4 zahteve Blockchain projekti se morajo izpolnjevati, da se lahko kvalificirajo za IEO

Letos smo priča velikemu premiku v tem, kako podjetja zbirajo sredstva za svoje projekte. Odkar je Binance napovedal, da bo vsak mesec podpiral žeton prek svoje lansirne plošče Binance, smo priča drugim hitrim izmenjavam s podobnimi platformami. Potisk je bil navdihnjen z uspehom borze s sedežem na Malti s svojo platformo.

Zaenkrat trije projekti; BitTorrent, Fetch.AI in Celer Network so uspeli zbrati več kot 17 milijonov USD Binance Vzletna ploščad. Ker niso pripravljeni zapustiti, so Bittrex, Huobi, KuCoin, Liduid, CoinBene, ProBit in mnogi drugi začeli prodajati svoje platforme za prodajo žetonov..

Številni dejavniki so spodbudili borze k uvedbi lastnih IEO, vključno z; potreba, da svojim uporabnikom ponudijo dodatno vrednost, tako da jim omogočijo zbiranje sredstev za različne projekte, povečanje likvidnosti in tudi spoznanje, da začetne ponudbe za izmenjavo hitro nadomeščajo začetne ponudbe kovancev kot zaupanja vreden način zbiranja sredstev v prostoru kriptovalut.

Zakaj bi se projekti, ki temeljijo na blockchainu, motili?

Pri projektih, ki izpolnjujejo vse zahteve za ponudbo IEO, za katero je zagotovljeno hitro in enostavno zbiranje denarja, dobro pripravljenost ne more biti samoumevna. Izmenjave zahtevajo stroge zahteve, ko gre za IEO, in najboljše je za vsak projekt, da se zagotovi najboljša možnost, da se kvalificira za enega.

Po analizi zadnjih treh uspešnih IEO, ki so se letos zgodili na platformi Binance, smo ugotovili štiri dejavnike, ki so ključnega pomena, če želimo, da projekt izpolnjuje pogoje za IEO. Brez nadaljnjega odlašanja začnimo:

1. IEO trden poslovni model, ki ga podpira močna ekipa

V preteklosti smo videli veliko prevarantskih organizacij ICO, ki so naivne vlagatelje zbirale ogromno denarja. Vendar so izmenjave bolj razsodne in ne morejo podpreti projekta, ki nima trdnega poslovnega modela. Videti morajo jasno pot do uspeha, za to pa mora imeti projekt tudi sposobno ekipo, ki lahko izpolni načrt.

Ekipo BitTorrent vodi Justin Sun, ki je tudi ustanovitelj TRON-a. Skupno ima projekt devetnajst članov ekipe, vsi pa so strokovnjaki na različnih področjih, vključno z dvanajstimi razvijalci.

Ekipo mreže Celer Network sestavljajo imetniki PHD iz MIT, Princetona, UIUC in UC Berkeley. Skupaj ima šestnajst rednih članov, ki imajo dolgoletne izkušnje v industriji, ki delajo za vrhunska tehnološka zagonska podjetja, kot so Amazon, Google, HP in mnogi drugi.

Poleg tega ima Fetch.AI približno enaintrideset članov ekipe, ki so vsi strokovnjaki na različnih področjih.

2. Izdelek, ki rešuje težavo

Pomembno je omeniti, da bi izdelek lahko obstajal že pred izvedbo IEO ali pa bi bil v razvoju, tako kot v primeru Fetch.AI, katerega IEO je potekal skoraj eno leto pred zagonom njegovega Mainneta. Žeton FET naj bi pomagal pri povezovanju agentov v omrežje in jim pomagal tudi pri izmenjavi vrednosti.

Ko je potekala prodaja Celerjevega žetona, so imeli najmanj izvedljiv izdelek (MVP). Celer razvija platformo za skaliranje plasti 2, ki bo razvijalcem pomagala pri hitri izdelavi in ​​delovanju zelo razširljivih dapps. BitTorrent je enakovredna platforma za izmenjavo datotek, ki ima ogromno uporabniško bazo. Žeton BTT naj bi tem uporabnikom pomagal pri nakupu, prodaji ali celo zamenjavi za hitrejši čas prenosa.

3. Nastavite nizko trdno kapico

Časi, ko bi si projekti lahko zlahka zbrali deset milijonov dolarjev s prodajo žetonov, so minili. Trenutno ne bi bilo smiselno, da bi podjetja postavljala tako visoke zgornje meje, pri katerih številna redko presegajo mejo 5 milijonov dolarjev.

Ker se pojavlja več projektov, ki so pripravljeni zbrati sredstva prek IEO, pričakujemo zmanjšanje trde omejitve. Če pogledamo naše tri primere, je imel BitTorrent največjo trdno omejitev, in sicer 7,2 milijona dolarjev, sledil mu je Fetch AI s 6 milijoni dolarjev in Celer s 4 milijoni dolarjev.

4. Ustvarjanje velike in aktivne baze skupnosti

Prednost IEO je, da pomaga projekt predstaviti novim uporabnikom. Če pa bo projekt imel priložnost z izmenjavo, bi moral sam ustvariti dovolj javnega interesa.

Po navedbah Arthur Boytsov podjetja Priority Token, ki pomaga projektom z IEO zagotoviti, da bodo neposredno uvrščeni na borze, te platforme verjetno ne bodo podprle projekta, ki ni ustvaril velike in aktivne skupnosti uporabnikov.

Pred njihovim IEO je BitTorrent že imel več kot 100 milijonov uporabnikov po vsem svetu. Poleg tega je imelo več kot 110.000 članov v svojih računih Telegram in Twitter.

Fetch.AI je imel približno 20.000 članov na svojih angleških in kitajskih kanalih Telegram. Kar zadeva Celer, je imel njegov kanal Telegram več kot 27.000 članov in še 7.500 članov na Twitterju. Vse spodobne številke, čeprav ne tako velike kot tiste v BitTorrentu.

Če želite ustvariti ogromno uporabniško bazo, se lahko novi projekti začnejo z ustvarjanjem računov v družabnih omrežjih, kjer lahko razkrijejo bistvo projekta, razvoj izdelka in aktivno sodelovanje ekipe s pomočjo trženja v družabnih omrežjih..

Zaključek

Na koncu so zgornji štirje dejavniki ključni, vendar niso edine zahteve. Borze bodo potrebovale zagotovilo, da projekt ne ponuja varnostnega žetona, to pa lahko dobi samo zaupanja vredna pravna družba. Potrebovali bodo tudi belo knjigo, ki bo obravnavala žetone, finančni model projekta, primere uporabe izdelka, potencialni trg izdelka in njegove konkurente..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map