6 projektov, ki bodo NEO ceno vrnili na 100 USD

Prej znan kot »AntShares« in trenutno imenovan »kitajski Ethereum« ali »Ethereum Killer« NEO je razburljiv projekt kriptovalut s sedežem na Kitajskem, katerega cilj je vzeti krono iz glave Ethereuma.

Natančneje, gre za decentralizirano odprtokodno platformo za kriptovalute in verige blokov, ki ima tudi zmožnost izvajanja dApps in pametnih pogodb, kar je nekaj glavnih lastnosti, zaradi katerih je Ethereum tako poseben kot platforma.

Odkar je bila uvedena leta 2016, se cena NEO nenehno obrača in pušča naslove. Nekatere njegove najpomembnejše značilnosti vključujejo zelo prilagodljivo razvojno okolje, delegiran bizantinski algoritem odpornosti na napake, hitre hitrosti transakcij, podporo za ICO in “neranljivost” iz kvantnih računalnikov.

NEO se je že izkazal zaradi številnih dosežkov in, kar je še pomembneje, svetu je pokazal, da je tako kot Ethereum sposoben za življenje in pomemben za prihodnost. Če želite podpirati ali vlagati v največjega konkurenta Ethereuma, vas bo morda zanimalo 6 najbolj obetavnih projektov, razvitih na platformi NEO.

Ontologija

Ontologija je verjetno projekt NEO z največ hrupa okoli sebe, saj kaže neverjeten potencial za prihodnji razvoj. Ontologija je omrežje porazdeljene knjige (ali omrežje, ki temelji na verigi blokov), ki združuje preverjanja porazdeljene identifikacije, izmenjavo podatkov, sodelovanje podatkov in različne druge protokole in module, da se doseže “ekosistem zaupanja”.

Ta ekosistem, ki temelji na zaupanju, je posebej zasnovan tako, da partnerjem omogoča, da se bolj osredotočijo in razvijejo svoje lastno poslovanje. Odkar se je začela, je Ontologija dobila izjemno priznanje. Potem ko je Ontology marca 2018 zaključil s posadko in uspešno razdelil 20 milijonov žetonov, je cena njegovega uradnega žetona skokovito narasla.

Glede na njegovo načrt, Ontologija ima impresivne načrte za prihodnost in glede na to, kako močno ekipo je projekt zbral, pa tudi podporo celotne skupnosti NEO in vseh njenih partnerjev, obstaja velika verjetnost, da jih bo projekt uresničil.

Z vidika vlagatelja je vredno vedeti tudi, da je Ontology neposredno povezan z NEO, saj imajo istega ustanovitelja, tehnološko podjetje Onchain. Jun Ji, eden od soustanoviteljev Onchaina, je tudi eden od ustanoviteljev Ontologije.

Glede na vse povedano je za ontologijo vsekakor vredno paziti v prihodnosti. Cena ONT lahko spremljate tudi v prihodnjih mesecih.

Posnetek zaslona 1

Vir: https://ont.io/

DeepBrain

DeepBrain je še en projekt NEO, vreden iskanja prihodnjih naložb. DeepBrain je prva računalniška platforma za umetno inteligenco, ki jo poganja blockchain. Cilj projekta je zagotoviti izdelke umetne inteligence in poceni, prilagodljivo in varno platformo za njihovo izvajanje.

Ker računalništvo z umetno inteligenco zahteva veliko sredstev, se DeepBrain trži kot rešitev, ki lahko močno zmanjša vse vpletene stroške. To počne zahvaljujoč decentralizirani nevronski mreži, kjer si vozlišča v omrežju delijo vse računske stroške in vire. Vse vpletene strani, ki zagotavljajo računalniško moč, bodo nagrajene z matičnim žetonom DBC platforme. Podatke in računalniške vire lahko varno in brez napora kupujete in prodajate na trgu.


videoposter2

Vir: https://www.deepbrainchain.org/ailanding.html

NEX

The Izmenjava NEO, Nex, je še en projekt NEO, ki je obdan z veliko hvalo in z dobrim razlogom. Cilj projekta je zagotoviti svojim uporabnikom nekaj skoraj nezaslišanega – popolno kombinacijo med centralizirano in decentralizirano borzo. Skratka, ponuja hitrost in dostopnost centraliziranih borz z varnostjo in preglednostjo, ki jo lahko ponudijo le decentralizirane.

Da bi to naredila, platforma uporablja mehanizem za ujemanje zunaj verige, ki omogoča podpisovanje in pošiljanje naročil z različnih uporabniških naslovov, njihovo ujemanje in nato podpisovanje izven verige ter kasneje predajo nazaj v račune prek verige blokov.

Pri projektu so najbolj impresivna velika imena, ki stojijo za njim. NEX ima zelo močno in sposobno ekipo, ki se ukvarja z njenim razvojem. Nekateri najbolj reprezentativni člani so Fabio Canesi, ustanovitelj družbe Mesto Sion (CoZ), Ethan Fast, še en soustanovitelj CoZ, in Fabian Wahle, prav tako soustanovitelj CoZ.

Ker NEO nadaljuje svoj vzpon, je vsekakor vredno paziti na NEX, saj ima borza vsa ustrezna orodja, s katerimi bo NEO platforma še močnejša, kot že je.

kyc grafika

Vir: https://neonexchange.org

Qlink

Qlink je zelo zanimiv projekt NEO, saj želi biti prvo decentralizirano mobilno omrežje na svetu. Skratka, platforma svojim uporabnikom omogoča učinkovit način “oddajanja” neizkoriščene pasovne širine drugim udeležencem omrežja, ki jo potrebujejo. V zameno za njihovo storitev so uporabniki, ki prodajo dodatno pasovno širino, nagrajeni z žetoni QLC.

Platforma svojim uporabnikom ponuja tri glavne storitve, kot so: skupna raba Wi-Fi-ja, mobilni dostop do podatkov in distribucija vsebine ter podjetniško usmerjena storitev SMS. Vse te storitve so dostopne prek uradnih aplikacij Qlink za mobilne in namizne aplikacije.

Qlink rešuje večino izzivov tradicionalnih centraliziranih telekomunikacijskih sistemov, vključno z netočno distribucijo in zaračunavanjem vsebine, varnostnimi težavami in visokimi uporabninami.

Zeepin

The Zeepin projekt označuje še enega prvega na svetu za platformo NEO. To je prvič, da je svet kdaj videl decentralizirano platformo, katere namen je zaščititi ustvarjalna dela prek verige blokov. S pomočjo Zeepina bodo lahko umetniki, pisatelji in oblikovalci vseh vrst zaščitili svoje delo z zelo skromnimi stroški..

Uporabniki bodo lahko svoja umetniška dela shranili na verigi blokov. Sistem ponuja tako imenovane “prednosti za avtorske pravice”, ki bodo uporabnikom omogočile enostavno distribucijo njihovega dela, ne da bi se morali skrbeti za uporabo na neodobreni način.

Rdeči utrip

Rdeči utrip je inovativna storitev zbiranja in analiziranja obveščevalnih podatkov, zgrajena na vrhu verige blokov NEO. Osredotoča se predvsem na kitajske finančne in kapitalske trge, s katerih zbira podatke, da bi zagotovil jasen pogled na preveč zapleten kitajski trg.

Cilj platforme je povezati nekaj najboljših možnih pogledov na trg, ki jih prihajajo strokovnjaki in strokovnjaki iz industrije, da bi ustvaril ekosistem za izmenjavo raziskav naslednje generacije za svoje uporabnike. Ker se večina finančnih analitikov strinja, da bo Kitajska svoje gospodarstvo še bolj razširila in da bo tehnologija blockchain kmalu postala še bolj prisotna v našem vsakdanjem življenju, je vsekakor vredno paziti na Red Pulse in morda celo investirati v platformo.

Upamo, da je bil naš seznam šestih najbolj razburljivih NEO projektov v pomoč. Želimo vam veliko sreče pri prihodnjih naložbah!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map