Napovedovanje cen Monero XMR 2021 – Strokovnjaki sprejemajo in bikajo tehnične napovedi

(Posodobljeno 14. februarja 2021) —Ustvarjen aprila 2014, Monero je kovanec za zasebnost, ki omogoča zasebne in neizsledljive transakcije, ki niso povezane in odporne na analizo. Trenutno je trgovanje po ceni 55 dolarjev XMR izgubilo več kot 84% vrednosti glede na najvišjo vrednost iz decembra 2017.

Monero (XMR) je leta 2019 začel trgovati po približno 46 USD. Njena cena bi se nenehno zvišala in do sredine junija dosegla najvišjo vrednost približno 120 USD. Vendar je bilo to tako dobro kot za kriptovaluto, usmerjeno v zasebnost.

V drugi polovici leta se je počasi zniževal, XMR pa se je končal okoli leta, kjer se je začelo. Vendar pa manj kot dva tedna po letu 2020 cena XMR spet teče, tokrat pa navzgor. Zvišala se je za 26%, ta zagon pa naj bi se nadaljeval, ko bo leto postajalo starejše, saj uporabniki želijo svoje transakcije ohraniti anonimne.

V tem delu si bomo ogledali nekaj razlogov, zakaj se bo cena XMR verjetno zvišala od strokovnih mnenj do najnovejših dosežkov in tehnične analize grafikonov. Pojdimo na mnenje strokovnjaka o ceni XMR.

Kupite XMR na Binance danes!

Mnenje strokovnjakov o tem, zakaj se bo cena XMR zvišala

Skupnost kriptovalut že leta hvali Monero, ker je demonstriral zakonito razvojno delo in inovativne funkcije zasebnosti za svoje uporabnike. Kot tak je bil vedno pričakovan dvig vrednosti kovanca. Cena XMR je trenutno na desetem mestu kriptografskih lestvic s tržno kapitalizacijo več kot milijardo dolarjev. Oglejmo si, zakaj strokovnjaki menijo, da je cena Monera višja.

Kovanec je prejel a velik zagon Petra Todda, uglednega razvijalca Bitcoin Core, ki je izjavil, da ima Monero raje kot druge digitalne valute, saj gre za resnično kripto. V nadaljevanju je dejal, da kovanec ponuja boljšo zasebnost, saj temelji na resničnem razvojnem delu. Zagotavlja boljše rešitve za varnost in zasebnost.

John McAfee je pozitivno napovedal tudi glede Monera. Čeprav ni zagotovil natančne napovedi cen Monero, je izjavil, da platforma lahko izzove Bitcoin kot vodilno digitalno valuto. Bil je zelo glasen v podpora Monero v več intervjujih in prek več tvitov.

Poleg tega je Riccardo Spagni, glavni razvijalec kriptovalut, izjavil, da je bila digitalna valuta razvita za zaščito zasebnosti uporabnika. Kot taka je ta funkcija privedla do nje široko uporabljajo hekerji. Pri tej obsežni uporabi se bo v prihodnosti cena kovanca zvišala.

Kupite XMR na Binance danes!

Drugi dejavniki, ki vplivajo na ceno XMR, vključujejo;

Monero’s Strong Community Steps Up

Kljub temu, da je iz dneva v dan bolj ugledna, skupnost kriptovalut še vedno pestijo slabi igralci, zlonamerna programska oprema in prevaranti. Na globlji ravni imajo nekatere tradicionalne institucije izrazil zaskrbljenost zaradi uporabe kriptovalut za nedovoljena sredstva, kot sta pranje denarja in financiranje nezakonitih operacij.

Na podlagi takšnih pomislekov člani skupnosti vodilnega kovanca za zasebnost Monero (XMR) želijo sprožiti pobudo za boj proti običajnim kripto prevaram..


Pobuda napovedal na uradni spletni strani Monera Justin Ehrenhofer prihaja iz skupnosti, ki si želi, da bi spremenila javno dojemanje nekaterih kovancev. Zaradi istih razlogov, zaradi katerih je Monero privabil veliko število zagovornikov, tudi drugi vzbujajo zaskrbljenost.

Zaradi svoje zasebne narave, ki jo ni mogoče izslediti, je Monero postal priljubljen med prevaranti. Nedavno poročilo pokazala, da je bilo približno 175 milijonov dolarjev v Moneru izkopanih s programi “kriptojacking”. Število je veliko več kot kateri koli drug kovanec in predstavlja več kot 5 odstotkov celotne zaloge XMR v obtoku. To bi vsekakor lahko vplivalo na ceno XMR.

V Ehrenhoferjevi napovedi je izjavil, da je dostopnost Monerovega rudarskega algoritma pozitivna stvar, a se je žal odprla slabim igralcem.

Medtem ko velika večina uporabnikov te funkcije dobro izkoristi, nekateri napadalci uporabljajo Monero za zaslužek na strojih brez soglasja uporabnikov. Rudarje lahko poganjajo na spletnih straneh, ki se aktivirajo brez soglasja uporabnika. Lahko okužijo stroje ali ga skrijejo v druge pakete in zaženejo rudarsko programsko opremo. V Moneru lahko okužijo stroje, šifrirajo lokalne datoteke in zahtevajo plačilo odkupnine. Skupnost Monero obsoja to zlonamerno, nenamerno uporabo opreme za rudarstvo. “

Pobuda skupnosti za boj proti zlonamerni programski opremi je v obliki izobraževalnega spletnega mesta z nasveti skupine, ki jo vodi skupnost, imenovana Monero Malware Response Workgroup. Spletno mesto bo vsebovalo diagnoze in akcijske načrte za nezaželena rudarjenja v brskalniku, nezaželeno rudarjenje sistemov in napade Ransomware.

Uporabniki lahko dostopajo do vsebine skupine na https://mrw.getmonero.org/

Nadaljnje pozitivne novice Monero prihajajo iz ViaBTC, ki je uvedel zbirko rudarjenja Monero, ki prinaša 50-odstotno znižanje rudarskih stroškov v prvih treh mesecih naročnine.

XMR Cena

Kupite XMR na Binance danes!

Analiza napovedi trgovanja Monero (XMR) TradingView Posodobljeno 14. februarja 2021

XMR – 6h. Prodajalci se pripravljajo na test 120-125 dolarjev avtor P_S_trade na TradingView.com

Ta analitik Monero dokazuje, da se je 10. januarja na trgu XMR vodil močan boj za razpon od 168 do 172 USDT. Obseg trgovanja je še vedno zelo velik in je v zadnjih mesecih omogočil višji kovanec. 

Grafikon, ki ga deli analitik, kaže, da bi se Monero lahko premaknil navzdol. Vendar se to v zadnjih dneh ni zgodilo. Omeniti velja, da je Monero v nekaj tednih skoraj podvojil svojo ceno in bi zdaj lahko bila v trenutku popravka. Cena kaže, da je XMR dosegel 254 dolarjev za kovanec, zdaj pa se z njim trguje blizu 230 dolarjev.

XMRUSDT – Dolg – Potencial 10,63% avtor CryptoNicho na TradingView.com

Za Monero (XMR) in trgovalni par XMR / USDT analitik meni, da bi lahko obstajala vstopna točka na približno 128,19 USDT. Poleg tega bi bilo treba za trgovanje s tveganji upravljati stop-loss na 121,55 USDT. 

Glavna cilja sta 132,54 USDT in 141,73 USDT. Poleg tega je nekaj ključnih opomb, ki jih je delil analitik. Izjavil je, da je Bitcoin trenutno v pozni konsolidaciji in da se bo nestanovitnost verjetno nadaljevala. 

Poleg tega meni, da je dolgoročen potencial XMR trenutno 10,63%. Kljub temu to ostaja daleč od najvišje vrednosti, ki jo je zabeležil Monero.

XMRUSDT avtor kripto-analizator na TradingView.com

Kot je pokazal analitik, je Monero (XMR) odličen altcoin, ki bi lahko prinesel dobiček uporabnikom, vendar ne kratkoročno. Izjavil je, da lahko uporabniki dobivajo v daljših časovnih okvirih. Po mnenju analitika mora XMR doseči območje umika, kar bi lahko ceno XRM potisnilo na 144 USDT na kovanec. 

Vendar je to lahko le začetek, digitalna valuta pa lahko še naprej narašča proti 200 USDT in še višje. Kljub temu bomo morda morali počakati še nekaj tednov, da se bo to zgodilo. 

Zdaj se z Monero trguje blizu 152 USDT. Raven cen 144 USDT bi se morala ohraniti. Če ne, je naslednji korak 130 USDT.

MONERO (XMR) Izpolnitev 55% potencialnega premika v dobičku avtor moon333 na TradingView.com

Za kriptovaluto XMR vidimo, da bi se morda lahko premaknila proti regiji 100 dolarjev. V zadnjih dneh je navidezna valuta padala zaradi FUD okoli nekaterih izbrisov iz ZDA. Po mnenju analitika bo po razčlenitvi 100 MA vzorec potrjen. Vendar 100 MA še ni zlomljen. 

Poleg tega meni, da bo Fibonaccijeva projekcijska ali prodajna cona znašala 127 USD na kovanec. To lahko traja nekaj časa, preden dosežemo to raven, saj lahko kovanec v bližnji prihodnosti še naprej pada. Potencialno območje preobrata ali nakupa je med 114 in 100, Fibonaccijevo območje projekcije ali prodaje pa 127 in 156. 

XMRUSDT dokončanje Gartley | Dobra dolga priložnost naprej avtor moon333 na TradingView.com

Za enourni grafikon trgovec vidi različne situacije za digitalno sredstvo XMR. Meni, da virtualna valuta XMR zaključuje svojo zadnjo etapo Gartleyja in bi lahko vstopila v novo preobratno območje. Glede na to, kar vidimo na grafikonih, se je virtualna valuta zagotovo obrnila s 159 USDT in pred nekaj urami dosegla 152,5 USDT. 

Zdaj obstaja zelo pomembna raven upora, ki je prej delovala kot podpora. Govorimo o območju, ki se trenutno nahaja blizu 155 USDT. Območje prodaje, ki ga je določil trgovec, je bilo med 155,32 in 156,73 USDT.

Zaključek

V zadnjih dveh letih temelji kažejo aktivne in nadaljnje postopne nadgradnje, ki so pomagale zmanjšati transakcijske stroške, izboljšale skrbniške rešitve, učinkovitost transakcij in obrezovanje blokov..

Vse te izboljšave, skupaj z zgornjimi bikovskimi strokovnimi mnenji in tehničnimi analizami, napovedujejo svetlo prihodnost za ceno XMR. Ob trenutni ponastavitvi, ko se trg pripravlja na naslednji rally, bi bilo pametno, če bi vsak vlagatelj prijel nekaj XMR. Sledite našemu podrobnemu vodniku tukaj, če želite izvedeti, kako kupiti XMR na Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map