Zakaj vlagati v Bitcoin?

Razlogov za vlaganje v Bitcoin je toliko. Ta edinstveni finančni instrument je za vedno spremenil svet in uvedel digitalizacijo gospodarstva. Bitcoin je veliko več kot le protokol. Predstavlja temeljni premik v svetovni denarni politiki. Prvič sta vlada in denarna politika ločeni.

Nihče ne ve natančno razlogov, zakaj je Bitcoinov anonimni ustvarjalec Satoshi Nakamoto ustvaril Bitcoin. Vendar pa obstaja nekaj namigov o njegovih razlogih. Na primer, skrivnostno sporočilo je vdelano v Bitcoinov blok Genesis. Sporočilo se glasi: “The Times 03 / Jan / 2009 Kancler je na robu drugega reševanja bank”.

Zakaj vlagati v Bitcoin (BTC)?

Večina analitikov se strinja, da je ponovno pridobiti nadzor nad svojo finančno prihodnostjo sporočilo, ki najbolje izraža navdih Bitcoinov. Njegov razvoj naj bi zagotovil zdravo obliko denarja, brez manipulacije zunanjih dejavnikov. Za razliko od fiatnih valut vlada nikakor ne more natisniti več Bitcoinov. Oskrba je omejena in vgrajena neposredno v jedrni protokol omrežja.

Bitcoin podatki prek CoinMarketCap

Bitcoin podatki prek CoinMarketCap

Najboljši način za začetek portfelja kriptovalut

Kripto sektor je zdaj večji kot kdaj koli prej. Obstaja na tisoče različnih platform. Vsak od teh verig blokov prinaša na trg edinstveno lastnost. Medtem ko bo večina teh platform uspela, pa mnogih ne. Bitcoin je najstarejši, največji in najvarnejši blockchain na svetu. Posledično je to njegov edini projekt, ki bo zagotovo obstajal, dokler ima kriptovaluta vrednost.

Omejena ponudba (21.000.000 bitcoinov)

Kdajkoli ustvarjenih bo samo 21.000.000 Bitcoinov. Ti Bitcoini izdajajo kot rudarske nagrade za spodbujanje omrežnih vozlišč. Nove nagrade Bitcoin se razdelijo približno vsakih deset minut. Na ta način Bitcoin svetu zagotavlja prvo zanesljivo svetovno napovedno valuto.

Znaki sprememb so očitni na trgu. Ta mesec se je pojavilo podjetje za merjenje naložb MicroStrategy preusmeriti rezerve svojih podjetij s fiat-a na Bitcoin. Odločitev o zamenjavi premoženja je prišla po tem, ko je ameriška vlada v okviru dražljajevega paketa za pandemijo na trg izdala milijard dolarjev dražljajev..

V razpravi o odločitvi so uradniki podjetja izjavili, da je zaradi povečane ponudbe fiat-valute na trgu in splošne negotovosti, povezane s koronavirusom, Bitcoin ponudil boljšo možnost. Pojasnili so, da ima Bitcoin veliko protiinflacijskih ukrepov, zaradi katerih je boljša dolgoročna naložba.

To pomanjkanje še naprej poganja cene Bitcoinov na nove višine. Poteka le 11 let, odkar je ta kriptovaluta vstopila na trg, in v tem kratkem času so cene Bitcoinov močno narasle. Natančneje, Bitcoin se je s približno 0,50 USD na kovanec zvišal na več kot 20 000 USD na kovanec. Trg se je popravil od najvišjih vrednosti leta 2017, vendar vrednost Bitcoina ostaja več kot 10.000 USD. To je impresivna donosnost naložbe, ki je zgodnje vlagatelje spremenila v milijarderje.

Trgovanje z bitkoini - analiza prek CoinMarketCap

Bitcoin trgovanje – analiza prek CoinMarketCap Bitcoin trgovanje – analiza preko CoinMarketCap

Od 21 milijonov Bitcoinov je trenutno v obtoku več kot 18 milijonov kovancev. Poleg tega je Nakamoto izkopal milijon kovancev, preden je izginil brez sledu. Ti Bitcoin se od teh zgodnjih dni še nikoli niso premikali. Prav tako se je zaradi človeške napake izgubila velika količina Bitcoina.

Če Bitcoin pošljete na napačen naslov denarnice, se za vedno izgubi. Študije kažejo, da se zaradi teh napak za vedno izgubi približno 4 milijone BTC. Vsi ti dejavniki skupaj pomenijo, da od 18 milijonov izkopanih bitcoinov še vedno obstaja le 13 milijonov.

Bitcoin omrežje se povečuje

Bitcoinova mreža je večja kot kdaj koli prej. Uporabnikom je na voljo več denarnic, borz in platform. Poleg tega več prodajalcev sprejema Bitcoin. Obstajajo celo debetne in kreditne kartice Bitcoin, ki uporabnikom omogočajo, da svoj Bitcoin porabijo kjer koli, ki sprejema Visa.

Te novosti, skupaj z naraščajočim sektorjem Dapp, pomenijo, da se bo Bitcoin širil v bližnji prihodnosti. Poleg tega so javnosti na voljo različni finančni produkti, ki temeljijo na Bitcoinih, kot so elektronski elektronski transferji. Vsak od teh izdelkov pomaga pripeljati tradicionalni trg v kripto sektor.

Institucionalni vlagatelji upoštevajo

Kadar koli nov izdelek, ki temelji na Bitcoinih, vstopi v tradicionalni sektor, potiskanje sprejetja Bitcoina premakne na novo raven. Ta inovativna finančna orodja omogočajo uporabnikom, da sodelujejo na trgu Bitcoin, ne da bi neposredno imeli Bitcoin. Ta strategija omogoča vlagateljem, da se izognejo težkim predpisom ali davkom za kriptovalute.

V zadnjem času se je pokazalo, da so nekatere vlade po vsem svetu začele ostava Bitcoin. Te države priznavajo odlično zalogo vrednosti, ki jo predstavlja Bitcoin, in so se odločile zavarovati svoje stave. Mnogi od teh bitcoinov so bili zaplembe, ki so vladnim agencijam prinesle ogromne donose.

Na primer, bolgarski uradniki so med pikom organiziranega kriminala zasegli več kot 200.000 Bitcoinov. Tudi Švedska, Združene države Amerike in Severna Koreja imajo zajetna Bitcoin imetja. Od te zaplembe so bili nekateri kovanci na dražbah za množično vračanje. V enem primeru ameriška služba maršalov na dražbi več kot 144.000 BTC javnosti za 48 milijonov dolarjev.

Bitcoin Dodajanje novih funkcij

Kot glavni projekt na trgu je Bitcoin še naprej deležen inovativnega razvoja. Lightning Network je ena nadgradnja, ki Bitcoinu ponuja vrsto novih funkcionalnosti. Lightning Network je rešitev zunaj verige, ki uporablja zasebne plačilne kanale za odpravo zastojev v verigi.

Ta revolucionarni protokol druge plasti omogoča tudi Bitcoinu, da izkoristi nove tehnologije na trgu. Na primer, Lightning Network uvaja uporabo prerokb v Bitcoinovo omrežje. Oracles so zunajverižni senzorji, ki lahko sprožijo verižne akcije. Oracles so ena najbolj vznemirljivih tehnologij na trgu. Uporabnost kriptovalut širijo na nove višine.

Naložba v Bitcoin je naložba vase

Bitcoinovsko omrežje poleg tehnologije veriženja blokov še nekaj poganja. Obstaja to prepričanje, da si ljudje po svetu zaslužijo boljše. Vse o Bitcoinu je v nasprotju z zrnom. Resnično razširi novo raven finančnega opolnomočenja in pokaže, kako se lahko družba razvija mimo sedanjih finančnih težav.

Kaj prinaša prihodnost

Nihče vam ne more s 100-odstotno gotovostjo povedati, da bo Bitcoin dosegel višine, ki jih v finančnem sektorju napovedujejo mnogi. Vendar vse kaže na še mnoga leta sprejetja zapisov. Bitcoin je več kot le kriptovaluta. To je glas za nadzor nad vašo finančno prihodnostjo.

Nakup Bitcoin (BTC)

Priporočamo naslednje izmenjave:

Zakaj vlagati v Bitcoin? Zakaj vlagati v Bitcoin? Zakaj vlagati v Bitcoin?
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocene Securities.io določa naša uredniška ekipa. Formula za točkovanje za posrednike pri digitalnih sredstvih (kriptovalutah) upošteva več deset dejavnikov, vključno s provizijami in minimalnimi zneski, trgovalnimi platformami, podporo strankam, regulativnimi organi in naložbenimi možnostmi.

Najboljše za

Napredni trgovci

Najboljše za

Trgovci iz ZDA

Najboljše za

Enostavnost uporabe

Provizije za trgovanje

0,10%

Provizije za trgovanje

0,16%

Provizije za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povračilo denarja

Koda za popust: EE59L0QP

Promocije

Nobenega

Promocije

Nobenega

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map