Pregled LocalBitcoins: vse, kar morate vedeti

Če želiš takoj kupite Bitcoin in ne čakajte tednov ali mesecev na preverjanje, preverite naš celoten pregled LocalBitcoins. LocalBitcoins je odličen način za hitro kripto, brez birokracije. Vendar ni nič drugega kot druge borze kriptovalut. Če ne boste ustrezno ukrepali, lahko izgubite vse svoje kovance ali žrtev enega od številnih prevarantov preži na borzi.

Dobra novica je, da lahko s pravimi smernicami imate hitro, varno in zabavno izkušnjo, ki bo privedla do velikega dobička v kriptosferi. Ta pregled LocalBitcoins vas bo naučil vsega, kar morate vedeti o začetku in varnem trgovanju na največji svetovni izmenjavi Bitcoin.

LocalBitcoins.com je na voljo po vsem svetu!

LocalBitcoins.com je na voljo po vsem svetu!

ULocalBitcoins (LBC) je finski izmenjava Bitcoinov med peer-to-peer s sedežem iz Helsinkov. Trenutno ima trgovce v skoraj 16.000 mestih v 248 državah. Zmožnost uporabe skoraj katerega koli plačilnega sredstva pod soncem (imate darilno kartico Walmart? Lahko dobite Bitcoin!) Je odličen način za brezskrbno kovanje kovancev. Svet opaža – promet na spletnem mestu se je samo v zadnjem letu podvojil!

Vendar ni brez pasti. Če naredite nekaj pogostih napak LocalBitcoins, boste plačali ceno. Ne skrbite, na tisoče poslov se dnevno zgodi brez izdaje.

Prednosti:

 • Zelo zasebno
 • Takojšnje trgovine
 • Na voljo po vsem svetu
 • Širok spekter načinov plačila
 • thumbs-up Brez omejitev v nekaterih primerih

Slabosti:

 • Višje cene
 • Samo Bitcoin
 • thumbs-downMala uredba
 • palec dol Relativno visoko tveganje

Lastnosti

Varnost

Kljub številu prevar in razmeroma visokemu tveganju ima spletno mesto številne varnostne funkcije, ki uporabnikom pomagajo pri varni trgovini.

Zasebnost

Preverjanje ni potrebno; vendar bodo nekateri uporabniki zahtevali preverjanje za večje transakcije. LocalBitcoins.com je eden najbolj zasebnih načinov za nakup kripto.

Enostavnost uporabe

Preprost vmesnik, vsi možni plačilni načini, hitra menjava – kaj ne bi bilo všeč? Edina slabost je navajanje na meritve uporabniškega pregleda in iskanje trgovinskega partnerja.

Podpora

Podpora je na splošno odzivna in spletno mesto ima področje za pritožbe zaradi vložitve pritožb. Vendar je to samo e-pošta.

Na splošno

LocalBitcoins je hiter, priročen in zaseben način za nakup / prodajo Bitcoinov brez vstopnih ovir; je pa v primerjavi z drugimi borzami izredno tvegana.

O LocalBitcoins

LocalBitcoins sprejema duh Bitcoinov.

LocalBitcoins sprejema duh Bitcoinov.

LocalBitcoins je svetovni finski Bitcoin zagon s sedežem iz Helsinkov, ki uporabnikom ponuja možnost, da svojo lokalno valuto zamenjajo za Bitcoin. Pogosto se imenuje “Craiglist” Bitcoinov.

Za razliko od tradicionalnega posrednika ali borze gre za omrežje peer-to-peer (P2P). Uporabniki ustvarjajo oglase, določajo lastne cene in zahteve ter sami opravljajo borze.

Jeremias Kangas, ki jo je leta 2012 ustanovil, je ena najstarejših poslovnih borz. Ta globalna borza svojim uporabnikom ponuja široko paleto možnosti, zato je tako privlačna tako za sezonske kot tudi za priložnostne trgovce. Ker imate neposredne stike z drugimi ljudmi, je postopek hiter in hiter. Pogosto lahko takoj dobite kovance.

Ponuja varne (nekoliko), hitre in priročne načine za nakup kripto neposredno od drugih uporabnikov. Predlaga celo, da se fantje osebno srečate. Vse to poteka prek preprostega vmesnika s poenostavljenim modelom.

Ker imate neposredne stike z drugimi, so prevare pogosta grožnja. Na srečo obstaja veliko orodij, ki vam pomagajo pri pravilnih odločitvah.

Kako delujejo LocalBitcoins?

LocalBitcoins je najbolj priljubljeno omrežje (P2P). To je drugačen model kot posredniki (Coinbase) ali tradicionalne borze (Bittrex).

P2P omrežje je vrsta izmenjave Bitcoinov, pri kateri se uporabniki neposredno sporazumevajo. To je resnično decentraliziran postopek. Pri posrednikih ali borzah se cena kripto določa po tržnem tečaju in kupuje ali prodaja po fiksni ceni neposredno prek platforme. Z LocalBitcoins prodajalec določi lastno ceno in zahteve, kupci pa odgovorijo na te oglase. Od tam se lahko osebno srečate ali uporabite možnosti spletnega plačila, da dokončate izmenjavo med seboj.

Razlog, da se imenuje Craigslist Bitcoin, je zelo podoben spletnemu mestu z oglasi. Uporabniki ustvarjajo oglase pod uporabniškimi imeni (pogosto anonimno), kupci pa se odzovejo. LocalBitcoins ni vključen v pogoje trgovanja ali obdelave plačil. Med transakcijami deluje le kot depozit (zapomnite si ta izraz. Vaša varnost je odvisna od njega).

Prodajalci lahko določijo svoje načine plačila, specifikacije za preverjanje, ceno in omejitve. Zraven vsakega uporabniškega imena je število potrjenih poslov in ocena povratnih informacij. Oglejte si ta posnetek zaslona …

Plačilo, cena in omejitve so jasno vidni. Potrjene transakcije in povratne informacije so vidne pod puščicami. Karkoli CardsMoney počne na dnu, mora delovati. 10.000 poslov!

Plačilo, cena in omejitve so jasno vidni. Potrjene transakcije in povratne informacije so vidne pod puščicami. Karkoli CardsMoney počne na dnu, mora delovati. 10.000 poslov!

Na splošno je nakup in prodaja prepih. Ko se uporabniki dogovorijo o pogojih, hrambena storitev hrani prodajalčev BTC. Ko izvedete plačilo, prodajalec razprši kovance v vašo denarnico. V primeru spora podpora sprejme odločitev.

Pogoste možnosti plačila so:

 • checkCash
 • checkBank žica
 • checkWestern Union
 • checkVenmo
 • checkGift Cards
 • checkPaypal

Vendar obstaja nekaj možnosti, ki jih skoraj nikoli ne bi smeli uporabiti. Tudi to bomo pokrili kasneje. Ta nit Reddit ponuja nekaj dobrih nasvetov.

Lastnosti LocalBitcoins

 • preveriteVrsta: Izmenjava P2P.
 • preveriteUstanovljeno: 2012.
 • preveriteKraj: Helsinki, Finska.
 • preveriteUporabniki: 1.000.000.
 • preveriteValute: Bitcoin.
 • preveritePlačilo: Neomejeno. Vse od bančne nakazila do darilnih kartic.
 • preveriteMobilna aplikacija: Android.
 • preveritePreverjanje: LocalBitcoins.com tega ne zahteva, nekateri uporabniki pa bodo morda potrebovali preverjanje.
 • preveriteAPI: Da.
 • preveritePodpora: Dobro.
 • preveriteUgled skupnosti: Precej dobro.

Je LocalBitcoins varen?

Med raziskovanjem sem naletel na veliko niti, ki so spraševale, ali je LocalBitcoins prevara. Res je, da je trgovanje tam bolj tvegano kot uporaba posrednika ali borze.

Vendar obstajajo številni varnostni ukrepi, ki pomagajo uporabnikom varno trgovati. Če upoštevate pravila, uporabljate depozit in ste pametni glede svojih poslov, ne bi smeli imeti težav. Kot je pravilno rekel nek uporabnik Reddita:

»Na LBC je vsak dan na tisoče uspešnih poslov z drugimi plačilnimi sredstvi, kjer sta obe strani zadovoljni. Nekateri so bolj tvegani kot drugi. “

Prav ima. Na uporabniku je, da poskrbi za lastno varnost. Na srečo vam LocalBitcoins pomaga. Tukaj je zakaj je LocalBitcoins večinoma varen.

 • preveriteUporabniške meritve: Uspešno zaključeni posli, povratne informacije in javni zapisi vam omogočajo, da dobite dobro predstavo o tem, kdo je trgovec. Prevarante je razmeroma enostavno opaziti.
 • preveriteDepozit: Ko se zahteva posel, se kripto vzame z računa prodajalca in položi v hrambo. Kovanci se sprostijo šele potem, ko prodajalec potrdi, da je prejel sredstva. Samo kupec lahko prekliče posel, zato vam ne grozi, da prodajalec prekliče pogodbo takoj, ko pošljete denar.
 • preverite2FA: Za prijavo se uporablja dvofaktorska overitev.
 • preveritePodpora v globino: Podporna skupina rešuje konflikte in je na splošno na voljo. Na spletnem mestu so tudi koristni vodniki in pogosta vprašanja.

Razsodba: LBC je na splošno varen, ČE upoštevate nekaj varnostnih smernic.

Ko že govorimo o varnostnih smernicah …

Kako se ne prevarajte na LocalBitcoins

Saj poznate znameniti rek „puške ne ubijajo ljudi; ljudje s pištolami ubijajo ljudi “? To je podobno kot LocalBitcoins. Spletno mesto vas nikoli ne prevari – ljudje, ki ga uporabljajo, so ti, ki vas lahko prevarajo. Z malo zdrave pameti, nekaj dodatnih raziskav in nekaj osnovnih varnostnih ukrepov se lahko izognete večini prevar na spletnem mestu. Tukaj je opisano, kako se lokalnega bitcoinov ne boste prevarali:

Vedno pojdite na LocalBitcoins.com, da se izognete prevaram.

Vedno pojdite na LocalBitcoins.com, da se izognete prevaram.

 • checkLek vedno uporabljajte za spletne transakcije. Nikoli ne premikajte stvari s spletnega mesta, razen če se osebno sestanete.
 • checkIzberite uglednega prodajalca. Visoka ocena povratnih informacij (98% +) pri številnih poslih (po možnosti nad 100) je zanesljiv znak uglednega trgovca. Poskušajte trgovati samo z računi, starejšimi od 1 leta. Če je račun preverjen, še bolje.
 • checkUse forum za iskanje njihovega uporabniškega imena.
 • checkNikoli ne objavite oglasa za nakup. To privlači prevarante. Poiščite ljudi, ki aktivno prodajajo.
 • checkPoskusite, da nikoli ne uporabljate PayPal. Preprosto je vrniti plačilo po sprostitvi kovancev.
 • checkNikoli ne pošiljajte dodatnih informacij prodajalcu ali podajte podrobnosti o plačilu zunaj sporočil LBC.

Forum za opozorila o prevarah in prevarah je odličen kraj za informacije o uporabnikih.

Forum za opozorila o prevarah in prevarah je odličen kraj za informacije o uporabnikih.

Ko zberete dovolj informacij, lahko tvegate. Večina transakcij se uspešno izvede brez incidentov.

Ne sprejemajte ponudb nigerijskega princa ... tudi če preveri svojo identiteto.

Ne sprejemajte ponudb nigerijskega princa … tudi če preveri svojo identiteto.

LocalBitcoins pristojbine & Omejitve

Če je LocalBitcoins vaša prva izpostavljenost trgovskemu omrežju P2P, potem je sistem provizij morda nekoliko zmeden.

Osnove so zelo preproste:

 • checkBui Bitcoin je BREZPLAČEN
 • checkSellers zaračuna 1% provizije za vse zaključene transakcije

Poleg tega obstajajo pristojbine za polog in pošiljanje omrežja, ki temeljijo na verigi blokov.

 • preveriteDepozit: .00066 BTC
 • preveriteOdstopnina: .00022 BTC

Zdaj so tu stvari nekoliko zapletene. Za razliko od posrednikov ali borz, ki ceno določajo glede na trg, prodajalci LocalBitcoins določajo lastne cene. Zato boste na LBC pogosto videli cene, ki so veliko višje kot drugod.

Na splošno velja, da bolj kot je ugleden prodajalec, višja je cena. V bistvu plačujete za večjo varnost. Pomislite na to kot na razliko med nakupom blagovne znamke in nakupom generičnega zdravila: za zagotovljeno kakovost plačate dodatno ceno. Zelo priporočljivo je, da NE uporabljate najcenejše cene, razen če je prodajalec ugleden.

Obiščite Localbitcoins.com/fees za popolno razlago.

Opazite, da prodajalec s 100+ uspešnimi transakcijami zaračuna veliko več kot tisti z manj.

Opazite, da prodajalec s 100+ uspešnimi transakcijami zaračuna veliko več kot tisti z manj.

Drugi pomemben dejavnik cene je način plačila. Več udobja je enako višji ceni. Ni zabavna zabava!

Omejitve: Od prodajalca je odvisno, koliko si želi trgovine z vami. Nekateri prodajalci želijo prodati le nekaj sto dolarjev. Druga, običajno preverjena podjetja, bodo prodala več deset tisoč dolarjev.

LocalBitcoins Verification

Za LocalBitcoins ni nobenih zahtev za preverjanje; če pa sklepate veliko transakcijo, jo prodajalec morda zahteva. Vse je po presoji prodajalca.

Zasebnost in anonimnost sta glavna žrebanja LBC.

Kaj nam je všeč / ne

LocalBitcoins je ena izmed najbolj priljubljenih borz na spletu. Z milijonom registriranih uporabnikov in prometom, ki se rekordno povečuje po vsem svetu, je jasno, da delajo nekaj prav. Znan je po anonimnosti in širokem razponu možnosti plačila, toda najbolj mi je všeč njegova dostopnost. Prijavite se, poiščite prodajalca in dobite nekaj tistih Bitcoinov, o katerih vsi nenehno govorijo.

Vendar je še vedno nekaj slabosti.

Všeč mi je

 • Zelo dostopna
 • Brez omejitev
 • Tone možnosti plačila
 • Zelo zasebno
 • palec navzgor Enostaven za uporabo
 • thumbs-upForumi in koristni vodniki
 • thumbs-upHitro transakcije

Ne mara

 • Visoko tveganje
 • Potrebne so intenzivne raziskave v ozadju
 • palec dol Višje cene
 • thumbs-downHitrosti so na splošno hitre, vendar je vse odvisno od prodajalca

Kako uporabljati LocalBitcoins

Pomanjkanje preverjanja pomeni, da ste do nakupa prvega bitcoina oddaljeni le nekaj klikov.

Tukaj je opisano, kako se lahko nastavite in začnete trgovati:

1) Registrirajte se

Pojdi do LocalBitcoins.com in kliknite gumb za prijavo.

Registracija na Localbitcoin ne zahteva preverjanja po telefonu ali e-pošti

Nato vnesite zahtevane podatke v registrirajte svoj račun LocalBitcoins. Ko končate postopek prijave, ste pripravljeni za začetek.

2) Poiščite prodajalca

Iskanje prodajalca je preprosto. LBC-jeva funkcija iskanja omogoča filtriranje prodajalcev po ceni, valuti, načinu plačila in zahtevah za preverjanje.

Slika vljudnost Blockonomi.com

3) Potrdite znesek in podrobnosti

Ko izberete prodajalca, se odpre stran za transakcijo. Tu si lahko ogledate vse pomembne podrobnosti in vnesete znesek, ki ga želite kupiti.

Podrobnosti so jasno vidne zgoraj levo.

Podrobnosti so jasno vidne zgoraj levo.

Celoten postopek je izredno enostaven. Večina poslov se zaključi zelo hitro, razen če obstajajo olajševalne okoliščine.

To je res vse. Poglejte, zakaj je vsem tako všeč?

Ocene LocalBitcoins

Občutje skupnosti do LBC je zelo ugodno. Pravzaprav se mi je zdelo smešno, kako so večino uporabnikov, ki so objavili pritožbe zaradi prevar, drugi uporabniki takoj napadli. Večina ljudi je bila prevarana, ker niso upoštevali varnostnih ukrepov.

Pravzaprav je bila večina kritik zelo pozitivnih in so zapeli isto pesem. Uporabnikom je bilo na splošno všeč, kako enostavna je bila uporaba, anonimnost in možnosti plačila. Pritožbe so bile povezane s prevarami.

En uporabnik Reddita je trdil, da je bil njegov brat prevaran, nato pa je kasneje uredil, da je dobil vračilo. Podpora se je celo pokazala v niti!

Hvala Max!

Hvala Max!

Kaj pravijo dobri pregledi:

 • checkBrez težav
 • checkEnostaven za uporabo
 • checkVelika podpora
 • checkFast transakcije
 • checkBrez glavobolov zaradi preverjanja

Kaj pravijo slabe ocene:

 • checkPayments stornirala podjetja s kreditnimi karticami
 • checkScammers

Tukaj je povezava na nit Reddit, ki govori o “prevari”, ki se je na koncu razrešila.

Najboljših 3 možnosti LocalBitcoins

Če vas odvrne poslovni model LocalBitcoin ali pomanjkanje drugih valut, je v spletu na voljo veliko izmenjav, ki ponujajo boljšo varnost. Top 3 alternative LocalBitcoins so:

1) Coinbase

Coinbase je največji spletni posrednik in izhodišče za večino novih uporabnikov Bitcoinov. Ponuja nemoteno nakupno izkušnjo, izjemno uporabniku prijazen vmesnik, tesno varnost in priročne možnosti plačila. Tu se trguje s kripto za 20 milijard dolarjev. Če želite Bitcoin kupiti s kreditno kartico, je priporočljivo uporabiti Coinbase. Skoraj nikoli ne smete uporabljati CC na LocalBitcoins. Vendar boste plačali visoko provizijo za kreditno kartico.

Domača stran izmenjave Coinbase

2) Bitsquare

Logotip Bitsquare

Bitsquare je resnično decentralizirano japonsko omrežje P2P. Gosti ga niz vozlišč, ki ga poganjajo, ne na osrednjem strežniku. Stopnja zasebnosti je zaradi Tor skrite storitve in šifriranje. Depozitni sistem je zelo učinkovit in ščiti tako kupca kot prodajalca. Vendar ni skoraj tako tekoč kot LBC. To se počasi spreminja, ko pobira paro.

3) Coinmama

Logotip Coinmama

Coinmama je ugledna izraelska posrednica z visoko cenjeno podporo. Je močna alternativa LocalBitcoins, vendar obstaja nekaj slabosti. Provizije za kreditne kartice znašajo 6%, brez preverjanja pa lahko kupite le do 150 USD BTC. Dobra alternativa je, če imate raje posrednika z boljšo varnostjo, vendar se vam ne zdi, da bi se ukvarjali z birokracijo Coinbase.

LocalBitcoins Vs. Coinbase: kar je boljše za nakup bitcoinov?

Logotip LocalBitcoins.com

vs.

Logotip izmenjave Coinbase

Na eni strani Coinbase – poliran, varen in podprli večji vlagatelji. Po drugi strani pa LocalBitcoins – surovi, anonimni in jih vodi par bratov s Finske. Ena predstavlja korporativni način dela, druga pa v celoti zajema naravo kriptovalut.

Kot rečeno, ko gre za Coinbase v primerjavi z LocalBitcoins, oba ponujata odličen način za nakup Bitcoinov.

Coinbase je daleč najbolj priljubljen način za nakup Bitcoinov, Ethereuma in Litecoinov. Ta vodilni v industriji se pogosto primerja z neposrednim mlajšim bratom. Vendar pa služijo različnim trgom. In rezultati moje raziskave bi vas lahko presenetili.

Poglejmo najprej osnove Coinbase.

Coinbase Vitals

 • preveriteValute: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, BitcoinCash.
 • checkPayment: kreditna kartica, bančno nakazilo, bančni račun.
 • checkVerification: Da.
 • checkSpeed: Instant za kreditne kartice | 1-5 dni za banko ali žico.
 • checkApp ali Denarnica ?: Oba. Denarnica Coinbase je na trgu zelo cenjena, imajo pa aplikacijo za iOS in Android. Kliknite tukaj za obrazložitveni video o Bitcoin denarnicah.
 • checkGDAX: Coinbase je edinstven kot posrednik, ker je vezan na vodilno borzo. GDAX je izmenjava Bitcoinov, povezana s Coinbase, kjer lahko trgujete z drugimi uporabniki kriptovalut. Denar lahko enostavno premikate med njimi.
 • preveriteReferenčni program: Njihov referenčni program je lep dodatek. Zaslužite 10 USD v BREZPLAČNEM Bitcoinu za vse, ki jih napotite, ki z BTC kupijo 100 USD ali več.

O Coinbase

Coinbase je največji svetovni posrednik Bitcoin in svetovno zagonsko podjetje Bitcoin. Z več kot 13 milijoni uporabnikov je skupno »izhodišče« za nove uporabnike. Ponuja hitra plačila s kreditnimi karticami, varne transakcije in nemoteno nakupno izkušnjo.

Provizije na kreditni kartici so nekoliko visoke, vendar se splača zaradi udobja in varnosti. V skupnosti so nekateri, ki se zamerijo zaradi velikega denarja in strogih zahtev za preverjanje, toda nedvomno je odličen kraj za nakup BTC, LTC in ETH.

Slaba stran je pomanjkanje valut in velika vprašanja pri preverjanju. V zadnjem času je bila njihova podpora pokopana pod poplavo novih registracijskih zavezancev.

Prednosti:

 • Varno plačevanje s kreditno kartico
 • Hitre transakcije
 • Tesna varnost
 • Zavarovanje
 • thumbs-upMobile App
 • thumbs-upZa začetnike prijazno
 • thumbs-upVeč valut kot LBC

Slabosti:

 • Strogo preverjanje
 • Omejene možnosti plačila
 • thumbs-downDolgi čakalni časi

Celoten pregled Coinbase preberite tukaj!

Razsodba: LocalBitcoins

Čeprav me je zamikalo, da bi izbral bolj uveljavljeno ime, je LocalBitcoins tako preprost, da se mu nisem mogel upreti. Namestitev je tako enostavna in spletno mesto je s pravimi previdnostnimi ukrepi dovolj varno. Dejstvo, da lahko uporabite skoraj vsako možnost plačila, je tisto, kar je v resnici storilo zame. Seveda je odvisno od tega, kaj iščete.

Če želite s kreditno kartico varno kupiti BTC, LTC ali ETH, uporabite Coinbase.

Uporabite LocalBitcoins v bistvu za vse ostalo.

Pogosta vprašanja o LocalBitcoins

Uporabniki so imeli več vprašanj o LocalBitcoins kot katera koli druga platforma, ki sem jo raziskoval. Varnostna tveganja pripeljejo večino uporabnikov, da opravijo veliko raziskav, preden sklenejo posel. To je dobro. Zbrala sem najpogostejša vprašanja in tukaj odgovorila na njih za vas.

V: Kako me LocalBitcoins varujejo pred prevarami??

A: Takoj ko sklenete posel, se znesek Bitcoina samodejno odšteje od prodajalčeve denarnice in ostane v hrambi.. Samo kupec lahko prekliče posel. Takoj ko prodajalec prejme plačilo od vas, bodo kovance razpršili. Če prodajalec poskuša pobegniti z vašim denarjem, lahko podpora sprosti BTC na vaš račun. Če ste prodajalec, BTC-ja NIKOLI ne spustite, dokler ne prejmete potrditve plačila.

V: Zakaj je nakup s PayPal ali kreditno kartico tako drag?

A: S kreditno kartico ali PayPalom boste opazili veliko višje cene BTC. To je zato, ker prodajalec zvišuje ceno, da ublaži tveganje prevare. Transakcije s kreditnimi karticami in PayPal so enostavno reverzibilne. To pomeni, da lahko pošljete denar, prejmete svoj BTC in nato prekličete plačilo. To bi prodajalca zmotilo v sporu proti vam, ki bi lahko trajal mesece.

V: Kaj se zgodi, če mi prodajalec ne da mojih bitcoinov?

A: Če Bitcoinov ne bodo izdali, lahko sprožite spor s podporo in mi bomo rešili težavo. Dogovorjena količina cryppo se samodejno položi v hrambo in se zadrži, dokler transakcija ne bo uspešno zaključena.

V: Kaj je lokalna trgovina?

A: LocalBitcoins.com spodbuja kripto uporabnike k srečanju. Lokalna trgovina je, ko se osebno srečate, da kripto zamenjate za gotovino, darilne kartice itd. Osebni sestanki seveda predstavljajo tveganje, zato to vedno naredite na javnem mestu. Tukaj je nit, ki obravnava varnost lokalne trgovine.

V: Kako dam Bitcoin v svojo LBC denarnico?

A: Če želite prodati BTC, jih boste potrebovali v denarnici LBC. Najprej ustvarite račun. Nato pošljite BTC iz druge Bitcoin denarnice na svojo denarnico LocalBitcoins. Tukaj je posnetek zaslona za pomoč.

Upravljate lahko tudi več naslovov

V: Ali je LocalBitcoins varen?

A: Skratka ja. Vsak dan se na tisoče transakcij izvede brez incidentov. Vendar so LocalBitcoins bolj tvegani kot druge borze. Če vas to moti, poiščite drugo možnost.

V: Kako dolgo traja podpora za odgovor?

A: Običajno traja 2-3 delovne dni. Ne bodite malodušni. Prišli bodo do vas.

V: Ali lahko PayPal uporabljam za LocalBitcoins?

A: Da, Bitcoin lahko kupujete s PayPal; vendar ni priporočljivo.

Končna razsodba našega pregleda lokalnih Bitcoinov

Kot nekdo, ki je bil relativno nov v kriptosferi, mi je bilo všeč, kako enostavni so bili LocalBitcoins. Le dva koraka vas ločita od nakupa prvega bitcoina. Prilagodljivost uporabe vsega, od gotovine do PayPala (čeprav ni priporočljivo) do darilnih kartic Walmart, je neprimerljiva.

Nakup je preprost, vmesnik preprost, namestitev smešno enostavna in tveganja ni toliko, kot bi si mislili. Da, tu je več tveganj pri nakupu kot pri tradicionalnih posrednikih, vendar vam začasno hramba in povratne informacije / zaupanje uporabnikov pomagajo preprečiti ta tveganja. Skupnost je aktivna in prevare je enostavno zaznati. Poleg tega je podpora koristna in rešuje večino težav.

Negativni učinki LocalBitcoinov so očitni: gre samo za Bitcoin, cene so višje in pri trgovanju obstaja tveganje. Toda s pravilnimi previdnostnimi ukrepi se lahko izognete težavam.

Kriptopozitivno pravi: Vredno je tvegati; samo previdno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map