Crypto.com Coin (CRO) Napovedovanje cen

CRO raste kot ena najbolj vročih kriptovalut v letu 2020, ki poganja ekosistem Crypto.com. Leta 2020 je CRO kljub trenutni koronavirusni krizi doživel neverjeten hit, ki je digitalno sredstvo potisnil na skoraj nove vrhunce vseh časov. Ta priročnik bo povezan z vsem, kar morate vedeti CRO Napoved cen

V samo enem letu je CRO lahko presegel 760% v primerjavi s ceno iz februarja 2019 in vlagateljem pomagal, da so v letu, ki je prineslo mešane rezultate, uživali velike dobičke. Digitalna valuta je postala ena najuspešnejših sredstev po nedavni razprodaji marca 2020 zaradi širitve pandemije in njenih učinkov na gospodarstvo. 

V tem članku bomo z vami delili najpomembnejše stvari, ki jih je treba upoštevati glede CRO, in kaj bi lahko tej valuti v bližnji prihodnosti pomagalo k novim vrhom. Poskušali bomo razumeti tudi tehnične vidike cene CRO in kako bi se ta kriptovaluta lahko obnašala v prihodnosti. 

Opazne novice CRO & Načrti za leto 2021

Crypto.com napovedal maja, da so svoj ekosistem precej povečali. To se je zgodilo tudi med krizo COVID-19, ki je prizadela ves svet. Prepolovitev Bitcoinov (BTC) je pozitivno vplivala tudi na celoten ekosistem, privabljajoč nove vlagatelje in uporabnike v vesolje. 

V mesecu maju je Crypto.com lahko dosegel več mejnikov, vključno s pošiljanjem kartice MCO VISA Card v Evropi, uvedbo denarnice Crypto.com in doseganjem 2 milijonov uporabnikov. Poleg tega je bilo veliko novih partnerstev, posodobitev in promocij, ki jih je uživala celotna skupnost. 

Leta 2020 Crypto.com poskuša vkrcati nove uporabnike in v vsako denarnico vnesti kriptovaluto, ponuditi enega najboljših programov za posameznike, ki zlahka vlagajo v kriptovaluto, ponuditi neverjetno kreditno kartico, ki vam omogoča, da zapravite kripto valuto in še veliko drugih stvari. Crypto.com je zagotovo eno od podjetij, ki si najtežje prizadevajo na svetu za spodbujanje uporabe digitalnih sredstev in množično prispevajo k procesu sprejemanja kriptovalut po vsem svetu. 

In celo nedavno je CRO prejel twitter z blagovno znamko hashtag, zaradi česar je drugi po Bitcoinu (BTC), ki ga je dobil.

Bolj zanimiv pa je Posebna obletnica 4. obletnice kjer lahko uporabniki kupijo BTC s 50% popustom. Prodaja se bo začela 30. junija 2020 in končala 1. julija 2020. Sodelujejo lahko vsi, vendar je omejeno število ljudi, največ 25.000. Če imate delež v CRO, lahko povečate svojo dodelitev na to, koliko BTC lahko dobite s 50% popustom.

MCO kartice Visa Expansion, Crypto Wallet in še več

The Kartice MCO Visa so zdaj na voljo na 31 trgih v Evropi. Podjetje je zdaj objavilo tudi novo podaritev 100.000 ameriških dolarjev v bitcoinih, ki bi se začelo na Twitterju in bo trajalo do 30. junija.. 

Namen nove promocije je razširiti število uporabnikov, ki bi poznali platformo in kako deluje. Vse informacije si lahko ogledate v naslednjem tvitu:

Icy White France, Jade Green Finska, Ruby Steel Portugal… #MCOVisaCard je zdaj v Evropi!

Rezervirajte svojega zdaj: https://t.co/CMnaThfGsn

Podarimo 100.000 USD #BTC. Sledi, všečkaj & RT za priložnost, da osvoji 200 dolarjev. Komentar + posnetek zaslona vaše kartice & država = večja možnost! pic.twitter.com/l9hKBBaRm7

– Crypto.com (@cryptocom) 19. maj 2020

Razširitev Visa se bo nadaljevala v prihodnjih mesecih in bo zagotovo eden glavnih ciljev leta 2020. To bo pomembno za privabljanje novih uporabnikov in pomoč ekosistemu Crypto.com, da se razširi in doseže večje število posameznikov. 

Crypto.com je prav tako uvedel nov program za označevanje debetnih kartic, ki zahteva izmenjave in denarnice, ki želijo lansirati lastne kartice s svojo blagovno znamko. Crypto.com ponuja infrastrukturo in blagovne znamke lahko uživajo pri pošiljanju v ZDA, Evropi in Aziji.

Zadnji Denarnica Crypto.com lansirana je denarna denarnica, ki ni skrbniška in omogoča uporabnikom, da dobijo nadzor nad svojimi kriptovalutami. Uporabniki se lahko preprosto povežejo prek svoje aplikacije Crypto.com in začnejo uživati ​​višje varnostne standarde, tako da imajo zasebne ključe svojih virtualnih valut, ki jih imajo. 

Poleg tega podjetje še naprej izboljšuje storitve nagrajevanja, ki jih ponujajo uporabnikom, ki svoja sredstva plasirajo na platformo. Posamezniki lahko začnejo zaslužiti 5% na leto na Litecoin (LTC), 4,5% na leto na XRP in 14% na leto na ICX. 

Crypto.com je zagotovil tudi 100 milijonov ameriških dolarjev politike, ki jo trenutno vodi Arch Underwriting pri Lloyd’s Syndicate 2012. Na ta način je Crypto.com lahko podaljšati zavarovalno kritje na 360 milijonov dolarjev. Trenutno je malo kripto podjetij z zavarovalnim kritjem in na celotnem trgu ni jasne zavarovalne strategije. 

O tem je Kris Marszalek, soustanovitelj in izvršni direktor Crypto.com, izjavil:

»Kripto trg je strašno premalo zavarovan, zaradi česar skrbniške družbe in uporabniki tvegajo krajo ali izgubo njihovega premoženja in predstavljajo oviro za splošno sprejemanje kripto. Globoko smo se zavzeli za varnost naše platforme, kar je glavna skrb zgodnjih uporabnikov in tistih, ki so novi v kripto.

Poleg tega novi uporabniki izmenjave Crypto.com, ki so se prijavili in zaključili “Advanced” KYC raven, uživajo 2% bonusa na depozite kripto na borzi. To je dober način, da uporabniki in trgovci dobijo dodatna sredstva in jih začnejo uporabljati za trgovanje z digitalnimi sredstvi na trgu in uporabo platforme Crypto.com. 

Nazadnje Crypto.com sodeluje tudi z Coinzilla da lahko stranke oglašujejo pri Coinzilli in dobijo do 10% povračila z uporabo Crypto.com Pay. To je odličen način, da dobite nekaj denarja nazaj, ko vlagate v razširitev svojih izdelkov, storitev ali podjetja.

Analiza cen Crypto.com Coin (CRO) 2019 – 2020

Kot lahko vidite na zgornji sliki, odkar je CRO dosegel 0,10 USD, je ustanovil trg medvedov, ki je imel tri bikovske čase. 

Prva je bila sredi 19. leta in je trajala zelo kratko, s čimer je CRO spet presegel 0,10 USD. Drugi je bil v začetku leta 2020, saj je bil celoten kripto trg v teku. Tokrat CRO ni mogel preseči 0,075 USD. Končno, zadnji bikovski tek je tisti, v katerem smo zdaj s CRO, ki je tretjič presegel 0,10 USD, s 66-odstotnim dobičkom v zadnjem mesecu. 

V BTC smislu vidimo, da je medvedji trg jasno viden že od leta 2019 in šele zdaj se spet začenjamo dvigovati. 

Crypto.com se še naprej širi in privablja nove uporabnike s platformo in storitvami, na katerih trenutno dela. Kot smo videli v prejšnjem razdelku, trenutno dela skupina Crypto.com, ki novim strankam in uporabnikom omogoča, da začnejo uživati ​​v široki paleti storitev..

Vse to bi lahko pozitivno vplivalo na ceno kriptovalute, ki v zadnjih dneh narašča zaradi nedavnih dogajanj. Ekipa, ki stoji za organizacijo CRO, redno sproža nove pobude in projekte za celotno skupnost, da ostane vpletena in zadovoljna z razvojem v mreži. 

Na primer, Crypto.com je pred nekaj tedni na omrežju Ethereum (ETH) začel z lastno storitvijo Crypto Swap. To naj bi pritegnilo veliko število uporabnikov s trga DeFi.

Napovedovanje cen Crypto.com Coin (CRO) – analiza TradingView – posodobljeno 14. februarja 2021

IZGLED CRO 2021 avtor Knjižnice na TradingView.com

Za trgovalni par CRO / USDT analitik pravi, da je naklonjen tej virtualni valuti, saj se ne ločimo od območja kopičenja, prikazanega na grafikonu. Postanek je trenutno določen na 0,05 USD na kovanec. 

Zgornje območje nakupa velja tudi za odmor in ponovni preizkus 50-dnevne EMA. Navidezna valuta bi se lahko sčasoma odbila in nadaljevala v naraščajočem trendu. Kljub temu, če se namesto tega pokvari, bi bil to signal prodaje. 

Trenutno analitik meni, da bi lahko bili zdaj na ravni prevzemanja dobička (prva raven prevzema dobička doslej).

CRYPTO.COM #CRO LIFE avtor MyIndianTechie na TradingView.com

Za trgovalni par CRO / USDT vidimo, da trg “še vedno zanemarja CRO”. Analitik trdi, da glede te digitalne valute trenutno ni nobenega klica. Poleg tega te sveče, ki so trenutno prikazane v rdeči barvi, kažejo, da povpraševanje ni naklonjeno CRO. 

Poleg tega obstaja velika razlika med CRO in drugimi virtualnimi valutami, ki so jih ustvarile različne borze. Na primer, mogoče je videti, da Binance Coin (BNB) še naprej dobro deluje v primerjavi s tem. Kljub temu, da se Bitcoin spreminja v bikove, se zdi, da v zadnjih mesecih CRO ne more zapustiti trenutnega medvedjega trenda. Morda bo treba še nekaj časa, da bo digitalna valuta končala medvedji trg.

CRO / USDT avtor Moein_Haddadian na TradingView.com

CRO se odmika od padajočega trenda, ki se je začel sredi leta 2020, ko je virtualna valuta dosegla najvišjo vrednost 0,18 USDT na kovanec. Zdaj vidimo, da bi se CRO lahko gibal proti ravni 0,0875 USDT in se v naslednjem delu leta 2021 še naprej gibal višje.. 

Na primer, CRO lahko doseže 0,107 in sčasoma 0,1235. To kaže, da novi najvišji časi v bližnji prihodnosti ne bi mogli priti. Dejansko bomo morda morali počakati še nekaj časa, da se to zgodi. Poleg tega bo razvoj cene Bitcoin vplival tudi na trgovalni par CRO / USDT.

CROUSDT 1dy: // lasišče, dokler se ne pojavi (še 1 pop 2 noči / dan?) avtor HustleGrindMomentum na TradingView.com

Po mnenju analitika bi lahko CRO v naslednjih nekaj urah dobil še en pop. V prihodnjih dneh ali tednih bo morda mogoče obrniti odpor in se začeti premikati višje. Celoten kripto trg se je v zadnjih mesecih gibal višje, vendar je CRO v letu 2020 popravil zelo hitro rast cene. 

Po mnenju analitika meni, da mora projekt še veliko dokazati in rešiti, da se lahko premakne na naslednjo stopnjo. Čeprav prihaja nov projekt, pravi, da bi lahko bil “nekako senčen.” Analitik meni, da bi bil to lahko tudi dober projekt, ki si ga je treba ogledati vsakič.

Crypto.com Coin (CRO) – 19. december avtor readCrypto na TradingView.com

Po mnenju analitika bi se digitalna valuta v prihodnjih dneh lahko gibala med 0,054223 USDT in 0,073434 USDT. Če digitalno sredstvo CRO pade pod točko 0,054223, lahko cena še naprej pada. Zato, če trgujete, pravi, da bi bil pravi trenutek za pregled tega stališča. Ta regija bi lahko delovala tudi kot raven podpore. 

Če se bo cena še naprej dvigovala (na 0,073434), bi se lahko v tem trenutku soočili z določenim odporom. Kljub temu se lahko zgodijo dobre stvari, če se premakne nad to raven. Zato je pomembno, da te ravni vedno preverjate.

Crypto.com Coin (CRO) Pogosta vprašanja (FAQ)

V tem razdelku bomo z vami delili nekaj pogostih vprašanj (FAQ), ki jih ima skupnost o tej kriptovaluti..

Kdaj je bil lansiran Crypto.com?

Crypto.com je bil predstavljen leta 2017 prek ICO, kjer so prejeli 26.700.000 USD. Družba se je takrat imenovala Monako, od koder prihaja ime njihove druge kriptovalute (MCO). MCO je kriptovaluta, ki se uporablja za rezerviranje kartic, vplačilo MCO in pridobitev ugodnosti za vplačilo MCO (povrat denarja, netflix & spotify rabati itd.), medtem ko se CRO uporablja večinoma na Izmenjava Crypto.com, ki je zdaj v različici beta. 

Kar je CRO Utility?

Crypto.com Coin (CRO) je kriptovaluta, ki se uporablja za pridobivanje popustov na borzi Crypto.com, za 20-odstotni bonus v CRO na leto, za povračilo gotovine pri nakupu darilnih kartic in številne druge ugodnosti, ki jih lahko vidite tukaj ali na spodnji sliki 

Je CRO dobra naložba?

To je odvisno od trenutka, kje vlagate v žetone CRO in ko prodate valuto. Če ste kovanec kupili, ko je bil pravkar lansiran, ali med medvedjimi trgi, boste morda lahko prodali po višjih cenah in si povrnili naložbo in dobiček. Donosnost naložbe kovanca v zadnjem mesecu znaša 66%, vendar vsem priporočamo, da pred naložbo v kriptovaluto opravijo ustrezne raziskave ali se verjetno posvetujejo s CPA. 

Kaj je Crypto.com?

Kot smo že omenili, je Crypto.com podjetje, ki se osredotoča na ponujanje rešitev na trgu kriptovalut, da bi ljudje začeli uporabljati digitalna sredstva in tehnologijo veriženja blokov. Družba je prodala žetone MCO junija 2017 in je lahko zbrala 26,7 milijona za financiranje njihovega poslovanja. 

Kaj je cilj Crypto.com?

Njihov glavni moto je “Kriptovaluta v vsaki denarnici”. V bistvu torej razširiti uporabo digitalnih sredstev kot plačilnih in menjalnih sredstev. Seveda lahko traja nekaj časa, preden doseže večje občinstvo, vendar smo lahko prepričani, da podjetje naredi vse, da poveča sprejemanje kriptovalut. 

Bo CRO šel gor?

Ne vemo, kaj se lahko zgodi z digitalno valuto. Odvisno bo tudi od tega, na kateri cenovni točki merimo potencial navzgor. Nižja kot je cena, večje so možnosti tega digitalnega sredstva, da se dvigne višje. V zadnjih dneh je bil CRO na trgu bikov in je zabeležil velik nastop, ki bo skoraj presegel prejšnjo najvišjo vrednost vseh časov. 

Čeprav bi lahko trg še naprej rasel, nestanovitnost in negotovost v prostoru otežuje napovedovanje, katera bo prihodnost valute CRO. 

Kje kupiti CRO?

Obstajajo različne borze, kjer lahko pridobite kriptovaluto CRO. Nekatere od teh platform med drugim vključujejo OKEx, Huobi Global, Bittrex, ZB.com in HitBTC.

Vendar priporočamo Izmenjava Crypto.com ker je količina zadostna za nakup večje količine CRO, lahko pa jo vložite tudi 180 dni in dobite 20% na leto. Poleg tega lahko s CRO plačate menjalnine in dobite dober popust.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map