Bitcoin IRA: Najboljša podjetja za kripto račun posameznih upokojencev

Dvodelni priročnik Bitcoin IRA o tem, kako delujejo računi za upokojitev bitcoinov, in pregled 9 najboljših ponudnikov družb za upokojevanje, usmerjenih v kriptovalute, na trgu v letu 2019.

Bitcoin IRA: Kako dodati Bitcoin na pokojninski račun

Bitcoin lahko zdaj dodate na svoj pokojninski račun v Ameriki. Da, kripto IRA so uradno tukaj.

Danes razlagamo vse, kar morate vedeti o tem, kako delujejo bitcoin IRA, prednosti in slabosti dodajanja bitcoina na svoj pokojninski račun ter najbolj zaupanja vredne skrbnike Bitcoin IRA na trgu.

Kaj je Bitcoin IRA?

Najprej pojasnimo, bitcoin IRA je samostojni individualni pokojninski račun (IRA), ki ima naložbe v bitcoin. Tradicionalna IRA hrani plemenite kovine, delnice ali obveznice.

Predpisi notranjega davčnega urada (IRS) ne dovoljujejo izrecnega hrambe kriptovalut v IRA. Notranji zakonik o prihodkih pa ne določa, katero premoženje lahko IRA-ji, ki jih upravljajo sami, obravnavajo kot naložbe: določa le, katerih sredstev ne morete imeti. Bitcoin ni izključeno sredstvo, zato je popolnoma zakonito, če bitcoin hranite v svoji IRA.

Davčna uprava ni izključila nobene kriptovalute iz IRA-jev. To pomeni, da lahko v svoji IRA imate bitcoin, lahko pa tudi Litecoin, Ethereum, Ripple ali katero koli drugo kriptovaluto, v katero bi radi vlagali.

Kako dodati Bitcoin v vašo IRA

Večino posameznih pokojninskih računov (IRA) v Ameriki v imenu vlagateljev vodijo skrbniki ali skrbniki. Banka ali posrednik ima na primer delnice, obveznice, vzajemne sklade in potrdila o vlogah v naložbenem nosilcu.

Vendar se nekateri Američani odločijo, da bodo imeli IRA-je, ki jih sami usmerjajo. Z IRA, ki jo usmerjate sami, lahko dodate različna naložbena sredstva. Nepremičnine, zadolžnice, potrdila o davčni zastavi, zlato, vrednostne papirje za zasebno plasiranje in celo bitcoin lahko hranite v svoji IRA, ki jo usmerjate sami..

Bitcoin IRA sam po sebi ne obstaja, prav tako ne obstaja Gold IRA, Stock IRA ali katera koli druga vrsta IRA za posamezen razred premoženja. Vse to so tržni izrazi, ki nimajo praktičnega pomena. Po zakonu obstaja samo IRA.

Tu je osnovni postopek dodajanja bitcoinov v vašo IRA:

Korak 1) Odprite samostojno usmerjeno IRA prek skrbnika IRA

2. korak) Poiščite spodbujevalca za bitko IRA ali pa sami kupite bitcoin na borzi

3. korak) Svojo IRA, ki jo usmerjate sami, financirajte s premestitvijo ali prenosom

4. korak) Zadržite bitcoin v svoji IRA, dokler ne dopolnite 59,5 leta (ali plačajte kazen za zgodnji dvig bitcoinov)

Vaša IRA, ki jo usmerjate sami, ima enake zakonske zahteve kot običajna IRA. Do svojega denarja ne morete dostopati, dokler niste stari 59,5 leta, sicer vam grozi kazen za predčasni dvig.

Z lastno usmerjeno agencijo IRA ste sami odgovorni za naložbene odločitve.

Številnim ljudem dodajanje bitcoinov v IRA nudi nekaj prepotrebne diverzifikacije. Nekateri verjamejo, da Bitcoin daje njihovemu portfelju zelo zaželeno “alfo”. Bitcoin na primer ni vezan na gospodarski uspeh določene države niti na cene nepremičnin, zlata ali drugih sredstev. Iz svojih razlogov se premika po svoje in zato nekateri vlagatelji z veseljem dodajo bitcoin v svoj portfelj.

Zaradi jasnosti je davčna uprava pojasnila, da so bile kriptovalute za davčne namene obravnavane kot a opaziti izdano leta 2014. Od te objave so Bitcoin navdušenci dobili zeleno luč, da lahko samozavestno nadaljujejo, saj vedo, da IRS njihovo izbrano premoženje vidi kot osebno lastnino – podobno kot delnice delnic – kar v končni fazi omogoča vključitev kriptovalut v IRA.

Poseben postopek za odpiranje bitcoin IRA se med ponudniki razlikuje. Eno večje podjetje je na primer sodelovalo z BitGo kot digitalno denarnico in ponudnikom varnosti za sredstva za kripto upokojitev. Podjetje uporablja BitGojevo institucionalno skrbniško službo za hrambo bitcoinov strank. Če želite dostopati do svojih bitcoinov, boste morali izpolniti identifikacijo in glasovno preverjanje, ki ga je izdala vlada.

Prednosti in slabosti dodajanja Bitcoina vaši IRA

Dodajanje bitcoinov vaši IRA ima prednosti in slabosti. Prednosti in slabosti vključujejo:

Prednosti

 • Diverzifikacija: Bitcoin se premika neodvisno od posameznih trgov, gospodarstev in valut. Vašemu portfelju lahko doda prepotrebno diverzifikacijo. Vaš račun bi lahko celo zavaroval pred velikimi izgubami v času upada.
 • Omejite učinke inflacije: Bitcoin ima fiksno skupno ponudbo, kar pomeni, da ni predmet umetne inflacije. Vsako leto se natisnejo milijarde ameriških dolarjev, zato vrednost 1 USD sčasoma postopoma upada.
 • Izrezane banke: Z Bitcoin IRA se lahko izognete zanašanju na banke, ki bodo upravljale z vašim denarjem (čeprav se morate še vedno zanašati na skrbnika IRA, ki ga usmerja sam).
 • Izogibajte se davku na kapitalski dobiček in uživajte v neobdavčeni rasti: Zadrževanje bitcoinov v vaši IRA vaš bitcoin izolira pred davki. Ne boste plačali 15 do 20% davka na kapitalski dobiček od dobička, ki ga ustvarite z držanjem bitcoinov.
 • Enostaven nakup Bitcoinov: Ko kupujete bitcoin v svoji IRA prek ponudnika storitev Bitcoin IRA, ne greste skozi tradicionalni vmesnik za izmenjavo. Namesto tega oddate naročilo skrbniku, skrbnik pa v vašem imenu kupi bitcoin. To je enostaven postopek, ki ne zahteva, da se prijavite za zamenjavo, opravite dodatno preverjanje KYC ali upravljate svojo denarnico.
 • Vgrajena skrbniška rešitev: Skrbnik IRA z bitcoin IRA hrani vaš bitcoin. So skrbniška rešitev. Ni vam treba zaupati menjalnici, da zadržite svoj denar, prav tako vam ni treba skrbeti za lastno denarnico ali upravljanje zasebnega ključa.
 • Brez minimalnih naložbenih omejitev: Nekatera podjetja Bitcoin IRA imajo minimalne naložbene omejitve, druga pa ne.

Slabosti

 • Provizije za začetno namestitev: IRA, ki ga usmerjajo sami, prihajajo s svojimi honorarji. Nastavitev 50.000 ameriških dolarjev IRA računa za trgovanje lahko na primer stane do 6000 dolarjev provizije za začetno nastavitev. Pristojbine se med ponudniki razlikujejo. Storitve Bitcoin IRA pa so še posebej drage, ker je v vesolju malo ponudnikov.
 • Skrbništvo in preživnina: Za ustanovitev lastne IRA, ki jo usmerjate sami, vam ni treba plačati; obstajajo tudi ponavljajoče se pristojbine za skrbništvo in vzdrževanje, ki jih zaračunavajo samoiniciativni ponudniki IRA.
 • Provizije za transakcije: Poleg vseh zgornjih provizij morate še plačati drage provizije na transakcijo. Večina ponudnikov Bitcoin IRA zaračuna približno 3,5% na transakcijo za vsak nakup in 1% za vsako prodajo. Če upoštevamo pogoje zamenjave, plačujete 3,5% provizije za udeležence in 1% provizije za izdelovalca, kar je 10x do 30x več, kot plačate na običajni borzi. Nekateri ponudniki Bitcoin IRA zaračunavajo 5-odstotno kupnino, drugi pa 150 USD na prodajo.
 • Takse in davki za prezgodnji umik: Če se odločite zapreti svojo IRA, ki jo usmerjate sami, in dvigniti denar pred 59,5 let, boste plačali dodatne stroške. Morda boste morali plačati tudi davek na kapitalski dobiček. Izogibanje davku na kapitalski dobiček je bil glavni razlog, da ste sploh postavili bitcoin IRA.
 • Minimalne naložbene omejitve: Nekateri ponudniki Bitcoin IRA imajo minimalne naložbene omejitve od 10.000 do 30.000 dolarjev.
 • Še vedno se zanašate na ponudnike finančnih storitev ali posrednike: Brez posrednika ali ponudnika finančnih storitev v Združenih državah ni pravega načina, da bi odprli račun za lastno pokojnino. Še vedno potrebujete skrbnika za svojo IRA, ki jo usmerjate sami. Bitcoin je nekaterim všeč, ker zagotavlja “resnično svobodo” od sedanjega finančnega sistema. Z bitcoin IRA ste še vedno na nek način vezani na finančni sistem.
 • Morda ne boste imeli popolnega nadzora nad svojimi zasebnimi ključi: Eden najboljših delov o bitcoinu je, da ko imate nadzor nad svojimi zasebnimi ključi, imate nadzor nad svojim denarjem. Pri bitcoin IRA to ni nujno tako. Politike upravljanja ključev se med podjetji razlikujejo, običajno pa ima vsaj en ključ skrbnik IRA.
 • Kumulativno lahko vse pristojbine hitro izničijo davčne ugodnosti IRA. Danes boste za bitcoin plačali 15 do 20% davka na kapitalski dobiček, temu davku pa se lahko izognete z Bitcoin IRA. Po plačilu vseh zgoraj naštetih stroškov morda dolgoročno ne boste prišli naprej. Nekateri ponudniki na primer zaračunajo od 10 do 25% provizij za začetno nastavitev, kar lahko takoj odpravi morebitne začetne prihranke pri davkih.

Na splošno so pristojbine za bitcoin IRA trenutno izjemno visoke. Bitcoin je v trendu in v vesolju je malo ponudnikov.

Vendar se bo to lahko v prihodnosti spremenilo. Institucionalni igralci, kot je Fidelity, vstopajo v vesolje in pristojbine lahko strmo padajo.

Takoj, ko se industrijski velikani, kot sta Vanguard ali Fidelity, vključijo v prostor Bitcoin IRA, bo postalo veliko bolj dostopno, če boste bitcoin hranili v svoji IRA.

Je Bitcoin IRA Legal?

Davčna uprava izrecno ne potrjuje, da v vaši IRA imate bitcoin ali druge kriptovalute. Dejansko IRS nobene naložbe posebej ne odobri kot naložbe IRA.

Namesto tega ima IRS seznam izključenih sredstev, ki jih ni mogoče hraniti v vaši IRA.

V odločbi iz leta 2014 je IRS pojasnila davčni status bitcoinov. Od takrat je IRS bitcoin obravnaval kot bitno osebno lastnino, kar pomeni, da je podoben delnicam. Davek na kapitalski dobiček plačate vsakič, ko prodate.

Kakšna je razlika med ponudnikom Bitcoin IRA, skrbnikom in skrbniško rešitvijo?

Pri iskanju informacij o bitcoin IRA v spletu se lahko stvari hitro zmedejo. Ljudje začnejo govoriti o „pospeševalcih“ IRA, skrbnikih IRA, denarnicah in drugih agencijah.

Običajno je za pridobitev bitcoin IRA potrebno opraviti s tremi različnimi agencijami:

Bitcoin IRA storitve: Storitve Bitcoin IRA veljajo za “finančne kanale”. To so agencije, s katerimi imate opravka, ko želite dodati bitcoin v svojo IRA. Večine storitev Bitcoin IRA SEC ne ureja kot tradicionalne banke ali skrbniki IRA.

Skrbniki IRA, ki jih vodijo sami: Skrbniki IRA, ki jih upravljajo sami, imajo sredstva na vašem individualnem pokojninskem računu. V nasprotju s tradicionalno IRA vam IRA, ki jo usmerjate sami, omogoča, da imate sredstva, kot so nepremičnine, zlato in kriptovalute. Skrbniki IRA, ki jih vodijo sami, vključujejo banke, kreditne zadruge in druge subjekte.

Ponudniki skrbništva ali denarnice: Večina storitev Bitcoin IRA sodeluje z določeno denarnico ali skrbniško rešitvijo. To je agencija, ki dejansko hrani vaše bitcoine.

Kdo ima moje zasebne ključe z Bitcoin IRA?

Eden najboljših delov o bitcoinih je, da imate popoln nadzor nad svojim denarjem. Dokler imate zasebne ključe, se nihče drug ne more dotakniti vašega denarja, ne glede na to, kaj se zgodi.

To ne velja za Bitcoin IRA. Podjetja imajo različne postopke za upravljanje zasebnih ključev, vendar z Bitcoin IRA ne boste imeli popolnega nadzora nad svojimi zasebnimi ključi.

Eden večjih ponudnikov Bitcoin IRA, na primer, pri nastavitvi bitcoin IRA ustvari tri edinstvene zasebne ključe:

Ena tipka je shranjena pri ponudniku denarnice (na primer BitGo)

Še en ključ dobi skrbnik IRA

Tretji ključ prejme zagonsko podjetje (keytern.al), ki nudi obnovitvene storitve v primeru izgube ali poškodbe ključa

Vsi ti ključi so shranjeni zunaj interneta na hladilnicah.

Koliko zaračunavajo ponudniki storitev IRA?

Ponudniki storitev IRA za svoje udobje zaračunavajo ogromne – celo smešne – pristojbine. Eden največjih igralcev v vesolju se imenuje Bitcoin IRA. Vnaprej zaračunajo 10% do 15% provizij.

Poleg tega lahko skrbnik IRA, ki ga vodi sam, zaračuna svoje pristojbine za namestitev. Vsi skrbniki IRA zaračunavajo tudi stroške tekočega vzdrževanja – običajno približno 1% na leto od celotne vrednosti vašega premoženja.

Druga podjetja zaračunavajo provizije do 25%. Te provizije so pogostejše pri vlaganju v alternativne kriptovalute.

Ali lahko ustvarim Bitcoin IRA brez ponudnika storitev Bitcoin IRA?

Ja! Zagotovo lahko ustvarite samostojno usmerjeno Bitcoin IRA, ne da bi uporabljali ponudnika storitev Bitcoin IRA. Ta podjetja postopek pospešijo in poenostavijo, vsekakor pa lahko brez njihove pomoči ustvarite bitcoin IRA.

Za začetek se samo pogovorite z odvetnikom. Morda boste morali za nakup kriptovalute ustanoviti LLC, nato pa izberite skrbnika IRA. Obiščite menjalnico, poiščite varno denarnico in že ste pripravljeni.

Danes vse večje število odvetniških pisarn posebej oglašuje storitve IRA za kriptovalute. Pristojbine so pogosto veliko cenejše od ponudnikov storitev Bitcoin IRA.

Pogosta vprašanja o Bitcoin IRA

Kje je shranjen moj Bitcoin? S skrbnikom Bitcoin IRA, skrbnik običajno nadzira vaš bitcoin. Skrbnik je odgovoren za hrambo vašega bitcoina. Zato plačujete stroške vzdrževanja in namestitve.

Kaj je skrbnik IRA? Skrbnik IRA je institucija, ki skrbi za vašo IRA, ki jo usmerjate sami. Skrbnik ima dovoljenje in ureja IRS. Večina skrbnikov so banke, kreditne zadruge ali skladi, čeprav nekateri ponudniki veljajo za “nebančne skrbnike”.

Ali IRS meni, da je kriptovaluta sredstvo za upokojitev?? IRS izrecno ne navaja, katere predmete lahko vključite v svojo IRA, ki jo usmerjate sami, vendar navaja, katerih elementov ni mogoče vključiti v vašo IRA. Kriptovaluta v predpisih IRS o pokojninskem varčevanju sploh ni omenjena, vendar je kriptovaluta na vašem računu še vedno tehnično dovoljena.

Ali je moj Bitcoin IRA 100% varen? Varnost vašega bitcoin IRA je odvisna od zanesljivosti vašega skrbnika. Nekateri skrbniki so zavarovani s FDIC, kar pomeni, da je vrednost vašega računa zaščitena do določene meje (recimo 500.000 USD). Svoj račun lahko dodatno zaščitite z dvofaktorsko overitvijo (2FA) in varnim geslom.

Kaj pa drugi IRA-ji za kriptovalute? Bitcoin in katero koli drugo kriptovaluto lahko hranite v svoji IRA, ki jo usmerjate sami. Pravzaprav lahko v svoji IRA, ki jo usmerjate sami, dobite skoraj vse, če ni na posebnem seznamu izključitev IRS. Danes glavni ponudniki bitcoin IRA ponujajo tudi Ethereum IRA, Ripple IRA, Litecoin IRA in IRA za druge večje kriptovalute.

Kako najdem skrbnika Bitcoin IRA? Po vsej ZDA je na tisoče skrbnikov IRA, ki jih sami usmerjajo. Na spletnem mestu lahko najdete določene skrbnike Bitcoin IRA Seznam skrbnikov in skrbnikov, ki jih je odobrila IRS. S tega seznama se obrnite na različne skrbnike in se pozanimajte o njihovih storitvah, honorarjih, vrednostnih papirjih, postopkih in še več. Zavedajte se, da nekatera podjetja IRA za kriptovalute sodelujejo samo z določenimi skrbniki. Če želite sodelovati z določenim moderatorjem, boste morda morali sodelovati z njihovim skrbnikom.

Pregled Bitcoin pokojninskega računa

Glede na vaše upokojitvene cilje je bitcoin IRA prava rešitev za vas. Ko bo v prostor vstopilo več ponudnikov storitev, osredotočenih na kriptovalute, bo lažje in ceneje odpreti bitcoin IRA.

Ker so kriptoaseti eksplodirali z rastjo, imajo tudi možnosti naložb v kriptovalute.

S toliko različnimi ponudniki kripto IRA, med katerimi lahko izbirate, je težko vedeti, kateri bo ponudil najboljše storitve. Nato kot drugi del tega vodiča za posamezne upokojitvene račune za Bitcoin poglejmo najboljših 9 podjetij IRA za kriptovalute in primerjajmo, kako delujejo in kaj ponujajo kot skrbniki..

Najboljši Bitcoin IRA in Crypto IRA podjetja

Danes na najbolj dejanski in nepristranski način navajamo najboljše bitcoin IRA in kripto IRA podjetja..

Široko finančno

Najmanjša naložba: 0 USD

Široko finančno ponuja dva osnovna izdelka, vključno s samodejno usmerjenimi Bitcoin IRA in Solo 401 (k) s Checkbook Control. Na nadzorni plošči Broad Financial lahko vlagatelji kupijo tako rekoč katero koli drugo sredstvo, dovoljeno na investicijskem računu – vključno z bitcoini in drugimi kriptovalutami. Minimalni znesek naložbe ni potreben.

Za razliko od nekaterih tu naštetih podjetij Broad Financial ne uporablja skrbnika tretje osebe: oni so skrbnik.

Še ena lepa stvar pri Broad Financialu je, da podjetje ne zaračunava provizij na podlagi premoženja. Nekatera druga podjetja tukaj zaračunavajo provizije v višini 1% letno od vaše celotne vrednosti sredstev, kar pomeni, da se vaši prihranki sčasoma počasi odcepijo. Z Broad Financial namesto tega plačujete pavšalne provizije, zaradi česar je to privlačna možnost za vse ravni vlagateljev.

Broad Financial ponuja tako tradicionalne IRA kot tudi Roth IRA. Poleg tega lahko izberete izmenjavo kriptovalut, ki jo želite uporabiti. In lahko uporabite digitalno denarnico po svoji izbiri.

Cenimo tudi pregledno strukturo pristojbin. Medtem ko druga našteta podjetja Bitcoin IRA nočejo vnaprej razkriti svojih provizij, Broad Financial svoje provizije javno prikaže na svoji spletni strani. Za nastavitev računa boste na primer plačali pavšalno pristojbino v višini 1.295 ameriških dolarjev, namesto 15% do 25%, ki jih zaračunavajo druga bitcoin podjetja IRA.

Na splošno je Broad Financial eden najbolj zaupanja vrednih ponudnikov v panogi z veliko slabega konkurenta.

BlockMint

Najmanjša naložba: 10.000 USD

BlockMint je ena izmed najboljših možnosti med Bitcoin IRA podjetji. Podjetje se pogosto pojavlja na vrhu seznamov najboljših storitev Bitcoin IRA. BlockMint podpira Lear Capital, ki je že 20 let eno največjih imen v prostoru IRA za plemenite kovine. Glavni “ulov” je, da morate vložiti vsaj 10.000 USD, čeprav imajo druge možnosti Bitcoin IRA na tem seznamu višje minimalne zahteve glede naložb.

Večina kupcev BlockMinta ima o podjetju dobre reči. Trdijo, da ima podjetje dobre storitve za stranke in enostaven vmesnik za izmenjavo. Strokovnjaki so s strankami potrpežljivi in ​​dobro obveščeni, ali prvič kupujete kripto ali ste prekaljeni strokovnjak.

V zameno za tako visoko raven storitve za stranke stranke BlockMinta plačujejo zajetne provizije. Na primer, pri nakupu kriptovalut boste plačali 15% provizije, čeprav so glede na količino na voljo majhni popusti.

Prav tako morate izpolniti najmanjši znesek naložbe 10.000 USD za vsako vrsto kovancev. Na primer ne morete kupiti 7.000 USD BTC in 3.000 ETH, da dosežete minimalni znesek naložbe 10.000 USD; za vsako vrsto kovancev morate kupiti vsaj 10.000 USD.

Pristojbine boste plačali tudi skrbniku BlockMinta, ki je New Direction IRA Services. Družba zaračuna 200 USD na leto kot letno pristojbino za shranjevanje, skupaj z administrativno pristojbino v višini od 450 do 725 USD na leto na podlagi stanja na vašem računu in števila hranjenih kriptovalut.

Bitcoin IRA

Najmanjša naložba: 5000 USD

Bitcoin IRA je bilo eno prvih Bitcoin IRA podjetij v tej panogi. Bitcoin IRA, ustanovljen leta 2016, je ponudnik finančnih storitev s sedežem v Kaliforniji, Sherman Oaks, specializiran za nastavitev Bitcoin IRA za stranke. Pri namestitvi plačate 10% do 15% provizije, nato pa 1% skrbniku IRA podjetja. V zameno za te provizije dobite vse v enem, brez težav ljudi, ki so strokovnjaki za nastavitev Bitcoin IRA.

Tehnično Bitcoin IRA neposredno ne zagotavlja nobenih dejanskih storitev Bitcoin IRA: podjetje deluje le kot središče za storitve strankam. Skupaj z vlagatelji povezujejo borze, kripto denarnice in skrbnike IRA.

Bitcoin IRA je prvotno uporabljal Kingdom Trust kot skrbnika IRA. Leta 2019 pa je Bitcoin IRA v sodelovanju z BitGo Trust shranil kripto imetja za stranke. Upokojitveni račun Bitcoin IRA pri BitGo Trust je zavarovan za 100 milijonov dolarjev. Poleg tega lahko kupci svoj delež razpršijo v 12 različnih digitalnih sredstev, hkrati pa plačajo 30% nižje stroške denarnice.

Bitcoin IRA je izkoristil prednost prvega ponudnika v kripto prostoru. Podjetje je začelo ponujati kripto račune za upokojitev leta 2016 in hitro naraslo na bazo strank z več kot 5.000 hibridnimi kripto IRA. Od leta 2016 je Bitcoin IRA obdelala več kot 300 milijonov USD v transakcijah z digitalnimi sredstvi. Na splošno družba trdi, da je največje podjetje Bitcoin IRA v vesolju, in ne vidimo razloga, da bi dvomili v to trditev.

Prva digitalna IRA

Najmanjša naložba: 20.000 USD

First Digital IRA vam omogoča, da preko svoje IRA vlagate v BTC, ETH ali XRP. Minimalna naložba je 20.000 USD. First Digital IRA je v sodelovanju z Kingdom Trust Co. postala skrbnica za stranke digitalne IRA.

Druge oglaševane ugodnosti First Digital IRA vključujejo “neobdavčeno rast”, “varnost” in “diverzifikacijo”. First Digital IRA trdi tudi, da skrbi za celoten postopek nastavitve bitcoin IRA od začetka do konca. To vključuje postopek ustvarjanja samoupravnega računa IRA pri skrbniku, nakupa bitcoinov in shranjevanja bitcoinov v denarnici.

Tako kot drugi tukaj našteti bolj senčni ponudniki bitcoin IRA, First Digital IRA noče vnaprej razkriti svojih provizij. Zahtevati morate vodnik, da vidite, koliko stane. Običajno to pomeni, da so honorarji na višjem nivoju in stanejo celo 10–25% samo za to, da opravljate vlogo posrednika. To je pomemben del vaše začetne naložbe, ki je bila izbrisana samo v nepotrebnih vnaprejšnjih plačilih.

Kovanec IRA

Najmanjša naložba: 30.000 USD

Tako kot Bitcoin IRA je tudi Coin IRA pospeševalno podjetje, kar pomeni, da dejansko ne zagotavljajo denarnic, menjalnic ali skrbniških storitev: s temi storitvami samo povezujejo vlagatelje, delujejo kot posrednik in hkrati izboljšujejo uporabniško izkušnjo..

Če ste nov v kriptovaluti in vas ne moti plačati premijo za udobje in storitve za stranke, potem je ena od možnosti Coin IRA. Družba obljublja, da bo strankam omogočila svobodo pred bankami, hkrati pa jim bo zagotovila denar na računu z odlogom davka. Sredstva strank so zavarovana v hladilnici, ki ni varna za hekerje.

Tako kot drugi tukaj našteti ponudniki bitcoin IRA je Coin IRA hčerinsko podjetje obstoječe družbe IRA iz plemenitih kovin. Natančneje, Coin IRA je hčerinsko podjetje Goldca s sedežem v Woodland Hillsu v Kaliforniji.

BitIRA

Najmanjša naložba: 20.000 USD

BitIRA je relativno nov ponudnik kripto IRA, ki ga je začela Birch Gold Group. Podjetje se od konkurence razlikuje tako, da zagotavlja sredstva pred krajo, goljufijo, vdorom in celo napakami. To vlagateljem daje dodatno plast varnosti – zlasti vlagateljem, ki želijo vlagati v kripto, vendar so zaskrbljeni zaradi tveganj.

BitIRA hrani sredstva strank v hladilniku v varovanem trezorju, podobno kot pri večini drugih skrbniških rešitev tukaj. BitIRA prav tako trdi, da za vas skrbi celoten postopek, tako da lahko stranke uživajo visoko neobdavčeno rast z minimalnimi provizijami ali tveganjem.

Vse se sliši dobro, a podrobnejši pogled razkrije nekaj težav z BitIRA. Spletno mesto podjetja je napolnjeno z nerodnimi pričevanji in posnetki glave Peter Thiela, Billa Gatesa in Erica Schmidta, zaradi česar se zdi, da vsi podpirajo to podjetje. V resnici ti trije nimajo nič skupnega z BitIRO. BitIRA je tudi samo posrednik tretje osebe: podjetje vam naredi del naložbe v zameno za povezavo z denarnico in skrbnikom.

Eno največjih vprašanj, ki jih imamo z BitIRA, je, da podjetje noče vnaprej razkriti svojih provizij. Na vprašanje o skrbniških provizijah podjetje preprosto odgovori, “pristojbine za vsak račun se razlikujejo”. Predvidevamo, da BitIRA zaračuna pristojbine od 10% do 25% samo za delovanje posrednika med vami in skrbnikom IRA.

Plemeniti Bitcoin

Najmanjša naložba: 20.000 USD

Noble Bitcoin je veja Noble Gold Investments, podjetja IRA za plemenite kovine. Podjetje želi pomagati vsem, da diverzificirajo svojo IRA ali 401 (k) z bitcoini in digitalnimi valutami. Danes lahko kupujete BTC, ETH, LTC in XRP neposredno prek plemenitega bitcoina, medtem ko uživate v prednostih Bitcoin IRA.

Druge obljubljene koristi plemenitega bitcoina vključujejo učinkovit postopek prevračanja IRA, pristop, ki temelji na kupcu, in 25-letne izkušnje z ravnanjem z IRA za plemenite kovine za stranke..

Noble Bitcoin in njegova matična družba Noble Gold Investments ima sedež v Pasadeni v Kaliforniji. Podjetje vnaprej ponuja omejene informacije o svojih izdelkih, storitvah ali strukturi provizij, čeprav lahko kupci zahtevajo brezplačen vodnik, če želite izvedeti več.

Regal Assets Bitcoin IRA

Najmanjša naložba: 5000 USD

Regal sredstva strankam omogoča, da preko IRA vlagajo v BTC, LTC, XMR, XRP in ETH. Na voljo sta dve uvodni možnosti paketa, vključno s trgovskim paketom (potrebna je vložitev 5000 USD) in viteškim paketom (potrebna vložitev 10.000 USD). Za tiste, ki so pripravljeni vložiti več denarja, so tu še portfelj Knightshop v višini 50.000 dolarjev, portfelj dinastije 100.000 dolarjev in portfelj kronanja 250.000 dolarjev.

Regal Assets trdi, da so njeni strokovnjaki na voljo za klepet 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Vendar je splošno pomanjkanje preglednosti glede tega, kako Regal Assets deluje, vključno z njegovo strukturo provizij in drugimi informacijami, ki jih želite vedeti, preden pošljete denar podjetju.

Bitvest IRA

Najmanjša naložba: 0 USD

Bitvest IRA je danes eno najbolj senčnih podjetij Bitcoin IRA v vesolju. Spletna stran podjetja je videti, kot da je bila zasnovana v devetdesetih letih. Podjetje daje tudi absurdne obljube in trdi, da lahko za svojo IRA kupite bitcoin “brez provizij”. Spletno mesto Bitvest IRA je napolnjeno tudi z naključnimi pričevanji in posnetki glave vlagateljev, kot so John McAfee, James Altucher in Mike Novogratz, čeprav s tem podjetjem nimajo nič skupnega.

V vsakem primeru, če ste pripravljeni tvegati s senčnim podjetjem, potem je Bitvest IRA ena od možnosti. Družba trdi, da je sklenila strateško partnerstvo z družbo Madison Trust Company, ki jo opisujejo kot “vladno odobreno in regulirano, zakupljeno skrbniško podjetje” in “vodilno podjetje pri ponudbi samopostrežnih pokojninskih storitev, ki jih odobri IRS.”

Madison Trust Company je ponudnik IRA iz New Jerseyja, Bitvest IRA (znan tudi kot Bitvestmint LLC) s sedežem v Boca Ratonu na Floridi..

13 stvari, ki jih je treba iskati v podjetju Bitcoin IRA

Bitcoin IRA podjetja so razmeroma nova, zato je težko ločiti dobra bitcoin IRA podjetja od slabih.

Na srečo smo tu, da vam pomagamo. Tukaj je 10 stvari, ki jih iščemo pri analiziranju današnjih bitcoin podjetij IRA.

Provizije za začetno namestitev: Nekateri skrbniki IRA zaračunajo stroške začetne namestitve od 15 do 25%. Če danes kupite 100.000 USD bitcoinov, potem to pomeni, da plačate pristojbine od 15.000 do 25.000 USD. Včasih je bolje, da plačate davek na kapitalski dobiček!

Stroški vzdrževanja: Številni skrbniki IRA zaračunavajo letne stroške vzdrževanja. Pri nekaterih podjetjih so te provizije pavšalne v višini recimo 100 USD na leto. Drugi zaračunavajo provizije na podlagi 1% do 3% vrednosti vašega premoženja, kar lahko hitro zmanjša vaše prihranke in morebitne dobičke.

Druge pristojbine: Nekatera podjetja IRA poleg začetnih pristojbin za namestitev in vzdrževanja zaračunavajo še več. Nekatera podjetja na primer zaračunavajo “administrativne stroške”, s čimer še dodatno zmanjšate prihranek. Nekatera zgoraj navedena podjetja zaračunavajo na primer upravne takse v višini 1% vrednosti vašega premoženja, kar pomeni, da se bo vaš pokojninski račun vsako leto znižal za 1%, če bodo vse ostale enake. Te nepotrebne provizije vam odrežejo zaslužek in zmanjšajo rast.

Podpirajoča podjetja v primerjavi s skrbniškimi podjetji: Nekatera podjetja Bitcoin IRA v resnici ne naredijo ničesar, razen kot posredniki. Bitcoin IRA na primer ne ponuja storitev denarnice, niti podjetje ne deluje kot skrbnik IRA: Bitcoin IRA je le posrednik, ki zaračuna 10% do 15% provizije za povezovanje vlagatelja, kot ste vi, s storitvami denarnice in skrbnika. Nekateri vlagatelji so pripravljeni plačati premijo za dobro storitev za stranke, drugi pa ne.

Več možnosti nakupa kripto: Nekateri ponudniki Bitcoin IRA vam omogočajo nakup samo bitcoinov za vašo IRA. Vse večje število pa vam zdaj omogoča nakup ETH, XRP in drugih večjih kriptovalut. Nekateri vam celo dovolijo, da za pokojninski račun kupite 12+ kriptovalut.

Zgodovina varnosti: Ali ima podjetje Bitcoin IRA močno zgodovino varnosti? Ali za zaščito računov uporabljajo najsodobnejše varnostne postopke? Ali so sodelovali z uglednimi tujimi bankami in ponudniki skladišč?

Zaščita pred prijavo, zaščita pri umiku, 2FA itd. Ali podjetje IRA ščiti vaš račun pred nepooblaščenimi poskusi prijave? Ali 2FA varuje vaš račun pred neželenimi vdori? Zaščita pred prijavo pomaga vašim kripto naložbam ostati na vašem računu.

Zavarovanje: Mnogi ponudniki Bitcoin IRA zdaj svoja sredstva zavarujejo pred izgubami, krajo in vdorom. Zavarovanje je dobro iz dveh razlogov. Najprej kaže, da je bila zavarovalnica dovolj navdušena nad varnostnimi postopki družbe, da je zagotovila polico. In drugič, to pomeni, da so kupci, kot ste vi, zaščiteni pred izgubami.

Postopek nastavitve računa: Kako hitro lahko ustvarite račun pri ponudniku Bitcoin IRA? Ali podjetje potrebuje dni ali tedne, da odgovori na vašo zahtevo? Ali pa 24 ur na dan sodelujejo z vami, da hitro ustvarite račun?

Dostop do Crypto Holdings in upravljanja zasebnih ključev: Kdo ima vaše zasebne ključe z vašo bitcoin IRA? Nekateri ponudniki Bitcoin IRA več strankam omogočajo dostop do vaših zasebnih ključev za dodatno varnost. Drugi vam zaupajo, da upravljate svoj zasebni ključ.

Preglednost: Prostor Bitcoin IRA je razmeroma nov, kar pomeni, da obstaja veliko senčnih podjetij, ki so pripravljena vzeti vaš denar, medtem ko zaračunavajo previsoke pristojbine. Večina dobrih bitcoin podjetij IRA vnaprej razkrije svoje provizije in pogoje. Nekatera podjetja pa nočejo razkriti nobenih informacij o tem, kako se kriptovalute hranijo, kdo je njihov skrbniški partner ali koliko strankam zaračunavajo provizije. To so podatki, ki jih morate vedeti, preden pošljete tisoče dolarjev ponudniku Bitcoin IRA.

Pristojbine za umik: Nekateri skrbniki IRA držijo vaš denar za talca in zaračunavajo previsoke stroške, če kdaj želite zapreti svoj račun. Prepričajte se, da razumete kakršne koli stroške dviga, če nameravate preusmeriti svojo IRA, dvigniti svoj bitcoin ali zapreti svoj račun.

Ocene strank: Večina Bitcoin IRA podjetij je novih, zaradi česar je težko najti zaupanja vredne ocene strank na spletu. Ocene smo preverili za vsa zgoraj navedena podjetja, čeprav smo vse ocene sprejeli z rezervo.

Končna beseda

Prostor bitcoinov IRA je razmeroma nov, industrija pa je polna senčnih ponudnikov. Čeprav se zdi, da prvi dve možnosti na našem seznamu (Broad Financial in BlockMint) ponujata dobre storitve po razumni ceni, večina drugih podjetij na našem seznamu zaračuna previsoke provizije z malo razloga..

Na srečo obstajajo še druge možnosti:

Obrnite se na odvetnika in sami nastavite Bitcoin IRA. Odvetnik vam lahko pomaga ustanoviti LLC, ustvariti IRA, ki si jo sami usmerite, in povečati prihranke Bitcoin z odlogom davkov.

Počakajte, da v prostor vstopijo bolj ugledni ponudniki, kot sta Vanguard in Fidelity (govori se, da bosta oba v bližnji prihodnosti zagnala Bitcoin investicijske račune).

Ne glede na to, ali ste vlagatelj, trgovec ali želite zaslužiti bitcoin, je iskanje BTC IRA pametna izbira. Še naprej bomo posodabljali naš uporabniški priročnik za Bitcoin IRA in raziskovali vsa najboljša podjetja za posamezne upokojitvene račune v kriptovalutah, da vam zagotovimo najboljše razčlenitve in prednosti vsakega razpoložljivega.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map