+ digitalnih valut. Brez fiat.
 • preveriteKavcija: Kripto (razen če je več kot 10.000 USD).
 • preveriteUmik: Kripto
 • preveritePreverjanje: Da.
 • preveriteKavcija Hitrost: takoj.
 • preveriteApp: Ne.
 • preveriteDenarnica: Da.
 • preveriteprovizija: .25%
 • preveriteTrgovalni pari: Stotine.

Je Bittrex varen?

Bittrex je ena najbolj reguliranih in skladnih borz na trgu. Bilo je eno redkih podjetij, ki se je prijavilo za kontroverzno državo New York Bitlicense. Podjetje so ustanovili inženirji in strokovnjaki z desetletji skupnih izkušenj v industriji.

Podjetje za delovanje uporablja standard 2FA in nenehno preizkuša in nadgrajuje svoje zmogljivosti. Ostaja ena redkih platform, ki še nikoli ni bila vdrana. Prav tako skrbno preveri vsak račun prek neodvisnega podjetja za preverjanje dokumentov. Tudi osnovne informacije o računu se preverijo v javnih evidencah.

Njegov ugled v skupnosti je skoraj brezhiben. Po pregledu Reddita, pregledov in konkurentov sem našel veliko več negativnih ocen za večino drugih borz in malo, če sploh, za Bittrex.

Bittrex Review - trgujte samozavestno

Bittrex trdi, da uporabnikom omogoča samozavestno trgovanje. Prinaša.

Razsodba: Bittrex je približno tako varen, kot ga lahko dobite.

Provizije za Bittrex

V primerjavi z drugimi platformami so provizije Bittrexa izjemno preproste. Na vsaki borzi zaračunajo 25% provizije. Ker so vloge in dvigi v kripto, je najnižja pristojbina za prenos * velja za vsak umik. To se razlikuje glede na kovanec. Provizijo za prenos si lahko ogledate s klikom na znak za dvig (-) poleg kovanca.

Za razliko od konkurentov s provizijami “maker” in “takeer”, strmimi odstopnimi stroški in% provizijami za velika bančna nakazila je Bittrexov poenostavljeni model le ena pavšalna provizija za vse. To je velik žreb za poklicne trgovce, saj lahko zlahka izračunajo, kakšen bo končni rezultat.

Dejstvo, da Bittrex deluje samo na kripto, je razlog, da je lahko tako preprosto.

* V vsak kovanec je vgrajena pristojbina za prenos omrežja za selitev tega kovanca z enega kraja na drugega. Po naravi kovanca se tej pristojbini ni mogoče izogniti. Bittrex ne zasluži z dvigi.

Omejitve Bittrexa

Ker je Bittrex samo za kripto, nima skoraj tako strogih omejitev za vloge, posle in dvige kot druge platforme; vendar, kot je navedeno na njihovi spletni strani, je podjetje izjemno posvečen skladnosti z zakonodajo. To je ena njihovih glavnih prodajnih točk.

Skladnost je skladna s predpisi AML (preprečevanje pranja denarja) in KYC (Spoznajte svojo stranko).

Obstajata dve vrsti računov:

 • preveriteOsnovno: Če želite preveriti osnovni račun, morate predložiti svoje ime, naslov in datum rojstva. Preverjeno bo v javni evidenci. Osnovni računi lahko dvignejo do 4BTC digitalne valute na dan z omogočeno funkcijo 2FA.
 • preveriteIzboljšano: Če želite izboljšati svoj račun, morate predložiti skene osebnega dokumenta in samoportrete. Bittrexov ponudnik storitev Jumio bo preveril vaše dokumente. Izboljšani računi lahko dvignejo do 100BTC (v bistvu ves denar v znanem vesolju). Za seznam dokumenti, obiščite spletno stran Jumio.

Kaj nam je všeč in kaj ne pri Bittrexu

Bittrex velja za eno najboljših spletnih platform za izmenjavo kriptovalut in je zagotovo eno najhitrejših in najbolj celovitih trgov. V resnici sploh ni veliko tega, kar bi mu bilo všeč.

Všeč mi je:

 • Nešteto valut
 • Noro nizke pristojbine in shema, ki ustreza vsem
 • Visoka stabilnost in varnost
 • Visoka omejitev s preverjanjem
 • thumbs-upVelika podpora strankam
 • palec navzgor Velik ugled

Ne mara:

 • Brez fiat
 • Ni prijazen do začetnikov
 • palec dol Težko preverjanje

Kako uporabljati Bittrex korak za korakom

Ta del našega pregleda Bittrex vas bo naučil, kako ustvariti svoj račun na platformi Bittrex, da začnete izmenjevati kriptovalute.

1. Obiščite Bittrex.com & Kliknite Prijava

Prijava je v zgornjem desnem kotu

Prijava je v zgornjem desnem kotu

2. Kliknite Sign Up

Bittrex polje za prijavoZa začetek potrebujete le svoj e-poštni naslov in geslo

Za začetek potrebujete le svoj e-poštni naslov in geslo

U3. Preverite svoj e-poštni naslov

Bittrex bo na naslov, ki ste ga navedli, poslal e-poštno sporočilo za preverjanje. Kliknite!

Dobro opravljeno! Zdaj imate račun Bittrex. Naslednji korak je preverjanje!

Bittrexov račun Meme

Kako se preveriti na Bittrexu

Bittrex zahteva, da vsi uporabniki predložijo vsaj nekatere osebne podatke za preverjanje. To je posledica stroge politike skladnosti s KYC in AML. Vse informacije bodo preverjene v javni evidenci, izboljšane informacije pa bo pregledal Storitve preverjanja osebnih podatkov Jumio.

1. Vnesite svoje osnovne osebne podatke

Ko se prijavite, kliknite Nastavitve in na zavihku na levi strani boste videli Osnovno preverjanje. Vnesite svoje ime, naslov in datum rojstva, kot je zahtevano.

Informacije o računu BittrexOsnovni računi lahko dvignejo do 4BTC digitalnih sredstev na dan.

Osnovni računi lahko dvignejo do 4BTC digitalnih sredstev na dan.

2. Kako dobiti boljše preverjanje na Bittrexu

Povečanje omejitev na 100BTC na dan je za resne trgovce nujno. Nikoli ne veš, kdaj se bo ponudila priložnost. Preverjanje je bolečina, vendar se splača.

Kliknite zavihek Enhanced Verification na levi strani ali kliknite zeleni gumb Upgrade to Enhanced Verification na zavihku Basic Settings.

Okrepljeno preverjanje računa BittrexČe se noben javni zapis ne ujema, morate dokončati izboljšano preverjanje, da lahko prekinete.

Če se želite preveriti, morate predložiti veljaven dokument (za ameriške stranke, to je običajno potni list ali vozniško dovoljenje), pa tudi svež selfie. Prepričajte se, da:

 • check Ima celoten pogled na vaš obraz in nič ni blokirano
 • checkTo ni ista slika iz vašega osebnega dokumenta
 • checkTo NI profesionalna slika profila
 • checkSlike sploh NE obrežete

Za celoten seznam podprtih dokumentov po državah glejte Stran osebnih dokumentov Jumio.

Bittrex memorija za preverjanjePreverjanje Bittrexa lahko traja nekaj časa.

Upoštevajte, da so se čakalne dobe postajale vse daljše, še preden je Bittrex prenehal sprejemati nove račune. Upajmo, da bo po nadgradnji sistema preverjanje spet normalno.

Kako položiti na platformo Bittrex

Depozit kripto na Bittrex je preprost in zelo prijazen do začetnikov.

1. Kliknite Denarnice

Polaganje kripto na BittrexNa armaturni plošči v zgornjem desnem kotu kliknite Denarnice.

Na armaturni plošči v zgornjem desnem kotu kliknite Denarnice.

2. Poiščite svojo valuto

Kako najti svojo kripto valuto v svojem računu BittrexV iskalni vrstici poiščite valuto, ki jo želite položiti.

V iskalni vrstici poiščite valuto, ki jo želite položiti.

Se sprašujete, kako izbrati, katero valuto je najbolje položiti v letu 2018? Oglejte si ta članek.

3. Pošljite denar iz denarnice na naslov za polog

Pojavilo se bo polog, ki vam omogoča, da ustvarite naslov za polog. S tem naslovom pošljite kripto iz vaše denarnice na Bittrex. V denarnici morate že imeti kripto, ker vam Bittrex ne dovoljuje nakupa pri njih. Če šele začenjate in potrebujete priporočilo za denarnico, ima usethebitcoin.com čudovit članek o tem 9 najboljših kripto denarnic. Pomagal vam bo do najboljše Bitcoin denarnice za vas.

Zdaj lahko začnete trgovati!

Kako trgovati s kripto na Bittrexu

UKo opravite polog, boste opazili, da je polog v teku. Bittrex v teku je običajno zelo hiter. Ko je pripravljen za uporabo, lahko začnete trgovati.

1. Poiščite svoj kripto par

Kriptos se trgujejo v parih. Na primer Bitcoin za Dash, Ark, Neo itd. Ko je vaš polog potrjen, s pomočjo funkcije iskanja poiščite par, s katerim želite trgovati..

Kako najti svoj kripto par v svojem računu Bittrex

2. Izberite znesek, s katerim želite trgovati

Knjiga naročil bo polna ponudb in vprašanj. Za popolno razlago teh izrazov preberite ta članek pojasnjuje ponudbe, povpraševanja in ponudbe. V bistvu so ponudbe in povpraševanja enakovredni nakupi in prodaje. Izberete število enot in ceno, trg pa odloči, ali je napolnjena ali ne.

To je to. Tako enostavno je Pred izvedbo obvezno potrdite vse na svoji transakciji. Med raziskovanjem sem prebral veliko grozljivih zgodb o napakah pri trgovanju. Nočete, da se končate slabše od Trumpovega mnenja o NAFTA ….

To je bil najslabši trgovinski dogovor v zgodovini trgovinskih poslov, morda kdaj koli

Dejavniki naših pregledov Bittrex

Kot je pričakovalo podjetje, ki ga je ustanovila skupina “varnostnih čudakov”, ima Bittrex soliden sloves v skupnosti. Bittrex je bogat z mainstreamom in altcoin-i, močan na področju varnosti in ima visoko likvidnost (kar pomeni, da je zelo aktiven in enostaven za spreminjanje digitalnih sredstev v denar ali druga sredstva). Njegove pristojbine so razumne in preproste.

Pregledi spletnega mesta so odvisni od istih dejavnikov: pristojbin, podpore, varnosti in kovancev.

Seveda obstaja tudi slaba stran. Številne negativne ocene po spletu so bile osredotočene na vprašanja o njihovi podpori in na to, kako se kovanci ob deponiranju ne pojavijo; vendar Bittrex ni skrival, da so se trudili, da bi sledili povpraševanju. Podpora si prizadeva odpraviti te težave.

Edini resnični negativ, za katerega menim, da je upravičen, je vprašanje preverjanja. Uporabniki v spletu so razočarali, ker preverjanje ne deluje ali traja predolgo.

Pregled Bittrexa, ki ga je treba jemati previdnoVsak negativni pregled s takim črkovanjem je treba sprejeti z rezervo.

Vsak negativni pregled s takim črkovanjem je treba sprejeti z rezervo.

Dejavniki pozitivnega pregleda

 • Izbira valut
 • Nizke pristojbine
 • Varnost
 • Hitrost

Hitrost je bila zanimiv dejavnik številnih pregledov. Uporabniki redko poročajo o težavah z zaostankom, za razliko od mnogih drugih borz. Eno mnenje, ki ga je objavil spoštovani uporabnik Reddit Bitcoin, je to dobro povzel: “Tako Gemini kot Bittrex zaslužita prvo mesto v tej kategoriji (zaostanek strežnika), le redko, če kdaj pride do tehničnih težav.”

Negativni dejavniki pregleda

 • Dolgi roki za polog in dvig (preobremenjena podpora)
 • Vprašanja pri preverjanju
 • Brez Fiata (to po mojem mnenju ni pošteno; gre le za kripto izmenjavo!)

UBittrex alternative

Če vas pomanjkanje fiat-a, postopka preverjanja in nedavnih težav s podporo izklopi Bittrex, obstaja veliko alternativ Bittrex, ki se v letu 2018 kopičijo. Po mojem mnenju so top 3:

1. Binance

Logotip izmenjave Binance

Kitajski tekmec Bittrexu je še ena kripto izmenjava s smešno nizkimi honorarji (.05-.1%). Poleg nižjih provizij in zaznane boljše podpore uporabniki Binance obožujejo zaradi zabavnih iger in nagrad. Želite zamenjati vsak par, ki si ga lahko zamislite, in osvojiti Porscheja? To je kraj za to.

2.. Poloniex

Poloniex logotip izmenjave

Poloniex in Bittrex sta pogosto združeni. Na splošno se skupnost strinja, da je Poloniex bolj bogat s funkcijami (s trgovanjem z maržami), Bittrex pa bolj stabilen in varen. Podpora za stranke podjetja Bittrex je prav tako vrhunska. Poloniex ima bolj zapleten razpored honorarjev za izdelovalce, vendar so njihovi honorarji pogosto nižji od tistih za Bittrex.

3. Localbitcoins.com

Logotip LocalBitcoins.com

Localbitcoins pogosto imenujemo eBay Bitcoinov. Gre za omrežje peer-to-peer (P2P), kar pomeni, da kriptovalute pošiljate neposredno drug drugemu. Borza je zgolj hramba med kupcem in prodajalcem. Odlična alternativa je, če začnejo preverjanje in provizije za Bittrex postati moteči. Vse je 100% anonimno. Seveda je varnost glavno vprašanje.

Primerjalni pregled: Bittrex proti Poloniexu

Poloniex logotip izmenjave

vs.

Logotip izmenjave Bittrex

Bittrex in tekmec Poloniex sta dve največji menjalnici valut. Oba imata široko paleto valutnih parov, enostavne možnosti pologa in dviga ter nizke provizije. Medtem ko se Bittrex obračunava kot menjalnica “naslednje generacije”, Poloniex sebe imenuje “najaktivnejša” borza. Oboje je odlična možnost za trgovce, toda eno je v skupnosti močno pred drugim.

Najprej vas bom popeljal skozi osnove Poloniexa:

Poloniex funkcije

 • preveriteKraj: Delaware
 • preveriteVrsta: Tradicionalna izmenjava
 • preveriteMobilna aplikacija: Ne
 • preveritePlačilo: Kripto
 • preveriteValute: BTC, LTC in še desetine
 • preverite24-urni zvezek: 49789 BTC
 • preveriteVarnost: V REDU
 • preveritePomoč strankam: Grozno
 • preveritePreverjanje: Da
 • preveritePristojbine: Zelo nizko
 • preveriteTrženje marž: Da
 • preveriteMargin posojanje: Da

O Poloniexu

Poloniex je ena največjih in najbolj aktivnih borz. Izhaja iz Wilmingtona v Delawareju in ponuja eno najobsežnejših izkušenj s trgovanjem na spletu. Njena popolna izkušnja trgovanja je podprta z naprednimi grafikoni in orodji, temeljito knjigo naročil ter možnostmi trgovanja in posojanja marže. Njegova varnost je sicer v redu, vendar ne najbolj ugledna na spletu.

Kot rečeno, obstaja pot do oddelka za pomoč strankam. Splet je zasut z jeznimi uporabniki. Ta uporabnik Reddita je dokazal, da je bila njegova vozovnica v obdelavi 90 dni!

Všeč mi je:

 • Trženje marž & Posojanje
 • Visoka likvidnost
 • Nizke pristojbine
 • Veliko valut
 • thumbs-upDobar vmesnik in grafikoni

Ne mara:

 • V redu Varnost
 • Slaba podpora strankam
 • thumbs-downTesen postopek umika
 • thumbs-downLow odobritev skupnosti (kljub številni uporabniški bazi!)

Razsodba o pregledu: Bittrex proti Poloniexu

Ker sta ti dve strani v isti niši tako podobni in priljubljeni, je primerno, da se primerjata. Oboje je super za zaslužek s trgovanjem s kripto. Vendar varnost, stabilnost in vrhunska podpora Bittrexa daje prednost.

 • checkBetter Security
 • checkBetter Support
 • checkBetter Reputation
 • checkMore Coins
 • checkRicher funkcije trgovanja
 • checkBetter Interface
 • checkMargin Trading & Posojanje

ZMAGOVALEC: Bittrex!

Pogosta vprašanja o platformi Bittrex

Med forumi, spletnimi mesti za preglede, blogi in samim odsekom za podporo Bittrexu sem opazil, da uporabniki kriptoslovja na vseh ravneh postavljajo enaka vprašanja. Sem jih postavil sem, da boste lahko zlahka prebrali odgovore in začeli samozavestno trgovati.

V: Ali je Bittrex varen?

A: Da. Bittrex podpirajo varnostni psihopati s 5 desetletnimi izkušnjami. S strokovnjaki Microsofta in Amazona na čelu je vaš denar čim bolj varen. Kljub temu ni priporočljivo, da velike vsote denarja puščate na spletu.

V: Ali je Bittrex prevara?

A: Ne. Z Bittrexom je zagotovo nekaj težav zaradi počasne podpore. A to samo zato, ker je trenutno preobremenjeno. Dobili boste svoj denar in na varnem je.

V: Zakaj ima Bittrex toliko preverjanj??

A: Bittrex je popolnoma regulirano in skladno ameriško podjetje. Upoštevati mora bančne predpise, ameriške gospodarske sankcije in pravila KYC. Vsa skladnost je namenjena vaši varnosti in stabilnosti platforme (Bittrex je zaradi predpisov v veliko manjši nevarnosti, da bi ga zaprli).

V: Kakšne so moje omejitve umika in trgovanja?

A: Bittrex nenehno spreminja svoje meje. Trenutno lahko dvignete do 4BTC z osnovnim računom in 100BTC z izboljšanim računom.

V: Kako dobim višje meje?

A: Preveriti morate svoj račun. Pošljite Bittrexu selfie in osebni dokument.

V: Kako omogočim dvofaktorsko overjanje?

A: Kliknite Nastavitve -> Dvofaktor in sledite navodilom. Nato morate uporabiti mobilno aplikacijo, da dokončate postopek nastavitve 2FA.

V: Bittrex v teku? Kaj to pomeni?

A: Bittrex je trenutno preobremenjen in je začasno ustavil nove registracije. To lahko pomeni, da so vaše vloge ali dvigi v teku. Prosim, dajte jim več časa.

Končna razsodba Bittrex Review

Kot ena največjih, najobsežnejših in najvarnejših trgovalnih platform je Bittrex odlična izmenjava za profesionalne trgovce. Poleg težav s podporo in pomanjkanja možnosti trgovanja s fiatom resnično ne bi mogli ničesar drugega zahtevati. Popolna skladnost prinaša stabilnost, natančna knjiga naročil zagotavlja likvidnost, vrsta valut pa največjo prilagodljivost. Slabe strani niso nobene mobilne aplikacije, njihove trenutne težave z zaledjem in dolgotrajno preverjanje.

Obstaja razlog, da je občutek skupnosti na strani Bittrexa in njegov obseg trgovanja astronomski: to je odlična izmenjava. Ko presežete ovire za preverjanje, ste na jasnem.

Razsodba: Bittrex je verjetno najboljša borza na trgu, kar dokazuje tudi naš pregled Bittrex. Ko boste odpravili težave s preverjanjem, boste imeli donosno in varno izkušnjo trgovanja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map