Kako kupiti Bitcoin v Singapurju

Če poskušate kupiti Bitcoin v Singapurju, imate morda več vprašanj in nekaj točk, ki jih morate upoštevati pred nakupom. To se začne z najboljšim krajem za nakup Bitcoinov v Singapurju. Poleg tega boste želeli doseči nižjo ceno kakršnih koli predpisov o Bitcoinih in kripto v Singapurju ter davčne posledice vaše naložbe tam..

To so vsa področja, ki jih bomo pokrili tukaj in vam zagotovili naših 5 najboljših mest za nakup Bitcoinov v Singapurju.

Kaj je treba razmisliti pred nakupom Bitcoina v Singapurju

Že od samega začetka boste želeli biti pripravljeni na najboljše možne informacije o Bitcoinu v Singapurju, da boste lahko v najboljšem položaju. Tu je nekaj ključnih premislekov, ki jih morate upoštevati pred nakupom:

Lokalni predpisi: To velja na dveh frontah. Najprej se prepričajte, da vsi lokalni predpisi v Singapurju omogočajo trgovanje z bitcoini in če obstajajo kakršne koli omejitve, se morate zavedati. Prav tako želite zagotoviti, da bo izbrani posrednik v skladu z vsemi lokalnimi predpisi za Bitcoin posrednike v Singapurju.

Provizije za borzno posredništvo: Ti so lahko v številnih oblikah, zato je pomembno, da pogledate dlje od sprednje strani in se prepričate, da dobite najboljšo možno vrednost. Številni posredniki, ki ponujajo trgovanje brez provizij in nizko cenovno, lahko tukaj resnično prihranijo.

Trgovalna platforma: Če ste nov trgovec z bitcoini, boste imeli koristi od trgovalne platforme, ki je enostavna za uporabo. Če ste naprednejši, se boste morda želeli udeležiti druge ravni trgovanja ali raziskovanja. Ponujene trgovalne platforme postanejo bistveni del vaših izkušenj.

Najboljša mesta za nakup Bitcoin (BTC) & Kripto v Singapurju

Paybis

Paybis je izredno zanesljivo izhodišče za nakup Bitcoina in drugih kriptovalut v Singapurju. Obstajajo že od leta 2014 in so številnim trgovcem pomagali začeti s kripto trgovanjem, tako da so za nakup potrebovali samo vašo kreditno ali debetno kartico.

Pri nakupu prek Paybisa boste potrebovali denarnico neodvisne stranke, saj vam preprosto olajšajo transakcijo, vendar pa lahko celoten postopek prijave zaključite v manj kot 15 minutah. To vključuje zelo pregleden, a priročen nabor pregledov KYC, ki ustrezajo predpisom in vam zagotavljajo varno izkušnjo trgovanja.

So resnično globalno podjetje, ki ne ponuja storitev samo v Singapurju, ampak tudi v več kot 100 drugih državah po vsem svetu. Provizije, ki jih boste naleteli tukaj, so dobre in konkurenčne drugim v tem sektorju, odvisno od načina plačila, ki ga uporabljate. Najnižje provizije se ugotovijo, če uporabite SEPA depozit v višini 1,5% transakcije. Za vašo kreditno ali debetno kartico se provizije začnejo pri 6,99%.

V Paybisu boste našli tudi široko paleto izobraževalnih vsebin o vseh vidikih trgovanja s kriptovalutami, ki so vam lahko v veliko pomoč, če ste začetnik v tem sektorju.

V Paybisu boste našli tudi: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) in Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Binance (BNB), Neo (NEO), Tron (TRX).

Za več informacij si lahko ogledate naš pregled Paybisa ali pa se odpravite neposredno na Paybis za prijavo.

Kriptomat

Kriptomat je razburljiva storitev izmenjave kriptovalut in denarnic, ki deluje že od leta 2018 in ima sedež v Estoniji, priljubljeni lokaciji za nekatere najbolj zaupanja vredne industrijske projekte. Podjetje je zraslo in zdaj ponuja storitve trgovanja in shranjevanja kripto podatkov v več kot 80 državah po vsem svetu, vključno s Singapurjem.

Ker ima sedež v Evropi, se lahko zanesete na Kriptomat, da bo zagotovil zelo pregledno storitev, skladno z vsemi lokalnimi in mednarodnimi predpisi. Prav tako uporabljajo hladilnice za kar 98% kmetijskih gospodarstev, da zagotovijo, da vaša sredstva ostanejo varna.

Tu lahko pri Kriptomatu zelo enostavno kupite z uporabo kreditne ali debetne kartice s provizijami, ki ostajajo zelo konkurenčne poleg drugih storitev. Za transakcijo s kartico bo dodana provizija v višini 3,65%, hkrati pa obstajajo številni načini e-denarnice, ki jih lahko uporabite za nakup po nekoliko višjih stopnjah provizij..

Kriptomat na splošno ponuja zelo varno, dostopno in večplastno storitev, ki vam omogoča, da kupujete, prodajate ali shranjujete svoja imetja kriptovalut, ne glede na to, ali trgujete s sedežem v Singapurju ali iz številnih drugih držav po svetu..

V Kriptomatu boste našli tudi: Za trgovanje je na voljo več kot 30 drugih kriptovalut.

Za več informacij si oglejte naš Kriptomat Review ali se odpravite na Kriptomat neposredno za začetek.

Binance

Binance je eno izmed najboljših imen na svetu, ko gre za borze kriptovalut. Na Malti jim izredno zaupajo in jih urejajo v skladu z malteškim Zakonom o navideznih finančnih sredstvih, ki trgovcem zagotavlja nadaljnjo zaščito, ki presega njihov ugled..

Zdaj lahko Bitcoin in številne druge kriptovalute, ki jih ponuja Binance, kupite neposredno in takoj z uporabo vaše kreditne ali debetne kartice skupaj s številnimi drugimi priročnimi načini, kot je neposredno bančno nakazilo. Te provizije so nekoliko višje kot pri menjavi, vendar so še vedno zelo konkurenčne in znašajo med 1% in 3,5%, odvisno od metode. Pri trgovanju z borzo boste doživeli eno najnižjih pavšalnih provizij v panogi, od 0,1%.

Če želite tukaj začeti trgovati, boste ugotovili, da je postopek preverjanja tudi zelo hiter in priročen. V nekaj minutah ste lahko popolnoma preverjeni z elektronskim prenosom nekaj osnovnih dokumentov. Binance ima tudi eno najširših ponudb kripto ponudb, ki so na voljo v tem sektorju. Tu boste našli več kot 100 najbolj priljubljenih kriptovalut, ki so na voljo tukaj, skupaj z mnogimi altcoini in njihovimi domačimi Binance Coin (BNB).

Omogočajo tudi trgovalno platformo, ki je enostavna za uporabo in je na voljo z več različnimi pogledi trgovanja, ki jih lahko prilagodite svoji izkušnji.

Na spletnem mestu Binance boste našli tudi: Na stotine drugih kriptovalut, s katerimi trgujete, vključujejo vse glavne kovance in velik nabor altcoinov.

Oglejte si naš Binance Review ali se odpravite na Binance zamenjati za prijavo. Uporabite kodo za popust: EE59L0QP zahtevati a 10% povračilo denarja na provizije za trgovanje.

Kraken

Kraken je ena najdaljših kripto borz v tej panogi. Delujejo že več kot desetletje in s tem so v panogi med trgovci poželi široko spoštovanje. Ponujajo trgovanje z bitcoini in številnimi drugimi kriptovalutami po vsem svetu, tudi znotraj Singapurja.

Zaradi nizkih honorarjev je Kraken zelo privlačna izbira za trgovce. Če želite takoj kupiti kripto s svojo kreditno ali debetno kartico, boste pri transakciji privabili provizijo v višini 3,75% + 0,25 EUR, čeprav lahko trgujete z menjalnico za provizije, ki se začnejo pri 0% izdelovalcu in 0,10% prevzemniku..

Dve izredno priljubljeni in edinstveni funkciji trgovanja, ki ju boste našli pri Krakenu, sta sposobnost trgovanja s kripto terminskimi pogodbami in priložnost za trgovanje s kripto maržami z obsežnim vzvodom do 50: 1. To je super za naprednejše trgovce in to je mogoče storiti s pomočjo inovativnih trgovskih platform Kraken.

Na voljo so trgovalne platforme, ki ustrezajo različnim ravnem trgovalnih izkušenj, zato boste ugotovili, da Kraken dobro poskrbi za vas, ne glede na kateri ravni trgujete. Tu je poskrbljeno za vse, od popolnih začetnikov do prekaljenih veteranov.

V kraju Kraken boste našli tudi: Širok nabor več kot 40 drugih kriptos, vključno z Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) in več.

Za več informacij lahko vedno preverite naš celoten pregled Kraken ali pojdite naravnost na Kraken na spletnem mestu, če želite izvedeti več.

Bittrex

Bittrex je še ena izmenjava, ki vam trenutno omogoča nakup in trgovanje z različnimi kriptovalutami, vključno z Bitcoini. V industriji so znani po tem, da so ena redkih borz, ki za različne projekte ne zaračunava pristojbin za kotacijo in slovi po celovitosti.

Pomembno je opozoriti s splošnega vidika zaupanja, Bittrex ima več točk v svojo korist. So ena najbolj znanih borz v tej panogi s podporo zelo ugledne ekipe, ki ima več kot 40 let izkušenj na področju IT in varnosti v celotni panogi. Prav tako še nikoli niso doživeli večjih kršitev in se ravnajo po najstrožjih KYC in AML postopkih, hkrati pa še vedno zagotavljajo, da je prijava primerna. Ker imajo sedež v ZDA, tudi zagotavljajo, da delujejo zelo pregledno.

Z vidika uporabnika in trgovanja standardno uporabljajo dvostopenjsko preverjanje pristnosti, napredno “elastično večstopenjsko strategijo denarnice”, ki zagotavlja varnost na vročih in hladnih denarnicah na različnih točkah. Na voljo sta tudi seznam dovoljenj za IP in denarnico, ki zagotavljata varnost transakcij, medtem ko borza kot končno edinstveno varnostno funkcijo zagotavlja storitev izterjave za katero koli kripto nakazilo v vrednosti nad 5000 USD. To vas krije, če kovanec pošljete v denarnico napačne vrste

Trenutno sprejemajo prebivalce iz Singapurja.

Preberite naš pregled Bittrex ali obiščite Bittrex.

Uredba o Bitcoinu v Singapurju

Ključno vprašanje, ki ga lahko najprej postavite, se osredotoča na zakonitost Bitcoinov v Singapurju in je zakonitost Bitcoinov v Singapurju?

Bitcoin je v Singapurju popolnoma zakonit, prav tako trgovanje s številnimi drugimi kriptovalutami ter delovanje kripto borz in storitev. Dejansko Singapur in njihov tržni regulator MAS bolj kot kje drugje sprejemata odprt pristop do kriptovalut.

V zadnjem letu se je ureditev in pristop do Bitcoina in drugih kriptovalut v Singapurju razvil z izvajanjem zakona o plačilnih storitvah. To v bistvu zagotavlja operativni okvir, znotraj katerega podjetja, ki delujejo in zagotavljajo Bitcoin in kripto storitve, urejajo in licencirajo v skladu z MAS.

Zakon služi tudi podpori razvoju in uporabi različnih procesov KYC in AML. Na splošno lahko rečemo, da ima Singapur zelo uravnotežen in prijazen pristop do Bitcoinov in kripto na splošno, hkrati pa zagotavlja varno in varno trgovinsko okolje, v katerem lahko sodelujete.

Singapurska obdavčitev kripto

Ko gre za davek na kripto in davek na Bitcoin v Singapurju, v Singapurju niste obdavčeni s svojimi kripto dobički. To je posledica dejstva, da v Singapurju ni davka na kapitalski dobiček.

Če torej plačate ali prejmete Bitcoin ali druge kriptovalute kot plačilo, boste morali plačati davek na blago in storitve, singapursko različico DDV, ki je trenutno 7%, in davek na dohodek, ki ima trenutno najvišji razred od 22%.

Nismo davčni svetovalci. Davčni predpisi se vedno razvijajo. Pomembno je, da sami skrbno preverite in se o davčnih zadevah pogovorite s kvalificiranim davčnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map