Aplikacija Kinit se začne kot odlična mobilna aplikacija Blockchain

Aplikacija Kinit začne delovati po množični ponudbi kovancev v višini 100 milijonov dolarjev

Kik je pravkar predstavil svojo aplikacijo, povezano s kriptovalutami, na trg, znan kot Kinit. Predstavljeni izdelek želi postati ena najpomembnejših kripto aplikacij v ekosistemu. Kinit je bil predstavljen le nekaj mesecev po tem, ko je podjetje objavilo prvo pregled izdelka na srednji.

Podjetje, ki stoji za Kinitom, je lahko z ICO zbralo več kot 100 milijonov dolarjev in 120 milijonov dolarjev tveganega financiranja. Poleg tega ima Kik 15 milijonov mesečnih uporabnikov, ki bodo uživali v prednostih najnovejše aplikacije.

Vizija podjetja ima tri različne komponente. Prvi se imenuje „Kin Ecosystem“, ki vključuje partnerje, kot so Kik, Unity, Blackhawk Network in drugi. V zadnjem tednu se je začel izvajati tudi program za razvijalce, ki v 6 mesecih plačujejo 25 razvijalcem, da se ukvarjajo z neodvisno ‘sorodno ekonomijo’. Da bodo prejeli celoten znesek sredstev, ki jih ponuja natečaj, bodo morali vkrcati 50.000 aktivnih mesečnih denarnic.

Druga komponenta podjetja je povezana z ‘Kin Blockchain.’ Blockchain zgrajena platforma je zelo zanimiva, sestavljena iz dveh različnih verig v kombinaciji. Na začetku je bil namen uporabiti standard ERC-20, toda ekipa za Kikom je menila, da je omrežje preveč preobremenjeno, da bi podprlo bazo uporabnikov, ki jo ima Kin.

Zato ekipa preselil v omrežje Stellar ki omogoča hitrejše in cenejše transakcije. Toda, da bi ustvarili likvidnost, se je ekipa odločila, da bo razširila kodno bazo Stellarja in ustvarila Kin, ki bo tekel ob Ethereumu.

Z drugimi besedami, Kin bi se uporabljal za notranje transakcije, Ethereum pa za obdelavo zunanjih transakcij in zagotavljanje likvidnosti omrežja.

17. julija je Rod McLeod, podpredsednik za komunikacije, pojasnil:

»Kinit je prva javno dostopna aplikacija, namenjena Kinu. Naš cilj s Kinitom je spraviti Kin v roke več potrošnikov. To je pomemben korak k temu, da kripto resnično potrošnikom prijazno skozi zabavne in zanimive izkušnje, nameravamo pa se učiti in ponavljati na podlagi dejanskega vedenja uporabnikov. Navdušeni smo, da še več ljudi zasluži in porabi Kin – vsi na Kin Blockchain. “

Uporabniki, ki prenesejo aplikacijo Kinit, bodo denarnico lahko ustvarili v nekaj hitrih korakih. Po njem lahko dobijo dostop do Kin Marketplace Beta, kjer bodo lahko zasluženi Kin porabili za darilne kartice.

V prihodnosti bodo v omrežju uvedene nove funkcionalnosti, tako da bodo uporabniki lahko zaslužili in porabili žetone Kin.

Tretji najpomembnejši del vizije podjetja je „Kin Standalone App.“ Glavni namen tega je bil ustvariti zelo preprosto in enostavno za uporabo aplikacijo, kjer bi lahko uporabniki odkrili aplikacije, ki jih podpira Kin Ecosystem.

Uporabniki bodo morali vnesti svojo telefonsko številko, jo potrditi in po njej bodo imeli aplikacijo na zaslonu. Odprla se bo anketa in vprašala, na primer, zakaj je uporabnik prenesel aplikacijo, in morebitna pričakovanja za prihodnost.

Darilne kartice na Kinitu

Uporabniki bodo lahko unovčili žetone Kin, ki jih zaslužijo za darilne kartice (od 5 do 25 dolarjev), pri blagovnih znamkah in trgovcih, kot so Amazon, AMC Theatres in Google Play.

Glede na rezultate zasebne beta so uporabniki dosegli 10-dnevno stopnjo hrambe nad 75%. Poleg tega je 66% uporabnikov aplikacijo uporabljalo več kot tri tedne.

Kikova strategija

Družba pravi, da je na poti z vsemi tremi glavnimi koraki, ki so jih predlagali: zgraditi razširljivo verigo blokov, zagnati Kin v Kiku in razširiti Kin izven Kika.

Ted Livingston, ustanovitelj in izvršni direktor Kik and Kin, komentiral glede zadeve:

»Z veseljem sporočam, da smo z vsemi tremi koraki na pravi poti. Na nekaterih področjih smo že pred načrtom, zlasti v svojih prizadevanjih za izgradnjo razširljive verige blokov. “

Poleg tega je podjetje lahko junija registriralo 1,2 milijona transakcij na dan in zdaj ponuja izkušnje potrošnikov v živo, ki se izvajajo na Kin Blockchain.

Poleg tega Kin podvoji Kin Blockchain in veliko vlaga v notranjo razvojno skupino in rešitev blockchain.

Fotografija avtorja Hackernoon

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map