Kako kupiti Dragonchain DRGN

Vodnik za nakup dragonchain DRGN

V tem priročniku bomo razložili, kaj je in kako kupiti Dragonchain, navidezno valuto, ki je pritegnila pozornost več vlagateljev z vsega sveta..

Kaj je Dragonchain?

DragonChain (DRGN) je veriga blokov in kriptovalut, ki jo je Walt Disney Inc. prvotno razvil leta 2014. Na začetku je bila znana kot “zasebna platforma Disney Blockchain”, kasneje pa je postala odprtokodna.

Omrežje podjetjem omogoča, da začnejo uporabljati blockchain programe varno, enostavno in zasebno. Poleg tega želijo ustvariti izdelek, ki je združljiv z razvojnim skladom, ki so ga podjetja vajena, kot so Java, C ++ ali Python..

Platforma uporablja kriptovaluto Dragons (DRGN) za upravljanje inkubatorja, tržnice, verige blokov in poslovne platforme.

Če vas zanima nakup ali trgovanje za kovanec DRGN, vam bo v nadaljevanju prikazano, kako lahko začnete.

Ustvarite denarnico

Za začetek boste morali ustvariti denarnico za shranjevanje svojih kovancev. Uporabite lahko MyEtherWallet, zelo pomembno in znano denarnico na trgu, ki jo mnogi vlagatelji uporabljajo za shranjevanje različnih žetonov.

Če želite ustvariti denarnico, jo morate vnesite sem in zapišite varno geslo, ki bi si ga zapomnili. Po njej boste morali pritisniti »Ustvari novo denarnico«.

V drugem koraku boste morali »prenesti datoteko shrambe ključev« in razumeti vsa opozorila. Zelo pomembno je, da imate varnostno kopijo te datoteke v več drugih napravah, kot so pogoni USB.

Po njem boste imeli v denarnici nešifriran zasebni ključ. Zelo pomembno je, da je zasebni ključ shranjen nekje na varnem. Lahko ga na primer zapišete ali natisnete. Če ga shranite v računalnik ali telefon, lahko izgubite kovance, če je vaša naprava okužena.

Zasebni ključ je zelo uporaben. Zakaj? Kajti če izgubite svojo napravo, če nimate dostopa do nje ali če je pravkar uničena, lahko sredstva izterjate z zasebnim ključem.

Denarnica strojne opreme

Najbolje shranite kovance v denarnici strojne opreme. To je naprava, podobna USB-ju in omogoča vsakemu posameznemu uporabniku, da shrani svoje zasebne ključe v majhno napravo, ki ni nikoli povezana z internetom.


Denarnice strojne opreme Ledger in Trezor podpirajo Dragonchain, kar pomeni, da lahko kovance pravilno shranite.

Če ste že opravili zadnje korake, boste morali zdaj odpreti novo denarnico. Izbrati morate možnost »Datoteka shrambe ključev« in naložiti prej shranjeno datoteko shrambe ključev. Po njem vnesite geslo in se pomaknite navzdol, da vidite svojo odprto denarnico.

Na tem zaslonu boste videli svoj osebni naslov denarnice, tu boste lahko poslali kovance Dragonchain, ki jih boste kupili.

Če ste ustvarili svojo denarnico, je naslednji nakup Ethereum, da ga lahko zamenjate za Dragonchain na drugi borzi. V tem trenutku DRGN nima poti, da bi ga kupil z “fiat” ali nacionalizirano valuto; tako da boste za to potrebovali ETH (ali BTC ali USDT). Za to priporočamo ETH.

Če imate Ethereum, vam ni treba več kupovati, ampak ga boste morali poslati na borzo, da svoj ETH spremenite v DRGN. Ethereum lahko kupite na številnih različnih borzah, vključno Coinbase Pro ali Cex.io.

Nakup Dragonchain

Za začetek zamenjave za Dragonchain bomo uporabili izmenjava Kucoin ki navaja Ethereum in Dragonchain. Če v Kucoinu nimate računa, ga boste morali ustvariti in tam začeti delovati.

Ko imate svoj račun pripravljen za uporabo, boste morali prej kupljeni Ethereum položiti na Coinbase ali drugo borzo. Pojdite na svoj račun Kucoin, poiščite Ethereum in pritisnite ‘Deposit’, kopirajte prikazani naslov in pošljite ETH z druge borze.

Videli boste, da boste ETH že položili na svoj račun Kucoin in ste pripravljeni na nakup kovancev Dragonchain.

V Kucoin poiščite DRGN, izberite znesek, ki ga želite kupiti. Ko izberete vse parametre, lahko pritisnete gumb ‘Kupi’ in imate svoje kovance DRGN. Kot smo že omenili, je najboljše mesto za shranjevanje in shranjevanje kovancev strojna denarnica.

Če želite dvigniti svoje kovance iz borze, morate odpreti ‘Sredstva’, izbrati Dragonchain in nato pritisniti ‘Umakni.’ V polje ‘Naslov’ boste morali prilepiti naslov svoje denarnice v strojni opremi. Ko je izbrana količina žetonov DRGN, morate pritisniti »Potrdi« in slediti korakom, ki jih prikazuje izmenjava.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map