13 IEO-jev, ki so se zgodili s pomočjo Binance Launchpad

(Posodobljeno januar 2020) Lansko leto se je izkazalo za leto začetnih borznih ponudb, bolj znanih kot IEO. Nova metoda zbiranja sredstev je kripto industrijo prevzela, saj so številni projekti na ta način uspeli zbrati milijone. Zanimivo je, da se je prvi IEO zgodil leta 2017, čeprav je na vrhuncu ICO vročine ostal skromen – način zbiranja sredstev, za katerega se zdi, da IEO zdaj hitro nadomešča.

Binance je prednjačil pri IEO-jih, zaradi izjemnega uspeha, ki ga je borza doslej uspela, pa so druge kripto borze hitele ponujati podobne izdelke prek lastnih lansirnih plošč..

Spodaj si bomo ogledali vseh 13 IEO-jev, ki so že bili izvedeni na Binanceu prek njegove lansirne ploščice.

1..     DARILO

Gifto je bil prvi žeton IEO, ki je bil na lansirni ploščici Binance na voljo decembra 2017. Platforma je univerzalni protokol obdarovanja, ki je zasnovan kot samoupravni in samozadostni ekosistem za virtualna darila, ki jih je mogoče kurirati, kupiti, poslati, slediti in izmenjujejo na kateri koli vsebinski platformi, kot so Facebook, Instagram, Uplive, YouTube in še veliko več.

Gifto je ustvaril Uplive, ki je najhitreje rastoča aplikacija za pretakanje v živo, ki se ponaša z več kot 35 milijoni uporabnikov po vsem svetu. Projekt je v nekaj minutah uspel dvigniti ciljni znesek v višini 30 milijonov dolarjev, zdaj pa se je poudarek premaknil na pospeševanje množičnega sprejemanja.

V pripravi so pomembne integracije in partnerstva, saj Gifto sledi svoji večji viziji, da GTO postane žeton številke ena za družbeno zabavo. Zaenkrat se žeton uporablja pri igranju iger, pretočnem predvajanju v živo, umetnosti, dobrodelnih dejavnostih in virtualnih obdarovanjih.

2..     KRUH

Kruh je hitro rastoča decentralizirana platforma finančnih storitev, ki jo v več kot 140 državah uporablja več kot milijon uporabnikov. Njegov žeton BRD je bil drugi, ki je bil decembra 2017 na voljo na lansirni ploščici Binance, uspel pa je zbrati 32 milijonov dolarjev v slabih 90 minutah.

Žeton uporabnikom omogoča dostop do vrhunskih storitev in funkcionalnosti, ki jih ponuja njegova aplikacija. Uporabniki lahko nagrade dobijo tudi prek programa zvestobe za uporabnike kriptovalut. Platforma dela na izgradnji največje svetovne decentralizirane banke. V bistvu Bread ponuja varne denarnice, ki so vedno brezplačne. Zato omogočite uporabnikom, da kadar koli prejemajo, shranjujejo in pošiljajo kriptovalute kateri koli drugi osebi po svetu.

V kratkem želi platforma biti glavni način, kako lahko uporabniki varno shranjujejo in trgujejo z vsemi svojimi digitalnimi sredstvi brez vključevanja tretjih oseb ali kakršnih koli centraliziranih storitev..

3..     BitTorrent

Lani je ICO mehurček počil, zaradi povečanega pritiska različnih regulatorjev pa so številni projekti, ki so zbrali sredstva prek ICO, prisiljeni vrniti denar svojim vlagateljem. Obstoj številnih goljufivih projektov prav tako ni pomagal in videli smo, da vlagatelji izgubljajo zaupanje z žetonskimi ponudbami.

Vendar pa je decembra lani Binance napovedal, da bodo različnim projektom pomagali zbirati sredstva s pomočjo svoje lansirne ploščice, s čimer bodo nagovorili številne vlagatelje koncerna in povrnili zaupanje.

BitTorrent je postal prvi IEO leta 2019, ki je bil ponujen konec januarja. Projekt je uspel zbrati več kot 7,2 milijona dolarjev. Prodaja žetonov je potekala v dveh sočasnih sejah, pri čemer je ena vključevala nakupe v kovancih BNB, druga pa v TRX.

Seja BNB je trajala 13 minut in 25 sekund, na njej je bilo prodanih 23,76 milijard žetonov BTT, medtem ko je seja Tron trajala 14 minut, prodanih pa je bilo 35,64 milijarde žetonov BTT.

4..     Fetch.AI

Fetch.AI je bil drugi IEO v letu, ki je bil na voljo na Binance Launchpad. Prodaja žetonov je bila izvedena februarja, ko je projekt v 22 sekundah uspel zbrati več kot 6 milijonov dolarjev. Denar bo namenjen financiranju razvoja ekosistema.

Fetch.AI je platforma za trgovanje s podatki in ponudnik digitalne infrastrukture, ki uporablja žeton FET kot sredstvo izmenjave. Platforma omogoča avtonomnim digitalnim vnosom medsebojne transakcije brez potrebe po človeškem posredovanju. Zaradi tega je platforma hitrejša od katerega koli sistema, ki ga upravlja človek, in je idealna za hitra mikroplačila in prenose podatkov.

Vse skupaj platforma združuje strojno učenje, umetno inteligenco, večagentne sisteme in verigo blokov, da ustvari varčen internet. Če imate težave z razumevanjem, kaj to pomeni njegovo okolje, kjer lahko digitalni predstavniki premikajočih se delov gospodarstva, kot so podatki, storitve, strojna oprema, ljudje in infrastruktura, z učinkovitimi uvedbami in napovedmi opravijo koristno delo.

O teh agentih razmišljajte kot o digitalnih entitetah ali oblikah življenja, ki lahko sprejemajo odločitve v svojem imenu in v imenu svojih zainteresiranih strani, kot so posamezniki, vlade, zasebna podjetja itd..

5..     Celer Network

Sledi obljubi, da bo s svojo platformo podprl vsaj en dober projekt, Celer Network (CELR) je postal tretji žeton, ki je bil marca na voljo na lansirni ploščici Binance. Celotna prodaja je bila zaključena v manj kot 17 minutah, projekt pa je zbral 4 milijone dolarjev.

Prodaja je potekala v enem samem zasedanju in privabila okoli 3129 vlagateljev. S svežim vlivanjem sredstev želi projekt razviti hitro prilagodljivo rešitev, ki bo s pametnimi pogodbami ponujala transakcije brez plačila..

Celer Network je nova tehnološka in gospodarska arhitektura, katere cilj je s tehnikami merjenja zunaj verige približati razširljivost interneta obstoječim in prihodnjim verigam blokov.

Zaenkrat platforma uporabnikom ponuja možnost, da povečajo milijarde nezaupnih, varnih in zasebnih TPS zunaj verige.

6. Matic Network

Matic Network je rešitev za skaliranje Layer 2, ki dosega razširljivost z uporabo stranskih verig za izračun zunaj verige, hkrati pa izkorišča decentralizacijo in varnost glavne verige Ethereum. Projekt si strastno prizadeva za splošno sprejemanje blockchain-ov in nenehno izpolnjuje vse svoje obljube glede svojega poslanstva za razširitev ekosistema blockchain. 40+ Dappov že gradi na Matiču.

Matic je pred kratkim sodeloval s kripto borzo WhiteBit, ki se osredotoča na varnost, likvidnost in hitrost izvrševanja, da bi imetnikom MATIC zagotovila dostop do najboljših izkušenj pri trgovanju na platformi..

Po prejemu naložbe Seed Round od Coinbase Ventures je Matic aprila 2019 izvedel prodajo žetonov prek Binance Launchpad. Med IEO je Binance organiziral loterijo, kjer so srečni dobitniki dobili priložnost, da s pomočjo BNB kupijo svoj dodeljeni osebni delež 1,9 milijarde žetonov MATIC, ki so bili na voljo.. IEO je bil velik uspeh, saj je v 24 urah dosegel 5 milijonov dolarjev. Do danes je Maticov IEO najuspešnejši IEO v zgodovini glede uspešnosti žetonov – ne le tistih, ki jih hrani Binance Launchpad, ampak tudi celotna industrija.

7. Harmonija

Harmonija je hiter in varen blockchain, ki se ponaša s ključnimi novostmi pri ostrenju držav in medsebojnem omrežju. Platforma ima zelo razširljivo soglasje BTF z uporabo podpisa BLS z več podpisi. Ima tudi varen porazdeljeni protokol za generiranje naključnosti z uporabo preverljive funkcije zakasnitve (VDF). In prilagodljiv mehanizem ostrenja na osnovi PoS, ki zagotavlja varnost omrežja.

Platforma izvedla svoj IEO maja 2019, kjer je bilo udeležencem, ki so med dogodkom izžrebali in zahtevali dobitne loterijske vložke, prodanih 1,58 milijarde EN žetonov. Vsak žeton je znašal 0,003175 USD ali 0,000092 BNB.

8. Elrond

Elrond je visoko zmogljiv javni blockchain, ki je osredotočen na zagotavljanje razširljivosti in interoperabilnosti varnostne učinkovitosti z uporabo dveh ključnih elementov; nov mehanizem soglasja za dokaze o vložku in Adaptive State Sharding.

Nekatere ključne značilnosti platforme vključujejo; soglasje v dveh komunikacijskih krogih s spremenjenimi podpisi BLS z več podpisi, visoka odpornost na zlonamerne napade zaradi prerazporeditve vozlišč znotraj in v več delih ter pametne pogodbe o državni ostreni arhitekturi z uravnoteženo obremenitvijo na drobcih.

Elrond je držal njegov IEO julija 2019, kjer je bilo v obliki loterije prodanih 5.000.000.000 žetonov ERD v 10833 dobitnih vstopnicah.

9. PEMIK

POMIK je igralna platforma, ki uporabnikom omogoča igranje, druženje in vložke v več ekosistemov blockchain, ki uporabljajo žeton WIN, domači žeton platforme. WINk je z vedenjskim rudarjenjem, inovativnim dizajnom ekonomije žetonov in uporabo drugih spodbudnih mehanizmov uspel zgraditi visokokakovostno decentralizirano igralniško izkušnjo. Platforma razvijalcem omogoča tudi izdelavo aplikacij dApps, ki spodbujajo resnično posvojitev, poleg tega pa pritegne uporabnike, da sodelujejo in prispevajo kot aktivne zainteresirane strani na platformi.

Nekatere njegove funkcije vključujejo orodja in API-je za razvijalce, ki skupinam omogočajo nemoteno integracijo svojih projektov ali ustvarjanje unikatnih igralnih dApps iz nič, Fiat onramps stablecoins in več integracij Defi ter vodenje socialnih funkcij v živo v operacijah in dogodkih.

Platforma trdi, da je dApp številka ena po uporabnikih in obsegu. Držalo se je njegov IEO konec julija 2019, kjer je bilo prek loterije prodanih 49.950.000.000 žetonov WIN do 200.000 dobitnih vstopnic.

10. Perlin

Perlin je pametna pogodbena platforma brez dokazovanja deležev, ki ne uporablja odborov ali pooblastil, s čimer zagotavlja varnostne lastnosti Bitcoina in tudi hitrosti, primerljive s hitrostmi zasebnih verig. Platforma dosega 31000+ TPS. Trdi, da ima vedno do 0 do 4 sekunde časa do dokončnosti, kar vse omogoča mehanizem verjetnostnega soglasja, ki temelji na Wavelet-a-DAG.

Nekatere njegove funkcije vključujejo minimalna vozlišča strojne opreme; je učinkovit in razširljiv ter se ponaša z angažirano svetovno skupnostjo razvijalcev.

Platforma je potekala njegov IEO avgusta 2019, kjer je bilo prek loterije prodanih 86.530.500 žetonov PERL za 13.400 dobitnih vstopnic.

11. BAND

Band Protokol je varen in razširljiv decentraliziran oracle, ki služi kot protokol ravni 2 na javnih verigah blokov. Omogoča dApps, da izkoristijo obstoječe podatke v internetu, ne da bi zaupanja vredni posredniki premostili primere uporabe med Web 2.0 in 3.0. Bandov edinstven model z več žetoni in mehanizem vstavljanja zagotavljata, da s podatki ni mogoče manipulirati.

Nekatere njegove značilnosti vključujejo; dostopnost podatkov, ki jih je mogoče preverjati v verigi, z delegiranim dokazilom o deležu za zagotovitev celovitosti podatkov, ki ponuja številne prednosti, je z več kot 50% cenejša od večine decentraliziranih alternativ in zagotavlja decentralizirano gospodarsko spodbudo.

Platforma je potekala njegov IEO septembra 2019, kjer je bilo prek loterije prodanih 12.368.200 žetonov BAND v 19.500 dobitnih vstopnic.

12. KAVA

Kava je platforma DeFi z več verigami, ki uporabnikom večjih kripto sredstev, kot so BTC, BNB, XRP in mnogi drugi, ponuja zavarovana posojila in stabecoine. Platformo podpira več kot 100 podjetij po vsem svetu, vključno z uglednimi skladi za kriptovalute in velikimi projekti, kot sta Cosmos in Ripple. Kava ima dva žetona; KAVA, žeton za upravljanje in vplačevanje, odgovoren za zaščito omrežja in glasovanje o ključnih parametrih, in USDX, algoritmično vzdrževan stabilcoin, podprt s kripto zavarovanjem.

Nekatere njegove značilnosti vključujejo; dolžniške pozicije z več zavarovanji, brez posojanja nasprotne stranke in algoritmično vzdrževan stabilcoin.

KAVA potekala njegov IEO oktobra 2019, kjer je bilo prek loterije prodanih 6.521.739 žetonov KAVA do 15.000 dobitnih vstopnic.

13. POKROV

POKUSI je glavni posrednik, specializiran za trgovanje s kriptovalutami in upravljanje premoženja. Platforma uporabnikom omogoča agregirano trgovanje s popolnim dostopom do agregirane likvidnosti skupine kripto borz.

Platforma podpira tudi odločitve strank s pomočjo podatkovne analitike, ki ponuja informacije o blockchain podatkih, tržnih podatkih, socialnih podatkih, podatkih o trgovanju in medijskih podatkih, ki jih optimizirajo umetna inteligenca in kvantitativni modeli. TROY uporabnikom ponuja tudi rešitve za upravljanje premoženja s polnim skladom, saj ga poganja storitev za lokacijo in dostop z nizko zakasnitvijo za izboljšanje delovanja visokofrekvenčnega algoritma trgovanja.

Platforma izvedla svoj IEO decembra 2019, kjer je bilo prek loterije prodanih 800.000.000 žetonov TROY za 20.000 dobitnih vstopnic.

Že več kot dve leti je UseTheBitcoin raziskoval, pokrival novice in bralcem pomagal najti najboljše blockchain projekte. Edina stvar, na katero se vedno znova vračamo, je Binance.

Binance se je ločil kot najboljša platforma za trgovanje za začetnike in izkušene trgovce in vam ponuja stotine kovancev, v katere lahko vlagate. Začnite trgovati danes Binance!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map