tZERO izdaja prednostne varnostne žetone tZERO

NEW YORK, 16. oktobra 2018 (GLOBE NEWSWIRE) – tZERO, svetovni vodja na področju blockchain inovacij za kapitalske trge, je danes sporočil, da je zaključil izdajo prednostnih varnostnih žetonov tZERO. Žetoni so bili izdani vlagateljem, ki so pred letom v celoti financirali podpisane pogodbe za prihodnji lastniški kapital (SAFE) 6. avgusta 2018 blizu ponudbe varnostnih žetonov podjetja (STO). tZERO je v času STO zbral več kot 1.000 svetovnih vlagateljev 134 milijonov USD.

“To je ena izmed prvih ponudb varnostnih žetonov v decentraliziranem javnem omrežju in je bila izvedena v celoti v skladu z ameriško zakonodajo o vrednostnih papirjih,” je povedal predsednik uprave tZERO Saum Noursalehi. “To je vznemirljiv mejnik za tZERO in še bolj smo navdušeni nad priložnostmi, ki jih bo to ustvarilo za zasebna in javna podjetja, ki želijo zbrati kapital s ponudbo varnostnih žetonov, in za vlagatelje, ki želijo trgovati s temi vrednostnimi papirji.”

tZERO je razvil svojo pogodbo o žetonih, koval svoje varnostne žetone in jo v imenu vlagateljev 12. oktobra 2018 izdal v skrbniško denarnico tZERO, da bi zagotovil skladnost z zveznimi zakoni in predpisi o vrednostnih papirjih ter v skladu s pogoji žetonov sami. žetoni bodo zaprti v skrbniški denarnici do 10. januarja 2019 (90 dni po izdaji). Po izteku 90-dnevnega obdobja namerava tZERO imetnikom ponuditi možnost trgovanja z žetoni v skladu z zasebnimi transakcijami nadaljnje prodaje z drugimi akreditiranimi vlagatelji na platformi, ki jo tZERO razvija v sodelovanju s trgovskim posrednikom. Poleg tega tZERO namerava, da bodo novi vlagatelji, ki so akreditirani, po 90-dnevnem obdobju lahko odprli tudi račun za nakup žetonov..

»Izdaja prve svetovne kriptozaščite OSTKP je bila leta 2016 tZERO-ov trenutek Chuck Yeager: hitrost zvoka smo zlomili z uvedbo koncepta poravnave trgovine v realnem času. Danes zaznamujemo naš trenutek Jurija Gagarina, ko za seboj puščamo meje znanega sveta tradicionalnih kapitalskih trgov in naredimo prve korake k novemu trgu, ki ga poganja blockchain, «je povedal Patrick M. Byrne, izvršni predsednik in izvršni direktor in ustanovitelj podjetja tZERO Overstock.com(NASDAQ:OSTK). »Najponižnejša zahvala vsem kolegom in vlagateljem, ki delijo naše prepričanje v sistem trgovanja z vrednostnimi papirji, ki temelji na zaupanju, preglednosti in integriteti s pomočjo tehnologij, ki temeljijo na kriptografiji, in ne na tistega, ki se zanaša na usmiljenje posrednikov, ki morda nimajo najboljši interes vlagateljev po srcu (in ki je morda včasih navdušen nad nepridipravi). “

TZERO načrtuje tudi imenovanje odobrene trgovalne platforme do 6. avgusta 2019, eno leto po uvedbi STO, tako da lahko imetniki nato svoje žetone prodajo neakreditiranim vlagateljem. tZERO načrtuje tudi registracijo vrednostnih papirjev, da bo omogočil sekundarno trgovanje v močnejših trgovinskih okoljih, kot je domača (ZDA) borza, ki jo gradi v partnerstvu z BOX Digital Markets, pa tudi mednarodne borze vrednostnih papirjev.

Podjetje tZERO je bilo ustanovljeno leta 2014 z namenom uporabe tehnologije veriženja blokov za revolucijo Wall Streeta, tako da bi lahko finančni procesi postali manj upoštevani pri tradicionalnih institucionalnih tržnih strukturah in neprilagojenosti in finančni nestabilnosti, ki so jo občasno poznali. tZERO je portfeljsko podjetje Medici Ventures, Blockchain hčerinsko podjetje Overstock.com. Za več informacij o tZERO obiščite: tZERO.com.

Medijski stiki:

tZERO

Alexandra Sotiropoulos, + 1-212-754-5615

[email protected]

Overstock.com

Odnosi z javnostmi za zaloge, + 1-801-947-3564

[email protected]

O tZERO

tZERO Group, Inc. (»tZERO«) je hčerinska družba družbe Overstock.com v večinski lasti, ki se osredotoča na razvoj in trženje finančne tehnologije (FinTech), ki temelji na kriptografsko zavarovanih, decentraliziranih knjigah – bolj znanih kot blockchain tehnologije. Od svoje ustanovitve si je tZERO kot pionir prizadeval za povečanje učinkovitosti in preglednosti kapitalskih trgov z integracijo tehnologije veriženja blokov..

O Overstock.com

Overstock.com, Inc.Skupne delnice (NASDAQ:OSTK) / Preferirana serija A (platforma tZERO Medici Ventures: OSTKP) / Preferirana serija B (OTCQX:OSTBP) je spletni prodajalec s sedežem v Salt Lake Cityju v državi Utah, ki prodaja široko paleto izdelkov po nizkih cenah, vključno z pohištvodekorpreprogeposteljnina, in izboljšanje doma. Poleg izdelkov za dom Overstock.com ponuja številne izdelke, vključno z nakitom, elektroniko, oblačili in drugimi, pa tudi tržnico, ki strankam omogoča dostop do sto tisoč izdelkov neodvisnih prodajalcev. Dodatne trgovine vključujejo posvojitve hišnih ljubljenčkov in Worldstock.com, namenjene prodaji izdelkov, ki jih obrtniško oblikujejo po vsem svetu. Forbes je Overstock leta 2014 uvrstil na seznam 100 najbolj zaupanja vrednih podjetij. Overstock na svoji spletni strani redno objavlja informacije o podjetju in druge s tem povezane odnose v zvezi z vlagatelji., http://www.overstock.com.

O, Overstock.com, O.com, Club O, Main Street Revolution in Worldstock so registrirane blagovne znamke Overstock.com, Inc. O.biz in Space Shift so tudi blagovne znamke Overstock.com, Inc. Druge storitvene znamke, blagovne znamke in trgovska imena, na katera se tu lahko sklicujejo, so last njihovih lastnikov.

To sporočilo za javnost vsebuje nekatere napovedne izjave v smislu oddelka 27A Zakona o vrednostnih papirjih iz leta 1933 in oddelka 21E Zakona o borzi vrednostnih papirjev iz leta 1934. Takšne napovedne izjave vključujejo vse izjave, razen izjav o zgodovinskih dejstvih. Dodatne informacije o dejavnikih, ki bi lahko bistveno vplivali na rezultate in natančnost tu predvidenih izjav, najdete v obrazcu podjetja 10-Q za četrtletje, ki se je končalo 30. junija 2018, ki je bil pri SEC vložen 9. avgusta 2018. in morebitne nadaljnje prijave pri SEC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map