3 razlogi, zakaj bi se lahko cena OMG kmalu zvišala

OmiseGo (OMG) je projekt veriženja blokov, ki si prizadeva za decentralizacijo plačilnih omrežij in ustvarjanje odprtega, javnega finančnega sistema. Edini cilj platforme je ponuditi rešitev za temeljni problem koordinacije, ki leži med plačilnimi obdelovalci, finančnimi institucijami in prehodi.

Od začetka leta 2013 se je Omise uveljavil kot vodilni v azijskem finančnem tehnološkem prostoru. Ponaša se z eno največjih rešitev za spletno plačevanje na Tajskem in v jugovzhodni Aziji. Platforma kot izvorno valuto uporablja OMG – žeton ERC-20.

Lani je OMG postal prvi žeton na osnovi Ethereuma, ki je presegel mejo 1 milijarde ameriških dolarjev v tržni kapitalizaciji, vendar je cena OMG od takrat upadla na preostalem kripto trgu. Trenutno se z a tržna kapitalizacija 472 milijonov dolarjev.

Razvoj cen OMG

Vendar je prišlo do pozitivnega razvoja okoli projekta, ki obljublja, da bo žeton obnovil v nekdanji slavi. Spodaj si bomo ogledali tri nedavne dogodke, ki bodo zvišali ceno OMG.

Takojšnja izvedba plazme

OmiseGo naj bi bil prva kriptovaluta, ki je uvedla plazmo v verigi Ethereum. To je nekaj, kar je marsikoga navdušilo. Pred kratkim projekt izdal posodobitev njihovega napredka pri razvoju na področju plazme in zdi se, da s popolno implementacijo še niso daleč.

Plazma je rešitev za skaliranje blockchain. To je zamisel Vitalika Buterina in Josepha Poona, soustvarjalca strelovodne mreže.

Plazma omogoča, da se verige blokov gradijo na verigah blokov. Tako se na primer veriga blokov, ki je zgrajena na vrhu verige Ethereum, imenuje podrejena veriga. Te otroške verige imajo lahko tudi svoje otroške verige itd.

Preprosto povedano, plazma je veliko verig blokov, ki se odcepijo od nadrejene verige in so vsi povezani z enim glavnim blokom. V primeru OmiseGO se bodo te veje blockchain uporabljale za izvajanje zapletenih operacij, kar bo odvzelo obremenitev glavne verige.

Posledica tega bodo hitrejše hitrosti in nižje provizije za transakcije, saj glavni verigi ni treba ponoviti teh dejanj.

OmiseGO je začel razvijati in testirati plazmo Tesuji v prvem četrtletju tega leta. Ko smo vstopili v četrto četrtletje, je bil napredek enakomeren z najnovejšo posodobitvijo, ki vključuje Watcher API, ki je bila razporejena v interni testni mreži OmiseGo.

Global Brains Investment

Po navedbah sporočilo za javnost objavljeno pred kratkim, japonsko podjetje tveganega kapitala Global Brain je v Omise Holdings vložilo nerazkrit znesek. Namen naložbe je financiranje širitve Omise na Japonskem.

Global Brain bo podprl tudi pobudo OmiseGo za razvoj finančne infrastrukture, ki bo gostila PayPal, kot sta plačilni sistem in storitev nakazil, pa tudi decentralizirano borzo, ki jo vodi Ethereum.

Cilj Omise je bil vedno poskusiti izboljšati tradicionalno finančno infrastrukturo z uporabo inovativnih orodij, saj želi razširiti svoje storitve na nova ozemlja. V sporočilu za javnost družba navaja:

»Globalna širitev je ključno gonilo rasti za podjetja po vsem svetu, vendar finančne transakcije obdelujejo stare platforme, zgrajene na infrastrukturah, ki niso prilagojene potrebam globalne trgovine. Ko naraščata globalno trgovanje in gibanje prebivalstva, postane zmožnost plačevanja kadar koli in kjer koli nujna. “

Pojasnjuje, zakaj je platforma vse bolj sprejeta. Ko si Omise prizadeva za posvojitev podjetij v Aziji, lahko pričakujemo, da bo cena OMG začela naraščati.

McDonald’s Implementation of OmiseGo Blockchain Ecosystem

Septembra 2017 je McDonalds Thailand sklenil partnerstvo z Omise, da bi pomagal racionalizirati sistem spletnih plačil.

Tako na spletnem mestu kot v mobilni aplikaciji se je eksponentno povečeval in potrebujejo takojšnjo rešitev.

Hitro naprej do letošnjega julija in zdi se, da je McDonald’s uspešno implementiral ekosisteme blockchain OmiseGo.

V intervju, objavljen 18. julija, je g. Hester Chew, izvršni direktor McDonald’s Tajske, izrazil svoje zadovoljstvo nad rezultati partnerstva njegovega podjetja z Omise.

On rekel:

“Za nas je bil velik poudarek na optimizaciji poteka nakupa na spletnem mestu in v mobilni aplikaciji McThai.”

Tu se je Omise izkazal.

G. Chew pohvali Omise, ker je zmanjšal število korakov, potrebnih za plačilo, in tudi število opustitev blagajne. Spremembe, ki jih opisuje kot pomembne.

Uspeh tako vidnega partnerstva je za OmiseGo velik in bo pozitivno vplival na ceno OMG, saj se sklepajo in začenjajo podobna partnerstva..

Želite izvedeti več?

Vas zanima več raziskav o prihodnosti cen OMG? Naš vodnik po OMG si lahko preberete tukaj.

 

Basil ima tri leta samostojnih izkušenj s pisanjem o motečih tehnologijah. Osredotoča se na najnovejše novice in izobraževanja; pomaga širiti evangelij Blockchain. Upa, da bo nekoč imel lastno blockchain podjetje; pomagati svetu s svojo inovativno tehnologijo knjige.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map