Popoln vodnik po Oyster’s PRL Coin

Oyster Pearl – ime projekta kovanca PRL – je ena od vrst inovacij za internetni oglasni prostor, ki spreminja funkcije, ki jih uporabljamo vsak dan. Skoraj vsi prispevajo k internetu v sedanji dobi z uporabo družabnih medijev, priložnost za monetizacijo te uporabe pa je velik potencial, ki ga želi prinesti kovanec PRL.

Oyster PRL – revolucionarna internetna oglaševalska kriptovaluta

Oyster PRL je revolucionarna kriptovaluta v svetu internetnega oglaševanja, ki zapolnjuje vrzel med ustvarjalci spletnih vsebin in uporabniki. Ustvarjalcu spletne vsebine je oglaševanje v spletu kruh in maslo za prihodek. Toda za uporabnike interneta je internetno oglaševanje postalo moteče in negativno v spletu. Oglasi so lahko tudi vsiljivi, tangencialni, zasebni in posegajo v čistost spletnega mesta.

Blokator oglasov in podobne aplikacije so pomagale rešiti to težavo za uporabnike interneta. Vendar je nepopolna in ustvarjalcem vsebine omejuje možnost zaslužka, da si lahko zaslužijo od oglasov. Težave, ki so jih ustvarili zaviralci oglasov med ustvarjalcem spletne vsebine in njegovimi uporabniki, so premoščene z Oyster PRL.

Oyster PRL ponuja platformo in orodje za lastnike spletnih mest, popolnoma edinstven model ustvarjanja dohodka s pomočjo en skript kode. Zagotavlja tudi zanesljivo decentralizirano rešitev peer-to-peer za shranjevanje podatkov, ki pomaga izboljšati varnost vaših podatkov in zmanjša stroške rešitev za shranjevanje v oblaku..

Obiskovalci spletnega mesta dodajo majhen del svoje CPU in GPU moči, da omogočijo uporabnikom, da se datoteke shranijo v decentralizirano in anonimno knjigo. In v zameno lastniki spletnih mest uporabnikom prostora za shranjevanje plačajo posredno, obiskovalci spletnega mesta pa lahko uživajo v izkušnji brskanja brez oglasov.

IOTA Tangle, robustno, odvečno shranjevanje podatkov

Še en pomemben pomen protokola Oyster je zaplet IOTA, hitro kvantno varno shranjevanje, ki temelji na eksotični tehnologiji. To je shranjevanje podatkov, ki ne zahteva uporabniških imen, gesel ali povezanih podatkov, prav tako nobena druga ali tretja oseba ne bo imela osebnega znanja o tem, kaj ste v njem shranili. To sklepa, da ne glede na to, kako prihranite na shrambi, do nje lahko dostopate samo vi, nihče ne. Zaradi tega je edinstveno sredstvo za shranjevanje.

Oyster PRL Coin

18. septembra 2017 je bil predstavljen Oyster Pearl white paper, ICO pa je potekal oktobra. Udeleženci Oyster ICO so si prislužili PRL (uradni žeton Oyster). PRL, ki je znak protokola Oyster, služi številnim funkcijam za kripto, kar vključuje; Prispevci spletnih vsebin, ki dobijo plačilo v PRL, žeton, ki služi kot sprejemljivo plačilo za shranjevanje podatkov na platformi blockchain Oyster, obiskovalci spletnega mesta, zgrajenega s kodo Oyster, donirajo majhen del svoje računalniške moči za napajanje shranjevanja podatkov, ki ga zagotavlja Oyster.

Gre za vrhunsko novost pri monetizaciji spletnih mest in tudi za dodelano platformo za shranjevanje podatkov za svoje uporabnike. Razburljiv del tega je, da vam ni treba imeti spletnega mesta, da bi zaslužili denar od ostrige.


Trgovanje in služenje denarja s kovanci PRL

Nekateri morda mislijo, da lahko samo lastniki blogov zaslužijo z Oysterjem ali kakšne vrednosti ponujajo žetoni Oyster PRL? Številni trgovci in vlagatelji lahko s tem pridobijo, pa tudi žeton PRL lahko trgujejo in monetizirajo v druge kriptovalute ali fiat valuto.

Uporabniki, ki želijo uporabiti Oyster PRL, morajo obiskati katero koli borzo, na kateri je žeton naveden, saj ga lahko med drugim najdemo na uglednih borzah, kot so KuCoin, Cryptopia, CoinExchange, IDEX. Oyster PRL lahko nato zamenjate za druge kriptovalute, kot sta BTC ali ETH, ki jih je mogoče enostavno pretvoriti v fiat.

Oyster PRL je žeton ERC20 s sedežem v Ethereumu, ki ima trenutno tržno ceno 0,078789 USD v času pisanja in tržno kapitalizacijo 6 694 405 USD s trenutno 84.966.676 žetoni v obtoku. Oyster (PRL) je trenutno na 491. mestu CoinMarketCap.

Varno shranjevanje kovancev za ostrige PRL

Kot žeton ERC20 lahko Oyster (PRL) shrani katero koli denarnico, ki temelji na žetonih Ethereum, kot so MyEtherWallet, MetaMask, Mist ali Parity. Svoje žetone lahko shranite tudi v varnejše shrambe z uporabo katere koli strojne denarnice, ki podpira žetone ERC20, kot sta Trezor in Ledger Wallets.

Ekipa za projektom ostrig

Bruno Block je uporabljeno ime možganov, ki stojijo za Oysterjem, njegov kovanec PRL pa je glavno gonilo Oysterja, to je ekipa, ki je ostala anonimna, čeprav s svojimi mejnimi dosežki spreminjajo obraz interneta in oglaševanja.

Z Oyster PRL lahko kot spletni uporabnik in lastnik spletnega dnevnika zaslužite, prav tako pa dobite svoje podatke in informacije trenutno najboljšo varnost, ki je na voljo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map