Okcash proti Reddcoin – Bitka za kriptovalute PoS

Kriptovalute Proof-of-Stake (PoS) imajo številne tehnične prednosti. Zdaj postajajo priljubljeni zaradi naraščajočih okoljskih pomislekov glede rudarjenja kriptovalut.

Nekateri PoS valute vlagateljem zagotavljajo tudi dividende, če imajo kovance, zaradi česar so donosni. Če želite zaslužiti pasivni dohodek, morate v denarnici držati le nekaj žetonov PoS.

Dva najbolj priljubljena kovanca PoS sta OkCash in ReddCoin, ki sta oba v zadnjih nekaj tednih dosegla nekaj cenovnega uspeha. Tako Okcash kot Reddcoin temeljijo na mehanizmu soglasja Proof-of-Stake.

To so zelo različni projekti, vendar je vredno pretehtati tehnične vidike tistih, ki želijo vlagati v kovance PoS.

Kaj je OKCash?

V informacijski dobi, ko je mogoče digitalne podatke skoraj takoj poslati kamor koli po svetu, ni razloga, da bi bil prenos digitalnih sredstev počasen in drag.

625. največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji (v času pisanja tega članka), OkCash je vilica Litecoin, in je ena najbolj podcenjenih digitalnih valut PoS. Valuta se ponaša z višjimi stopnjami potrditve kot večina drugih digitalnih sredstev.

Posnetek zaslona 6

Vir: http://okcash.io/

OKCash je odprtokodna kriptovaluta, ki se ponaša s tem, da je popolnoma decentralizirana. To pomeni, da lahko vsak prispeva k programski kodi OKcash.

Lahko ga brez težav uporabljate v družabnih omrežjih. Žetone OKcash lahko na primer pošljete komu na Twitterju ali Redditu, tudi če prejemnik nima denarnice.

Omrežje blockchain OKCash je enostavno za uporabo in posebej izdelano, da olajša stvari vsem.

Kovanec je zgrajen tudi tako, da lahko ljudje zaslužijo več žetonov s preprostim shranjevanjem kovancev v svojih denarnicah OKcash. Žetoni se vložijo in začnejo zaslužiti več kovancev s fiksnim odstotkom, ne da bi morali imetniki kupiti rudarsko opremo. Druge prednosti vključujejo dejstvo, da OkCash nima spodnjih mejnih zahtev in da je vstopni prag zelo nizek.

Posnetek zaslona 7

Vir: http://okcash.io/

OKcash lahko kupite z GiroPay in SOFORT. Prav tako se trenutno trguje na Kriptopija, Bleutrade, in Bittrex.

Zgodovina OKcash

Kriptovaluto OKcash je leta 2014 lansiral anonimni vodilni razvijalec, ki se je sam imenoval OKToshi. Začelo se je kot model križanca POW / POS, vendar je trenutno model POS. Trenutno je v obtoku 75 milijonov kovancev OKcash.

Kaj je ReddCoin?

Reddcoin želi biti valuta za prevračanje za družbene platforme, kot je Twitter, Reddit, Facebook, YouTube, in Trzanje. Je virtualna valuta, zasnovana za integracijo z velikimi socialnimi omrežji in platformami. Po mnenju razvijalca bi moral odpreti prostor za široko paleto monetizacije vsebine, ki jo poganjajo všečki, komentarji, delitve in drugi materiali za hvaležnost, objavljeni na družbenih omrežjih..

Posnetek zaslona 8

Vir: https://reddcoin.com/

Na primer, ob predpostavki, da vam je objava na Twitterju res všeč in ji je “všeč”, lahko nekaj ReddCoin naslikate na plakat z 0% provizije za transakcijo.

Lastniki si prislužijo nagrade

Reddcoin za distribucijo digitalnih žetonov po omrežju uporablja algoritem PoS in ne algoritem Proof-of-Work (PoW). Uporabnik lahko zasluži kovance z vložki in ne z rudarjenjem.

Dokaz hitrosti vložka (PoSV)

Kriptovaluta temelji na posebnem PoSV Algoritem (Dokaz hitrosti vložka). Algoritem je kombinacija tveganega in delovnega. Uporabnike spodbuja k držanju in trgovanju s kovanci. Skratka, izgleda takole: tako kot v primeru algoritma »lastniški dokaz«, več kovancev, kot jih ima uporabnik, več možnosti ima za potrditev transakcij. Poskuša odstraniti zgoščevalno moč iz rok rudarjev – ki so blockchain postopoma spremenili v centraliziran sistem.

Posnetek zaslona 9

Vir: https://reddcoin.com/

Zgodovina razvoja

Projekt se je začel leta 2014 z začetno ponudbo kovancev (ICO) in zbral približno 100.000 USD. Takrat se je trg kriptovalut šele začel razvijati. Znane virtualne valute, kot so Ethereum, Monero, in Črtica že bili na trgu. Glavni razvijalec projekta je programer Larry Ren. Do zdaj je Reddcoin razvil platformo, ki se integrira s Twitterjem, Twitch.tv in Justin.tv.

Menjalni tečaj kriptovalut Reddcoin

Reddcoin je virtualna valuta z nizkimi cenami. Leta 2014, kmalu po začetku projekta, je bila cena RDD nižja od 0,00005 USD. Reddcoin se je prvič znatno povečal v začetku poletja 2017, ko je tečaj nekaj časa ostal na 0,001 ameriškega dolarja. Reddcoins lahko trgujete na večjih borzah virtualnih valut, kot so UpBit, Bittrex, in Kriptopija.

Cole je samostojni pisatelj, ki se osredotoča na kriptovalute in nove tehnologije. Prejšnji članki o Masternodes so bili objavljeni na vodilnih kripto spletnih mestih in citirani v Whitepapers.

Slika vljudnost BitcoinIsle.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map