Dve ICO podjetja Vechain, ki bosta pospešili sprejetje omrežja

Imetniki VeChaina imajo marsikaj za posredovati. Toda v naslednjih nekaj mesecih bosta dve ICO Vechain kot dva od projektov, ki pritegneta pozornost – OceanEx in Cahrenheit – obljubite, da boste pomagali pritegniti pozornost omrežja.

Kaj je OceanEx?

OceanEx je platforma za upravljanje premoženja za kriptovalute, ki jo je začela in poganja BitOcean Global, zgrajena na vrhu verige blokov VeChainThor. OceanEx je platforma za izmenjavo, trgovanje in upravljanje premoženja, ki uporablja najsodobnejše tehnologije umetne inteligence (AI) za zagotavljanje najnaprednejših orodij za naložbe in trgovanje, hkrati pa zajema širok spekter naložbenih politik in možnosti.

Nekateri glavni cilji platforme so: razvijanje varnosti platforme z likvidnostjo žetonov s pomočjo tehnologije AI, vzpostavitev ekosistema VeChain kot medija za trgovanje z žetoni s seznanjanjem VET in zagotavljanje storitve izmenjave in skupnosti za izpodbijanje trenutnega stanja quo.

Zaposlena tehnologija AI ni odgovorna samo za izboljšanje transakcijskih postopkov, temveč tudi za zaščito uporabnikov platforme pred slabimi naložbami in celo možnimi napadi. Zadevna tehnologija uporablja različne komponente, kot so OceanBrain, OceanQuant, OceanMarket in OceanLab.

Komponenta OceanBrain je odgovorna za tehnologijo umetne inteligence, ki bo nenehno analizirala vedenje uporabnikovega trgovanja in ga seznanila z drugimi podrobnostmi, da bi zagotovila ustrezna priporočila.

Kot že ime pove, komponenta OceanQuant omogoča količinsko trgovanje. Komponenta OceanMarket je baza podatkov za socialno trgovanje (omogoča uporabnikom ali članom skupnosti, da na platformi objavijo različne strategije), medtem ko je OceanLab spletna skupina, ki bo izvedla različne vrste tržnih in industrijskih raziskav, da bi izdelek inovirala in mu omogočila konkurenčnost prednost na trgu.

1 fuV0yyhG5grma1mH5F4ecA

Vir: Medium.com

OceanEx ICO

OceanEx namerava imeti največ 10 milijard žetonov, ki naj bi jih razdelili v različne prodajne kroge. Po navedbah Uradni blog OceanExa, prihajajoči ICO ima dve fazi: zasebni krog in krog skupnosti VeChain. V teh krogih bo borza izdala 30% celotnega števila žetonov.

Prva faza je že razprodala vse žetone, medtem ko naj bi VeChain Community Round potekal septembra. Zainteresiranim članom skupnosti svetujemo, naj sledijo uradniku platforme Stran na Twitterju za prihodnje posodobitve. Na žalost so prebivalci ZDA, Kitajske in

Japonska bo izključena iz tako imenovanega kroga skupnosti ICO.

Medtem ko je bila v zasebni prodaji žetona cena 1 VET = 800 OCE, bo v krogu skupnosti VeChain 1 VET (predhodno razdeljen) = 730 OCE. Za sodelovanje v ICO morajo imeti uporabniki več kot 50 poklicnega izobraževanja in usposabljanja (predhodno razdeljeno). Skratka, vsak član skupnosti VeChain, ki ima več kot 50

PIU lahko vstopi v krog skupnosti. Cilj ICO je zbrati 11.300.000 USD.

Objava v blogu opisuje tudi, kako bo žeton OCE dragocen in ključen del ekosistema OceanEx in prihodnjega razvoja. Žeton se lahko uporablja za plačilo provizij za transakcije, odstopnih stroškov in pristojbin za kotacijo, za dostop do centra za tržne raziskave v OceanLabu in za glasovanje v seznamu projektov.

Kaj je Cahrenheit?

V zadnjem času je prek uradnika objavil tudi VeChain objava v spletnem dnevniku začetek Cahrenheit, ekosistema, ki temelji na blockchainu, katerega namen je revolucionirati avtomobilsko industrijo. Glavni cilj projekta je spremeniti večino trenutnih negativnih vprašanj v avtomobilski industriji.

Poleg končanja vseh iger z ničelnim vsoto je projekt osredotočen tudi na odpravo koncepta informacijske asimetrije. S tem Cahrenheit upa, da bo dodal nove trge, informacijske kanale, uporabniške izkušnje in storitve, ki bodo eksponentno povečali projekt na 45 milijard USD na obstoječem trgu..

Osnovni izdelki in storitve podjetja Cahrenheit vključujejo CAHtrust, CAHmart, CAHnalytics, CAHmine in CAHnode.

CAHtrust je sistem, namenjen malim in srednje velikim podjetjem ter potrošnikom, in prinaša popolnoma decentraliziran sistem za iskanje, uvrstitev na seznam, ocenjevanje in pregledovanje. V primerjavi z drugimi centraliziranimi platformami sistem ponuja nižje stroške in minimalne provizije za uvrstitev na seznam. CAHmart je posebej namenjen MSP in omogoča dinamično določanje cen MSP, da oddajajo popuste pri največji zmogljivosti. Komponenta omogoča tudi MSP, da podjetja napotijo ​​na druga podobna MSP za različne nagrade (žetoni ali prihodnje napotitve).

CAHnalytics je središče za podatkovno analitiko, ki uporablja zapletene in natančne nabore podatkov, ki omogočajo usklajeno pridobivanje podatkov neposredno od potrošnikov in MSP, pa tudi monetizacijo podatkov prek EDU-jev z žetonskimi plačili. Ponuja tudi boljše oblikovanje cen tveganj in priložnosti za razvoj novih izdelkov ter omogoča zelo prilagojene rešitve za podatke in plačila za EDU.

CAHnode je program, ki temelji na skupnosti in je razvit za spodbujanje potrošnikov in MSP. Potrošniki ali MSP morajo imeti vnaprej določen znesek žetona CAH, da so upravičeni do različnih premium storitev.

1 zPOD6pIhfHessudnLplXeQ @ 2x

Vir: http://luckycoin.online

ICO Cahrenheit

Poleg tega platforma, ki jo poganja veriga VeChainThor, v partnerstvo z VeChain v ekosistem VeChain prinaša več kot milijon uporabnikov, 30.000 MSP in več kot 30 zavarovalnih partnerjev ter različne druge potrošnike. Klover.

Klover je kitajska zavarovalno-tehnološka družba in tudi prva družba, ki je prejela kitajsko licenco za nacionalno zavarovalno posredovanje. Podjetje je široko prisotno na Kitajskem in deluje v več kot 30 mestih. Nekaj ​​uspeha je povezano tudi z mobilno aplikacijo Youyidan.

Glede na objava v spletnem dnevniku, največja ponudba žetonov CAH bo 10 milijard, postopek zbiranja sredstev pa bo razdeljen na tri faze: zasebni krog, krog VeChain Foundation (za imetnike X vozlišč) in javni krog. Medtem ko je bil zasebni krog že vložen, bosta drugi dve fazi na voljo v naslednjih mesecih. Vsi trije krogi bodo zagotovili 20% celotne ponudbe žetonov, odvisno od povpraševanja. Na žalost natančno razmerje žetonov VET in CAH za distribucijo še ni uradno objavljeno.

Za več informacij o tej zadevi lahko člani skupnosti in bodoči investitorji spremljajo Twitter projekta, Telegram, in Srednje virov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map