GSR Capital bo investiral v tZERO z oceno 1,5 milijarde dolarjev

  • Do 270 milijonov dolarjev lastniškega kapitala tZERO (pri vrednotenju po denarju 1,5 milijarde dolarjev)
  • Nakup varnostnih žetonov tZERO v višini 30 milijonov dolarjev pri Overstock.com
  • Delnice matične družbe Overstock.com do 104,55 milijona dolarjev

SALT LAKE CITY, 9. avgust 2018 (GLOBE NEWSWIRE) – Overstock.com, Inc.. (NASDAQ:OSTK) in t0.com, Inc. (“TZERO”), sporočajo, da sta obe podjetji podpisali terminske liste z družbo GSR Capital, podjetjem z zasebnim lastniškim kapitalom s sedežem v Hongkongu, da bi v zameno za navadni lastniški kapital v hčerinsko družbo blockchain tZERO in navadni lastniški kapital Overstock.com. Overstock in GSR Capital sta sklenila tudi nakupno pogodbo, v skladu s katero bo GSR Capital od Overstock kupil 30 milijonov dolarjev varnostnih žetonov tZERO.

V okviru terminske pogodbe bo GSR Capital kupil do 3,1 milijona delnic navadnih delnic OSTK s petodstotnim popustom do končne cene delnic 1. avgusta 2018. GSR Capital bo do 18 milijonov vložil tudi do 18 milijonov dolarjev % lastniškega kapitala tZERO v vrednosti 1,5 milijarde USD (po denarju). Poleg tega bo GSR Capital v skladu z nakupno pogodbo od Overstock kupil 30 milijonov dolarjev varnostnih žetonov tZERO. Te varnostne žetone tZERO je družba Overstock kupila med nedavno zaprto ponudbo varnostnih žetonov tZERO v nedenarni transakciji, v kateri je Overstock odpustil 30 milijonov dolarjev dolga znotraj podjetja. Nakupna pogodba GSR o varnostnem žetonu nadomešča pismo o nameri GSR, ki je bilo predhodno objavljeno 29. junija 2018.

Za kapitalske transakcije velja dokončna dokumentacija in drugi običajni pogoji zapiranja. GSR Capitalu zagotavljajo tudi določene pravice, da del naložb dodelijo tretjim osebam.

“V čast nam je, da imamo GSR Capital za strateškega vlagatelja,” je dejal predsednik uprave tZERO Saum Noursalehi. »Tokenizacija vrednostnih papirjev lahko moti svetovne kapitalske trge, ki so odgovorni za premik na stotine bilijonov dolarjev. Skupaj z našimi partnerji bomo globalizirali našo platformo, ki temelji na blockchainu, in na kapitalske trge prinesli več učinkovitosti, likvidnosti in zaupanja. “

“GSR Capital ima vednost, da razume motečo moč blockchain kapitalskih trgov,” je povedal Patrick M. Byrne, ustanovitelj in predsednik tZERO ter ustanovitelj in izvršni direktor matične družbe Overstock.com. »V skladu so z našo vizijo prihodnosti kapitalskih trgov, ki temelji na hitrosti, zaupanju in varnosti verige blokov. In kar je najpomembneje, razmišljajo veliko in nam želijo pomagati, da to vizijo čim hitreje prilagodimo globalno. “

„GSR Capital je zelo navdušen nad sodelovanjem s tZERO v prizadevanjih za razširitev globalnega odtisa za trgovanje s sredstvi, ki podpirajo blokchain, vključno z delnicami, obveznicami, blagom itd. Dolgoročno gledamo na to, kako želimo to platformo prilagoditi na globalni osnovi, «je povedal predsednik in ustanovitelj GSR Capital Sonny Wu.

O Overstock.com

Overstock.com, Inc.Skupne delnice (NASDAQ:OSTK) / Preferirana serija A (platforma tZERO Medici Ventures: OSTKP) / Preferirana serija B (OTCQX:OSTBP) je spletni prodajalec s sedežem v Salt Lake Cityju v državi Utah, ki prodaja široko paleto izdelkov po nizkih cenah, vključno z pohištvodekorpreprogeposteljnina, in izboljšanje doma. Poleg izdelkov za dom Overstock.com ponuja številne izdelke, vključno z nakitom, elektroniko, oblačili in drugimi, pa tudi tržnico, ki strankam omogoča dostop do sto tisoč izdelkov neodvisnih prodajalcev. Dodatne trgovine vključujejo posvojitve hišnih ljubljenčkov in Worldstock.com, namenjene prodaji izdelkov, ki jih obrtniško oblikujejo po vsem svetu. Forbes je Overstock leta 2014 uvrstil na seznam 100 najbolj zaupanja vrednih podjetij. Overstock na svoji spletni strani redno objavlja informacije o podjetju in drugih s tem povezanih zadevah v zvezi z odnosi z vlagatelji., http://www.overstock.com.

O tZERO

t0.com, Inc. (“tZERO”) je hčerinska družba Overstock.com v večinski lasti in se osredotoča na razvoj in trženje finančne tehnologije (FinTech), ki temelji na kriptografsko zavarovanih, decentraliziranih knjigah – bolj znanih kot blockchain tehnologije. Od svoje ustanovitve si je tZERO kot pionir prizadeval za povečanje učinkovitosti in preglednosti kapitalskih trgov z integracijo tehnologije veriženja blokov..

O GSR Capital

GSR sta leta 2004 ustanovila Sonny Wu in Richard Lim. Danes so „GSR Ventures“, „GSR United Capital“ in „GSR Capital“ tri neodvisne, a dopolnjujoče se skupine, ki so jih partnerji ustanovili leta 2016 s ciljem vodenja sektorja in globalnega razvoja z edinstvenimi naložbenimi strategijami in viri. GSR Capital ima pisarne v Pekingu, Hongkongu in ZDA.

O, Overstock.com, O.com, Club O, Main Street Revolution in Worldstock so registrirane blagovne znamke Overstock.com, Inc. O.biz in Space Shift so tudi blagovne znamke Overstock.com, Inc. Druge storitvene znamke, blagovne znamke in trgovska imena, na katera se tu lahko sklicujejo, so last njihovih lastnikov.

To sporočilo za javnost vsebuje nekatere napovedne izjave v smislu oddelka 27A Zakona o vrednostnih papirjih iz leta 1933 in oddelka 21E Zakona o borzi vrednostnih papirjev iz leta 1934. Takšne napovedne izjave vključujejo vse izjave, razen izjav o zgodovinskih dejstvih. Dodatne informacije o dejavnikih, ki bi lahko bistveno vplivali na rezultate, in natančnost tu predvidenih izjav lahko najdete v obrazcu podjetja 10-Q za četrtletje, ki se je končalo 31. marca 2018, ki je bil 8. maja 2018 vložen pri SEC. in morebitne nadaljnje prijave pri SEC.


Kontakt za medije:

[email protected]

Kontakt z vlagateljem:

[email protected]

VIR: Overstock.com, Inc..

GSR Capital bo investiral v tZERO z oceno 1,5 milijarde dolarjev

Vir: Overstock.com, Inc..

Navedene zaloge: OSTBPOSTK

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map