Kako kupiti Bitcoin v Kanadi

Nakup Bitcoinov v Kanadi je zdaj lažje kot kdaj koli prej z bolj zanesljivimi kanadskimi posebnimi možnostmi in več mednarodnimi posredniki, ki ponujajo možnosti prebivalcem Kanade.

V tem članku bomo podrobno opisali, kako lahko kupite Bitcoin (BTC) in druge kriptovalute iz katere koli province v Kanadi.

Stvari, ki jih je treba razmisliti, preden kupite Bitcoin v Kanadi

Preden začnete, morate upoštevati nekaj stvari, ko nameravate kupiti svoj Bitcoin v Kanadi. Ti so pomembni za pomoč pri izbiri pravega časa in pravilne storitve za nakup Bitcoinov.

Tržni položaj: To je seveda velik dejavnik, ko vlagate v katero koli sredstvo. Morda, še bolj, primer, ko kupujete Bitcoin. Zanj veljajo izrazitejša gibanja cen kot na primer vlaganje v delnice. V tem primeru se želite ob nakupu popolnoma zavedati tržne cene.

Provizije ali omejitve trgovanja: Ti se lahko razlikujejo od izredno konkurenčnih do zelo visokih, odvisno od storitve, ki jo izberete za nakup Bitcoin-a. Pred nakupom vedno preverite vse pristojbine in stroške.

Ugled storitve: Medtem ko so vse storitve, ki smo jih izbrali, nekatere najbolj zaupanja vredne, se morate zavedati, da ni vsaka prodajna platforma Bitcoin tako ugledna. Tu lahko zmanjšate tveganje, tako da poskrbite za skrbnost.

Najboljša mesta za nakup Bitcoin (BTC) & Kripto v Kanadi

Coinberry

Coinberry omogoča enostaven dostop do Bitcoinov v Kanadi brez težav in hitro kupuje ali prodaja sredstvo prek njihove enostavne platforme. Obstajajo že od leta 2017 in imajo številna zelo zaupanja vredna partnerstva, ki jim ustvarjajo trden sloves kriptovalut. Pri FINTRAC-u so registrirani tudi kot podjetje z denarnimi storitvami, zato so s tega vidika zelo zaupanja vredni.

Tukaj lahko v kratkem času odprete svoj račun in preverite KYC, Coinberry pa zagotavlja tudi najboljše možno vrednostno okolje za nakup ali trgovanje z bitcoini in drugimi podprtimi sredstvi. Brez provizij za polog ali dvig in 0,5-odstotno provizijo za trgovanje so ena najcenejših storitev, kjer lahko Bitcoin v Kanadi kupite s svojo debetno, kreditno kartico, bančnim nakazilom ali nakazilom Interac. Upoštevajte, da bodo kot ustvarjalec trga za sredstvo uporabili namaz.

Na splošno zagotavljajo varno, nadvse priročno in zaupanja vredno storitev s konkurenčno nizkimi stroški. Kot dodaten bonus in edinstvena funkcija imate tudi možnost kratkega prenosa Bitcoinov Coinberry če je to strategija, ki vas zanima.

Ponujajo tudi: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) in Stellar Lumens (XLM).

Če želite izvedeti več, se lahko obrnete na Coinberry in začnite trgovati že zdaj.

Premoženje preprosto

Wealthsimple je kanadsko podjetje za finančno tehnologijo, ki že od leta 2014 ponuja bolj tradicionalne storitve trgovanja. Ponujajo trgovanje z delnicami brez provizije in storitev robo-svetovanja za samodejno trgovanje, pred kratkim pa so uvedli tudi svojo namensko kripto storitev..

Ta je trenutno na voljo samo v Kanadi in vam ponuja možnost, da neprekinjeno kupujete in prodajate Bitcoin ali Ethereum prek njihove izjemno enostavne mobilne aplikacije za iOS in Android. Wealthsimple tudi zagotavlja hiter postopek registracije, ki traja le nekaj minut, in da storitev ostane dostopna vsem brez minimalnih računov.

Po navedbah družbe za te storitve ne zaračunavajo provizij in provizij, zato ne zaslužijo nobenega drugega prihodka od vaših dejavnosti kripto trgovanja, razen majhnega razmika, ki je vključen v ceno od 1,50 USD na 100 USD Bitcoin-a in pomaga pri kritju stroškov, povezanih s shranjevanjem prek njihovega zunanjega partnerja Gemini. To ponuja odlično priložnost, da se nato vključite na začetku razburljive, nove in izjemne ponudbe pri nakupu Bitcoinov v Kanadi.

Ponujajo tudi Ethereum (ETH).

Ogledate si lahko naš celoten pregled Wealthsimple ali pa se odpravite neposredno na Enostavno bogastvo kripto da začnete takoj.

Paybis

Paybis upravljati zelo zaupanja vredno platformo za nakup Bitcoinov in kriptovalut, kjer lahko Bitcoin in vrsto drugih kripto valut kupite samo z uporabo kreditne ali debetne kartice. Obstajajo že od leta 2014 in so stotisočem ljudi pomagali pri nakupih Bitcoinov.

Storitev je izjemno enostavna za uporabo in traja le približno 15 minut, da se prvič prijavite za uporabo. To vključuje popolne preglede KYC za vašo varnost in nastavitev neodvisne denarnice, ki je potrebna, saj Paybis samo olajša transakcijo.

Lahko se hitro prijavite s Paybisom in kupite Bitcoin iz Kanade in več kot 100 drugih držav s pristojbinami, ki so konkurenčne, odvisno od načinov plačila, ki jih uporabljate. Ponujajo tudi odličen sistem podpore in podrobna navodila po korakih za dokončanje transakcij. Zaradi tega udobja in stopnje zaupanja so postali ena izmed najboljših v Kanadi in po svetu.

Ponujajo tudi: Ponujajo tudi: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) in Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Binance (BNB), Neo (NEO) , Tron (TRX).

Oglejte si naš celoten pregled Paybis ali pojdite neposredno na Paybis za nakup Bitcoina.

Binance

Binance je ena največjih in najbolj znanih borz kriptovalut na svetu. Kot kanadski trgovec lahko Binance uporabite tudi za nakup Bitcoina. Pri uporabi borz, kot je Binance, namesto da bi Bitcoin kupili neposredno, kot je mogoče prek drugih omenjenih storitev, obstajajo majhne razlike.

Glavne ključne razlike so v tem, da lahko pri nakupu pri Binance preko borze kupujete tudi pri drugih trgovcih na trgu. To lahko pomeni veliko vrednost za vas glede na ceno in stroške. Binance zaračunava med 1% in 3,5% za neposredne nakupe Bitcoinov z uporabo vaše kreditne, debetne kartice ali bančnega nakazila, če pa želite Bitcoin kupiti z drugo kripto, je lahko provizija drugih trgovalcev na borzi do 0,1%.

Tudi postopek začetka je prav tako priročen. Vse, kar morate storiti, je, da se registrirate pri Binanceu in izpolnite preverjanja KYC, ki jih imajo. Za neposredne nakupe Bitcoinov sodelujejo z Simplexom kot ponudnikom plačil, ki tudi zagotavlja, da vaše transakcije ostanejo varne in varne. Za nakup Bitcoina z Binanceom ne sme trajati več kot nekaj minut.

Ponujajo tudi več kot 100 najbolj priljubljenih kriptovalut. Če želite kupiti altcoin, vključno z Binance (BNB), je to odlična možnost.

Za več podrobnosti si lahko ogledate naš Binance Review ali pojdite neposredno na Binance zamenjati za prijavo in začeti trgovati. Uporabite kodo za popust: EE59L0QP zahtevati a 10% povračilo denarja na provizije za trgovanje.

Kraken

Kraken je ena najdaljših kripto borz v tej panogi. Delujejo že več kot desetletje in s tem so v panogi med trgovci poželi široko spoštovanje. Ponujajo trgovanje z bitcoini in številnimi drugimi kriptovalutami po vsem svetu, tudi znotraj Kanade.

Njihove nizke pristojbine pomagajo Kraken zelo privlačna izbira za trgovce. Če želite takoj kupiti kripto s svojo kreditno ali debetno kartico, boste pri transakciji privabili provizijo v višini 3,75% + 0,25 EUR, čeprav lahko trgujete z menjalnico za provizije, ki se začnejo pri 0% izdelovalcu in 0,10% prevzemniku..

Dve izredno priljubljeni in edinstveni funkciji trgovanja, ki ju boste našli pri Krakenu, sta sposobnost trgovanja s kripto terminskimi pogodbami in priložnost za trgovanje s kripto maržami z obsežnim vzvodom do 50: 1. To je super za naprednejše trgovce in to je mogoče storiti s pomočjo inovativnih trgovskih platform Kraken.

Na voljo so trgovalne platforme, ki ustrezajo različnim ravnem trgovalnih izkušenj, zato boste ugotovili, da Kraken dobro poskrbi za vas, ne glede na kateri ravni trgujete. Tu je poskrbljeno za vse, od popolnih začetnikov do prekaljenih veteranov.

V kraju Kraken boste našli tudi: Širok nabor več kot 40 drugih kriptos, vključno z Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) in več.

Za več informacij lahko vedno preverite naš celoten pregled Kraken ali pojdite naravnost na Kraken na spletnem mestu, če želite izvedeti več.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map