Napovedovanje cen Tron (TRX) 2021 – Nadgradnje omrežja, kratkoročne in dolgoročne analize cen

(Posodobljeno 13. februarja 2020) Vse od lansiranja mainneta in prevzema BitTorrenta, lani, Tron prihaja do pozitivnih dogodkov, ki obljubljajo, da bodo pozitivno vplivali na ceno TRX v naslednjih nekaj mesecih.

Do zdaj so trije veliki predmeti premikali ceno TRX in bodo še naprej vplivali nanjo v bližnji prihodnosti. Vključujejo: bližnji trdi vilic omrežja Tron, integracijo s Coinpayments in odštevanje do uvedbe navideznega računalnika (TVM).

Kupite Tron na Binance danes!

Trenutno TRX zaseda 15. mesto s skupno tržno kapitalizacijo s ceno kovanca blizu 0,015 USD.

Kaj menijo strokovnjaki 

V zadnjem času je Tron v porastu, odkar je prešel iz blokovne verige Ethereum. Platforma je sklenila nekaj opaznih sodelovanj, ne da bi pozabila kupiti BitTorrent. Platforma je doživela tudi veliko nadgradnjo zasebnosti in varnosti.

Strokovnjaki imenujejo Tron prihodnost zabave in svetujejo, da je pravi čas za vlaganje v projekt, saj trg še naprej kaže znake navzgor. Pred kratkim je Justin Sun platformo označil za “morilca Ethereuma”, saj TRON Dapps še naprej prevladuje na trgu kriptovalut..

CoinSwitch pričakuje, da bo Tron leta 2020 dosegel 0,4 USD. Toda cena naj bi v primerjavi s prejšnjimi leti nihala bolj. Zato platforma pričakuje, da bo TRX najvišjo ceno dosegel julija, nato pa se bo znižal na raven 0,3 USD in sčasoma do konca leta še bolj upadel na 0,24 USD..

Udi Wertheimer, razvijalec bitcoinov, verjame, da ima TRX potencial, da premaga ETH leta 2020. Na podlagi te predpostavke bi se morala cena TRX-a znatno povečati.

Kupite Tron na Binance danes!

Drugi dejavniki, ki so vplivali na ceno Trona, vključujejo;

Nadgradnja omrežja Tron

Cena Trona (TRX) naj bi se z bližnjo nadgradnjo omrežja takoj povečala. TRX je postavljen na trdo vilico 28. februarja, po besedah ​​Justina Sun, ustanovitelja platforme, pa bodo vilice imele štiri glavne nadgradnje.

V tweet izdelan 24. februarja, bodo vključene nove funkcije; multi-sig in upravljanje računov, ki je pripravljeno na ustanovo, dinamična prilagoditev energije na delovanje v realnem času, boljša varnost navideznega računalnika in strežnik dogodkov za dApps in 50-odstotna nadgradnja zmogljivosti s trenutnih ravni.

Nadgradnja z več podpisi in upravljanjem računa bo zagotovila večjo varnost za transakcije v verigi blokov. V drugem tvitu Justin Sun ugotavlja, da je posodobitev potrebna za vključitev institucionalnih vlagateljev, nedavno Tronovo partnerstvo z BitGO pa bo institucijo platforme pripravilo.

Dinamična nadgradnja sistema za upravljanje z energijo bo izboljšala učinkovitost verige blokov in poenostavila delovanje omrežij in upravljanje z energijo.

Tretja nadgradnja bi se osredotočila na uspešnost, čeprav ni nobenih podrobnosti o tem, kako bo doseženo 50-odstotno izboljšanje.

Vendar je Tron doslej uspel preseči Ethereum, ko gre za hitrosti transakcij.

V četrti nadgradnji bodo nekatere varnostne izboljšave in izboljšave navideznega računalnika Tron namenjene razvijalcem dApp. Tam bo tudi zagon strežnika dogodkov.

Pričakuje se, da bodo te nadgradnje pozitivno vplivale na ceno Trona v naslednjih nekaj mesecih, kar bi moralo biti vznemirljivo za vse kripto vlagatelje. Nekatere govorice o novem partnerstvu med Baidujem in Tronom so dejansko omogočile višjo virtualno valuto.

CoinPayments doda Tron in odpre do 2 milijona trgovin

Nato je bil Tron dodan platformi CoinPayments; imetnikom TRX omogoča uporabo valute z več kot 2 milijonoma trgovcev na mednarodni ravni. CoinPayments je bil prvi v svoji vrsti plačilni procesor, ki je imetnikom altcoinov omogočil komercialno uporabo njihovih imetjev, dodatek TRX pa je spodbuda za ta kovanec in platformo CoinPayments. Najdete celoten seznam trgovcev z CoinPayments na svoji spletni strani, kot tudi druge kovance, ki jih podpira.

To je le še en korak k uporabnosti žetona TRX; več jih ustvarja večje povpraševanje za vlagatelje, kupce in uporabnike interneta. Maja je bil Verge, čeprav je bil v tistem času drugačen kripto trg, resno spodbuden za svoj seznam Coinpayments, učinek, ki se bo morda pojavil kasneje za Tron.

Če lahko Tron še naprej zasluži takšna partnerstva – tista, ki se osredotočajo na sprejetje TRX-a v resničnem svetu -, začne zaslužiti več kot konkurenčni top-20 kovancev. Zaradi tega je glavni kandidat za nove prehode za izmenjavo fiatov, kar je prednost, o kateri bomo razpravljali v nadaljevanju tega članka.

Zagon virtualnega stroja Tron 

Nazadnje, imetniki Tron-a z veseljem gledajo naprej, saj smo le teden dni stran od zagon virtualnega stroja Tron (TVM) – resnično izhodišče ekosistema Tron. S tem bodo gradbeniki lahko izdelovali aplikacije v TVM, zagnali aplikacije, ki temeljijo na ETH, fundacija Tron pa si bo prizadevala za razširitev svojih transakcij na sekundo (TPS), da bo Tron pokazala hitrost pred konkurenti. Tam bo prenos v živo in praznovanje uvedbe TVM, znamenit dan za kovanec.

TVM je kruh in maslo Trona. To je motor, na katerem bo deloval Tron in v katerem se bo uporabljal TRX. Pomislite na to kot na App Store ali trgovino Google Play, enakovredno Tronu (v drugih člankih so jo imenovali “McGyver” kripto). Ustvarjalci lahko s to tehnologijo ustvarjajo prihodnost. Oči bodo uprte v to predstavitev in tisto, kar se vlije v TVM v prvih nekaj tednih. Uspešen začetek je ključnega pomena; in bo igral na vlagatelje, ki bodo gledali TRX.

Dolgoročno, če lahko Tron s svojim TVM dokaže, da je njegova tehnološka zmožnost enaka Ethereum, vlagateljem bo pokazal, da si vrednost obeh kovancev zasluži tesnejšo povezanost (Ethereum bo seveda imel pametne pogodbe, vendar jih lahko Tron gosti prek TVM). Ethereum je po tržni omejitvi 20-krat dragocenejši od Trona, razdaljo, ki bi jo lahko izenačili s pozitivnimi projekti, postavljenimi v navidezni stroj.

Kupite Tron na Binance danes!

Dolgoročni dejavniki cene TRX, ki jih je treba upoštevati

Dolgoročna analiza obravnava nekaj različnih dejavnikov. Začnimo z gibanjem cen. TRX ICO bi znašal približno 0,0019 ameriških dolarjev, kar je daleč od mesta, kjer je danes, čeprav precej daljše od najvišje vrednosti kovanca, ki je znašala skoraj 30 centov.

Tron je imel enega več mega-ICO; vnašanje 70 milijonov USD. Od maja, naslovov denarnic je bilo še vedno več kot milijon , ki drži TRX, dokaz, da so se mnogi držali že od začetka in so se pridružili novi imetniki.

prilepljena slika 0

Naslednje mesto je videti prostornina. Glasnost TRX je močna in enakomerna. Vsak dan ima približno 200 milijonov dolarjev, daj ali vzemi in se razširi po dveh glavnih trgovalnih kanalih: USDT trgovanje in trgovanje BTC. Tam je mešano trgovanje z ETH, vendar je najvišje od tega (na ta dan) le 5 milijonov dolarjev od 200 milijonov dolarjev (2,5%) in fiat trgovanja, najvišji pa je v kombinaciji s KRW (ni presenetljivo, Korejci so običajno najvišji fiat-trgovci). Toda tudi to je le 6,5 milijona dolarjev. Zelo majhen del.

Torej, fiat trgovanje tu še vedno ni zastopano. To pomeni, da ima TRX izjemno priložnost, da vdre v večjo prodajo; naj bo to več KRW ali TKY ali, kar je še pomembneje, fiat transakcije iz Kitajske, ZDA in Evrope. Ko se to zgodi (naj bo to Coinbase, morda za trgovanje v ameriških dolarjih), bi morali videti povečanje obsega (seveda ne vseh nakupov), ki bo verjetno dvignilo ceno TRX.

Kitajski globoki žepi in Tron

Kitajska s Tronom odlično odklene. Preprosto povedano, trenutno niso v igri (Kitajski juan naj bi znašal 1% celotnega trgovanja z BTC). CNY se ne povezuje s TRON-om ali drugimi kovanci in ne vidimo, da bi kitajska podjetja resnično začela vlagati v kovanec.

Tron je del velike kitajske trojke, ki si jo je treba ogledati; skupaj z NEO in VET. Če in kdaj (in bi moralo biti »kdaj«) se bo Kitajska začela ogrevati za kripto, bo poskušala svoje nacionalne projekte okrepiti pred mednarodnimi. To lahko vidite pri PIU napoved sodelovanja s kitajsko vlado. Tron je lahko videl enake koristi.

Kitajska scena tveganega kapitala je eksplodirala kot še nikoli prej. Ogledate si lahko grafikone in zapise tukaj, kratko pa je, da podjetja VC in kitajska tehnološka podjetja z velikim kapitalom črpajo denar v zagonska podjetja. Vklop kitajskega stikala bi lahko Tron čez noč spremenil. Tudi namig, da bo Kitajska dovolila denar – osebne vlagatelje in institucionalne – nazaj v kripto, bi lahko čez noč podvojil ceno Trona.

TRON (TRX) Analiza napovedovanja cen TradingView Posodobljeno 13. februarja 2020

TRXUSDT / 1D avtor SadeQ_Qiassi na TradingView.com

Ta dolgoročni trgovec meni, da je to velik trenutek za trgovalni par TRX / USDT. Čeprav ostaja nevtralen glede celotnega trga, meni, da je cena trenutno na območju odpora. Virtualna valuta bi se sčasoma lahko prebila s tega območja in cena bi se zagotovo lahko dvignila. 

Analitik je dejal, da če bo cena lahko prebila vse stopnje upora, jo bo morda zelo težko ustaviti pri višjem gibanju. Območje konsolidacije, ki ga prikazuje trgovec, se nahaja med 0,047 in 0,054 USDT na TRX. Najvišja vrednost TRX je trenutno 0,40 na kovanec.

TRX-USDT avtor waqarzaka86 na TradingView.com

Trgovalni par TRX / USDT bi se lahko po mnenju analitika v prihodnosti spremenil v bikovsko. Vidimo, da se s kovancem zdaj trguje po približno 0,028 USDT. 

Obstaja očiten odpor 0,03273 USDT na kovanec, ki ni mogel dovoliti, da bi se cena digitalne valute še naprej dvigovala. Vendar pa bo minilo nekaj časa, preden bo digitalna valuta dosegla to raven cen. 

Analitik meni, da je mogoče, da TRX začne bikovski trend v celotnem letu 2021. To bi lahko pomagalo virtualni valuti, da se premakne proti 0,03273 USD, 0,03662 USD ali 0,03905 USD. Vse bo seveda odvisno od smeri celotnega kripto trga.

TRX / USDT se bo gibal navzgor avtor T_V_TreeTrader na TradingView.com

Z virtualno valuto TRX lahko trenutno trgujemo v naraščajočem trikotniku, kjer vidimo, da je navidezna valuta ustvarila številko ABCDE, ki bi se lahko končala z novim dotikom spodnje meje trikotnika in se premaknila višje. 

Analitik meni, da je zagotovo mogoče, da se TRX prebije nad 0,03 USDT in nadaljuje svojo pot proti 0,035. To lahko traja nekaj dni ali je eksplozivna poteza. Če torej vidimo, da TRX prebija zid pri 0,03 USDT, bi lahko v prihodnjih tednih ali mesecih sčasoma opazili premik k višjim cenam.

TRX CENA PREDVIDENJA ZA POMLAD 2021 avtor alulain1 na TradingView.com

Po mnenju analitika bi TRX v prihodnjih mesecih morda lahko napredoval višje. Delil je analizo, v kateri je pokazal, da se je TRX vrnil z 0,02581 ameriškega dolarja in bi se lahko skozi vse leto 2021 še naprej gibal višje. 

Čeprav je to lahko zelo pozitivno, lahko grafikon, ki ga je pokazal analitik, TRX potisne k 0,08 USD USD na kovanec. Poleg tega se lahko TRX kratkoročno še naprej premika na 0,10 USD. Vse bo odvisno od tega, kako se bodo Bitcoin (BTC) in druge kriptovalute obnašale v prihodnosti. V naslednjih mesecih bi se bikov trg lahko nadaljeval in zvišal ceno te virtualne valute.

Tron (TRX) – 19. december avtor readCrypto na TradingView.com

Za trgovalni par TRX / USDT trgovec vidi, da obstaja velika možnost, da se prebije nad 0,032, tako da sledi točki profila glasnosti. Če dobimo podporo na točki 0,032, bo prekinila trenutno črto padajočega trenda in se dotaknila točke 0,037, ki jo trenutno vidimo na grafikonu. 

Potem bi lahko padel tudi TRX in spremenil trend. Če pade na trenutni ravni 0,03963 USDT, bi morali uporabiti ukaz stop-loss, da bi zmanjšali tveganje in zapustili položaj. Če se namesto tega pomaknemo proti 0,02669 USDT na TRX ali na vzponski liniji, moramo za ohranitev dobička ali izgube uporabiti Stop Loss.

Kupite Tron na Binance danes!

Zaključek

Pozitivni dogodki, ki so se v zadnjem letu dogajali okoli Trona in bikovske lestvice, kažejo predvsem na pozitivno prihodnost za ceno TRX. Pametno bi bilo, da bi vsi vlagatelji v svoj kripto portfelj dodali nekaj TRX, ko se trg pripravlja na konec leta..

Če vas zanima, lahko na spodnji povezavi izveste, kako kupiti TRX na Binance.

[Sledite tej povezavi, če želite izvedeti, kako kupiti TRON TRX na Binance]

Bi radi izvedeli več o TRON-u? V našem poglobljenem članku preberite, kako so transakcije družbe Tron opravile druge pomembne kovance. Lahko tudi preberete o tem, kako se je Tron v začetku tega leta z govoricami o velikem partnerstvu zvišal.

Najboljše mesto za nakup ali trgovanje za TRX je Binance. Nato lahko izkoristite odlične funkcije TronWallet, da držite TRX. Istočasno je Exodus razširil podporo za Tron, kar pomeni, da lahko uporabniki zdaj TRX držijo varno in brez večjih težav. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map