Napovedovanje cen Vechain 2021 – Strokovnjaki sprejemajo bikovske tehnične napovedi in partnerstva, ki spodbujajo ceno poklicnega izobraževanja

[Posodobljeno 14. februarja 2021] Vechain ni videl konca leta, ki bi si ga upal po napadu v zadnjem mesecu 2019. Zaradi kršitve je fundacija Vechain izgubila žetone VET v vrednosti več kot 6 milijonov dolarjev in je bila pripisana človeškim napakam, kar je posledično privedlo do Finančni direktor odstopil. Potem ko je Fundacija objavila obvestilo, v katerem trdi, da je napako odpravila, in končno odločitev o tem, ali bodo ukradene žetone spali, prepusti skupnosti Vechain.

Cenovno bo žeton VET verjetno imel velike koristi od kitajske vlade, ki je sprejela tehnologijo veriženja blokov. Oktobra lani je predsednik Kitajske Xi Jinping dejal, da bo uporaba tehnologije veriženja blokov igrala ključno vlogo pri novih tehnoloških inovacijah in industrijski preobrazbi.

Leta 2020 naj bi bila cena poklicnega izobraževanja in usposabljanja polna konic, in če bo trg altcoinov doživel znaten bikovski zagon, bi to lahko potisnilo ceno žetona na raven 0,5 USD..

V tem prispevku si bomo ogledali nekaj strokovnih napovedi, tehnične analize in nedavne dogodke, ki bi lahko letos zvišali ceno Vechaina.

Mnenje strokovnjakov o tem, zakaj bo Vechain narasel

Pazite, kaj strokovnjak za kripto pravi o prihodnji ceni vašega najljubšega kovanca. Čeprav njihove napovedi morda niso natančne, vsekakor vplivajo na trg. Oglejmo si nekaj strokovnih mnenj o prihodnji ceni VeChaina.

Po navedbah Rogerja Ver, imenovan tudi “Bitcoin Jesus” in eden najvplivnejših glasov v kripto sektorju, ima VeChain svetlo prihodnost. Trdi, da je primarno poslanstvo platforme reševanje resničnih problemov in da ima aplikacije, ki služijo številnim panogam. Ver je izjavil, da ima VeChain, kolikor ga zanima veriga blokov, ki omogoča, da vrstnik, ki nima dovoljenj, enak digitalni gotovinski sistem, nekaj vznemirljivih načinov, kako jih ustaviti in ponarediti P2P brez dovoljenja..

Tim Draper, legenda Silicijeve doline, znani vlagatelj v številna podjetja in tudi velik vernik digitalnih valut, se je ekipi VeChain pridružil v začetku lanskega leta. To potezo je pohvalila fundacija VeChain, ki je izjavil da imata Draper in platforma podobno vizijo glede prihodnosti kriptovalut in blockchain rešitev.

Vechain Price News

Ta mesec je družba VeChain doživela več kot 100-odstotno rast in PET je prvič poleti 2018 presegel 200-dnevno eksponentno drseče povprečje (EMA). V tem obdobju je kovancu uspelo prebiti tudi 14 mesecev dolg trend upadanja. Dobičke je mogoče pripisati kitajskemu predsedniku Xi Jinpingu, ki je sprejel tehnologijo veriženja blokov.

Njegova cena trenutno znaša približno 0,006 USD s tržno omejitvijo 317 milijonov USD po 5,58-odstotni spremembi v zadnjih 24 urah..

Napovedovanje in napovedi cen za naslednjih 3 do 6 mesecev bodo temeljili na konzervativnem pristopu – vendar se lahko s kriptovalutami zgodi kar koli in večja gibanja cen se lahko zgodijo kadar koli, na primer, kako je Ripple konec septembra lani z 0,32 USD na 0,69 USD v samo nekaj dneh.

Na podlagi upoštevanih dejavnikov bomo napovedovali cene za Vechain od 0,015 do 0,028 USD.

To je posledica spodaj pojasnjenih dejavnikov, vključno s ceno žetonov THOR (VTHO) in njihovo uporabo ter transakcijami na platformi VechainThor.

Vpliv zdravila Vechain THOR na ceno poklicnega izobraževanja in usposabljanja


Na koncu mnogi verjamejo, da se bo vrednost žetona VET zmanjšala na vrednost THOR, ki ga proizvede. Kakšna je vrednost THOR-ja? No, vemo, da bo minimalna stopnja proizvodnje.00042 THOR na poklicno izobraževanje in usposabljanje na dan, koliko pa je vredna 1 THOR?

Nismo še povsem prepričani. V prvih dveh mesecih ni bilo veliko ukrepov glede cene THOR, ker je bil obseg majhen. Zdi se, da mnogi želijo zadržati THOR, dokler se zdi, da količina ne poveča cene.

Edino mesto, s katerim lahko trguje, je na borzi LBANK. Vse se bo spremenilo v prihodnjih mesecih, ko bo konec oktobra trgovalna platforma OceanEX začela delovati.

OceanEx bo uporabljal platformo blockchain VechainThors, imetniki pa bodo lahko pretvorili ali reinvestirali VTHO naravnost v VET in s tem povečali ceno PIU. To je lahko eden od številnih razlogov, zakaj bi se cena poklicnega izobraževanja in usposabljanja lahko vrnila.

Povpraševanje po THOR se bo povečalo tudi, ko bodo podjetniški partnerji Vechaina začeli uporabljati verigo blokov. Vsi za ta trenutek, saj projekt resnično “zaživi”.

Večina podjetij je trenutno na testni mreži, ki izvaja preskusne transakcije, vendar se bo to kmalu spremenilo. Kmalu pričakujemo selitev v glavno mrežo, kjer bomo pred koncem leta videli večje število transakcij in pametnih pogodb. Transakcije je mogoče spremljati dne Veforge.

Na trgu obstajajo številna druga partnerstva med podjetjem VeChain in priznanimi podjetji. Na primer, norveški kraljevi kralji so bili pred nekaj meseci priča dogovoru VeChain in DNV GL. To je zagotovo bikovsko za celoten kripto trg, ki se vsak dan širi.

Več transakcij, ki prihajajo, pomeni več pritiska na cene PIU

Več transakcij in pametnih pogodb v verigi pomeni, da bo zgorelo več VTHO. Te transakcije zahtevajo uporabo in zapisovanje VTHO.

Ko se spali več VTHO, bodo morala podjetja na trg kupiti več VTHO, da bodo lahko izvajala zapisovanje v verige blokov. To bi tako povečalo vrednost VTHO. Če podjetje ne želi iti po tej poti, lahko kupi poklicno izobraževanje in izdela svoj THOR; poteza, pri kateri bi se morala cena domačega kovanca (VET) zvišati, še vedno pa povečati vrednost imetnikov.

Medtem ko se vse to dogaja, se Vechain trenutno pogovarja s kitajsko vlado o ustvarjanju novega ogljikovega ekosistema – tokrat z več udeleženci (velika podjetja), ki bi lahko. sodelovati. To bi bilo celo večje od BYD-ove aplikacije Carbon Credit za električna vozila. Vechain bi se lahko znašel kot primarni blockchain za celoten ekosistem “sledljivega” gospodarstva v okviru kitajskih pobud.

Vechainovo sodelovanje s spletnimi storitvami Amazon

18. februarja VeChain napovedal da je sodelovala z Amazonom v potezi, ki bo povečala mrežo kriptovalute in v naslednjih nekaj mesecih povečala tudi svojo ceno. Blockchain je v oblak Amazon Web Services uvedel integrirano rešitev z enim klikom, ki bo številnim podjetjem omogočila uvajanje hitrih, skladnih in varnih aplikacij blockchain.

Integracija bo potekala prek VeChain-ovega Blockchain as a Service (BaaS), ki je bil uveden leta 2016. Platforma združuje številne različne rešitve, vključno s preverjanjem identifikacije, čipi NFC + RFID, poslovnimi IT storitvami in šifriranjem blockchain, ki se uporabljajo za popolno ponudbo IT rešitev.

Platforma BaaS bo zdaj različnim podjetjem omogočala, da gradijo in uporabljajo lastne blockchain aplikacije, tudi če nimajo nobenih tehničnih podatkov. Podjetja bodo lažje vodila pametne pogodbe v oblaku.

Z rešitvijo z enim klikom bo VeChainova rešitev BaaS uporabila AWS CloudFormation in strankam omogočila uporabo le enega klika. To bo pomagalo odpraviti okorno ročno uvajanje, povezano z novonastalo industrijo.

Novo sodelovanje je bilo v skupnosti VeChain navdušeno in v času pisanja tega članka je bilo pridobljeno 16% v zadnjih 24 urah. Ta pozitiven zagon naj bi se nadaljeval v naslednjih nekaj mesecih, ko se VeChain uveljavi kot platforma številka ena blockchain.

VeChain sodeluje z Walmart China za oskrbo platforme za varnost hrane

Walmart China je pred kratkim napovedal novo platformo za sledljivost živil, ki jo poganja VeChain. Cilj je potrošnikom zagotoviti več informacij o kakovosti hrane, ki jo kupujejo. 

Uporabniki bodo lahko skenirali QR kodo iz različnih izdelkov, prodanih na Kitajskem, in razumeli, kako so bili proizvedeni. 

Skenirajte s svojim najljubšim skenerjem QR kode! Uporabil sem Wechat in Alipay#VeChain #Walmart $ VET $ VTHO #QRCode #Blockchain #AdoptionIsHere pic.twitter.com/Z4XV0jBfY3

– DontShowMeTheMemelines (@DMemelines) 25. junij 2019

Liu Xiaoen, direktor nabave Wal-Mart China, je komentiral:

“Wal-Mart se je vedno zavzemal, da bo postal prodajalec, ki mu zaupajo potrošniki. V 23 letih od vstopa na Kitajsko si je Wal-Mart nenehno prizadeval za izboljšanje varnosti hrane in vodenja kakovosti. Blockchain tehnologija bo Wal-Martu pomagala, da bo postala vodilna na področju upravljanja naknadnih surovin v maloprodajni industriji. “

S tem novim sistemom sledljivosti bo mogoče videti, da je sledljivo sveže meso 50% celotne prodaje pakiranega svežega mesa, zelenjava pa 40% celotne prodaje pakirane zelenjave. Poleg tega bodo sledljivi morski sadeži do konca leta 2020 predstavljali 12,5% celotne prodaje morskih sadežev. 

To je zelo pomembno za imetnike VeChain, ki poskušajo razumeti, kako se bo digitalna valuta obnašala v prihodnosti. Glede na VeChain Insider, nedavno povečanje transakcij na verigi blokov VeChainThor je lahko povezano s tem, da Walmart deluje v verigi s 23 različnimi izdelki. 

Za vse transakcije bo potreben VTHO, ki ga ustvari VET. Vsak dan se ustvari 37 milijonov VTHO. Vsak dan se spali tudi več kot 20 milijonov VTHO. V prihodnosti bi lahko število transakcij naraslo, saj naj bi Walmart platformo razširil za dodatnih 100 proizvodnih linij. 

Omeniti velja, da bo to le eden od partnerjev podjetja VeChain. Ker izdelek v Walmartu na Kitajskem kaže pozitivne rezultate, bodo morda nove zainteresirane strani izboljšale svoje rešitve z uvedbo tehnologije veriženja blokov prek VeChain. 

Po mnenju ekipe, ki stoji za VeChainom, bi lahko s pomočjo Walmart China dnevno opravili več kot 2 milijona transakcij. Tako bi VeChainThor postal večje omrežje kot Bitcoin (BTC) in Ethereum (ETH) skupaj. 

Obstajajo tudi druga podjetja po vsem svetu, ki že uporabljajo tehnologijo veriženja blokov, da bi lahko sledila različnim izdelkom v supermarketih. To je zelo pozitivno za posameznike, ki bi lahko imeli več informacij o izdelkih, ki jih kupujejo v različnih trgovinah v različnih državah. 

Osnove so za omrežje kriptovalut zelo pomembne. V obdobjih šibke rasti ali medvedjega trga je zelo pomembno, da kripto in blockchain projekti še naprej aktivno izboljšujejo rešitve, ki jih ponujajo posameznikom. VeChain se še naprej širi na trgu. Od začetka avgusta je število računov z več kot 1 PIU rasla za skoraj 4%. 

Za podjetja bo zelo pomembno, da sprejmejo VeChainThor in izboljšajo ponujene izdelke in storitve. To bo pomagalo povečati sprejetje VeChain in povečati ceno digitalnega sredstva VET. Več partnerstev in dogovorov s podjetji bo zelo dolgoročno za dolgoročno ceno tega digitalnega sredstva.  

Analiza cen VeChain (VET) TradingView Trading Posodobljeno 14. februarja 2021

PIU se giblje postrani med 0,06 in 0,05 ravni avtor SalmonGuy na TradingView.com

VET se je pred kratkim prebil pod črto kratkoročnega trenda, ki jo prikazuje analitik. To bi lahko bil signal, ki kaže na konec tega kratkoročnega zbora. Ali to pomeni, da je trend makro bikov končan? Ne. Pomeni, da se je za zdaj ustavil in lahko naredi premor. 

Po mnenju analitika je prišlo do tesne konsolidacije med 0,06 USDT in 0,05 USDT. V tem obsegu bi se lahko nadaljeval naslednji teden in dni. Kljub temu bo izpolnil srednjo linijo trendov in se nanjo odzval (ali pa morda ne). Kot je dejal analitik, je lahko pravi trenutek za kopičenje poklicnega izobraževanja in usposabljanja.

Cenovna akcija na Vechain VETUSDT avtor martinbilušič na TradingView.com

Po mnenju analitika TradingView od 23. decembra in najnižje cene 0,012 USDT, PIU raste. Prav tako je mogoče videti, da je obstajala jasna naraščajoča raven podpore, ki bi lahko bila vsekakor pomembna v prihodnjih dneh in tednih. 

Analitik meni, da bi se lahko poklicno izobraževanje in usposabljanje zagotovo premaknilo na 0,034 USDT. Kljub temu bi se lahko cena tudi spustila navzdol in preizkusila regijo 0,024 USDT kot raven podpore. Stvari bodo odvisne od tega, kako se bo trg v prihodnjih tednih še naprej gibal in ali bo to vplivalo tudi na trgovalni par VET / USDT.

VETUSDT, 3 ure, trije vnosi – rr 1,63, 1,52, 2,59 ali izhod bota? avtor reggytrades na TradingView.com

Kot analitik že prikazuje na grafikonu, se trgovalni par VETUSD zdaj trguje v naraščajočem trikotniku, ki je prav tako del naraščajočega kanala, ki prihaja od leta 2020. V zadnjih dneh se virtualna valuta giblje višje in to bi lahko bilo primeren trenutek, da razumemo, kaj se lahko zgodi naprej. 

V tem 2-urnem grafikonu prikazuje tudi, da bi kmalu lahko videli nekaj večje količine in opredelitev, ali se bo trend nadaljeval k višjim cenam ali ne. Virtualna valuta bi se lahko še naprej gibala višje, če bi celoten kripto trg dobil še en pritisk višje, vključno z Bitcoini (BTC).

Vechain tvor Bik avtor Kelitos na TradingView.com

Digitalna valuta VETUSDT je ​​na 30-minutnem grafikonu oblikovala obratno glavo in ramena, ki se niso mogle premakniti višje. Vendar se zdi, da se z digitalno valuto trguje nad stopnjo podpore 0,018952 USD na kovanec. Poleg tega se zdi, da so naslednje stopnje odpornosti 0,02 USD in 0,0211 USD. 

Analitik je menil, da H&S bi VeChain lahko potisnil na nove višine. Vendar temu ni bilo tako in zdaj poklicno izobraževanje in usposabljanje popravlja povišanje cen ob koncu leta 2020 z nepravilnim vzorcem, ki se premika vstran.

VETUSDT kratek avtor Trgovec_OMS na TradingView.com

Za trgovalni par VET / USDT analitik meni, da bi trg lahko padel po hitrem dvigu cen med novembrom in decembrom letos. V 1-D grafikonu na borzi Binance analitik vidi močan odpor med 0,018743 USDT in 0,01944 USDT. 

Če navidezna valuta ne more preseči teh ravni, bomo morda videli, da bo poklicno izobraževanje in usposabljanje padlo na 0,014260 podporno regijo, ki je v preteklosti delovala kot odpor. Vsekakor bo pomembno, kako se bo obnašal celoten kripto trg, da bomo razumeli, kateri so najbolj možni rezultati tega digitalnega sredstva v prihodnjih tednih.

Želite trgovati za Vechainov žeton VET? To lahko storite z ETH, BTC ali BNB na Binance izmenjava. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map