Ripple (XRP) Napovedovanje cen

(Posodobljeno 13. februarja 2021) Letošnje leto se za XRP ni začelo močno kot BITBOX, vodilna kripto borza s sedežem v Aziji, napovedal da bodo odstranili žeton za čezmejno plačilo. Platforma ni navedla konkretnega razloga, zakaj tako ukrepajo. Del razlogov, zakaj so lahko kovanec umaknili s kovanca, so bili uspešnost, zanesljivost in likvidnost.

Ni presenetljivo, ker se je premik zgodil le nekaj ur po tem, ko je XRP po mesecih krvavitve leta 2019 prečrpal 12%. XRP je leto končal -50%.

Vendar pa je Ripple, če izključimo s seznama in premalo uspešnosti, še vedno tretja največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji in naj bi v letu 2020 povečala uporabo do konca leta čezmejna plačila v jugovzhodni Aziji, Afriki in Latinski Ameriki.

Tudi raziskave, ki kažejo, da vlagatelji izgubljajo zaupanje v XRP, ki je že nekaj časa zaostal na ravni 0,20 USD, so včasih pred očitnimi premiki trenda očitno negativni. Upad zaupanja vlagateljev v XRP bo verjetno spodbudil rally.

Vsaj tako meni eden priljubljenih kripto analitikov, ki se imenuje Mr.Anderson. skozi a tweet, pred kratkim je pojasnil, da čeprav je cenovna akcija XRP videti precej medvedasto, tako kot mnogi altcoini, bo XRP lahko oblikoval dolgoročno dno, ko bodo vlagatelji “vrgli brisačo”.

XRP Napovedovanje cen

V tem delu si bomo ogledali nekaj razlogov, zakaj verjamemo, da je XRP postavljen za boljše dni v letu 2020.

Kupite XRP na Binance danes!

1. Povečano sprejemanje s strani bančnih institucij 

Ripple ponuja rešitev blockchain, ki skuša rešiti težave, ki so v desetletjih ovirale finančno industrijo: počasne hitrosti obdelave transakcij, visoki transakcijski stroški in nezanesljivost. Cilj podjetja Ripple je tudi, da bi bila čezmejna plačila za te velike ponudnike plačil veliko bolj učinkovita.

Prvi uspeh pri prikazu teh rešitev je razlog, zakaj so se velike finančne institucije hitro pridružile platformi Ripple.

Doslej je več kot 100 finančnih institucij, ki segajo od ponudnikov plačil do bank, sodelovalo z Rippleom in so v procesu, ko koristi številne rešitve blockchain, ki jih ponuja platforma. V začetku letošnjega leta Ripple partnerstvo z BankDhofar – prvo banko v Omanu, ki je sklenila takšno partnerstvo. Dr. Tariq Taha, vodja informacij banke, je v izjavi za javnost hitro opozoril, zakaj je bila ta poteza tako pomembna za banko..

„S tem lahko v nekaj sekundah zagotovimo takojšnje, brez trenja in varne čezmejne denarne nakazile, s celovito preglednostjo poti plačila

Ripple je tudi izjavil, da prihaja napoved, v kateri bo sodeloval s “številnimi bankami” v Nemčiji.

2. Nadaljnja partnerstva – najpomembnejše valove novice

Ripple se je pozicioniral kot prednostna tehnologija porazdeljene knjige za čezmejne finančne transakcije.

Na tem področju je Ripple opazil velike posvojitve s strani finančnih podjetij. Na žalost se cena XRP ni premikala sorazmerno s temi partnerstvi.

Nekateri komentatorji menijo, da zato, ker nekatera od teh podjetij ne uporabljajo lastnega Rippleovega kovanca, XRP.

Kupite XRP na Binance danes!

Čeprav je to delno res, bomo v nadaljevanju preučili tri razloge, zakaj bo cena XRP kmalu dosegla vrh.

Partnerstvo Flutterwave

Flutterwave je afriško podjetje, ki skuša premostiti vrzel med Afriko in svetovnim gospodarstvom.

Njegovo partnerstvo z Rippleom omogoča Flutterwareu, da izkoristi moč Ripplejeve verige blokov za izgradnjo plačilne infrastrukture, ki bo služila njihovemu poslanstvu.

To partnerstvo je Afriko prvič odprlo za platformo Ripple, ki je bila dejansko veriga za obdelavo plačil v drugih delih sveta..

Da bi izkoristil ves potencial platforme, je moral Flutterware opraviti nove konfiguracije, ki so vključevale namestitev xCurrent. Ta povezava omogoča vsem platformam v RippleNetu, da v realnem času pošiljajo in prejemajo plačila.

Rippleov xCurrent bo povezan s protokolom InterLedger, ki ga je zasnoval Fluttterware, da sprejme eno samo valuto.

Ko bo to partnerstvo globlje, se bo verjetno pojavil primer uporabe XRP, kar bo pozitivno vplivalo na njegovo ceno.

Integracija na Moneynetintu

Gre za še eno pomembno integracijo, pri kateri se bo cena XRP v prihodnjih mesecih zvišala.

Moneynetint je podjetje za e-denar s sedežem v Združenem kraljestvu. Podjetje je specializirano za čezmejno pošiljanje denarja za poslovne stranke. To pomeni, da je količina poslanega denarja razmeroma velika.

Yishay Trif, izvršni direktor Moneynetinta v izjava je rekla:

»Ko smo ugotovili, kako profesionalna je ekipa Ripple in podpira postopek, smo se odločili, da jih izberemo. Pričakujemo, da bomo lahko skupaj vodili pomemben razvoj in poenostavili procese na področju čezmejnih denarnih nakazil. Procesi medsebojnega povezovanja in odobritve med finančnimi institucijami, ki so prej trajali mesece ali celo leta, se zdaj znatno zmanjšajo na nekaj dni do nekaj tednov. “

Ta pozitiven razvoj kaže, da se bo Ripple verjetno kmalu dvignil, saj je to začetek njunega sodelovanja.

Kupite XRP na Binance danes!

Uporaba kreditnih kartic za nakup XRP na Binance

To je morda druga najpomembnejša novica leta 2019 za Ripple. Ogromen Binance je uporabnikom omogočil nakup kriptovalut z uporabo plačil s kreditno kartico s strani Binancea & Simplex partnerstvo.

To je stvari olajšalo. Če je bil do zdaj edini način za nakup XRP najprej nakup BTC / ETH, kot je omenjeno v našem priročniku »Kako kupiti XRP od Binance«, lahko to zdaj storite le z nekaj kliki. Zdaj morate le vpisati svoj račun Binance, preveriti, ali ste preverjeni 2. stopnja, in klikniti na »Sredstva« -> “Nakup s kreditno kartico”.

Preprosto, kajne? Tudi pristojbine so precej nizke – 3,5% ali 10 USD – kar koli je višje. Visa in Mastercard sprejemata, XRP pa potrebuje od 10 do 30 minut, da doseže vaš račun.

Obstajajo tudi druga pomembna partnerstva, ki bi lahko v prihodnjih mesecih vplivala na ceno Ripplea.

Na primer fundacija Gates in Melinda partnerstvo ki je prek projekta Mojaloop pripomogel k povezovanju oseb, ki niso v banki, s finančnimi rešitvami. Projekt uporablja moč protokola Ripple’s interledger.

Še več, direktor podjetja Ripple je izjavil da bodo ‘desetine’ finančnih institucij uporabljale žeton XRP v letu 2019. Torej je varno domnevati, da bo cena Ripple (XRP) kmalu zelo povečana.

Ripple je zdaj na Coinbase Pro

Od 25. februarja 2019 XRP trgovanje poteka v živo na Coinbase Pro s pari XRP / USD, XRP / EUR in XRP / BTC. Na žalost so lahko le uporabniki iz ZDA (ki niso prebivalci New Yorka), Združenega kraljestva, držav članic Evropske unije, Kanade, Singapurja in Avstralije trgovali z XRP na Coinbase Pro. The napoved omenja tudi, da bo pozneje dodanih več držav.

Na to so navdušenci Ripplea dolgo čakali in ta poteza je v eni uri zvišala ceno XRP za skoraj 3 cente.

3.. Zdaj je najhitrejša platforma za obdelavo transakcij

Visa je bila nekoč najhitrejše podjetje, kar zadeva globalno finančno poslovanje hitrosti transakcij do pred kratkim. Številne posodobitve sistema na platformi Ripple so pokazale, da je platforma prehitela najvišji položaj.

Pred posodobitvijo sistema je Ripple lahko obdelal le 1500 transakcij, zdaj pa lahko obdela do 50.000 transakcij na sekundo. To je več kot dvojno število, ki ga lahko Visa sprejme samo s 24.000. Zaradi tega je Ripple najhitrejša platforma za obdelavo transakcij na svetu.

Zdaj se lahko korporacije naročijo na paket xRapid, ki ga ponuja Ripple, in opravljajo hitrejše in varnejše transakcije. Paket bo prav tako pomagal znižati stroške menjave valut in globalne poravnave, saj XRP in fiat valuta ustrezata rokavicam in roki.

Tako bodo podjetja in njihove stranke vsako leto prihranili milijone dolarjev.

Glede rešitve xRapid jo Ripple poskuša razširiti, da doseže večje število podjetij, ki obdelujejo plačila in nakazila z uporabo digitalnega sredstva XRP. Obstaja več podjetij, ki analizirajo možnost uvedbe te rešitve za izboljšanje svoje likvidnosti. 

Brad Garlinghouse, predsednik uprave podjetja Ripple, je prepričan, da bodo banke to rešitev uporabljale do konca tega leta. 

Eno od podjetij, ki uporablja xRapid, je Cuallix. Podjetje s sedežem v Mehiki ponuja kreditne in plačilne rešitve s kreditnimi posojili, avtomobilskim zavarovanjem in še več. Po vstopu v RippleNet leta 2017 se je podjetje odločilo, da bo začelo s testiranjem rešitve xRapid, še preden bo izpuščeno na trg leta 2018. 

Mercury FX, priznano podjetje za nakazilo denarja, uporablja tudi XRP za pošiljanje plačil v Mehiko in iz nje. Trenutno je podjetje s Filipini ustvarilo plačilni kanal, ki institucijam in zainteresiranim strankam omogoča hitro in enostavno pošiljanje plačil. 

Druga podjetja, ki uporabljajo te storitve, vključujejo SendFriend, MoneyGram in Euro Exim Bank. Ta podjetja uporabljajo tudi izdelek xRapid, da bi lahko izboljšala svoje storitve. 

Z veseljem objavljamo Cambridge Global Payments @cambridge_fx uporablja $ XRP v #xHitro pilotom, da svojim 13.000 globalnim strankam zagotovi hitrejša, cenejša in preglednejša čezmejna plačila. https://t.co/dEoL1jVAdh

– Ripple (@Ripple) 1. marec 2018

S številnimi drugimi podjetji, ki preizkušajo XRP, vključno s Cambridge FX, WesternUnion in drugimi, bi se digitalna valuta lahko še naprej širila. David Schwartz, tehnični direktor Ripple, je dejal, da višja je cena XRP večji plačila, ki jih lahko cilja Ripple. 

»Več vrednosti skoraj vedno pomeni večjo likvidnost in obseg trgovine. XRP že ima vse druge značilnosti, ki so potrebne za dobro posredniško sredstvo, vendar bo sprva omejena z razpoložljivo likvidnostjo, «je zapisal g. Schwartz. 

Višja cena za #XRP bi pomagalo @Ripple na več načinov: pic.twitter.com/iSgRK6Mmn1

– David Schwartz (@JoelKatz) 5. september 2017

Rešitev xRapid podjetjem omogoča, da od ponudnikov likvidnosti (tj. Borz) kupijo XRP z uporabo lokalne valute in opravijo prenos z uporabo XRP. Prejemnik bo lahko sredstva prodal lokalnim ponudnikom likvidnosti in prejel lokalno valuto, ki jo bo mogoče nakazati na bančni račun

Strokovnjaki Napovedovanje cen Ripple XRP za leto 2019 & 2020

Ripple je dvoje: kriptovaluta (XRP) in odprt plačilni sistem za banke. Kriptovaluta je močna likvidnostna rešitev za sprotne, poceni prenose prek fiat in kripto trgov, pa tudi dobra naložbena možnost.

Po besedah ​​Messarija Ryana Selkisa, izvršnega direktorja podjetja Messari Ryan, Ripple Company, je samostojna programska oprema “res dobra”, njihovi podatki pa so precej pregledni. Poleg tega več podjetij še naprej uporablja protokol za prenos denarja na različne konce sveta. To je ključni dejavnik, ki bo videl dvig cen kovanca.

Poleg tega je Brad Garlinghouse, izvršni direktor podjetja Ripple, pred kratkim izjavil, da je naraščajoča vrednost kovanca upravičena. To rast je pripisal rasti podjetja, pa tudi velikosti deviznih trgov, ki jih kovanec namerava obravnavati.

Po besedah ​​glavnega kriptografa Rippleja Davida Schwartza, današnja plačila sistemi so tam, kjer je bila e-pošta v zgodnjih 80-ih Vsak ponudnik je zgradil svoje sisteme za svoje stranke in če so se stranke odločile za uporabo drugega, niso mogle zlahka komunicirati med seboj. Tu nastopi Ripple; platforma bo omogočila povezavo med različnimi plačilnimi sistemi. Temu bo sledilo povečano sprejemanje, ki bo ceno kovanca zvišalo.

Ripple Coin News, 2. največje spletno omrežje Ripple po prometu trdi, da bodo zaradi povečanih novih partnerstev, tehnologij in močne uspešnosti cena kovanca letos dosegla 7 USD.

Poleg tega je izvršni direktor podjetja Ripple, Brad Garlinghouse, izrazil optimizem ko je izjavil, da se bo še več plačilnih družb, finančnih institucij in bank pridružilo ekosistemu Ripple in s tem povečalo vrednost XRP.

Peter Brandt je eden izmed ljudi, ki mu morate slediti. Je mojster grafikona & trgovanje. Na vprašanje uporabnika o vpogledih v Ripple je odgovoril z lepim grafom.

vsekakor naviti pic.twitter.com/ixY4b6ysqx

– Peter Brandt (@PeterLBrandt) 21. januarja 2019

InvestingHaven – dobro znana spletna stran za vlagatelje in navdušence – naredila dolgo analizo Rippleove cene. Po njihovi analizi vidijo potencialno ceno 20 dolarjev za Rippleov XRP konec leta 2019. A Napoved cene valovanja 20 USD konec leta 2019 je precej optimističen, saj zdaj znaša le 0,29 USD.

Tudi junija so še vedno naklonjeni Rippleu in trdijo, da bi se njihova napoved cen lahko uresničila leta 2019 ali 2020 – vse bo odvisno od kripto trga & kako se bo razvijala.

Phillip Nuun, izvršni direktor družbe Wealth Chain Capital & Skupina Blackmore ni omenila njegovega mnenja o ceni valovanja niti napovedala cene valovanja – vendar trdi, da bo Ripple med najpomembnejšimi kriptovalutami tam zunaj. Da bi pokazal, kako navdušen je nad Rippleom – jih je primerjal z Microsoftom.

Nikoli nisem bil zagovornik # valovanja $ xrp

Toda fant dela nekaj resnih potez. In dejstvo, da imam težave z njihovo ponudbo, za zdaj opuščamo, saj postajajo tako pomembni pri letenju #crypto #blockchain zastavo

Prišli bodo v Microsoft #crypto

– Phillip (@PhillipNunnUK) 2. oktober 2018

LongForecast – spletno mesto, ki se imenuje “Agencija za napovedovanje gospodarstva”, ne verjame preveč v Rippleov XRP. Njihova napoved cene Ripple za leto 2019 & Leto 2020 je celo zdaj nad povprečjem. Verjamejo, da bo cena valovanja do julija 2021 znašala med 0,1 in 0,2 dolarja, kjer bo odprl nov bikovski trg za Ripple. Šele marca 2023 bodo za Ripple videli ceno 0,49 USD.

Po drugi strani pa je imela OracleTimes enako vizijo kot mi – do konca leta 2019 5 USD. In zdi se, da so novice za zdaj Rippleu naklonjene – čeprav cena ni. Ripple se je od začetka leta 2019 zmanjšal za 10%. Toda glede na to, da lahko zdaj Ripple skoraj vsakdo kupi s kreditno kartico na Binanceu ali pri Coinbase Pro – več ljudi bi ga lahko kupilo, kar bi privedlo do večjega sprejetja. In preverjamo ceno Bitcoina od njegove uvedbe do danes, vidimo, da je posvojitev eden najpomembnejših dejavnikov.

Napovedovanje cen Ripple (XRP) – Tehnična analiza TradingView, Posodobljeno 13. februarja 2021

XRPUSD kratek avtor BullmarketFX na TradingView.com

Za tega analitika je mogoče dobiti dobro priložnost za skrajšanje. Meni, da je v dnevnem časovnem okviru obstajala formacija W, ki bi se lahko zaključila na izrezu blizu 0,475 na kovanec. Poleg tega je bila močna stopnja odpornosti približno 0,61 USDT, kar kaže, da bi lahko imel XRP nekaj težav pri preseganju te ravni za daljši čas. 

Omeniti velja, da analitik čaka na nižje časovne okvire za vstop v kratek položaj na teh ravneh. Kljub temu to ni investicijski nasvet z naše strani. Čakamo na naslednjo potezo XRP v bližnji prihodnosti.

XRP / USDT – Nazaj v igro – LONG avtor OrianaGH na TradingView.com

Analitik kaže, da bi se navidezna valuta lahko spustila na dno, ko je dosegla 0,244 USDT na kovanec. Zdaj vidimo, da se XRP premika višje in bi lahko preizkusil raven odpornosti 0,30 USDT. 

Poleg tega analitik trdi, da čaka na umik, da bi dal dolgo vstop po 0,29 USDT na XRP. Izjavil je tudi, da je XRP prekinil glavno medvedjo trendno linijo. 

Če preseže 0,30 USDT, bi lahko v prihodnosti dosegel precej višje ravni. Vendar je zelo pomembno, da upoštevamo osnove tega digitalnega sredstva po izdaji, ki jo je doživela pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC).

XRPUSDT dolg avtor Trgovec_OMS na TradingView.com

Za XRP vidimo, da analitik dokazuje, da se z virtualno valuto lahko trguje med dvema stopnjama odpornosti. Te ravni vključujejo 0,23845 USDT in 0,27011. Ti so zelo pomembni za kratkoročno ohranitev cene XRP. 

Čeprav bi lahko XRP padel na približno 0,23845 USDT na kovanec, bi se lahko nato začel gibati višje proti 0,43759 USDT. To bi v prihodnjih tednih in mesecih pomenilo 83-odstotno povišanje cen. Kljub temu analitik trgovce opozarja, da gre za osebno tržno presojo, ki temelji na objavljenih informacijah in preteklih podatkih na TradingView. Tako bi se to lahko v prihodnjih tednih vsekakor spremenilo.

XRPUSDT 01. JANUAR 2020 (previdno kratko) avtor dee718 na TradingView.com

V zadnjem tednu so na XRP vplivale zelo slabe novice. Ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC) je tožila družbo Ripple in dva direktorja podjetja. Meni, da je bilo to koristno za mnoge vlagatelje in ljudi, ki so se morali otresti digitalnega sredstva. 

Poleg tega meni, da je položaj še vedno odprt in da bi se virtualna valuta v bližnji prihodnosti lahko okrevala na približno 0,38 USD. Vendar je to lahko nekoliko zapleteno, če je prejšnji teden za kratek čas padel pod 0,18 USD. Tudi v zadnjih dneh je bil obseg zelo velik, saj prodajalci in kupci izmenjujejo XRP.

XRPUSDT ustvarja bikovsko zastavo &# x1f990; avtor plancton0618 na TradingView.com

XRPUSDT je ​​trenutno v trenutku, ko na 4-urnem grafikonu nastaja bikova zastava. Po mnenju analitika bi lahko bilo to zelo bikovsko gibanje za XRP, ki bi lahko digitalni valuti pomagalo, da se premakne na 0,70 USD na kovanec. 

Analitik verjame, da bi lahko bil pravi trenutek, če bi cena preizkusila 4-urno podporo in se zrušila, da bi ukazal, da gremo višje. Trenutno se z XRP trguje na ravni odpornosti 0,59 USD na kovanec in poskuša prebiti to raven, da nadaljuje svojo pot navzgor na zgoraj omenjene ravni cen.

Pogosta vprašanja (FAQ)

Kdo je ustvaril valovanje?

Ripple je ustvarila ameriška tehnološka družba Ripple Labs Inc. Idejo si je zamislil Jed McCaleb, sprva pa sta jo zgradila s pomočjo Arthurja Britta in Davida Schwartza.

Kdaj je bil sprožen Ripple?

Ripple je bil izdan leta 2o12 in predstavljen leta 2013.

Je valovanje decentralizirano?

Ripple je centraliziran, čeprav vodstvo trdi, da je decentralizirano. Po besedah ​​Matta McKibbina, strokovnjaka za verige blokov, »je Ripple centraliziran. V bistvu je to način, da banke in velike finančne institucije trgujejo na razdeljeni knjigi. “

Je valovanje dokaz o vložku? 

Ripple ne uporablja dokazila o soglasju ali soglasja o delu, temveč soglasni protokol, ki pomaga potrditi stanja na računu in transakcije v sistemu.

Je Ripple dobra naložba?

Za vlagatelje, ki iščejo odlične naložbe pod 1 USD, je XRP odlična možnost. Ta valuta ni vaša tipična digitalna valuta, saj Ripple dela na revolucionarnih načinih prenosa denarja.

Bo Ripple šel gor? 

Med finančnimi institucijami je vse več zanimanja, saj s partnerstvom z Rippleom lahko pridobijo največ. Več pozornosti je dobro za ceno domače valute XRP in pričakujemo lahko, da se bo njena cena dolgoročno zvišala. 

Kje kupiti Ripple?

Pred nakupom XRP se prepričajte, da imate varno mesto za shranjevanje svojih kovancev. To pomeni, da dobite odlično denarnico za strojno opremo, npr. Ledger Nano X, Edge, Trezor itd. Naslednji korak je iskanje XRP izmenjave, kjer lahko kupite XRP s fiatom, zamenjate BTC za XRP ali ga kupite prek sklada.

XRP lahko kupite s kreditno / debetno kartico na eToro, Coinmama, CEX.io, Binance in Coinbase. Kupite XRP z bančnim nakazilom na eToro, CEX.io in Coinbase.

Kupite XRP s prenosom SEPA na Coinmama in CEX.io.

Na eToro lahko XRP kupite tudi posredno prek trgovalnega sklada. Prav tako lahko kupite BTC in zamenjate za XRP na platformah, kot so Binance, Kraken in Bitstamp.

Je Ripple Dead?

Za razliko od mnogih kovancev, ki so prišli in odšli zaradi pomanjkanja dejanskih uporab, je XRP tu, da ostane. Sodeč po zanimanju bank in drugih finančnih institucij ne verjamemo, da Ripple kmalu nikamor ne gre. 

 Je valovanje boljše od bitcoinov? 

Ne, vendar primerjava obeh platform ni poštena, saj se obe uporabljata za različne namene. Bitcoin je bil razvit za plačilo storitev in blaga, vendar je bil Ripple ustvarjen za banke in plačilna omrežja, da služijo kot menjalnica valut, plačilni sistem ali sistem za prenos denarja. 

 Will Ripple ne bo uspel? 

Kratkoročno bo zelo malo verjetno, da bo Ripple propadel.

 

Eric je pisatelj in urednik kriptovalut. O nastajajočih tehnologijah piše že več kot sedem let in si je nabral več kot 2 milijona ogledov strani. Vodi tudi plačano Kovanec Agora skupnosti. Trenutno dela na svojem prvem romanu, ki vključuje zagon kriptovalut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map