Poloniex Exchange Review: Popoln vodnik

Se sprašujete, kako uporabiti borzo Poloniex, da začnete resno trgovati z denarjem in posojati Bitcoin, Ethereum in druga digitalna sredstva? Se sprašujete, ali je Poloniex varen? Preberite ta popoln pregled izmenjave Poloniex, če želite izvedeti vse, kar morate vedeti pred začetkom.

Poloniex je ena največjih, najbolj zasedenih in najobsežnejših platform za izmenjavo kriptovalut. Ima 50 milijonov edinstvenih obiskovalcev na mesec, 100 digitalnih sredstev v ponudbi in več likvidnosti kot večina konkurentov. To je največja izmenjava obiskovalcev in druga po obsegu. Trenutno je 24-urni obseg 70.000 Bitcoinov; približno 1 milijardo USD (glede na Coinmarketcap.com).

Resne trgovce privlači Poloniex zaradi številnih altcoinov, edinstvenih možnosti trgovanja / posojanja marže, nizkih provizij in podrobnih grafikonov. Ne ponuja možnosti za fiatno valuto (USD, EUR itd.).

Stran za trgovanje na borzi Poloniex

Ironično je, da je tudi najbolj obremenjena menjava globoko skrivnostna. Trdi, da ima sedež v Delawareju, vendar je ta naslov le agent. Tudi o vlagateljih ali vodstvu nihče ne ve veliko. Predsednik uprave Tristan D’agosta je aktiven in ugleden. V zadnjih mesecih se je Poloniex posvetil usklajevanju s predpisi.

Kljub kramp v letu 2014, podjetje si je opomoglo; vendar pa je slaba storitev za stranke v zadnjih mesecih škodovala njegovemu ugledu. Kljub temu se uporabniki v Poloniex zberejo na desetine milijonov za trgovalno izkušnjo, kot nobena druga. Poglobljen vmesnik, knjiga z globljimi naročili in trendovski katalog kovancev so vse pomembnejše.

Obiskal sem na desetine spletnih mest s pregledi, prebral vsako nit Reddita in sam uporabil spletno mesto, da sem ustvaril ta iskren pregled. V njem boste izvedeli vse, kar morate vedeti o tej ameriški borzi.

Prednosti:

 • Trgovanje z maržami / posojanje
 • Veliki katalog kovancev
 • Zelo nizke pristojbine
 • Poglobljena nadzorna plošča & Podrobne karte

Slabosti:

 • Prejšnji kramp
 • Brez Fiata
 • palec dol Pomanjkanje preglednosti
 • palec navzdol Slaba podpora strankam

Poloniex funkcije izmenjave

Varnost

Poloniex je varen, vendar so bili v preteklosti že hakirani. V zadnjem času ni bilo večjih težav. Podjetje postaja vse bolj skladno s predpisi, vendar je malo znanega o tem, kdo je v zakulisju.

Preglednost

Generalnega direktorja poznajo in spoštujejo, malo pa je znanega o tem, kdo je v zakulisju. Skupnost niti ni prepričana, kje ima podjetje sedež.

Enostavnost uporabe


Poloniex ne dela fiat. Sigurno že imate kripto. Armaturna plošča je zapletena, dvigi in trgovanje pa zahtevajo preverjanje. Ni začetnikom prijazna platforma.

Trgovanje & Kovanci

Poloniex ponuja armaturno ploščo, likvidne trge in možnosti marž, ki so vrhunske. Za resne trgovce je njihova ponudba altcoinov in možnosti trgovanja velika prednost.

Poloniex ugodnosti menjaveEna od prednosti Poloniexa je, da lahko nastavite stop-limit.

Podpora

Trenutno je podpora Poloniexa preobremenjena. Toda še prej je bila njegova podpora zelo slaba. Zgodb grozljivk je na pretek. Znano je, da se dvigi in vloge zataknejo.

Na splošno

Nobenega dvoma ni, da je Poloniex odlična platforma za trgovanje in zaslužek. Ima pa nekaj resnih pomanjkljivosti. Za profesionalne trgovce je vredno preglavic.

O Poloniexu

Poloniex je ameriška kripto-borza s sedežem v ZDA, ki se obračunava kot “najbolj aktivna svetovna borza digitalnih sredstev”. Med poklicnimi trgovci je priljubljen, ker vam omogoča trgovanje po marži * – redkost na trgu. Od takrat ustanovljen leta 2014, v skupnosti nenehno pridobiva paro. Na mesec pritegne 50 milijonov obiskovalcev in to število se ne upočasnjuje.

Podjetje je tako priljubljeno, kot je, zavito v skrivnost. Generalni direktor bi lahko bil samo mož, nihče ne ve, kje je v resnici, in o skupini vlagateljev ni znanega ničesar več. Ti dejavniki pogosto prestrašijo konzervativne novince.

Ponuja podrobne grafikone za analizo trga, intuitiven vmesnik, tono redkih altcoinov in edinstvene možnosti trgovanja / posojanja. Vendar ne ponuja nobene fiat valute. Njegova varnost ni tako tesna kot druge na trgu, v zadnjem času pa je podpora resno vprašljiva.

Na splošno je Poloniex odlična platforma za resne trgovce in slaba možnost za začetnike.

* Nov izraz: Trženje marž / posojanje – Trgovanje na marži je, ko si kripto posodite pri posojilodajalcu in kupite več kripto, kot bi si ga lahko sami. Ves izkupiček gre najprej posojilodajalcu, dokler posojilo ni vrnjeno. Nasprotno pa je posojilo s kritjem, ko nastopate kot posojilodajalec in prejmete zajamčeno donosnost naložbe od posojilojemalca. Za podrobno razlago glej članek o trgovanju z maržami o Investopeidi.gotovino.

Klik na zavihek Trženje marž pričara nadzorno ploščo marže. Najprej morate odpreti račun za trgovanje z maržami.

Klik na zavihek Trženje marž pričara nadzorno ploščo marže. Najprej morate odpreti račun za trgovanje z maržami.

Kako deluje Poloniex?

Poloniex je tradicionalna kripto izmenjava. Služi kot ujemajoča se platforma, ki povezuje kupce in prodajalce digitalnih sredstev, kot so kriptovalute (Bitcoin, Ethereum itd.). Kupec se ujema s prodajalcem, zamenjava pa za njegove težave vzame majhno provizijo (bodisi 15% -. 25%), odvisno od tega, kakšno naročilo oddate (več o provizijah za Poloniex kasneje).

Poloniex ne ponuja fiat valut (USD, GBP itd.). Že morate imeti kriptovaluto. Lahko kupite pri posredniku, kot je Dvojčka. Ko imate kripto, jo položite na svoj račun in sredstva so na voljo za trgovanje ali posojanje. Vsi računi na Poloniexu morajo biti preverjeni. Ko ste enkrat preverjeni, imate tehnično 3 račune: menjava, trgovanje z maržami, posojanje marže.

Kaj je trgovanje z maržami?

Edinstvena značilnost, ki jo ponuja Poloniex, je možnost trgovanja z maržami / posojanje. Poloniex velja za najboljšo izkušnjo trgovanja z maržami na trgu. Na Poloniexu imate 3 različne račune: izmenjava, trgovanje s pribitki in posojilo s pribitkom. Vsak od sredstev je ločen, vendar ga je mogoče zlahka prenesti na drug račun.

Primer trgovanja z maržamiTrženje marž je edinstvena lastnost, ki jo je najbolje prepustiti strokovnjakom. Kot lahko vidite, je v igri veliko zmedenih izrazov in naprednih finančnih strategij.

Trženje marž je edinstvena lastnost, ki jo je najbolje prepustiti strokovnjakom. Kot lahko vidite, je v igri veliko zmedenih izrazov in naprednih finančnih strategij.

Trženje z maržami je v bistvu trgovanje z izposojenimi sredstvi. Z denarjem drugih uporabnikov trgujete z medsebojnimi posojili. Denar na vašem maržnem računu se kasneje uporablja samo za zavarovanje terjatev. Če ustvarite dobiček, se sredstva vrnejo posojilodajalcu.

To vam omogoča, da sklepate večje posle in potencialno zaslužite (ali izgubite!) Več denarja na poslu. Če na primer menite, da se bo cena valute zvišala, je trgovanje na marži dobra ideja, če nimate sredstev. Če imate na računu 1000 USD in vse to uporabite za nakup kovanca, cena pa se dvigne za 100%, ste zaslužili 1000 USD. Če pa trgujete na marži s finančnim vzvodom 2: 1 (kar pomeni, da si izposodite 2x več kot stanje na vašem računu), lahko zdaj kupite ta kovanec v vrednosti 2.000 USD.

Margin posojanje

Posojilo z maržo je, če delate kot posojilodajalec in ne kot trgovec. Svoje premoženje posodite in dobite odstotek donosa posojila. To je zelo privlačno za konzervativne kripto uporabnike, saj od vas ne zahteva dejanskega trgovanja in pomeni minimalno tveganje za majhne donose. Svoja sredstva ponudite po določeni stopnji, trgovci z maržami pa izpolnijo vašo ponudbo.

To je seveda preprost pregled. Za celoten opis glej Poloniexov vodnik za trgovanje s maržami na njihovi spletni strani.

Poloniex funkcije

 • preveriteVrsta: Tradicionalna izmenjava.
 • preveriteUstanovljeno: 2014.
 • preveritePromet: 50 milijonov. 1. mesto.
 • preveriteHQ: Delaware? San Francisco?
 • preveriteValute: ~ 100 sredstev (Bitcoin, Ethereum, Ripple, Monero, Bitshares, USDT). Brez fiat.
 • preveritePolog / dvig: Kripto.
 • preveriteMobilni Aplikacija: št.
 • preveritePreverjanje: Da. Od leta 2018 vsi računi zahtevajo preverjanje.
 • preveriteArmaturna plošča: Izredno podrobno. Ni prijazen do začetnikov.
 • preveriteTrženje marž / posojanje: Da.
 • preveritePodpora: Slab.
 • preveriteSentiment skupnosti: Meh.

Je Poloniex varen?

Poloniex je bil vdran leta 2014 in naj bi izgubil približno 12% svojih celotnih bitcoinov (50.000 USD v letu 2014). Za vse račune je bilo takrat odštetih 12,3%, da bi preprečili škodo in preprečili ljudem, da bi se potegovali za svoj BTC. Predsednik uprave Tristan D’Agosta je dejal:

»Ker ni dovolj BTC, da bi pokril stanja vseh, bodo vsa stanja začasno odšteta za 12,3%. Prosimo, razumejte, da je to nujna potreba – če ne bi naredil te prilagoditve, bi ljudje najverjetneje čim prej umaknili vse svoje BTC, da bi bili prepričani, da niso ostali v teh preostalih 12,3%. “

Izgubi bitcoin. Odbije vaše bitcoine za plačilo.

Vendar je bil odziv skupnosti večinoma pozitiven. Poloniex je odprto in pošteno poskušal poplačati vse in trdi, da so bili vsi BTC poplačani. Od kramp so počasi obnavljali svojo podobo.

Velika večina depozitov strank je shranjenih brez povezave v hladilnicah. Vodijo 24-urne revizijske programe za spremljanje izmenjave, da bi ujeli kakršno koli sumljivo dejavnost. Od leta 2014 so njihovi varnostni dosežki čisti in skupnost zdaj na splošno odobrava njihove varnostne ukrepe. Vendar je dejstvo, da se o tem, kdo podpira podjetje, ne ve veliko, velika pomanjkljivost.

Razsodba: Zaupanje skupnosti je v redu in varnostni ukrepi so v redu. Večinoma so si opomogli od vdora leta 2014 (odplačali so vsem). Je Poloniex varen? Da.

OPOZORILO: Ni pomembno, kako varna je menjalnica, ko shranite denar na borzi, vaši zasebni ključi niso v vašem nadzoru. Sredstva, ki jih ne potrebujete takoj za trgovanje, vedno shranjujte v denarnici, kjer nadzorujete ključe. Če je Poloniex kdaj vdrl, vašega denarja ni več.

Poloniex sanira svojo podobo in izkazuje svojo zavezanost varovanju spredaj in po sredini.

Poloniex sanira svojo podobo in izkazuje svojo zavezanost varovanju spredaj in po sredini.

Pojasnjene pristojbine za Poloniex

Za razliko od pavšalnega tekmeca Bittrex, Poloniex uporablja dinamičen urnik plačil proizvajalcev. Po navedbah podjetja to spodbuja robustnost likvidnost (kar pomeni, da je menjava zasedena in enostavno spremenite valuto v drugo sredstvo). Plačate 15%, če izdelujete, ali 25%, če jemljete, in večji kot je obseg trgovanja, nižje so vaše provizije (uporabniki redko trgujejo dovolj, da dobijo popust). Poglejmo še naprej v te izraze.

Poloniekov časovni razpored honorarjev. Če trgujete več kot 8,3 milijona dolarjev, te objave verjetno ne berete.

Poloniekov časovni razpored honorarjev. Če trgujete več kot 8,3 milijona dolarjev, te objave verjetno ne berete.

Kakšne so stroške Bitcoin Maker-Taker?

Vsa trgovanja potekajo med obema stranema, proizvajalcem in prevzemnikom. Izdelovalci so uporabniki, ki v knjigi oddajo naročilo (za nakup ali prodajo), naročniki pa se ujemajo z naročili. Proizvajalci dobijo popust, ker njihovo naročilo poveča likvidnost (zaradi njih je trg bolj zaposlen), uporabniki pa plačajo več, ker zmanjšajo to likvidnost. Ker pa likvidnost pomeni več konkurence in nižje stopnje za prevzemnike, se višja provizija izravna.

V teoriji časovni razpored proizvajalcev spodbuja likvidnost in boljši trg za trgovce.

Provizije za trgovanje s maržo Poloniex

15% obresti od posojanja marže se vzame kot provizija. Pomembno je, da to izračunate v svojo obrestno mero pri posojanju kovancev.

Izplačila in vplačila so v kripto, zato zanje velja minimalna provizija za verigo blokov.

Poloniex meje

Pred koncem leta 2017 je Poloniex dovolil uporabnikom nepreverjen osnovni račun. To vam je omogočilo dvig do 2000 USD na dan. Od zdaj ta možnost za nove registracijske zavezance ni več na voljo. Če želite trgovati in dvigovati valuto, morate preveriti svoj račun. To je v skladu s predpisi KYC in AML v ZDA.

Ko preverite svoj račun, bodo vaše omejitve enakovredne 25.000 USD na dan v digitalnih sredstvih.

Nepreverjeni računi lahko dvignejo 0 USD na dan :-(

Nepreverjeni računi lahko dvignejo 0 USD na dan &# 128577;

Poloniex Exchange Review: Kaj nam je všeč / ne

Do zdaj smo pokrivali samo notranjo mehaniko spletnega mesta in ne njegovega ugleda. Poloniex je ogromna borza s 100 ponujenimi sredstvi in ​​ponuja poglobljeno izkušnjo trgovanja. Obstaja razlog, da vsak mesec obišče 50 milijonov ljudi. Kar zadeva trgovanje s kripto, ni kaj dosti nenaklonjenega.

Všeč mi je

 • Nizke pristojbine
 • Nova zaveza k varnosti
 • Trgovanje z maržami / posojanje
 • Podrobne informacije za trgovanje
 • palec gor Visoka likvidnost
 • thumbs-upVelik uporabniški vmesnik

Ne mara

 • Slaba podpora
 • Izplačila in izplačila
 • thumbs-downVerification Čakalne dobe
 • palec dolNi Fiat
 • palec dol Brez aplikacije

Opozorilo: Poloniex, kot vsi ostali, trpi zaradi preobremenitve. Podpora je pokopana pod množico prošenj in so celo slabše kot običajno. Na spletu brni sovražnost do izmenjave. Na primer:

Več o tem v oddelku za pregled izmenjave Poloniex.

Kako zamenjati Poloniex

Če ste nov v trgovanju na platformi, morate vedeti, kako zamenjati kripto na Poloniexu. Priprava ni niti tako enostavna kot nekoč, postopek preverjanja pa naj bi bil nočna mora. Upajmo, da bodo ta vprašanja kmalu rešena.

Korak 1) Nastavite svoj račun in se prijavite

Pojdi do Poloniex.com in v zgornjem desnem kotu kliknite Ustvari račun.

Ustvarjanje računa je enostavno; preverjanje ni. Preprosto vnesite informacije, kot so zahtevane, in se registrirajte.

Ustvarjanje računa je enostavno; preverjanje ni. Preprosto vnesite informacije, kot so zahtevane, in se registrirajte.

Kot nekaj drugih borz je tudi Poloniex zaprl registracije

Kot nekaj drugih borz je tudi Poloniex zaprl registracije

Opomba: Če ste robot, ne smete uporabljati Poloniexa. Oprosti.

Opomba: Če ste robot, ne smete uporabljati Poloniexa. Oprosti.

Ko vnesete podatke, boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo. Kliknite povezavo in se pripravite na trgovanje. Recimo.

Ko je vaša e-pošta potrjena, ste se pripravljeni prijaviti in preiti na naslednji korak.

Ko je vaša e-pošta potrjena, ste se pripravljeni prijaviti in preiti na naslednji korak.

2. korak) Preverite

Preverjanje je prava izkušnja na Poloniexu. Zaradi preobremenjenosti novih registracijskih zavezancev (in slabe podpore od zore) lahko preverjanje Poloniexa traja nekaj tednov.

Najprej pojdite na Profil v zgornjem desnem kotu.

Ko ga kliknete, boste pozvani, da preverite svoj račun. Vnesite zahtevane podatke in nadaljujte.

Ko ga kliknete, boste pozvani, da preverite svoj račun. Vnesite zahtevane podatke in nadaljujte.

Od tam s svojo spletno kamero posnemite osebni dokument s fotografijo.

Od tam s svojo spletno kamero posnemite osebni dokument s fotografijo.

Po preverjanju boste lahko položili valute, trgovali, trgovali z maržo, posojali maržo in dvigovali do 25.000 USD digitalnih sredstev na dan.

Korak 3) Položite kripto

Ko ste preverjeni, lahko deponirate kripto. To storite tako, da v zgornjem desnem kotu strani zamenjave kliknete Stanja.

Kliknite Depoziti & amp; Dvigi in preusmerjeni boste na stran Stanja, Depoziti in Dvigi.

Kliknite Depoziti & Dvigi in preusmerjeni boste na stran Stanja, Depoziti in Dvigi.

S funkcijo iskanja poiščite svoje sredstvo in kliknite gumb Depozit.

Ker je Poloniex samo kripto, morate imeti kripto nekje v denarnici za polog.

Ker je Poloniex samo kripto, morate imeti kripto nekje v denarnici za polog.

Poloniex Exchange Reviews: prevara ali zakonito?

Opozorilo: Mnenja, ki jih boste prebrali, morda niso primerna za otroke.

Še pred nedavnim zamahom Bitcoinov Poloniex ni bil zelo naklonjen skupnosti zaradi podpore. Uporabniki foruma smetijo Poloniex, kot da je rivalski politični kandidat. Nekateri se preprosto pritožujejo nad trajanjem preverjanja. Drugi gredo tako daleč, da pravijo, da gre za popolno prevaro, in je ne bodo nikoli uporabili.

Vsekakor mislim, da Poloniex ni prevara, toda ko se uporabniki nenehno pritožujejo nad nemogočimi standardi preverjanja, zamrznjenimi dvigi in zamudami pri menjavi, mi je težko resnično prikimati.

Kaj pravijo ocene Bad Poloniex

Brez uporabe kletvic se večina slabih kritik osredotoča na:

 • checkVerifications trajajo za vedno ali jih zavrnejo (nekateri uporabniki nimajo spletnih kamer, ki bi posnele dovolj dobre fotografije. Mnogi trdijo, da je standard nemogoč).
 • checkWithrawals jemlje za vedno
 • checkDepoziti se ne prikažejo
 • checkSupport se mesecev ne odziva
 • checkZamrznjeni računi

Tu je le nekaj slabih ocen iz spleta:

Poloniex prosi, da jih strpite, medtem ko rešujejo težave s podporo. Pravično vas opozorijo. Vsaj poskušajo.

Kaj pravijo dobri pregledi Poloniexa

Zdi se, da je veliko negativnih izkušenj zgolj smola. Mnogi uporabniki trdijo, da nimajo težav. Vendar je to smiselno – uporabniki, ki ne bodo imeli težav, bodo dobili pravico do trgovanja; tisti, ki tega ne storijo, se bodo pritoževali.

Dobre ocene se osredotočajo na:

 • checkSolid donosov za izposojo
 • checkAccess to altcoins
 • check Odličen vmesnik za trgovanje
 • checkMargin trgovanje / posojanje
 • checkLow pristojbine

Eden od zelo spoštovanih kanalov za YouTube je pohvalil “Polo” izključno za trgovanje z maržo. To še bolj vodi dejstvo, da je Poloniex odličen za napredne trgovce. Za začetnike se morda ne bi splačalo boriti za račun.

Najboljše alternative Poloniexu

Če vas Poloniexova pomanjkljivost, vse strožji predpisi in slabe izkušnje s podporo strankam prestrašijo, je po spletu na voljo veliko možnosti. V času pisanja tega poročila skoraj vse Bitcoin borze trpijo zaradi preobremenitve. Pričakujte zamude.

1) Binance

Logotip izmenjave Binance

Hongkongška Binance je ena vodilnih spletnih borz. Če sploh, je zagotovo eden najbolj unikatnih. Ne zahteva strogega preverjanja, ki ga zahtevata Poloniex ali Bittrex, in vam omogoča dostop do poplave digitalnih sredstev. Ima tudi neverjetna darila! Intuitivni vmesnik je na voljo v osnovnem ali naprednem pogledu. Druga pomembna pozitiva so njihove zelo nizke honorarje.

In seveda njihova izjemna mesečna tekmovanja in brezplačna obdarovanja.

2) LocalBitcoins.com

Logotip LocalBitcoins.com

“E-Bay” bitcoinov, LocalBitcoins, je vodilna izmenjava med ponudniki na trgu. Kupci in prodajalci se dogovorijo o ceni, platforma pa deluje kot hramba. Vse se naredi 100% anonimno. Je dobra alternativa za tiste, ki cenijo svojo zasebnost in se ne želijo ukvarjati s preverjalno nočno moro, ki je Poloniex. Prevare so resno vprašanje. Bodite previdni.

3) Bitfinex

Logotip izmenjave Bitfinex

Bitfinex je še ena borza s sedežem v Hongkongu. Ima največji obseg katere koli izmenjave Bitcoinov na svetu. Ponuja trgovanje z maržami z vzvodom, višjim od večine drugih borz. Poleg tega ponuja tudi zanimivo žetoni za špekulacije. Edina slabost je pomanjkanje valut (BTC in samo 7 drugih).U

Primerjava – Poloniex Vs. Bi ttrex

Poloniex logotip izmenjave

vs.

Logotip izmenjave Bittrex

Poloniex in Bittrex sta dve največji, najbolj likvidni in z valuto bogati borzi. Vsak ima vrsto valutnih parov za trgovanje in zelo nizke provizije. Oboje je odlično mesto za zaslužek resnih trgovcev. Imajo pa nekaj ključnih razlik in eden dobi jasen naklon drugemu.

Najprej preverimo osnove Bittrexa.

Bittrex funkcije

Bittrex se obračunava kot “izmenjava digitalnih valut naslednje generacije”. To pomeni, da ima nekaj najboljših lastnosti v spletu.

 • preveriteValute: 190+ digitalnih valut. Brez fiat.
 • preveriteKavcija: Kripto (razen če presega 10.000 USD).
 • preveriteUmik: Kripto
 • preveritePreverjanje: Da.
 • preveriteHitrost pologa: Takoj.
 • preveriteApp: Ne.
 • preveriteDenarnica: Da.
 • preveriteprovizija: .25%
 • preveriteTrgovalni pari: Stotine.

O Bittrexu

Bittrex je ustanovil nekdanji inženir pri podjetju Amazon, v njem pa je ekipa s petdesetletnimi izkušnjami na področju spletne varnosti. Leta 2014 so ga ustanovili Bill Shihara in drugi, potem ko so se naveličali nenehnih kršitev varnosti v kripto svetu. Ustanovna ekipa ima več kot 50 let skupnih izkušenj pri delu za velikane industrije, vključno z Microsoftom, Amazonom in BlackBerryjem.

Uporabnikom omogoča samozavestno trgovanje, saj vedo, da se na njihovi platformi uporabljajo vsi varnostni elementi v industriji. Predstavlja stotine trgovalnih parov, pavšalne in nizke provizije ter intuitiven in podroben vmesnik za trgovanje. Da ne omenjam, da je zelo cenil podporo strankam in široko zaupanje skupnosti (trenutno pod napetostjo).

Njen ugled je v zadnjih mesecih zadel, vendar ga nikoli niso vdrli in podpora še naprej deluje na družbenih omrežjih.

Primerjava

 • preveritePristojbine: Operite.
 • preveriteValute: Bittrex.
 • preveritePodpora: Bittrex.
 • preveriteVmesnik: Poloniex.
 • preveriteTrgovinski motor: Bittrex.
 • preveriteAplikacija: Nobenega.
 • preveritePreverjanje: Poloniex.
 • preveritePolog / dvig: Bittrex.
 • preveriteTrženje marž: Poloniex.
 • preveriteSentiment skupnosti: Bittrex.

Zmagovalec: Bittrex!

Razsodba: Tako Poloniex kot Bittrex sta odlična mesta za zaslužek, toda na splošno Bittrex prihaja na vrh. Edini razlog, da se odločite za Poloniex, je, če želite trgovati z maržo ali posojati. Ali če imate to srečo, da nimate težav s preverjanjem in se ne strinjate s strogimi predpisi Bittrexa.

Pogosta vprašanja o Poloniexu

Med raziskovanjem sem opazil, da uporabniki postavljajo enaka vprašanja o Poloniexu. Tu sem postavil vsa vprašanja in odgovore, da vam olajšam!

V: Ali je Poloniex varen?

O: Kljub vdoru leta 2014 je Poloniex varna izmenjava. Težave s podporo lahko pomenijo, da se vaš račun zamrzne, vendar je vaša valuta na varnem. Ponovno se zavzemajo za varnost in predpise.

V: Ali je treba moj račun preveriti, tudi če imam starejši račun?

O: Da. Lani je Poloniex začel od vseh novih registracijskih zavezancev zahtevati, da preverijo svoje račune. Tiste, ki so že imeli račune (znane kot »stari računi«), so dedeli. To ne drži več. Takoj morate preveriti svoj račun, sicer bo delovanje onemogočeno.

V: Ali Poloniex sprejema depozite v USD?

O: Ne.

V: Ali Poloniex vzame kreditno kartico?.

O: Ne.

V: Ali ima Poloniex aplikacijo??

O: Ne.

V: Kakšne so pristojbine za uporabo Poloniexa?

O: Poloniex ima razpored honorarjev za izdelovalce. Če oddate naročilo, plačate 15%. Če izpolnite naročilo, plačate 25%.

V: Ali obstaja minimalni depozit na Poloniex?

O: Nekateri kovanci zahtevajo minimalno polog. Napisano je na strani za polog pod naslovom vsake valute. Preberite obrazložitev minimalnih vlog na oddelku za podporo Poloniexa.

V: Kako dolgo traja preverjanje?

O: Vaša domneva je tako dobra kot moja. Vso srečo in naj se bog usmili vaše duše.

Poloniex je ena najboljših borz

Končna razsodba Poloniex Exchange Review

Poloniex je ena najboljših borz glede dejanskega trgovanja. Toda vprašanja v zvezi s podporo in preverjanjem predstavljajo velik udarec. Ponuja odlične možnosti trgovanja, podrobne grafikone in dober izbor kovancev. Vendar pa je dejansko možnost trgovanja in pridobivanja denarja nočna mora.

Skupnost se strinja, da je Poloniex dobra platforma za napredne trgovce. Možnosti altcoinov, nizke provizije in marže so vredne težav, če nameravate resno trgovati.

Če pa ste začetnik, nekdo, ki ne namerava veliko trgovati, ali uporabnik, ki ne namerava uporabiti svojih možnosti marže, potem ni vredno težav. Vsako osebo, ki uporablja Poloniex, je treba opozoriti, da obstaja verjetnost, da bo vaš račun zamrznjen, in vas kdaj naslednje leto podpre.

Razsodba: Poloniex ponuja odlične izkušnje s trgovanjem, vendar zaradi njegove podpore ni vredno tvegati, razen če nameravate resno trgovati / posojati marže.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map