NEO Price Napoved 2021 – Strokovnjaki sprejmejo, tehnično analizo in druge dejavnike, ki vplivajo na njegovo ceno

(Posodobljeno 13. februarja 2021) Lani je NEO doživel mešane signale. Cena tega kovanca naj bi se do konca leta 2019 zvišala na 30 dolarjev; vendar se to ni uresničilo, saj kripto trg ni uspel zgraditi poznega rallya. Neo je leto začel trgovati pri približno 7 USD. Njena cena bi v naslednjih mesecih dosegla pomemben dobiček, ki bi do julija dosegel vrh na območju 20 USD. Vendar je to tako dobro, kot je bilo za kovanec.

Toda s Kitajsko, ki naj bi pospešila sprejemanje verig blokov kot glavno novost, so možnosti za NEO v letu 2020 videti svetle. Pred kratkim je platforma postala prvi projekt veriženja blokov, ki se je pridružil ustanovi Microsoft-created.NET Foundation.

Platforma je integrirala komplet orodij za verigo blokov neposredno v .NET. NEO namerava integracijo uporabiti za izboljšanje izkušenj pri razvoju pametnih pogodb s pospeševanjem ustvarjanja aplikacij dApps na svoji verigi blokov. To je poteza, za katero fundacija upa, da bo na platformo pritegnila več razvijalcev in na splošno pospešila sprejetje tehnologije veriženja blokov.

V tem delu si bomo ogledali strokovna mnenja, tehnično analizo in nekaj razlogov, zakaj naj bi se cena NEO dvignila leta 2020.

Kupite NEO na Binance danes!

Mnenje strokovnjakov o tem, zakaj se bo NEO dvignil

 Po mnenju kripto strokovnjakov se bo cena NEO v prihodnjih letih zvišala iz več razlogov. Oglejmo si nekaj teh razlogov. Mark Cagney, soustanovitelj družbe Social Finance (SoFi), izjavil, da kovanec lahko zaradi svoje inovativne uporabe tehnologije veriženja blokov nadomesti Bitcoin. Prehitevanje Bitcoina pomeni množično posvojitev, pri kateri se bo cena kovanca zvišala. 

Brian Evans, znani blockchain evangelist, in investitor Angel, prav tako podpira prihodnjo rast NEO. Evans navaja, da “Velika poteza NEO je ustvariti celotno pametno gospodarstvo. Vključeval je digitalna sredstva, pametne pogodbe in digitalno identiteto, ki se lahko uporablja za resnične aplikacije in vključi v realno gospodarstvo. Kitajska bi lahko bila kandidatka za prvo resnično aplikacijo in integracijo.”Ko bo več podjetij še naprej sprejemalo pametne pogodbe, bo več trgovcev videlo potencial v kovancu in to bo povzročilo njegov dvig cen. 

Poleg tega je Rakesh Upadhyay, pisatelj za vodilna kripto publikacija, verjame, da bodo nedavni pozitivni dogodki, kot je na novo napovedani sklad EcoBoost v višini 100 milijonov dolarjev, povečali ceno NEO. Pisatelj ima zaradi tega dogajanja bikovski pogled na prihodnjo ceno kovanca. 

Kljub temu so predpisi na Kitajskem vplivali tudi na ceno NEO v prvih mesecih leta 2018. Glavno vprašanje ostaja, kaj se bo zgodilo v prihodnosti, če teh omejitev ne bodo odpravili.

Kupite NEO na Binance danes!

Drugi dejavniki, ki vplivajo na ceno NEO.

NEO 3.0: Prihajajoče nadgradnje omrežja

Napovedovanje cen NEO temelji na možni koristi od prihajajoča nadgradnja omrežja da bo prišlo do uvedbe NEO 3.0. Novi protokol bo platformi pomagal v zadostni meri in zgraditi popolnoma integrirano digitalno gospodarstvo. Po besedah ​​Da Hongfei in Erika Zhanga, ki sta oba ustanovitelja platforme NEO, upata, da bo protokol leta 2020 postal veriga številka ena.

Nadgradnje bodo pomagale projektu ustvariti decentralizirano platformo, ki bo lahko podpirala obsežne komercialne aplikacije. Poudarek bo na zanesljivosti, povečanju zmogljivosti shranjevanja in večji izhodni transakciji na sekundo.

Natančneje, nove funkcije, ki bodo dodane v NEO 3.0, vključujejo:

1..    Izvorne pogodbe, ki bodo nova vrsta pametnih pogodb, ki bodo izvajale kodo neposredno, namesto da bi neposredno uporabljale virtualni stroj NEO. Tako NEO kot tudi plin bosta v NEO 3.0 obstajali kot domači pogodbi.

2..    Dostop do internetnih virov, ki bo uporabnikom omogočil dostop do internetnih virov s pomočjo pametnih pogodb.

3..    Izboljšan bo mehanizem soglasja dBFT.

4..    Obstajal bo sistem manifestov in dovoljenj, kjer bodo pametne pogodbe razvrščene, da se olajša učinkovita komunikacija med njimi.

5..    Razvoj NeoFS, predlog, ki si prizadeva zgraditi porazdeljeno omrežje za shranjevanje, ki bo dopolnjeno z lastnimi gospodarskimi spodbudami.

Načrti globalnega sprejetja in vpliv na predpostavke predvidevanja cen NEO

Čeprav se NEO že trdno naslanja na kitajsko balonarsko decentralizirano gospodarstvo, platforma, kot kaže, ne namerava kmalu počivati. Projekt si prizadeva za globalne načrte širitve. Vlade in posameznike po vsem svetu privlači s pojmom pametnega gospodarstva.

Projekt že organizira hackathone, konference, predstavitve in srečanja. Cilj teh razvojnih prizadevanj je povečati globalno širitev verige blokov.

Aprila je ekipa NEO letos drugič gostovala po Evropi. Skupina je šla skozi Lizbono, Madrid, Pariz, Zürich, Amsterdam in Dunaj. Prav tako so se ustavili v Bruslju, kjer je Da Hongfei, ustanovitelj NEO naslovljeno Evropski parlament o prednostih tehnologije blockchain.

V prizadevanju za globalno prevlado je ekipa gostovala tudi v Južni Ameriki. Maja skupina obiskal Brazilijo domnevno s ciljem zasaditi korenine v prihodnjih mejah za tehnologijo veriženja blokov.

Ekosistem NEO raste

Pred kratkim je skupina NEO Global Development (NGD) napovedal da je imel nove posodobitve za platformo NEO. Dve posodobitvi sta v obliki dveh novih žetonov; CNEO in CGAS. C pomeni pogodbo. To pomeni, da se bodo žetoni posebej uporabljali za pametne pogodbe. 20 USD v naši napovedi cen NEO upošteva delovanje teh kovancev.

Vrednost dveh novih žetonov je vezana na NEO in GAS, za oba pa jih je mogoče zamenjati po njihovih tržnih tečajih. Glede na objavo v blogu so dodatki prišli iz nuje. Vse večje število aplikacij dApps na platformi NEO je povzročilo potrebo po bolj raznolikem naboru vrst sredstev.

“V odgovor na zahteve skupnosti je NGD razvil CNEO in CGAS, dve pogodbeni sredstvi, ki ustrezno preslikata NEO in GAS, dve globalni sredstvi, v enakovredne pametne pogodbe NEP-5.”

V sedanjem stanju pametnih pogodb NEO in GAS ni mogoče enostavno uporabiti. Prav zaradi tega jih je treba pretvoriti v ekvivalente NEP-5.

Običajno žetoni po meri ne prepoznajo širše skupnosti kriptovalut. To lahko pripelje do tega, da potem ne boste kotirali na borzah, in to je glavni razlog zakaj je ekipa oboje vezala na obstoječa digitalna sredstva.

»Kadar koli katerikoli projekt izda žeton NEP-5 za to pogodbo, skupnost morda ne bo prepoznala svojega žetona ali pa ga borze niso pripravljene uvrstiti v obtok. Kot tak je projekt drag. Skupnost je nato skupini NGD priporočila, naj izda sredstvo NEP-5, vezano na NEO / GAS. “

Bi radi izvedeli več? Našo pokritost z najboljšimi projekti NEO si lahko ogledate tukaj.

Poleg tega si NEO med to pandemijo redno prizadeva za boj proti koronavirusu. Na platformi NEO je veliko pobud, ki pomagajo podjetjem in podjetjem po vsem svetu.

Kot lahko vidimo zgoraj, se uporabnost blokovne verige NEO povečuje. To je nekaj, za kar lahko pričakujemo, da bo zelo hitro dvignilo ceno NEO. NEO je dejansko lahko dosegel 20 dolarjev na kovanec, cena digitalne valute pa se bo lahko v prihodnjih tednih še naprej dvigovala. Razvija se več projektov, ki bi ceno NEO zagotovo lahko postavili nad 100 USD.

NEO beleži tudi rast aplikacij DeFi in podjetij, ki delajo na njegovem ekosistemu. Flamingo je eno od teh podjetij, ki poskuša ponuditi rešitve DeFi na vrhu omrežja NEO.

Kupite NEO na Binance danes!

Napovedovanje cen NEO – tehnična analiza TradingView, posodobljeno 13. februarja 2021

NEOUSDT – Analiza EW – C val navzdol avtor ciklično valovanje na TradingView.com

Po mnenju analitika NEO bi lahko virtualna valuta končala tretji naraščajoči val in začela korekcijo skozi 4. val. Ta analiza valov Elliott kaže, da bi se NEO lahko zdaj pomaknil navzdol na 34 USDT ali 32 USDT in začel peti val do cene nad 45 USDT na kovanec. 

Kljub temu moramo počakati na četrti korektivni val pred začetkom 5. vala. Analitik meni, da bi lahko popravek sčasoma dosegel 33 USDT, vendar ne nižji. To je lahko dober trenutek za vstop na trg in počakajte, da se oblikuje 5. val.

&# x1f525; NEO / USDT pada v podporo avtor FieryTrading na TradingView.com

Po mnenju tega analitika TradingView NEO / USDT izgublja paro, kar za to virtualno valuto ne bi moglo biti dobro. Kljub pozitivnemu letu po širitvi COVID-19, bi se virtualna valuta lahko kmalu premaknila na raven podpore, ki jo najdemo pri 18,70 USDT na kovanec. 

Analitik meni, da je mogoče zadržati kratko in doseči vijolično oporo, prikazano na grafikonu. Cena NEO se je z marca 3,99 USDT premaknila na 28,72 pred nekaj tedni. To kaže, da je bilo leto 2020 za virtualno valuto zelo dobro. Samo vprašanje časa je, da razumemo, kako se bo ta kovanec razvijal.

NEO / USDT Bullish Retrace / Reentry idea 4HR avtor kriptodonovan na TradingView.com

NEO USDT se še naprej premika višje skozi naraščajoči klin, ki se sčasoma širi. Lahko bi se približali ravni upora, ki bi jo bilo težko prebiti. Po mnenju analitika NEO ni videti kot karbonska kopija Ethereuma. 

Omenil je, da je na 4-urnem grafikonu opazil potencialno inverzno obliko glave in ramen, ki bi jo lahko obložili s stopnjo Fibonaccijevega umika.5. Kljub temu meni, da bi bilo to lahko nekoliko prezgodaj, trend naraščanja pa bi se lahko nadaljeval v prihodnjih tednih in sčasoma v mesecih. Samo vprašanje časa je, da razumemo, kaj se bo z njim zgodilo.

Neo je videti bikovsko tudi bankomat avtor NystockCryptoman2020 na TradingView.com

Kot pravi analitik, bi bil trgovalni par NEO / USDT trenutno lahko zelo bikovski. Poleg tega analitik vidi, da je v zadnjih dneh prišlo do dvojnega dna, ki bi lahko v prihodnjih tednih kripto valuto potisnilo višje. 

Poleg tega meni, da je treba v prihodnjih dneh natančno spremljati raven 15 dolarjev. Če se Bitcoin nadaljuje višje, bi bila to dobra priložnost za to virtualno valuto, da se razširi in izboljša svoje delovanje v kripto industriji. Kljub temu bi se Bitcoin sčasoma lahko umaknil in s seboj prinesel tudi vsa druga digitalna sredstva. Trenutno se z NEO trguje blizu 14,37 USD.

NEOUSDT tedensko preizkuša odpornost znotraj bikove zastave &# x1f990; avtor plancton0618 na TradingView.com

NEOUSDT trenutno preizkuša tedenski odpor znotraj bikove zastave. Analitik meni, da če lahko raven podpore pri 18,23 USDT vzdrži ceno NEO, lahko hitro preidemo na 20 USDT na kovanec. 

Seveda je to zagotovo povezano tudi z Bitcoini in celotnim trgom kriptovalut. Večja kot je rast cene Bitcoinov, najlažje bo NEO napredoval višje. Analitik meni, da bi lahko NEO v prihodnosti napredoval višje, če bi se trg razširil. Kljub temu digitalno sredstvo še zdaleč ni doseglo najvišjih vrednosti.

Kupite NEO na Binance danes!

Zaključek

Močna uspešnost žetona NEO je zagotovila, da je projekt ohranil položaj top 20 kriptovalut. Platforma dela tudi na reševanju nekaterih svojih najbolj perečih vprašanj s tekočimi posodobitvami NEO 3.0, kar bo odlično za ceno njenega žetona.

Glede na to, kar smo videli do zdaj, bi bilo pametno, če bi kateri koli vlagatelj v svoj portfelj dodal nekaj NEO, s čimer bi zagotovil, da ne bo izpustil dobička, ki ga je treba realizirati, ko kovanec začne znova rally.

Seveda, če vas to zanima pri nakupu NEO ali trgovanju zanj, lahko uporabite Binance in izvedete, kako to storiti, z našim celotnim Vodnikom za nakup NEO na Binance.

Prav tako lahko trgujete za NEO na Bittrexu in uporabite naš vodnik tukaj.

Z našim vodnikom tukaj lahko izveste več o NEO-jevi priložnosti za pasivni dohodek s proizvodnjo GAS-a.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map