Toast Wallet Review – Najboljša valovita denarnica?

Toast Wallet Review – Best Ripple Wallet?

XRP je domača valuta knjige blokov verige Ripple, ki jo je ustvarilo podjetje Ripple. Ripple si s svojimi tehnologijami prizadeva, da bi bil postopek pošiljanja sredstev v tujino veliko lažji in cenovno ugodnejši. Podjetje ponuja različne izdelke in rešitve bankam in ponudnikom plačilnih storitev, XRP pa je le eden izmed številnih dogodkov.

Trenutno je XRP na tretjem mestu med kriptovalutami glede na tržno vrednost, ki trenutno znaša 13.417.056.410 USD. XRP je mogoče kupiti in prodati na širokem seznamu borz kriptovalut, toda preden začnete kupovati XRP, morate imeti varno denarnico za njihovo shranjevanje..

Preden se odločite za denarnico XRP in opravite transakcije s kovancem, se morate zavedati pomembnega vidika. V nasprotju z drugimi denarnicami za kriptovalute morate pri denarnicah Ripple imeti 20 XRP, da rezervirate naslov denarnice. Znesek se uporablja za ohranjanje odprtosti denarnice in aktiviranje XRP na Ripple Ledger.

Če torej na svojo denarnico Ripple prenesete 200 XRP, bo 20 XRP preusmerjen na rezervacijo naslova denarnice, kar pomeni, da lahko transakcijo opravite s 180 XRP. Zato vašega XRP ni priporočljivo hraniti v več denarnicah; na koncu izgubite del svojega zneska samo zato, ker rezervirate denarnice.

Toast Wallet

Toast Wallet je brezplačna odprtokodna denarnica zgrajen posebej za Ripple XRP. Denarnica, razvoj podjetja StarStone Limited, je bila najprej zasnovana samo za mobilne uporabnike, zdaj pa je na voljo za več naprav. Denarnica je združljiva z iOS, Android, Windows, Mac in Linux.

Denarnica Ripple z več platformami ima preprost in intuitiven vmesnik ter visoko raven varnosti, saj trdi, da na svoje strežnike ne usmerja nobenih informacij ali gesel..

Še en pozitiven vidik v zvezi s to denarnico je, da je ne-gostiteljica, kar pomeni, da ste edina oseba, ki ima zasebne ključe denarnice. Zaradi tega so stvari bolj varne, saj so pomembne informacije manj izpostavljene poskusom vdora.

Zaradi funkcij Toast Wallet je privlačna in priljubljena denarnica za imetnike XRP. Priporočamo, da si ogledate Toast Wallet, da shranite XRP, saj sta njegova združljivost in varnost v tem prostoru vrhunski. Podjetje ima tudi obsežen razdelek s pogostimi vprašanji lahko preberete, če se sprašujete o uporabi denarnice. Številna spletna mesta so tudi poudarila, da je bila služba za pomoč strankam Toast Wallet koristna in hitra pri odgovarjanju na vprašanja.

Toast Wallet se je že dolgo potrudil in se uveljavil kot prvovrstna denarnica XRP, zato bi ga priporočali vsem, ki iščejo varno in enostavno rešitev za shranjevanje vašega Ripple.

Kljub temu obstajajo druge denarnice, če želite alternativo. Spodaj so druge možnosti.

Toast Wallet min

Vir: https://allvor.org

Exarpy

Exapry je spletna denarnica, ki vam omogoča shranjevanje XRP in transakcije z njimi z razumljivo aplikacijo.

Za povečanje varnosti bo Exarpy za vsak račun zagotovil varnostni ukrep s kodo PIN. Ko se boste želeli prijaviti v svojo denarnico, se boste morali odklopiti od interneta.

Potem vas bodo preusmerili na prijavno stran in morali vnesti kodo PIN skupaj s kodo za preverjanje. Denarnica vam nato sporoči, da je varno znova vzpostaviti internetno povezavo.

Vendar denarnica za vsako transakcijo zaračuna pristojbino 0,0025 XRP, ki vključuje tudi pristojbine, ki jih zaračunava omrežje Ripple.

Exarpy nima povsem obsega, kot ga ima Toast Wallet, vendar bi lahko bil zanimiva izbira.

Edge denarnica

Edge denarnica je odprtokodna denarnica, ki je na voljo za mobilne naprave, ki uporabljajo operacijski sistem iOS in Android.

Edge šifrira račune lokalno v uporabnikovi napravi. Nikoli ne bo imel dostopa do uporabniškega imena ali gesla svojih strank. Račun se samodejno varnostno kopira kot ukrep, ki je varen v primeru, da se vaša naprava zlomi ali ukrade. Uporabnik denarnice je edini, ki ima glavni zasebni ključ svojega računa.

Denarnica ponuja tudi dodatne varnostne možnosti, s katerimi lahko uporabnik nadgradi svoj račun. Sem spadajo obnovitev gesla in dvostopenjski sistem za preverjanje pristnosti z enim dotikom. Strežniška infrastruktura Edge je decentralizirana in uporabnikom omogoča neposredno interakcijo z razdeljenimi knjigami kriptografije, ki jo uporabljajo. To pomeni, da tudi če strežnik Edge pride do zastojev, denarnica še naprej deluje.

Ledger Nano S

Ledger Nano S je hladilnica, ki ima obliko, podobno obliko USB-pogona z vmesnikom OLED. Ta vrsta denarnice velja za najbolj varno, saj zasebne ključe shranjuje brez povezave, zaradi česar so praktično imuni na kakršne koli spletne napade.

Naprava je združljiva s katerim koli računalnikom, prenosnikom ali mobilno napravo, ki ima vrata USB, tako da lahko varno in brez težav pošiljate in prejemate XRP-je. Ta denarnica ima tudi ločen zaslon, ki vam omogoča ogled semenskega ključa, ki je ustvarjen po izvedbi vsake transakcije.

Zasebni ključi se hranijo na ločenem mestu v napravi, saj je v svojo zasnovo z dvojnim čipom vključila močno šifrirano programsko opremo. Po priključitvi naprave v računalnik boste morali predložiti 4-mestno kodo PIN, kar pomeni, da tej denarnici doda dodatno varnost.

Za razliko od drugih denarnic Ledger nima omejitve glede količine XRP kovancev, ki jih želi uporabnik shraniti. Denarnica podpira tudi druge različne vrste kriptovalut.

To je ključna prednost, ki jo ima Ledger; da lahko shrani druge kovance. Torej, če želite, da je vaš XRP v isti denarnici kot vaš BTC ali ETH, kamor želite iti. Toast Wallet in drugi zgoraj so narejeni samo za XRP, zato so omejeni glede na celoten portfelj.

knjiga nano s pregled 600x336 1

Vir: https://99bitcoins.com

Sodba

Za denarnice samo za XRP se zdi, da je Toast najboljša izbira. Toast nam je všeč zaradi uporabniške izkušnje, varnostnih funkcij in osredotočenosti na podporo Ripple. Če pa imate v isti denarnici več kovancev, ki jih želite shraniti, je Ledger Nano S verjetno tja, kamor želite obrniti.

Cole je samostojni pisatelj, ki se osredotoča na kriptovalute in nove tehnologije. Prejšnji članki o Masternodes so bili objavljeni na vodilnih kripto spletnih mestih in citirani v Whitepapers

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map